DEVIL
Jak to zmiksować nie mam o tym bladego pojęcia może jakiś link...???!!!
QUOTE(Soxx @ Dec 15 2005, 19:48:00)
Zerknij na te linki...to jest ten laptopik :
http://www.digitaletc.com/go/item/8319 http://www.mpsuperstore.com/Computer/discr186258.htm Bez patcha gierka chodzi na najnizszych detalach ( wiecej nie wymagam od tego laptopa

) ,ale chodzi.Jak go wgralem patcha to moge normalnie jeszcze wejsc do ustawien druzyny...a potem jak klikam start match to wybija do windowsa. Probowalem ten updateowany superpatch wolfa...tam nie da sie nic skopac przy instalacji bo podmienia sie manualnie pliczki,ale mam ta sama sytuacje. Wszystko niby chodzi do momentu gdy klikne Start Match...wtedy okienko gierki znika.
[right][snapback]45530[/snapback][/right]
do edit mode możesz wejść ??
kiedy będzie jakaś łatka bo jest pare mankamentów np stroje bayernu jak to naprawić?
QUOTE(tomky @ Dec 17 2005, 16:15:23)
kiedy będzie jakaś łatka bo jest pare mankamentów np stroje bayernu jak to naprawić?
[right][snapback]45715[/snapback][/right]
Juz jest
a czy ktoś by mógł wrzucić tutaj title screen'a i i tło z superpatch'a z gł. menu ?
walek11
Dec 19 2005, 14:57
niech ktos wrzuci option file superpatcha z poprawiaona rep. polski i twarze bo denewruwjacy jest np karwan w reprezentacji z gory dziekuje
QUOTE(walek11 @ Dec 19 2005, 15:01:38)
niech ktos wrzuci option file superpatcha z poprawiaona rep. polski i twarze bo denewruwjacy jest np karwan w reprezentacji z gory dziekuje
[right][snapback]45892[/snapback][/right]
polevo nie zrobi tego bo jestesmy zajeci calkiem oddzielnym patchem do pes5

ale moze ktos sie tym zajmnie z forum

, kto wie
walek11
Dec 19 2005, 16:17
ja moge to zrobic mysle ze z uzytkiem takze dla innych potrzebuje tylko informacji (sory jestem w tym laikiem ) jakim programem moge wyedytowac optiona i gdzie trzeba wrzucic twarze z gory dzieki za pomoc
walek11
Dec 20 2005, 01:24
udalo sie ale nie trzeba bylo troche przy tym posiedziec , moglem sprobowac małej czastki pracy jaką wkłada w ulepszanie naszego kochanego pesa ekipa z issonline dziekowa chlopaki za dobra robote oby tak dalej
wojczech7
Dec 20 2005, 11:15
QUOTE(_DEVIL_ @ Dec 16 2005, 20:49:23)
No jeszcze dzis bawilem sie ze statystykami..podrasoalem najlepsze druzyny ,a i jeszcze musze sie pobawic z plikiem e.sound gdyz tez zauwazylem bugi ..nie wymienia wszyskich nazwisk , albo wymawia jakies kosmiczne ! Jak sie z tym uporam to wewale to gdzies i napisze o tym!

[right][snapback]45642[/snapback][/right]
Czekam Devil, czekam i się doczekać nie mogę... Co z Twoim patchem - mieszanką ??
hamer_sopot
Dec 20 2005, 13:57
QUOTE(T-Mac @ Dec 19 2005, 14:27:23)
polevo nie zrobi tego bo jestesmy zajeci calkiem oddzielnym patchem do pes5

ale moze ktos sie tym zajmnie z forum

, kto wie
[right][snapback]45894[/snapback][/right]
T-Mac jakim patchem ? Zdradź cos
_DEVIL_
Dec 20 2005, 15:14
QUOTE(wojczech7 @ Dec 20 2005, 12:19:15)
Czekam Devil, czekam i się doczekać nie mogę... Co z Twoim patchem - mieszanką ??

