Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 5: Pc Superpatch 1.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2, 3, 4
rangiz
Trzeba sciagac wszystko czy wystarcza te 2 pliki glowne z rapida?Poza tym dzieki,szukam od rana
albin99
Superpatch PES 5 Start
http://rapidshare.de/files/9028693/PES5_St...rpatch.zip.html
co to zmeinia i czy ktos ma jusz patcha jak ktos ma to niech napisze czy fajny
rangiz
Rozumiem ze tym gow*ianyn dkz nie trzeba nic robic i jest instalator lub wystarczy podmiana plikow jak w pes4?
wania1982
To jest ten WOLF(pROEVOLUTIONE)?????????
lukasso
kurwa ale wy macie problemy
jeszcze nie sciągneli a juz jęczo
To jest ten WOLF(pROEVOLUTIONE)?????????

ten
Rozumiem ze tym gow*ianyn dkz nie trzeba nic robic i jest instalator lub wystarczy podmiana plikow jak w pes4?

trzeba dkz
wszystko jest opisane tu
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=129040
Superpatch PES 5 Start
http://rapidshare.de/files/9028693/PES5_St...rpatch.zip.html
co to zmeinia i czy ktos ma jusz patcha jak ktos ma to niech napisze czy fajny

patch do gry online
zerknij na link powyzej
Trzeba sciagac wszystko czy wystarcza te 2 pliki glowne z rapida?Poza tym dzieki,szukam od rana

wszystko sciagaj
Czyli sobie nie pogramy,znow jakis programow trzeba,chyba ze ktos napisze nalezyta instrukcje ;//

wszystko jest tu http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=129040 nawet obrazki krok po kroku koles wkleił(linki do dkz rownież sa tam) ale jak angielski trudny to juz twoj problem
rangiz
Czyli sobie nie pogramy,znow jakis programow trzeba,chyba ze ktos napisze nalezyta instrukcje ;//
Rokefeler19
http://files.filefront.com/Superpatch_Soun...;/fileinfo.html biore dalej sciagaj wybieram serwer i z zadnego ne idzie pisze invalid ........ wy tez tak macie?czy jest inny link do tego pliku?
wania1982
kurwa ale wy macie problemy
jeszcze nie sciągneli a juz jęczo

Nie mam problemu tylko nie chce sciagnac kolejnego g......a.Na tego czekam 2 miechy i mial sie nazywac proevolutione tongue.gif
patrix6
QUOTE(Rokefeler19 @ Dec 12 2005, 15:54:41)
http://files.filefront.com/Superpatch_Soun...;/fileinfo.html biore dalej sciagaj wybieram serwer i z zadnego ne idzie pisze invalid ........ wy tez tak macie?czy jest inny link do tego pliku?
[right][snapback]45142[/snapback][/right]

tez tak mam!!chyba serwer padł!!
wania1982
Jak nie mam konata na rapidshare nie moe zassac wiecej niz jednego pliku????
malarkey
QUOTE(wania1982 @ Dec 12 2005, 14:02:08)
Jak nie mam konata na rapidshare nie moe zassac wiecej niz jednego pliku????
[right][snapback]45146[/snapback][/right]

jest wiele sposobow na to...poszukaj po forach np tu http://peb.pl
jacekz40
sad.gif Nie ma szans, ściagnięcie z rapid...nie możliwe, kiedy będzie można ssać??
wania1982
sa trzy czesci nie dwie
http://rapidshare.de/files/8962762/....part3.rar.html
Riki101
Na stronie www.mininova.org zostal umieszczony torrent do plikow 0_text 1i2 i jeszcze option file
dla tych ktorzy nie umia znalezc plik jest w katygorii gry
wania1982
Tu jest chyba wszystko plik ma 463MB
http://www.mininova.org/tor/175308
Imielok
Instrukcja jak wgrać patch’a

http://img433.imageshack.us/img433/9079/instructions3mu.jpg
Gregor
Moim skromnym zdaniem przydała by się instrukcja po polsku.
Bo0os
QUOTE(Siano @ Dec 12 2005)
Dodatkowym atutem jest to, iż patch w pełni pozwala na grę online.

