Maszrum
Jan 10 2006, 00:40
Oto moja paczka z dwoma brameczkami...
Oba gole podobne,pierwszy to nozyce Kujta,a drugi to ekfilibrystyczne wykonczenie akcji przez Vennegora
warto zobaczyc,bo taki zawodnik jak on nie czesto decyduje sie na tego typu strzaly
http://rapidshare.de/files/10749050/maszrum.rar.html
milego ogladania!!!!!
malinow
Jan 10 2006, 12:09
Witam!
Nie wiem czy jeszcze można, ale oto link do moich goli
GOLECałość zajmuje prawie 8MB. Do oglądnięcia 6 bramek
Pozdrawiam
tomixx
Jan 10 2006, 12:11
QUOTE(Maszrum @ Jan 10 2006, 01:44:54)
Oto moja paczka z dwoma brameczkami...
Oba gole podobne,pierwszy to nozyce Kujta,a drugi to ekfilibrystyczne wykonczenie akcji przez Vennegora
warto zobaczyc,bo taki zawodnik jak on nie czesto decyduje sie na tego typu strzaly
http://rapidshare.de/files/10749050/maszrum.rar.html
milego ogladania!!!!!
[right][snapback]48311[/snapback][/right]
Ja takie gole strzelam tylko ze z 16 metrów a po zatym to ładne

bramy gdyż nie często sie strzela z norzyc lub z woleja z wyskoku (drugi gol)
http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=2FBB91E...YO2JB81R1K1OJ2XZamieszczam tu 1 brameke + 2 replay'e ( drugi replay jest do bramki De Jonga , ktora została wczesniej zamieszczona razem z 5 innym bramami, ale z dema wiec repla'ow do nich nie mam )
QUOTE(Andzi @ Dec 31 2005, 14:03:56)
Moje 6 brameczek
http://rapidshare.de/files/10151787/bramy.rar.html[right][snapback]47262[/snapback][/right]
Gregor
Jan 10 2006, 17:09
Ponawiam moje zapytanko do adminów: O KTÓREJ MOŻNA ZPODZIEWAĆ SIĘ WYNIKÓW KONKURSA??
tomixx
Jan 10 2006, 17:42
QUOTE(Gregor @ Jan 10 2006, 18:13:11)
Ponawiam moje zapytanko do adminów: O KTÓREJ MOŻNA ZPODZIEWAĆ SIĘ WYNIKÓW KONKURSA??
[right][snapback]48420[/snapback][/right]
Pewnie jutro jak skończy się termin zgłaszania bramek

, a co sie tak niecierpliwisz przecież i tak w końcu sie dowiesz które będą w tej 10-tce
Gregor
Jan 10 2006, 18:19
Niecierpliwie się bo to mnie strasznie ciekawi i chce zobaczyć te 10 naj, bo nie ściągałem wszystkich bramek stąd i nie widziałem wszystkich. A jutro sa moje urodziny więc moze jakiś prezencik

?? Nie pogniewał bym się jakby choć jedna moja bramka znalazła się w 10.
Ciężko wybrać finałową dziesiątkę.

A nominacje będą jutro.
ja przepraszam bardzo ze wszystkie bramki ZIdana w jednej paczce, ale z braku czasu nie mialem czasu siedziec i wysylac -!%$#!% sesja

- nawet nie zdazylem poradnie nagrac kolejnej bramki no trudno nie bede przeciez wam pliku SAVE wsytawial
T U T A J jest cala paczka tych 3 bramek.
tomixx
Jan 10 2006, 20:10
QUOTE(Gregor @ Jan 10 2006, 19:23:56)
Niecierpliwie się bo to mnie strasznie ciekawi i chce zobaczyć te 10 naj, bo nie ściągałem wszystkich bramek stąd i nie widziałem wszystkich. A jutro sa moje urodziny więc moze jakiś prezencik