[right][snapback]45962[/snapback][/right]
no stary juz dawno bym go wypuścil ale jeszcze problem ze strojami ! Wyszła poprawka do super patcha zainstalowalem ja i niektore stroje znow zjeba**!
Jak sie uporam wypuszcze!
Jocker
Dec 20 2005, 20:08
Siemka
Nie chciałbym zakładac nowego tematu, wiec napiszę tu...
Mam problem z PES'em 5... Odinstalowałem go, ponieważ sciągam superpatcha. Dzis jak zainstalowałem na nowo PES'a dalej miałem w nim patche

a superpatcha nie mozna instalowac na inne patche... :/ Jak moge sie pozbyć tych patch'y ? (Na nowo instalowanie nic nie daje..)
Zna ktos moze odpowiedz na moje pytanie ??
P.S Piszcie tu lub na GG 2140505.
Jocker
Dec 20 2005, 20:14
W folderze z grą nie mam savów...
Jocker
Dec 20 2005, 20:59
Ah..... Ale gafe strzeliłem...

Sorki za zawracanie dupy... Dzięki Lanek i Draki
lookass
Dec 22 2005, 18:20
Zaraz k*** coś roz*** bo to jest jakies posrane!!
EDIT___________
Się zbulwersowałem. Nie wiem czemu ale wywala mnie do windy w edit i przed meczem i żadne 3d analyzer nie pomaga bo mam GeForce 2 64 MB Ti :/. Weźcie ludzie pomóżcie bo sie wkurwie zaraz jak bede musial przeinstalowywac pesa...
aha mam wgranego update'a...
SOLIDUS
Dec 22 2005, 18:40
QUOTE(lookass @ Dec 22 2005, 19:24:26)
Zaraz k*** coś roz*** bo to jest jakies posrane!!
EDIT___________
Się zbulwersowałem. Nie wiem czemu ale wywala mnie do windy w edit i przed meczem i żadne 3d analyzer nie pomaga bo mam GeForce 2 64 MB Ti :/. Weźcie ludzie pomóżcie bo sie wkurwie zaraz jak bede musial przeinstalowywac pesa...
aha mam wgranego update'a...
[right][snapback]46210[/snapback][/right]
Hmmmm....niewiem czy cokolwiek ci pomoze jedyne co mozesz zrobic to usunac SAVE (które sa w MOJE DOKUMENTY) mi to pomogło..........POZDRO.
lookass
Dec 22 2005, 18:57
Żartujesz ? %$#$%@#$%@ dopiero co zainstalowalem od nowa a wystarczylo kilka jeden folder skasowac %^&$@$$@
rybosz
Dec 23 2005, 11:45
czesc mam taki prob lem z tym patchem, gdy chcem sobie zmienic sterowanie w button configuration to za każdym razem wychodzi mi do windowsa
jest na to jakas rada????/?
pancer
Dec 23 2005, 12:47
Rybosz: bo to jest wlasnie taki bug (jeden z wielu) tego superpatcha. musisz sobie zmienic konfiguracje albo podczas meczu, albo przed gra w settings (jest w folderze z gra, albo w pasku start)
Rokefeler19
Dec 23 2005, 15:41
mam takie pytanko.podczas gry np lampard z daleka ma skopana fryzure.sciagnaloes kiedys patcha ktory zmienia nazwy panstw na TOGO itp.i jak go zainstalowalem to bylo wszystko ok nawet z tymi fryzurami ale gra jakby zwolnla ciela sie przy dosrodkowaniach tak jakby wymagania podskoczyly.czy zna ktos inny sposob by naprawic te fryzury?
Pieczar
Dec 23 2005, 18:45
Znajdę gdzies instrukcję do instalacji patcha od Wolfa ver 1.0 po polsku??
Z góry dzieki za odpowiedź!!
crusader
Dec 23 2005, 20:37
mozecie podac jakis aktualny link do superpatcha?
Torrent badz bezposrednio z jakiegos serwera?
Bede wdzieczny!
Rokefeler19
Dec 23 2005, 20:55
QUOTE(crusader @ Dec 23 2005, 21:41:46)
mozecie podac jakis aktualny link do superpatcha?
Torrent badz bezposrednio z jakiegos serwera?
Bede wdzieczny!
[right][snapback]46362[/snapback][/right]
TUTAJ w jednym z newsow sa wszystkie linki lacznie z mirrorami
Rokefeler19
Dec 23 2005, 20:58
QUOTE(Pieczar @ Dec 23 2005, 19:49:59)