Czy jeśli bede posiadał ten patch to bede miał możlowość grania online nawet na mojej pirackiej wersji gry?
Naimad
Czy ktos zaaplikowal ten patch do gry? Jesli tak niech napisze jak prezentuje sie Barca - bo moim zdaniem, w orginalnym wydaniu byla mocno oslabiona - szczegolnie Ronaldinho i Messi. Ronaldinho ktory co drugi wolny zamienia na bramke ma Fk Ac 78, a Messi ktory gra w pierwszej druzynie mistrza Hiszpanii i podstawowej jedenastce Argentyny - jest gorszy nawet od Ezquerro ktory gra jako zmiennik huh.gif
rangiz
Ronaldinho jest bogiem w tym option file'u.Na 6 gwiazdkach moze obiec 4-5 rywali,po czym oddaje strzal w okienko smile.gif
Wlasnie taka bramke zdobylem.Mesii jest znacznie lepszy od Giulego w patchu i gra w 1 skladzie.Jest szybki i dynamiczny.To na tyle.Jeszcze jakies pytania?Z gory mowie ze poki co wgralem tylko option file'a przez co sa klopoty ze strojami i reszta ale nie moglem sie powstrzymac,patch z torrenta idzie nieziemsko wolno,w porywach 40kb/s czyli jakas 1/5 lacza. ph34r.gif
mihalo
no wlasnie powiedzcie jak to jest z tmy online czy mozna grac na piratach, bo nie chce mi sie wierzyć podobno się nie da?

kurde ten zasrany rapidshare jakis debil musial tam wrzucac, przecież mozna bylo na torrenta ale nie kogos kurfa podkusila na ten zasrany hosting. 1 plik sciagania i godzina czekania!
norek
QUOTE(mihalo @ Dec 12 2005, 19:40:44)
no wlasnie powiedzcie jak to jest z tmy online czy mozna grac na piratach, bo nie chce mi sie wierzyć podobno się nie da?
kurde ten zasrany rapidshare jakis debil musial tam wrzucac, przecież mozna bylo na torrenta ale nie kogos kurfa podkusila na ten zasrany hosting. 1 plik sciagania i godzina czekania!
[right][snapback]45173[/snapback][/right]

jestes jakis specjalny? czy nie widzisz? moze klawierka z brailem? czlowieku www.issonline.pl masz torenta jak wol a ty pieprzysz ze nikt nie pomyslal o torencie...serio ale wlasnie przez takich ludzi robi sie syf i trzeba kombinowac jak to usunac....brak slow...cya
walek11
mam dwa pytania do wiary ktora juz bawi sie nowym patchem wolfa
1.Czy w option file jest wszytko zablokowane ?
2.Jak patch wspolgra z patchem wisla &legia mianowicie czy jest mozliwosc zainsalowania wisly i legi bez zbednych zmian superpatcha
malarkey
ci co zassali patch niech cos o nim napisza, czy jest spoko czy do du## bo z tego co slyszalem od paru osob to wcale nie jest taki super
SOLIDUS
smile.gif Elo mam pytanko mogl by mi ktos podac jak zrobiony jest- Shawn Wright-Phillips z CHELSEA czy ma ORGINALNEGO FACEY i dobre pasujące do niego statystyki.DZIENX Z GÓRY. smile.gif
_DEVIL_
Ja mam tego patcha i powiem że wcale nie jest taki super!
Podoba mi sie:
1>Stadiony
2.Stroje
3.Przyśpiewki