?? Nie pogniewał bym się jakby choć jedna moja bramka znalazła się w 10.
[right][snapback]48425[/snapback][/right]
Sądze że wszyscy by sie nie pogniewali

a nawet ucieszyli

atomic
Jan 10 2006, 23:51
Bakel : nie dalem rady zamiescic moich (2 bramek) gdzie indziej niz rapidshare ... ; /
Ale z tego co pamietam to ta 1 ronaldinka (7mb) udalo Ci sie zassac, a tej 2 no trudno nie dam rady jej przezucic bo bo mi cos w chwili obecnej pieprzy ultrashare i megaupload ..
tomixx
Jan 11 2006, 10:32
Czekamy bakel na wyniki

tylko postaraj sie zdążyć przed 24.00
Gregor
Jan 11 2006, 14:25
Właśnie, właśnie. Nie rzebym kogoś popędzał ale wypadało by żeby były przed 24.00.
tomixx
Jan 11 2006, 14:32
Dobrze że se ze mną zgadzasz

, może jakoś uda sie zdąrzyć :]
lukasso
Jan 11 2006, 14:35
skończcie ten CZAT (chat)
skoro było powiedziane ze dzis to znaczy ze dzis
BEZ ODBIORU
Właśnie przekazuję reszcie ekipy 20 bramek, które przypadły mi do gustu. Oni spośród tej dziesiątki wybiorą 10 goli nominowanych.
Ogłoszenia wyników spodziewajcie się późnym wieczorem.
Bedziecie robić taki klip jak serwis PESFan ? Jak tak to super już niemoge sie doczekać.Szkoda że mam uszkodzony komp i mi pes niedziała to bym też zapodał fajne moje bramki.
pozdro ISSONLINE
Poprosimy o save nominowanych bramek i postaramy się coś takiego zrobić, jeżeli tylko czas pozwoli. Lektora chyba zabraknie, nie mamy w swoich szeregach drugiego Zimocha czy Szpaka:)
aniola01
Jan 11 2006, 19:18
jak wżucić swoje brameczki do neta ?
ty gamoniu nie tutaj z takimi pytaniami!
hehe dzieki ziomek, tego bylo mi trzeba
Gregor
Jan 11 2006, 22:13
Czekam i czekam i doczekać się nie moge. Zakułem już polaka i z histori a tu jeszcze wyników nie ma ale jestem wytrwały czekam do 24.00, a potem ide spać
warson
Jan 11 2006, 23:44
No 23.40 Czekamy Czekamy a tu Nic :-((
no Bakel mial byc i go nie ma
jestem w komisji ogladalem wszystkie bramki i powiem ze faworyt to bramka lukassronaldo-Nedved (oczywiscie to moja opinia)
Gregor
Jan 12 2006, 00:14
Mamy 00.10. A jednak się nie wyrobili.

Mam nadzieje że jak jutro wstane to zobacze wyniki.
malinow
Jan 12 2006, 00:25
Dajmy Im czas

W końcu wybór napewno jest nie łatwy
Maszrum
Jan 12 2006, 00:28
QUOTE(malinow @ Jan 12 2006, 00:29:00)
Dajmy Im czas

W końcu wybór napewno jest nie łatwy

[right][snapback]48591[/snapback][/right]
wiadomo ze wybor nie jest latwy,ale wszyscy sie strasznie niecierpliwia i czekaja na ogloszenie wynikow...

jeszcze troche przyjdzie nam chyba jednak poczekac...ale badzmy cierpliwi,moze niedlugo cos sie wyjasni!!!!
Sorry chłopaki za mały obsuw, ale zabalowało mi się

Po długich i burzliwych naradach, obfitych w trudne decyzje i kontrowersyjne opinie, wyłoniliśmy dziesiątkę bramek nominowanych do tytułu Bramki Miesiąca!
W drodze wstępnej selekcji wytypowaliśmy 20 goli. Następnie z bólem serca wyrzuciliśmy 10 bramek i w rezultacie nominacje wyglądają tak:
- Dreed - Zidane
- lukassronaldo - Beckham
- lukassronaldo - Nedved
- Rokefeler19 - Makelele
- werbatin - Gerrard
- Andzi - Ronaldinho
- atomic - Ronaldinho
- konrad-ek - Camoranesi
- master_p - Robinho
- ojejku - Giuly
Do końca tygodnia postaramy się przygotować promoklip oraz ankietę za pomocą której będziecie mogli głosować na swoich faworytów.
lukasso
Jan 12 2006, 06:56
Ha
juz jestem zwyciezcą
moje 2 bramki sa w konkursie
p.s zycze powodzenia pozostałym
tomixx
Jan 12 2006, 07:50
No tak ale według mnie padały ładniejsze bramy ad twoich
pozatym uwzględniłeś chyba taką opcję, że to wszyscy będą głosować
malinow
Jan 12 2006, 09:24
eee Chyba moich nie widzieliście