Znajdę gdzies instrukcję do instalacji patcha od Wolfa ver 1.0 po polsku??
Z góry dzieki za odpowiedź!!
[right][snapback]46327[/snapback][/right]
klikasz na sciagniety plik (musisz miec zainstalowanego DKZ Studio) i otwiera sie on w tym programie.bierzesz z menu Patch potem apply patch in folder i wskazujesz folder DAT z pesa.robisz tak z kazdym plikiem 0_text itd i po robocie.musisz poznije tylko Option File wrzucic folder jeden ktory znajdyje sie w folderze konami.folder konami znajduje sie w moich dokumentach.
mam pytanie ma ktoś z was option file który nie ma odblokowanych wszystkich rzecz z pes shop do superpatcha z poprawka 0.1
Rokefeler19
Dec 24 2005, 15:43
QUOTE(aNm @ Dec 24 2005, 15:03:42)
mam pytanie ma ktoś z was option file który nie ma odblokowanych wszystkich rzecz z pes shop do superpatcha z poprawka 0.1
[right][snapback]46450[/snapback][/right]
TUTAJ
QUOTE(Rokefeler19 @ Dec 24 2005, 14:47:17)
TUTAJ[right][snapback]46463[/snapback][/right]
a powiesz z jakiej wersji[aktualnie sciagalem od nowa superpatch 2.0 z proevolutionline] i czy go edytowales pesfaneditor bo ja nie moge nawet tego wlaczyc a mam aktualna jave...
pancer
Dec 24 2005, 22:12
mam takie pytanko.podczas gry np lampard z daleka ma skopana fryzure.sciagnaloes kiedys patcha ktory zmienia nazwy panstw na TOGO itp.i jak go zainstalowalem to bylo wszystko ok nawet z tymi fryzurami ale gra jakby zwolnla ciela sie przy dosrodkowaniach tak jakby wymagania podskoczyly.czy zna ktos inny sposob by naprawic te fryzury?
tez mnie to wnerwialo, sciagnij lod mixera 1_4. i tam jak go wlaczysz ustaw jakosc teksur wszedzie na maxa i jak chcesz to dodaj kibicow na trybunach podczas gry. to bylo w jednym z niedawnych newsow. w kazdym razie nie chodzi mi o tego lodmixera ktory jest do sciagniecia z dzisiejszego newsa. chodzi mi o troche starszy :]
Archon
Dec 25 2005, 13:19
Czy komus tez sie wywalila gra poczas normalnej gry, mi wczoraj dwa razy crash podczas ligi z kumplami :/
QUOTE(Rokefeler19 @ Dec 23 2005, 15:45:11)
[right][snapback]46297[/snapback][/right]
Zmień Lampardowi fryzurę na jedną ze standardowych, a nie specjalnych. Przegięciem w SuperPatchu jest to, że nawet Carragher ma specjalne uczesanie, choć jego fryz jest prosty jak dresa spod osiedlowej biedronki.
siewicz
Dec 25 2005, 16:54
siemka.ostatnio wyczytalem gdzies w komentarzach ze za pomoca superpatcha da sie grac przez necik na piracie.jezeli ktos ma informacje na ten temat to prosze niech sie nimi podzieli.z gory dzieki:)
No jak można grać na piracie po sieci skoro nie ma sie kodu?
_DEVIL_
Dec 25 2005, 20:21
QUOTE(siewicz @ Dec 25 2005, 17:58:19)
siemka.ostatnio wyczytalem gdzies w komentarzach ze za pomoca superpatcha da sie grac przez necik na piracie.jezeli ktos ma informacje na ten temat to prosze niech sie nimi podzieli.z gory dzieki:)
[right][snapback]46558[/snapback][/right]
Powiem ci jedno ! Wyczytałeś pierdoły! Jak chcesz grać przez neta to kup oryginał!
diabel
Dec 26 2005, 16:43
Mam klopot dopiero teraz chcialem sciagnac tego patcha ale niestety na "rapidzie" potrzebny mi element patcha zostal usuniety skad sciagnac :
2 czesc -
http://rapidshare.de/files/9016334/Superpa....part2.rar.html
Prawdopodobnie naprzykład na www.pro-evo.pl
kostek
Dec 27 2005, 22:36
Moim zdaniem...
++flagi kibiców i oprawy meczów
+przyśpiewki i muzyka w menu (w głównym nawet szpaku jest

