QUOTE(dzenda_dzenda @ Jan 13 2006, 15:30:46)
dziecko...takie dżołki to sobie podaruj...
"Nie Pyskuj" by kemocik

ps. Ty mu za to pomogłes okrutnie
offtopic:masz zagadke

: dostaniesz 4 literki ułuż sobie je w jedno słowo :
S i S j
pozdro dla ludzi z kanału
werbatin
Jan 13 2006, 16:32
to odzyskam to jakoś czy nie... ktoś do mnie napisał i mi powiedział że to zrobie programem Get Data Back, ale nigdzie takiego nie ma...

jak ktoś ma to prosze linka i instrukcje do tego
tomixx
Jan 13 2006, 16:37
po co sie gorączkujesz

i tak 1/2 osób które przeszły dalej nie ma save'ów

nikt narazie tak nie przeżywa jak ty
werbatin
Jan 13 2006, 17:39
Nie no myślałem że moja brama bydzie wywalona z 10 jak nie dam sejvów... ale widać myliłem sie...
tomixx
Jan 13 2006, 20:22
no to by 1/2 wywalili koleś :/ , o jeshu jak nawet by wywalili to co.....?
przecież nawet nagrody nie ma
Nagrody niema ale prestiż na forum jest, nie?
dzenda_dzenda
Jan 13 2006, 22:10
QUOTE(LeMie @ Jan 13 2006, 14:52:17)
"Nie Pyskuj" by kemocik

ps. Ty mu za to pomogłes okrutnie
offtopic:masz zagadke

: dostaniesz 4 literki ułuż sobie je w jedno słowo :
S i S j
pozdro dla ludzi z kanału

[right][snapback]48733[/snapback][/right]
strasznie mnie zjechałeś, przepraszam że żyje, narciarz
tomixx
Jan 13 2006, 23:06
QUOTE(Bo0os @ Jan 13 2006, 22:23:23)

[right][snapback]48787[/snapback][/right]
heh..... :/ jakby to było najważniejsze :]
tu chodzi o zabawe
atomic
Jan 13 2006, 23:41
ja rowniez nie mam save ale nie z powodu formata tylko wirusa ktory mi zaatakowal pliki systemowe i pliki znajdujace sie w moich dokumentach w katalogu konami , wyjebal mi sie caly option file z saveami .. stracilem bramki, sklady, patche ktore wgrywalem, twarze itp itp ... zdarzenie losowe.
i daj sobie raczej spokoj z programami do odzyskiwania danych bo Ci takie gowno odzyska wszystkie dnae jakie na tym dysku byly kiedykolwiek przechowywane, jezeli masz dysk "po kims" to jeszcze sie zdziwisz jakie Ci dane pokaze ;P
werbatin
Jan 14 2006, 09:02
QUOTE(Bo0os @ Jan 13 2006, 21:23:23)

[right][snapback]48787[/snapback][/right]
No właśnie...
atomic
Jan 14 2006, 13:35
Bakel kiedy mozna sie spodziewac tego "promoclipa" ? :]
Niestety, nie uda mi się w tej edycji konkursu wypuścić profesjonalnego promoklipu z bramkami. Sesja za pasem, czasu brak, a żeby zrobić przyzwoitą kompilację potrzebowałbym conajmniej kilku godzin.
W konkursie na Bramkę Stycznia na 99% będzie video z bramkami nominowanymi, a tymczasem musicie się zadowolić ankietą oraz pojedynczymi golami wrzuconymi na landhella.
Andzi - RonaldinhoDreed - Zidaneatomic - Ronaldinhokonrad-ek - Camoranesilukassronaldo - Beckhamlukassronaldo - Nedvedmaster_p - Robinhoojejku - GiulyRokefeler19 - Makelele werbatin - GerrardZa kilkanaście minut wrzuce pack z całą dziesiątką na landhella oraz filefronta.
Jeżeli wyczerpie się limit dziennego transferu na landhellu i nie będzie się dało pobrać bramek, proszę nie lamentować tylko poczekać do następnego dnia.