Niepodoba mi sie
1.Menu
2.Twarze niektóre
3.Muzyka

I tak bede robil mixa tego wolfa z francuskim tongue.gif
Naimad
Hmmm - sciagnalem tego patcha, wszystko (chyba) zaaplikowalem, ale qrcze nie mam herbow i koszulek orginalnych. Czego nie wpakowalem ?
ftomekk
Cos nie tak jest z optionem,obijetnie ktorego pakuje i tak nie mam sklepu odblokowanego.
Jasiek7
Czeesc mam pytanie zainstalowalem tego patcha odpalam i wyswietla please insert cd-rom oczywiscie wiem co to znaczy, ale nie mam orginalnej gry bo mnie nie stać szczerze mówiąc, więc macie może jaki pomysl...bo ten crack PES5.exe wymaga cedeka????? HELP!!!!
kOzi
Pierwsze wrażenie na gorąco po 20 min gry z superpatchem... wszystko glanc zainstalowalem, wlaczam i jak to zawsze śmiem najpierw sprawdzic prace jaka wykonali panowie w edit mode, patrze najpierw jakie buty dali, wniosek- nędza... no nic buty zawsze mozna jakies inne wrzucic smile.gif patrze później twarze i co? jeszcze większa nędza... miało być ponad 500 nowych/poprawionych twarzy, przelatuje po najwiekszych klubach cos tam troszki pozmieniali te twarze, ale mnóstwo z tych co zapowiadali s'n, mystiqua czy nawet cigmana nie widziałem, norka o ile dobrze dostrzeglem to jedynie c.ronaldo jest no ale moze jest wiecej... w sumie długo nie grałem... ale ogólnie mnóstwo twarzy facemakerów wymienionych w stuff'ie nie ma... choć jeszcze jest taka opcja że coś źle zainstalowałem, no ale dziele się pierwszymi wrażeniami smile.gif jeśli chodzi o bugi to jeszcze niektóre stroje sa zle zrobione ale da sie to łyknac. LECZ jeśli chodzi o dobre strony tego patcha to uważam że panowie od stadionów wykonali ogromną i imponującą prace !! Naprawde stadiony miodzio pierwsza klasa, muzyka także niczego sobie ! Większość strojów wykonana bardzo dobrze, piłki przeciętne. Jeśli chodzi o rozgrywke to naprawde, jeśli chodzi o stroje i stadiony to prezentuja sie wybornie biggrin.gif Jak na pierwsze wrażenie to tyle, może coś jeszcze później dopisze (jak mi się coś nie spodoba tongue.gif ), ubolewam strasznie nad tymi mordami ehhh... Ale jeszcze jest taka szansa że moglem zle cos zainstalowac i te twarze sa biggrin.gif biggrin.gif choc watpie...

Ale co jak co, re5pect wielki dla patchmakerów którzy włożyli w ten patch bardzo dużo wysiłku, mam nadzieje że wyjdą jakieś poprawki, aktualizacje i wszystko się ustabilizuje i poprawi, a co za tym idzie patch będzie pierwsza klasa, nie do pobicia ! biggrin.gif cool.gif wink.gif
onix_the_chosen
to moze teraz ja podziele sie moim wrazeniami z nowego patcha. tak jak kolega wczesniej wspominal stadiony i murawki sa naprawde ladnie wykonane, nie ma sie tutaj czego przyczepiac, wszystko jest bardzo dobrze wykonane, buty takie sobie, raczej slabe, pilki dla mnie moga byc. Jezeli chodzi o mordy to faktycznie jest tu sporo niedociagniec. Np Etoo ma przeswitujaca glowe, nie wiem dlaczego, ale ma. Sporo twarzy, ktore ogladalem na forum Soccergaming, ktore byly zrobione fenomenalnie nie zostalo uzytych w grze, chociaz ich autorzy byli wymienieni w liscie facemakerow do tego patcha i jest sporo mordek zupelnie przecietnych. Przydalby sie jakis update z twarzami bo mysle ze reszta elementow patcha jest na dobrym poziomie, szczegolnie stadiony (pierwsza klasa). Ja bede sie chyba samemu bawil i wrzucal swoje do gry, ale dla tych, ktorzy nie maja za bardzo pojecia w tym temacie powinien ukazac sie update, ktory poprawi i doda kilkanascie nowych twarzy do gry.to byloby na tyle.patch w sumie bardzo dobry, warto bylo czekac smile.gif pozdro cool.gif
cpr
a tez macie tak ze nie pisze np angola togo etc tylko nazwy starych panstw i nowe flagi ? ;p czy cos zjebalem ? wink.gif
przemos
mam to samo problem lezy prawdopodobnie w pilku exe ja gram an tym od reloaded bo
nie mam kasy na orginala

