Pierwsze wrażenie na gorąco po 20 min gry z superpatchem... wszystko glanc zainstalowalem, wlaczam i jak to zawsze śmiem najpierw sprawdzic prace jaka wykonali panowie w edit mode, patrze najpierw jakie buty dali, wniosek- nędza... no nic buty zawsze mozna jakies inne wrzucic

patrze później twarze i co? jeszcze większa nędza... miało być ponad 500 nowych/poprawionych twarzy, przelatuje po najwiekszych klubach cos tam troszki pozmieniali te twarze, ale mnóstwo z tych co zapowiadali s'n, mystiqua czy nawet cigmana nie widziałem, norka o ile dobrze dostrzeglem to jedynie c.ronaldo jest no ale moze jest wiecej... w sumie długo nie grałem... ale ogólnie mnóstwo twarzy facemakerów wymienionych w stuff'ie nie ma... choć jeszcze jest taka opcja że coś źle zainstalowałem, no ale dziele się pierwszymi wrażeniami

jeśli chodzi o bugi to jeszcze niektóre stroje sa zle zrobione ale da sie to łyknac. LECZ jeśli chodzi o dobre strony tego patcha to uważam że panowie od stadionów wykonali ogromną i imponującą prace !! Naprawde stadiony miodzio pierwsza klasa, muzyka także niczego sobie ! Większość strojów wykonana bardzo dobrze, piłki przeciętne. Jeśli chodzi o rozgrywke to naprawde, jeśli chodzi o stroje i stadiony to prezentuja sie wybornie

Jak na pierwsze wrażenie to tyle, może coś jeszcze później dopisze (jak mi się coś nie spodoba

), ubolewam strasznie nad tymi mordami ehhh... Ale jeszcze jest taka szansa że moglem zle cos zainstalowac i te twarze sa

choc watpie...
Ale co jak co, re5pect wielki dla patchmakerów którzy włożyli w ten patch bardzo dużo wysiłku, mam nadzieje że wyjdą jakieś poprawki, aktualizacje i wszystko się ustabilizuje i poprawi, a co za tym idzie patch będzie pierwsza klasa, nie do pobicia !