Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Wąsu
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
WąSu
user posted image
!ŚCIĄGNIJ!

Edit:
Większe screeny twarzy:
user posted image

user posted image
>Kornel<
naprawde fajnie Ci wyszli .... jednak nigdy nie jest idealnie biggrin.gif pzdr super robota
Lanek
Bardzo dobry FP. Żuraw chyba troche lepszy od Boruca wink.gif .
Riki101
Bardzo ladne twarze brawo
WąSu
Preview:
user posted image
jastrzab
.
WąSu
QUOTE(bartosz05 @ Jan 19 2006, 21:00:57)
syyyyyy  biggrin.gif sorki, no ale ile razy mozna poprawiać te same twarze... smile.gif
[right][snapback]49551[/snapback][/right]

Aż będą na tyle dobre że nie trzeba będzie ich poprawiać smile.gif
WąSu
BMP Update:
user posted image

z tragicznej foty:
user posted image
WąSu
Preview
user posted image

Co poprawić?
qazwsx
Oczy, usta, nos, brwi. Wyostrz bmp bo te czarne rzeczy ktore wyienilem niewyglądaja dobrze. Tyle ode mnie
WąSu
Preview2:
IPB Image
Riki101
Druga wersja lepsza ale ciagle jakos malo podobny
Lanek
Obie wersje przeciętne, jakiś taki nie podobny do JErzego.6/10
rav
Gdyby pod nosem nie byłoby takiej wielkiej czarnej 'kupy' (tak samo z górną wargą) twarz byłaby dobra smile.gif Może to wina fotki. Pokaż z jakiej robiłeś.
WąSu
IPB Image
BIN

A robiłem z tej maski karnawałowej:
IPB Image
kostek
jakoś na tej fotce dziwnie Dudzio wyszedł...nie podobny do siebie troche wink.gif ale szczerze to ani Żewłakow ani Dudek nie dorównują narazie chłopakom z Celticu których zrobiłeś świetnie biggrin.gif
WąSu
Preview
IPB Image
lookass
Moim zdaniem Kowalewski nawet niezły wink.gif
WąSu
Oj dawno nie robiłem mordy ,ale powoli bede wracał do formy:
IPB Image
Lanek
No Fabiański moim zdaniem dobry, może lekko wyostrz bmp. wink.gif
WąSu
Bardziej na otro:
IPB Image
bobex77
według mnie dobry
jeszcze jakbys poprawil:
głowe ma nieco mniejsza w sensie dlugosci
reszta raczej wporzo :_)
WąSu
IPB Image
WąSu
IPB Image
szyma
Fabianski moim zdanie dobry a te twie pozostale twarze pozostaiwe bez komentarze gdyz nie widzialem tych zawodnikow jeszcze wiec nie mam zdania pzdr
Bax Boy
ten murzyn za zielony za bardzo i usta ma za czarne ;p
Kucharz jr.
Bardzo ładnie Wąsu Janczyk super biggrin.gif Ouatarra troszke jakby zielony... tongue.gif Fabian jest gites chociaz zla fryzura...
WąSu
Wracam do facemakingu.

Preview
IPB Image

Zważywszy na moją długą przerwe i weilkość oraz jakość zdjęcia uważam że twarz w miare udana. Jakieś uwagi?

P.S Poprawie czarne plamy na bmp i pobawie sie jeszcze w oedicie (jego lewe ,nasze prawe oko i usta)
.::NorD::.
No chłopie bardzo ładnie ci wyszedł , miałem go robić na sam koniec ale widzę że chyba nie będę musiał . Wiem że fotka niezbyt fajna ale trzeba troszkę bmp poprawić tzn . te pofałdowane miejsca zlikwidować , na brodzie masz chyba bmp naciągnięte, zrób mu frycka . W modelu też można się jeszcze pobawić . Jak będę zabierał się za niego to się odezwę i wtedy wspólnymi siłami doprowadzimy go do porządku.

Ogólnie bdb. Bardzo podobny.

Pozdro

Ps. spróbuj update Fabiańskiego zrobić bo widzę u ciebie duży postęp jeśli chodzi o bmp .
WąSu
FINAL
IPB Image

P.S Nord jak coś widzisz do poprawy to robimy collaba bo ja już nic nie poprawie. Piona!