Na bramki głosujemy na pierwszej stronie
tomixx
Jan 14 2006, 19:14
Jak dla mnie rokefeler19 powinien wygrać

najbardziej mi sie podobał ten strzał świetne podkręcenie piłki , dystans no i okienko

.
Mój faworyt!!!!!
Rokefeler19
Jan 14 2006, 19:30
czemu na tej liscie nie ma mojej bramki makelele
QUOTE(Rokefeler19 @ Jan 14 2006, 19:34:26)
[right][snapback]48919[/snapback][/right]
Bo tylko Ty nie uiściłeś wpłaty na moje prywatne konto na
Antylach Holenderskich
Aaa, zapomniałbym, głosujemy do północy dnia 22.01.2006
tomixx
Jan 15 2006, 10:29
QUOTE(Rokefeler19 @ Jan 14 2006, 20:34:26)
[right][snapback]48919[/snapback][/right]
cos sie martwisz
narazie jestes na prowadzeniu
warson
Jan 15 2006, 14:51
Zagłosowałem Zdecydowanie na Bramke "Rockefeler" Fenomenalny Strzał!! Bramka Bezkonkurencyjna ale Dodam tez że ładne Bramki strzelili: "Ojejku", "Atomic" "Master p."
I na Koniec.. Te pierwsze Bramki Zupełnie Śłabe.. Nie wiem czy ktoś nie brał mojej bramki pod uwage czy co?? Bo uwazam że jej sie należało miejsce w tej Pierwszej Dziesiatce!
Niedziała link z paczką 10 bramek, Bakel wrzuć na inny server
Jak by ktoś bym dobry i wrzucił na rapidshare albo megaupload, wyręczcie Bakela
Rivaldinho
Jan 15 2006, 15:06
Rokefeler19 ,jego rodzynek został nagrodzony moim głosem bo-strzelił ładniejszą bramkę niż wszystkie bramki lukassaronaldo razem wzięte.
takie jest moje zdaniep.s myśle że przy bramce Robinho było coś kręcone ze statystykami
Gregor
Jan 15 2006, 15:59
Moim zdaniem to wybranie połowy powyższych bramek to jedna wielka pomyłka. Oglądając te bramki to to wygląda jak konkurs na najlepszy strzał zakończony bramką(oczywiście są wyjątki). Piękne są bramki ojejku, Andzi, Rockefelera i Werbatina, i mojego faworyta Master P, a reszta dla mnie to poprostu strzały które niczym nie pociągają, bo to co pociąga ludzi w bramkach to technika i strzału i przejść przynajmniej takie jest moje zdanie.
tomixx
Jan 15 2006, 16:36
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 15 2006, 16:10:16)
Rokefeler19 ,jego rodzynek został nagrodzony moim głosem bo-strzelił ładniejszą bramkę niż wszystkie bramki lukassaronaldo razem wzięte.
takie jest moje zdaniep.s myśle że przy bramce Robinho było coś kręcone ze statystykami

[right][snapback]49030[/snapback][/right]
Wiesz możliwe bo u mnie nie ma tak słabej drugiej nogi aby walną rabone

(a dobrze sie na tym strzale znam

)
Tak pozatym sądzę że strzały z woleja i przewrotki są owiele trudniejsze od zwykłych z dystansu :/
Nie ma podziału na gwiazdki, równie dobrze moge strzelić z połowy na 1* na statystykach 99 i powiedzieć że nie mam save'ów :/
Poprostu nie wiadomo ile prawdy jest w tym co każdy pisze :/
atomic
Jan 15 2006, 16:45
QUOTE(Gregor @ Jan 15 2006, 16:03:57)
Moim zdaniem to wybranie połowy powyższych bramek to jedna wielka pomyłka. Oglądając te bramki to to wygląda jak konkurs na najlepszy strzał zakończony bramką(oczywiście są wyjątki). Piękne są bramki ojejku, Andzi, Rockefelera i Werbatina, i mojego faworyta Master P, a reszta dla mnie to poprostu strzały które niczym nie pociągają, bo to co pociąga ludzi w bramkach to technika i strzału i przejść przynajmniej takie jest moje zdanie.
[right][snapback]49039[/snapback][/right]
litosci, jak w zyciu masz taki zjebany gust jak w przypadku tych bramek to wspolczuje.
co do bramy master_p jasne ze robinho w standardzie nei zrobi rabony tak jak wiekszosc innych graczy, trzeba im poprostu zmienic statsy wzrozujac sie najlepiej na Recobie z Interu. Ale to grzechem nie jest bo kolo akurat pogorszyl mu strzal z prawej nogi dzieki czemu zrobil krzyzaka :}}
tomixx
Jan 15 2006, 17:00
QUOTE(atomic @ Jan 15 2006, 17:49:55)
pf zastanow sie co piszesz ziomal
co do bramy master_p jasne ze robinho w standardzie nei zrobi rabony tak jak wiekszosc innych graczy, trzeba im poprostu zmienic statsy wzrozujac sie najlepiej na Recobie z Interu. Ale to grzechem nie jest bo kolo akurat pogorszyl mu strzal z prawej nogi dzieki czemu zrobil krzyzaka :}}
[right][snapback]49052[/snapback][/right]
dobra ale robinho jest prawonożny i powinien walić z prawej z krzyżaka, a on walną jak widać z lewej (rzyżby mu zmienił preferowaną nogę