a pozatym wywala mnie z gry jak w chodze w ustawienia pada
Modgar
Zainstalowałem patcha i wszytsko jest wporządku działa menu i wszystkie menu poboczne tylko ja już chce zagrać mecz i naciskam start to gra wychodzi mi do pulpitu i się wyłacza.Czy ktos ma podobny problem ? i czy ktoś wie co może być przyczyną i jak rozwiązać ten problem ?
Soxx
QUOTE(Modgar @ Dec 13 2005, 06:13:09)
Zainstalowałem patcha i wszytsko jest  wporządku działa menu i wszystkie menu poboczne tylko ja już chce zagrać mecz i naciskam start to gra wychodzi mi do pulpitu i się wyłacza.Czy ktos ma podobny problem ? i czy ktoś wie co może być przyczyną i jak rozwiązać ten problem ?
[right][snapback]45209[/snapback][/right]

Mam identyczny problem...wie ktos o.c.b. ??
aNm
ja wiem o co biega
Dj_Dario
Może wkońcu ktoś napisze o co chodzi jak wywala do windowsa z gry.
lukasso
QUOTE(ftomekk @ Dec 12 2005, 23:20:04)
Cos nie tak jest z optionem,obijetnie ktorego pakuje i tak nie mam sklepu odblokowanego.
[right][snapback]45197[/snapback][/right]

mam to samo
poszukałem troche w necie i znalazłem to
http://rapidshare.de/files/9050003/Superpa...Points.zip.html
norek
QUOTE(aNm @ Dec 13 2005, 09:07:02)
ja wiem o co biega
[right][snapback]45212[/snapback][/right]

dostajesz troche procent ostrzezenia...
_______
a co do patcha...to:
stadiony: wypasik no moze nie wszystkie ale dla mnie sie podoba
buty:takie se
mordy i poustawiane wlosy: jak mi ich szkoda...toz to paranoja...dla ronaldinho ustawac pontyial
wywaliste dziweki po zdobyciu bramki
muzyka w menu glownym spoko nawet szpaka slychac
ale uwazam ze jak przez tak dlugi czas mozna bylo to bardziej dopracowac....to na tyle cya
jacekz40
sad.gif Czyli z tego co piszecie (w większości) nie ma sensu wgywać całego patcha. Muzę już wczesniej sobie podmieniłem, stadiony co wychodziło wcześniej już też pozmieniałem. A skoro w superpatchu są takie dobre, to wymienie tylko stadiony i ..dość. Nawet widzę co niektórzy z piłek nie są zadowoleni, nie mówiąć już o twarzach, butach. To mam pytanie po co wyszedł ten patch?? Wystarczyło zrobić osobno muzykę, osobno stadiony, piłek jest do gry do bólu (codziennie można grać innymi). Co zmienia patch? Czy tam jest jakaś nowa liga, nowy tryb rozgrywki? czy została zmieniona fizyka gry? Jeżeli nie to takie patchowanie mija się z celem. Po co mam likwidować swoje zapisane gry.
torin
Ja czekalem na tego patch, bo chcialem pograc reprezentacjami, ktore maja grac na mistrzostwach w Niemczech. Ale szczerze mowiac patrzac na calosc, to jestem troche rozczarowany. Mysle ze powinni jeszcze poczekac i wydac patch'a po swietach-dopracowac szczegoly. Osobiscie wyjalem z niego stadiony ktore sa swietne i wrzucilem sobie do patch Wisla-Legia tongue.gif
lukasso
wydali patcha zeby wiedziec co sie nie spodoba
tak więc czekajmy cierpliwie na updejt
jacekz40
QUOTE(lukassoronaldo @ Dec 13 2005, 13:23:07)
wydali patcha zeby wiedziec co sie nie spodoba
tak więc czekajmy  cierpliwie na updejt
[right][snapback]45231[/snapback][/right]