)
+stroje w bazie a nie w kit sereverze z którym niektórzy mieli problemy
+bandy
+menu
+Stadiony (estadio dragao fajny

)
--buty (fatalne

)
- Eto'o ma plamy na głowie (błąd z włosami chyba jakiś)
- Messi nie ma zrobionej twarzy (a to dobry gracz

)
- Na allianz arena po boku jest taka jasna bardzo trawa. Fajnie to wygląda ale jest 'troche' za jasny ten pasek.
(w
- większoć to 'małe niedopatrzenia' a nie wady)
============================================
czyli wychodzi na to, że patch ma więcej plusów (w mojej subiektywnej ocenie).
błagam niech ktoś wrzuci E_TEXT AFS działający do superpatcha wolfa błagam
Francuz*17*
Dec 30 2005, 15:11
Mam kilka problemow dotyczacych SuperPatcha, ale nie tylko jego. A wiec zaczynam i prosze naprawde o pomoc jesli sie ktos w tych dziedzinach orientuje
1. Jak zablokowac OPTION FILE - chodzi mi tu o to zeby nie byly odblokowane te wszystke rzeczy jak stadiony, pilki itd. i zeby bylo 0 pkt PES. Niepiszcie mi tu o tym,ze w SuperPatchu sa 3 pliki i moge sobie z tamtad wziasc, bo mam patcha poprawionego przez Wolfa i tu jest tylko 1 plik z wszystkim odblokowanym. A chce miec te wszystkie zaaktualizowane sklady, formacje i transfery.
2. Jak zamienic nazwy reprezentacji Venezueli itd. na te oryginalne. Wiem,ze jest patch ale jago wykonanie nie jest do konca dobre. Np. Trinidad zamiast Trinidad&Tabago i skrot TRY

chyba powinien byc TRI albo Angola... i skrot z malych liter.
3. Czy moze ktos wie ktore pliki sa odpowiedzialne za nazwy pilek. Przez pilki SuperPatcha wywalalo mnie do windowsa podczas wchodzenia do trybu edit lub wlanczania meczu. Musialem je zamienic na orginalne, ale nazwy np. Puma, Umbro itd. zostaly. Wiem, ze sa to zmiany kosmetyczne,ale gra sie przyjemniej kiedy wszystko jest dopiete na ostatni guzik.
Naprawde jesli ktos moze pomoc niech pisze albo na forum albo na GG:1808910. Z gory dziekuje
kostek
Dec 30 2005, 21:58
1. nie wiem poszukaj gdzieś w googlach albo gdzie....
2. nie wiem bo mi to nie przeszkadza skoro flage widze