Edit:
FINAL doostrzony tongue.gif :
IPB Image
micu0890
Wąsu mam taką prośbe bardzo podobny i ekstra Jelen może wrzucisz do niego link do ściągnięcia.Z góry dzięki pozdro
Hayalet
wyostrzony - przeostrzony...
ja tu chiałem mówić zebyś wygładził te pixele a tu prosze jeszcze bardziej je wyróżniłes unsure.gif Podobny jest ale można by lepiej model zrobić...
WąSu
IPB Image
matrix
Bardzo dobra mordka smile.gif Ten Fabiański dużo lepszy niż ten którego robiłeś wcześniej smile.gif Tylko dolna część bmp (chodzi mi o tą krope)
szyma
To jest piepzyk on ma takiego w zeczywistosci
T-Mac
QUOTE(WaSu @ May 20 2006, 12:17:04) [snapback]68319[/snapback]

FINAL
IPB Image

P.S Nord jak coś widzisz do poprawy to robimy collaba bo ja już nic nie poprawie. Piona!

Edit:
FINAL doostrzony tongue.gif :
IPB Image

to w kolo brwi koszmarnie wyglada oraz prawe oko jak patrzymy wycentruj je no i gorna warga to calkiem jakby nie jego smile.gif
WąSu
Preview:
IPB Image

Oczy i model poprawie jak wróce ,czyli wieczorkiem

Edit: Czy kolor skóry inny to bym się kłócił IPB Image
A błyszczenie zlikwiduje w miare możliwości
rav
Co za błysk tongue.gif Jak dla mnie, to nie podobny, kolor skóry nawet inny tongue.gif Daj go na paletkę R.
_DEVIL_
Fabiański i Janczyk bardzo dobre twarze ale Edson zabardzo sie świeci.pozdro tongue.gif
WąSu
FINAL:
IPB Image
Broziu
Witam....świetne mordki Legionistów mógłbyś dać biny
Janczyka
Quattary
Edsona
Jelenia
Fabiańskiego ???

Dzięki
WąSu
Preview:
IPB Image

WąSu
FINAL
IPB Image
ŚCIĄGNIJ
WąSu
Bosackiego jeszcze poprawie ,tymczasem:
Yyyyrek FINAL:
IPB Image
ŚCIĄG GO!
.::Diego::.
Nie najgorszy ten irek smile.gif zważywszy na brak jego fotek w necie podoba mi się, ale bosacki trzeba przyznać niezbyt udany, pozdrawiam wink.gif
norek
QUOTE(WaSu @ May 24 2006, 21:31:56) [snapback]69082[/snapback]

Bosacki, model dobry wybrałes ale trzeba jeszcze nad nim popracować.
A co do Jelenia...mógłbyś pochwalić się z jakiej fotki go robiłes?...
Pozdro
WąSu
Fotka Jelenia IPB Image
Pobawiłem sie troche w programie PhotoZoom Professional i wyszło takie zdjęcie IPB Image

PhotoZoom Professional to program do powiększania zdjęć bez tracenia na jakości. Polecam szczególnie facemakerom robiącym Polaków
.::Diego::.
QUOTE(WaSu @ May 29 2006, 10:04:47) [snapback]69858[/snapback]

Fotka Jelenia IPB Image
Pobawiłem sie troche w programie PhotoZoom Professional i wyszło takie zdjęcie IPB Image

PhotoZoom Professional to program do powiększania zdjęć bez tracenia na jakości. Polecam szczególnie facemakerom robiącym Polaków

Hej ten program jest zajebisty! - zniknął problem małych fotek - kolejna rewolucja w pesie - dzięki bardzo smile.gif
T-Mac
napewno nie zniknie problem malych fotek
takich programow jest multum do powiekszania testowalem nie jeden
i jak dla mnie to wlasciwie te programy utrzymuja jakos powiekszania w PS
sam zobacz
mala fotke jelenia powiekszylem w PS 9cs
IPB Image
WąSu
Jednak niewielka różnica jest. Ale niekótrym moze ten program sie przyda
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.