hehe
Pozdrawiam
warson
Jan 12 2006, 11:55
Wcale te Bramki Zidana Nie sa Tak Piekne... Juz Najlepiej Strzal Gerrarda Lub Nedveda a Zidana to śwrednie a koels na 1 miejscu.. Troche Smiechu Warte!
calwin
Jan 12 2006, 12:39
a mi się podobają bramki zidana
popatrzcie na moją bramkę garci
pobierz
lukasso
Jan 12 2006, 12:59
QUOTE(tomixx @ Jan 12 2006, 07:54:04)
No tak ale według mnie padały ładniejsze bramy ad twoich
pozatym uwzględniłeś chyba taką opcję, że to wszyscy będą głosować

[right][snapback]48600[/snapback][/right]
chodziło mi o to ze samo dostanie sie do 10 jest dla mnie skucesem
QUOTE(warson @ Jan 12 2006, 11:59:19)
Zidana to śwrednie a koels na 1 miejscu.. Troche Smiechu Warte!
[right][snapback]48610[/snapback][/right]
Lol. To jest 10 bramek które zostały wytypowane do bramki grudnia '05. Kolejność jest zupełnie przypadkowa.
werbatin
Jan 12 2006, 14:15
Wg mnie wszystkie bramki lukassoronaldo zasługują na nominacje
Lestat
Jan 12 2006, 15:15
Obejrzałem sobie kilka z nominowanych brameczek i chyba jestem cholernie nieobiektywny, bo to że tam nie ma mojej bramki strzelonej Eto'o uważam za skandal. Mimo wszystko gratuluje zwycięzcom i jak będzie już kompilacja to im się lepiej przyjrze.
Podziwiam bramke strzeloną Beckhamem bo ja grając z kumplem Anglią ze 30 razy próbowałem i mi się nie udało strzelic nim z wolnego. Wole piłkarzy którzy mają FKA poniżej 90.
Gregor
Jan 12 2006, 15:18
Jak dla mnie troche kontrowersyjny ten werdykt a nawet bardzo bo były ładniejsze bramki w moim mniemaniu.
atomic
Jan 12 2006, 15:31
Ludzie takie gderanie kogo bramka sie znalazla a kogo nie jest conajmniej smieszne, oceniali to organizatorzy i wedlug nich te 10 bramek zasloguje na final. Co do bramek lukassaronaldo z calym szacunkiem do Ciebie piekna bramka to nie tylko poslanie grubej pompy z 30 metrow czy strzal z woleja z 1 pilki po rzucie roznym gdzie kazdy zawodnik ma 99 umiejetnosci (nie twierdze ze tak robisz- wiec no offenc), oczywiscie takie bramki sa ladne, ale ludzie chca ogladac cos innego cos co w pilce jest pikne czyli dryblingi ,zwody przejscia, osmieszanie obroncow.Zapewne widzieliscie klip z pesfan z 10 bramkami, bylo tam mnostwo strzalow itp itp i kto wygral ? ge4force jak dla mnie bardzo slusznie bo takie akcje jaka zaprezentowal chce sie ogladac osmieszyl 3 pilkarzy, i pieknie poslal pilke obok bramkarza(dla ciekwosci powiem ze poakzalem ten filmik kilku kumplom, i nie kazdy z nich byl zagorzalym fanem futbolu i kazdy jednoglosnie wybral bramke ge4force strzelona Cruyffe'm
ponad to polecam ten klip:
http://www.lemontv.pl/pokaz.php?id=221&cat=9moze troche zluzujecie i zrozumiecie ze bramka z 30 metrow wcale nie musi byc najpiekniejsza.
No i ofcors czekamy na klip video z tymi 10 nominownaymi bramkami ;]
lukasso
Jan 12 2006, 15:38
Gregor napisał:
Jak dla mnie troche kontrowersyjny ten werdykt a nawet bardzo bo były ładniejsze bramki w moim mniemaniu.
zrób swoj konkurs
nie ma nic trudnego
załóż temat i zajmij sie tym
wybieraj bramki w\g siebie
atomic napisał:
Co do bramek lukassaronaldo z calym szacunkiem do Ciebie piekna bramka to nie tylko poslanie grubej pompy z 30 metrow czy strzal z woleja z 1 pilki po rzucie roznym gdzie kazdy zawodnik ma 99 umiejetnosci
pokaż swoje bramki
p.s ten konkurs dopiero debiutuje na IO
poczekajmy
zobaczymy co sie komu podoba
moge powiedziec tylko tyle WoW - nie sadzilem, ze jakakolwiek z tych bramek znajdzie sie w nominacji -