3. mam to samo. otworz plyte z gra i otworz GS plik 0_text i tam pierwsze -chyba- pietnascie plików odpowiada za pilke. zreszta bedziesz w GS widział ;] i wyeksportuj te pliki gdzies sobie i potem otworz 0_text z superpatcha i powrzucaj orginalne pilki od konami. miałem to samo =] ale zrobiłem tak i mi hula =) possdro
Raffels
Dec 30 2005, 22:11
http://www.gbase.ch/forum/viewtopic.php?p=46606Macie tutaj link do finalnej wersji Superpatcha. Powyższa wersja zawiera wszystkie poprawki jakie wyszły(i nie tylko) więc nie trzeba ściągać tysiąca łatek.
Pozdro
Gienia
Dec 31 2005, 00:36
Menu: Ogólnie lepsze... fajny screen jest w edicie i wogóle fajniejszy, bo Ronaldinho jest w menu głownym 8/10
Muzyka: Poprzednio jakieś śmieszne kawałki, teraz po meczu puszczą coś znanego i nastrojowego 8/10
Stadiony i oprawa: ZAJ****CIE!!! Naprawde mało wad. Jedną z nich jest to, że krzesełka na Camp Nou są za bardzo rzucające się w oczy, bo tam są wyblakłe troche kolory...ale ogólnie super!!! 9,8/10
Twarze i włosy: No, jestem zawiedziony, miałem nadzieje, że poprawią kilka twarzy. Niektóre ładniejsze są, ale włosy w niektórych zwalone. Messi nareszcie zrobiony, Giuly poprawiony, Figo fajny, J.Cole extra. Ale za te kilka popsutych twarzy(Ronaldo...) 8/10
Stroje: Wszystkie państwowe super, ale Roma, Betis, Porto, Lyon, Bayern, FC Koln przesunięte. 6,5/10
Piłki: Nawet niezłe... ale nazwy w replayach bez komentarza 8/10
Buty: Tragedia, ale wstawiłem swoje(bez oceny)
Średnia: 8,08
Ogólnie: Myśle, że gdy wejdzie kilka poprawek to bedzie cool
Francuz*17*
Dec 31 2005, 09:12
QUOTE(Francuz*17* @ Dec 30 2005, 15:15:55)
Mam kilka problemow dotyczacych SuperPatcha, ale nie tylko jego. A wiec zaczynam i prosze naprawde o pomoc jesli sie ktos w tych dziedzinach orientuje
1. Jak zablokowac OPTION FILE - chodzi mi tu o to zeby nie byly odblokowane te wszystke rzeczy jak stadiony, pilki itd. i zeby bylo 0 pkt PES. Niepiszcie mi tu o tym,ze w SuperPatchu sa 3 pliki i moge sobie z tamtad wziasc, bo mam patcha poprawionego przez Wolfa i tu jest tylko 1 plik z wszystkim odblokowanym. A chce miec te wszystkie zaaktualizowane sklady, formacje i transfery.
2. Jak zamienic nazwy reprezentacji Venezueli itd. na te oryginalne. Wiem,ze jest patch ale jago wykonanie nie jest do konca dobre. Np. Trinidad zamiast Trinidad&Tabago i skrot TRY

chyba powinien byc TRI albo Angola... i skrot z malych liter.
3. Czy moze ktos wie ktore pliki sa odpowiedzialne za nazwy pilek. Przez pilki SuperPatcha wywalalo mnie do windowsa podczas wchodzenia do trybu edit lub wlanczania meczu. Musialem je zamienic na orginalne, ale nazwy np. Puma, Umbro itd. zostaly. Wiem, ze sa to zmiany kosmetyczne,ale gra sie przyjemniej kiedy wszystko jest dopiete na ostatni guzik.
Naprawde jesli ktos moze pomoc niech pisze albo na forum albo na GG:1808910. Z gory dziekuje

[right][snapback]47127[/snapback][/right]
QUOTE(::kostek:: @ Dec 30 2005, 22:02:43)
1. nie wiem poszukaj gdzieś w googlach albo gdzie....
2. nie wiem bo mi to nie przeszkadza skoro flage widze