Bez przesady, jakby ktoś miał wydawać patcha po to by zaraz robić poprawaki do niego, bez sensu. Po prostu ktoś sobie zrobił patcha...który poza stadionami nic nie daje i tyle. Pomyłka i niewypał. Serdecznie odradzam, nie wgrywajcie całego patcha. Tu mi się jeszcze nasuwa pewna analogia do gry podstawowej. Zobaczcie w jakim stanie pojawia się gra. Totalnie niedopracowana, po wydaniu - od razu nadaje się do przeróbek. Pośpiech i kasa...tylko to się liczy a że gra ma dużo wad, to już producenta nie obchodzi.
corduroy
no wszedzie jest to samo... a fifa nie ma updajetow i zostaje skopana do konca wink.gif
a jak widac patch jest 1.0 ver wiec juz po nazwie widac ze bedzie update, ludzie otworzcie oczy...
a jak sie nie podoba to nie sciagac!
tsuyoshi
Ja sobie sam robie ubdaty stadionow jak ktos by bardzo chcial to tu jest LinkStadiony

Jest tam ich 6

San Siro (nowe tex)
Celtic Park(Wykonany przeze mnie)
Stade Luis 2 (nowe tex)
Old Traf(Nowe trybuny bo tamte mi sie nie podobaly)
Dell Alpi (nic nie zmienilem bo wyglada ajebiscie )
PSG

Niedlugo nastepna paczka

lukasso
moze jakie skriny?
EDIT=> konkretni chodziło mi o san siro
nie lubie tych kwadracików smile.gif
ale dzieki
sciagam ale wolno idzie z tego uploadmega
EDIT 2=> san siro zajebiscie poprawiłeś
a co do tych kwadracików
czy twórcy meczy nie oglądają
czy takie murawy faktycznie gdzie kolwiek występują
napewno nie na san siro kto ogladal ostatnie derby ten wie
tsuyoshi
No Problemo Celtic Park
Najlepies sciagnij i sam zobacz trafki sa frenkiego a reszta moja
San Siro 1
San Siro 2San Siro Night
aNm
to prosze odjąć te pare procent?? smile.gif co źle zrobiłem? napisałem że wiem o co chodzi i czekałem aż ktoś napisze że jeszcze nie doszedł...

więc tak jeśli wywala wam przy włączaniu meczu do windy musiecie więc mieć geforca mx albo inne temu podobny shit więc żeby to wszystko było glancuś musisz imeć 3d analyzera ściągnij se go a następnie zarzucasz opcje "emulate HW TnL Caps" i tyle

jak sie nie myle jest to spowodowane piłkami i przez nie jest ten problem na geforca... przynajmiej tak mi sie zdaje ale teraz powinno być luz... do edit mode też wejdziecie z włączoną tą opcją w 3d analyzerze...
ruben
No niestety większośc drużyn którymi grałem ma poprzekręcane stroje :/, niektore twarze są zdecydowanie słabsze od tych które krążą w sieci, a nawet od tych ze stajni konami, co gorsza kilku piłkarzy ma dziury w głowach np Ronaldinho, Etoo, Lampard.

Stadiony i przyśpiewki naprawde pierwsza klasa, reszta przeciętna co nie zmienia faktu że należą się duże słowa uznania i podziękowania dla twórców...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.