- jestem tylko ciekawy ktora bramka to jest

- w sumie nie dalem plikow Save, a wydaje mi sie ze chyba sie przydadza przy kreceniu klipow, wiec wstawie wszystkie 3 pliczki save, mam nadzieje ze to te
Zidane - SAVE
tomixx
Jan 12 2006, 17:23
Moge powiedzieć tylko że niesamowicie współczuje przegranym

Wiem że można grać słabo i strzelić fartem ładną bramkę, ja sie koncentruje na zwycięstwie ale przy tym jak najwyższym próbuje strzałów z daleka :] i czasem cooos sie ustrzeli w miare ...porządnego

Ja nie rozpaczam że nie strzeliłem bramki - zwyciężcy ja sie ciesze że moge dalej
grać i próbować ........
Jak dla mnie to rozumiem dlaczego załużmy gol "lukasa" wygrał ten beckham'em
świetna rotacja i spojenie , a to że r .carlos'em strzeliłem z 40 metrów a nie tak jak "lukas" z 35 m to i tak rozumiem ten werdykt
Lestat, wybacz, Twoje bramki nie znalazły się w konkursie w wyniku pomyłki

Po prostu pobrałem tylko ten 13MB pack z pozostałymi golami.
To pierwsza edycja konkursu, mam nadzieję, że puścicie nam płazem kilka organizacyjnych niedociągnięć.
Lestat
Jan 12 2006, 19:00
Następnym razem będę pamiętał, żeby dawac tylko bramki, które zgłaszam do konkursu. Czekam na kompilację z tymi wybranymi. Może będzie kolejna edycja, do których je zgłosze, o ile nie strzele jeszcze ładniejszych.
Replay'e w postaci plików save przesyłajcie na mojego maila:
[email protected]Rapidshare jest be

Czekam, czekam.
werbatin
Jan 13 2006, 07:18
OSZ K**WA!!! Jak robiłem wczoraj formata to zgrywałem wszystkie sejvy z gier na osobną partycje i totalnie zapomniałem o sejvach z PES5

może ktoś wie jak to odzyskać albo coś...nie wiem... może sie obejdzie bez pliku save...może ktoś wie jak to odzyskać(plik save)...!
JA wiem

Jest taka maszyna co cofa czas o ile chcesz

jest dostepna na allegro napewno

Cofniesz czas o 1 dzien i juz masz swoje sevy

nie musisz dziekowac mi

jestesmy tutaj by sobie pomagac:) pozdrawiam

a Tak na serio to tego nie odzyskasz:P hahahahah
dzenda_dzenda
Jan 13 2006, 14:26
QUOTE(LeMie @ Jan 13 2006, 11:44:09)
JA wiem

Jest taka maszyna co cofa czas o ile chcesz

jest dostepna na allegro napewno

Cofniesz czas o 1 dzien i juz masz swoje sevy

nie musisz dziekowac mi

jestesmy tutaj by sobie pomagac:) pozdrawiam

a Tak na serio to tego nie odzyskasz:P hahahahah

[right][snapback]48718[/snapback][/right]
dziecko...takie dżołki to sobie podaruj...
Werb niepamiętam nazwy prograu, ale taki był problem poruszany już na IO forum...program do odzyskiwania danych...hmmm...no patrz pamięć dobra ale krótka, ktoś bedzie wiedzieć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.