3. mam to samo. otworz plyte z gra i otworz GS plik 0_text i tam pierwsze -chyba- pietnascie plików odpowiada za pilke. zreszta bedziesz w GS widział ;] i wyeksportuj te pliki gdzies sobie i potem otworz 0_text z superpatcha i powrzucaj orginalne pilki od konami. miałem to samo =] ale zrobiłem tak i mi hula =) possdro
[right][snapback]47213[/snapback][/right]
Wiem ::kostek::, ze chciales dobrze ale w 3 pkt. chodzilo mi o nazwy pilek, a nie o pilki

O tych zamianach to akurat wiem bo sam do nich doszedlem. Zaraz po tym jak wydano Patcha caly weekand siedzialem zebys sobie z tym poradzic i dopiero w niedziele o 22:30 dostalem olsnienienia

Teraz sam na innym forum ciagle tlumacze jak sobie z tym poradzic. Niewiem czego tu nierozumieja

Ale dzieki. Oczywiscie nadal podtrzymuje swoje pytania
Siemka.
Mnie się patch bardzo podoba. Śmiga mi wszystko od samego początku. Tylko mam wielką prośbę: czy ma ktoś listę tytułow piosenek z tego patcha????? Chodzi mi o te melodie na które są nagrane te urywki komentarzy podczas Master League, w menu itd.
Najlepiej jakby ktoś miał listę z soundtrackiem do patcha, może gdzieś znalazł na googlach bo ja niestety nie. A tam ktoś pisał że nie ma twarzy messiego w patchu - otóż jest!!!! I jeszcze jest kilka innych(m. in. Sergio Ramos Pablo Garcia czy Bonevanture Kalou) tylko że nie są ustawione w option file i trzeba ustawić samemu. Jeżeli by miał ktoś tą liste piosenek to prosze o odpowiedź nawet kilka utworów by mi się przydało. Miłego grania!!! Pozdro!!!!!
Riki101
Jan 2 2006, 18:13
QUOTE(zizek @ Jan 2 2006, 19:03:30)
Siemka.
Mnie się patch bardzo podoba. Śmiga mi wszystko od samego początku. Tylko mam wielką prośbę: czy ma ktoś listę tytułow piosenek z tego patcha????? Chodzi mi o te melodie na które są nagrane te urywki komentarzy podczas Master League, w menu itd.
Najlepiej jakby ktoś miał listę z soundtrackiem do patcha, może gdzieś znalazł na googlach bo ja niestety nie. A tam ktoś pisał że nie ma twarzy messiego w patchu - otóż jest!!!! I jeszcze jest kilka innych(m. in. Sergio Ramos Pablo Garcia czy Bonevanture Kalou) tylko że nie są ustawione w option file i trzeba ustawić samemu. Jeżeli by miał ktoś tą liste piosenek to prosze o odpowiedź nawet kilka utworów by mi się przydało. Miłego grania!!! Pozdro!!!!!
[right][snapback]47421[/snapback][/right]
Nazwy piosenek mozesz zobaczyc sobie w PESie w setting museum i bgm tam masz nazwy wszystkich utworów
QUOTE(Riki101 @ Jan 2 2006, 18:17:31)
Nazwy piosenek mozesz zobaczyc sobie w PESie w setting museum i bgm tam masz nazwy wszystkich utworów
[right][snapback]47423[/snapback][/right]
wiem!!! tylko że tam są tytuły piosenek które były w podstawowej wersji PES 5. A ja potrzebuje tytuły tych z Superpatcha.
Francuz otwórz DKZ Studio szukaj plików z rozszerzeniem .str chyba (oznaczone chyba ikonką notatnika) i otwieraj je i znajdziesz wkońcu... tez to robiłem...zajęło mi to z 5 minut...ale juz nie pamietam dokładnych nazw
Pieczar
Jan 8 2006, 12:17
Jedno w tym patchui mnie irytuje.
Ta łysina z przodu głowy u Lamparda patrząc z daleka, bo z bliksa jest juz ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.