Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Wąsu
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
chatek
Edson i Hugo bardzo ładnie Ci wyszli ale czy Hugo jeszcze gra w Legii ?
Orange_91
QUOTE(chatek1 @ Feb 24 2007, 09:09:17) [snapback]125209[/snapback]

Edson i Hugo bardzo ładnie Ci wyszli ale czy Hugo jeszcze gra w Legii ?

Tak Hugo juz nie gra w Legii ale twarz naprawde dobra.
kroczek
Hugo jeszcze gra w Legii.
wali-góra
hugo bardzo fajny brawo
don rxf
QUOTE(WaSu @ Feb 24 2007, 09:17:04) [snapback]125198[/snapback]

IPB Image
P.S Miałem już nic nie robić przed wydaniem facepacka ale model się trafił tongue.gif

Bardzo dobra twarz.
WąSu
Kurde dużo poprawek mam do zrobirnia w tych twarzach. Będę wydawał pojedynczo. Na pierwszy ogień rezerowy golkiper Legii.

MUCHA
IPB Image
ŚCIĄG GO! (Sendspace)
ŚCIĄG GO! (Wyślij to!)

Edit:

Edson
IPB Image
ŚCIĄG GO! (Sendspace)
ŚCIĄG GO! (Wyślij to!)
kostek
Edson po poprawkach znacznie lepszy.
A co do Muchy... to nie wiem jak wygląda... wink.gif
T-Mac
mucha fajny ale mi sie nie podoba jego lewe oko
Pelas
bardzo fajny Edson ci wyszedł >:D a co do Muchy to się nie wypowiem na temat podobieństwa bo go nie znam:|
Simon
ale wloski hugo juz inne. edson swietny. mucha znam tylko tak troche wiec nie moge czegos wiecej powiedziec. ale jakosciowo trzyma poziom
olivier
Mam problem z edsonem z tym co podales do niego bina.Wgrywam go do gry a tu wogóle nie podobny do tego co ty tu dales screen.Czy wy też tak macie?Błędu żadnego nie bylo jak twarz wgrywalem.
chatek
Niezłe twarze smile.gif
AdamSzmulki
Kapitalne mordki smile.gif smile.gif z niecierpliwością czekam na bina Korzyma i Dicka tongue.gif tongue.gif a no i Hugo tongue.gif
don rxf
QUOTE(WaSu @ Mar 2 2007, 01:07:59) [snapback]127041[/snapback]

Kurde dużo poprawek mam do zrobirnia w tych twarzach. Będę wydawał pojedynczo. Na pierwszy ogień rezerowy golkiper Legii.

MUCHA
IPB Image
ŚCIĄG GO! (Sendspace)
ŚCIĄG GO! (Wyślij to!)

Edit:

Edson
IPB Image
ŚCIĄG GO! (Sendspace)
ŚCIĄG GO! (Wyślij to!)

Bardzo ładny Edson
AdamSzmulki
temacik coś ucichł tongue.gif tongue.gif jak tam WaSu praca nad mordkami Legionistów?? smile.gif
Hades
Ładne twarze rozwijasz sie tongue.gif
WąSu
Mam obecnie mniej czasu. Dorwałem nieźle płatną robote(dość czasochłonną) , a ponadto wzowiłem kariere koszykarską biggrin.gif i mam trzy razy w tygodniu treningi + mecze w weekendy i czasem w tygodniu. Więc naprawde nie mam za bardzo czasu ,ale jak tylko znajde odrobine pobawie sie jeszcze troszke twarzami. Strzała!
AdamSzmulki
To powodzenia w nowej pracy i w karierze koszykarskiej biggrin.gif biggrin.gif jak znajdziesz czas to od czasu do czasu zarzuć jakąś mordką i binem do niej biggrin.gif biggrin.gif Trzym Sie! smile.gif
seen
JAkbys znalazl troszke czasu to zrób Sejm Pack biggrin.gif pozdro biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.