)
Zedytowałem

bo mi sie porąbało ale i tak nie tą nogą walną

co powinien
Rivaldinho
Jan 15 2006, 17:57
Gregor Napisano Dzisiaj, 17:03:57
Weź ty się człowieku na Fife przerzuć
werbatin
Jan 16 2006, 08:31
QUOTE(Gregor @ Jan 15 2006, 16:03:57)
[right][snapback]49039[/snapback][/right]
Całkowicie się z tym zgadzam

, ale podoba mi sie też strzał Bekchama i to all...
daniel1990
Jan 16 2006, 09:17
Zdecydowanie zagłosowałem na gola ojejku przecież to bramka roku !!!
Rokefeler19 pięknym wolejem z 25m w samo okno zauroczył mnie kompletnie, jeszcze bezpośrednio z rzutu rożnego.Coś pięknego!
Jest już mirror na filefroncie(patrz 1 strona).
warson - Twoje bramki, niestety, niczym specjalnym się nie wyróżniły.
W kolejnej edycji konkursu, aby zgłosić bramkę WYMAGANY będzie plik save.
Gregor
Jan 16 2006, 10:49
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 15 2006, 17:01:00)
Weź ty się człowieku na Fife przerzuć

[right][snapback]49072[/snapback][/right]
"Człowieku" w fife to ja nigdy nie grałem:], a w PES gram co dziennie po około 2godziny i nie mam zamiaru się na nic przerzucać bo takie bramki w których jest dużo techniki były i byłyby 2x lepsze niż co niektóre powyżej.
Po części Gregor ma racje, strzał to jedno a wypracować sobie w pięknym stylu sytuacje to drugie.Można powiedzieć że wśród tych nowminowanych jest sporo "fuksów" ale przyznam efektywnych i miło sie je ogląda.Bramki w konkursie PESFan były bardziej zaawansowane i zasłurzenie wygrał gol Cruyff'a.
Na
Goool! można znaleźć równie piękną bramke jak Cruyff'a o nazwie "Drybling"(po prawej stronie) która w konkursie ISS zajeła by zapewne wysoką lokate.Autor: radi0n
Pozdrawiam, pamiętajcie zobaczyć tą bramke, warto!
tomixx
Jan 16 2006, 10:59
QUOTE(Bakel @ Jan 16 2006, 11:05:53)
Jest już mirror na filefroncie(patrz 1 strona).
warson - Twoje bramki, niestety, niczym specjalnym się nie wyróżniły.
W kolejnej edycji konkursu, aby zgłosić bramkę WYMAGANY będzie plik save.
[right][snapback]49139[/snapback][/right]
No i może nie będzie przekrętów z poziomami
Rivaldinho
Jan 18 2006, 23:51
Oczywiście ze plik save bedzie potrzebny.Jak inaczej sprawdzić datę strzelonej bramki.
np. jest konkurs na bramke grudnia, a gość podsyła swojego gola z 3 listopada.
Rivaldinho co to za znaczenie kiedy koleś strzelił bramke, ważne jak!
Narazie mój faworyt prowadzi

Jest dobrze
Bedą jakieś nagrody? hehe w nagrode ktoś bedzie modem na forum :PPP, wiem głupie : D
tomixx
Jan 19 2006, 11:17
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 19 2006, 00:55:06)
Oczywiście ze plik save bedzie potrzebny.Jak inaczej sprawdzić datę strzelonej bramki.
np. jest konkurs na bramke grudnia, a gość podsyła swojego gola z 3 listopada.

[right][snapback]49465[/snapback][/right]
No i co z tego!!! logiczne że jak konkurs bedzie co miesiąc to nie da ci brami z przed 2 miesięcy wcześniej :/
Sorry za przedwczesne zamknięcie tematu, gdzieś w głowie zaplątała mi się data 20 stycznia i miałem już zamiar ogłaszać zwycięzcę. Konkurs trwa do niedzieli włącznie. Wyniki w poniedziałek
tomixx
Jan 22 2006, 17:31
Chyba co do tego kto wygra nie ma już żadnych wątpliwości (mój faworyt)

, jednak sądze, że zasłużenie, bo przecież to wolej rzadkiej urody
atomic
Jan 22 2006, 20:10
Pierwsze 3 miejsca powinny byc jakos nagrodzone/wyroznione/etc
lukasso
Jan 22 2006, 20:19
w styczniu wam takie bramki zajebie ze wam gały opadno ot co
R.E.S.T.E.C.P.A
P.S gratuluje zwyciezcy
tomixx
Jan 23 2006, 00:27
heeh nie będź tai pewien ja też cos mam w zanadrzu i to z save'ami

więc moge dać do konkursu te najnowsze najlepsze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.