Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką Drużyną Gracie W Pro Evolution Soccer 5?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Stron: 1, 2
zborek
Ja gram Master League Arsenalem.Od czasu do czasu lubie sobie też pograć Interem,Barcą,Bayernem itd.

Pozdro
biggrin.gif biggrin.gif
Jocker
QUOTE(Rivaldinho @ Dec 24 2005, 00:39:37)
Na czasie polecam do grania drużynę o nazwie Betis Sevilla,nie wiem czemu ale to bardzo klimatyczna drużyna ,Denilson i Oliviera robią swoje biggrin.gif
merry christmas
[right][snapback]46406[/snapback][/right]

Denilson juz nie gra w Betisie, przeszedł do Bordeaux ( chyba dobrze napisałem ).
Rivaldinho
no co Ty , to chyba jakiś żart bo niedawno w Hiszpanii było prima aprilis, tak samo pisali że Joaquin przeszedł do Realu Madryt.
>Kornel<
Denilson gra w Bordeaux .... to nie prima aprilis biggrin.gif
Rivaldinho
Brazylijski piłkarz Denilson został na rok wypożyczony z Realu Betis Sewilla do Girondins Bordeaux. Warunków finansowych umowy nie ujawniono.
Ups przepraszam. biggrin.gif
onix_the_chosen
Ja gram Borussia Dortmund, gra sie calkiem przyzwoicie, dopiero pierwszy sezon, ale pierwsze zakupy zrobione smile.gif (Wilhelmsson, Krzynowek) pozdro cool.gif
Hulk Hogan
ciekawy ten Betis ale teraz wymiatam Legią (własnego autorstwa tongue.gif)

co do mojej Wisły to wczoraj Stolarczyka kupiła Fiorentina Pauliste i Cantoro kupil Real Zaragoza, Paweł Brożek wylądował w Celticu biggrin.gif a inni Polacy : Kowalewski wystepuje w Glasgow Rangers, Żurawski w Hertha Berlin, Krzynowek w Juventusie a Szymkowiak w Interze ehhh zeby tak naprawde naszym szło wink.gif
Rivaldinho
Ja gram Borussia Dortmund

to jak ge4ce ( ten sławny gość od kompilacji) on również stuka drużyną Ebiego Smolarka.Motyw ge4ce`a polega na przerobieniu składu swojego ulubionego zespołu w tym wypadku borusii dortmund , kupuje do składu jedynie stare gwiazdy typu Eusebio,Di Stefano,ostatnio Cruyff i jego elegancka solowa akcja.Podziwiam gościa.CHętnie bym wziął sobie u niego korepetycje.
U mnie leci teraz master liga PSV 6* (Match Mode players, beasley,farfan , venegoor of hesselink, cocu itp.)
Gunner4life
Ja gram najczesciej Arsenalem , Betisem Sevilla , Interem , Newcastlem i reprezentacja Angli jeszcze calkiem dobrzy sa Niemcy
Rivaldinho
Niemcy
i hate Germans, oni są za silni do grania. poprostu wole grę bardziej techniczną .
Hulk Hogan
QUOTE(Gunner4life @ Jan 3 2006, 19:39:43)
Niemcy
[right][snapback]47556[/snapback][/right]

I hate them too!!!

Swoja drogą Szwecja jest ciekawą drużyną
Rivaldinho
na pececie dobrze mi sie grało Szwecją,Ibra,Larsson i Ljungberg robią swoje.jest jescze jeden pierdolnik-Wilhelmson biggrin.gif i nawet triki jak Zidane stuka ;]/
zborek
Zapomniałem dodać,że wypasik się jescze gra rep.Anglią oraz Borussią.Ahh te wolne Beckhama.
tongue.gif tongue.gif
Hulk Hogan
QUOTE(zborek @ Jan 8 2006, 00:16:46)
Zapomniałem dodać,że wypasik się jescze gra rep.Anglią oraz Borussią.Ahh te wolne Beckhama.
tongue.gif  tongue.gif
[right][snapback]48025[/snapback][/right]

nie znosze grać Anglią ale przeciwko nim jak najbardziej;) Przereklamowany Beckham i Rooney - te jego odstające kaplacze ... ugh
Rivaldinho
Zaraz rozpoczynają sie mistrzostwa afryki.Może pora zacząć popykać troche Nigerią,Senegalem,Kamerunem czy Cote di Voire.
Hulk Hogan
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 15 2006, 10:20:45)
Zaraz rozpoczynają sie mistrzostwa afryki.Może pora zacząć popykać troche Nigerią,Senegalem,Kamerunem czy Cote di Voire.
[right][snapback]48986[/snapback][/right]

Zabawne ze zadna druzyna z w/w nie zakwalifikowała sie do Word Cup'06
Pewnie głupio tym skosnym z Konami teraz tongue.gif

Dorobilem Uche, Ekwueme i Omenou (Wisła Kraków) i oczywiscie teraz chetnie Nigeria szarpie wink.gif
Rivaldinho
Ekwueme jest od razu w Nigerii. laugh.gif
hehe
Hulk Hogan
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 15 2006, 16:56:32)
Ekwueme jest od razu w Nigerii. laugh.gif
hehe
[right][snapback]49071[/snapback][/right]

Martins Ekwueme urodził sie w Mbaise w Nigerii! (zródło strona www wisły kraków) w 85 roku tak dla jasności
>Kornel<
a moze to sobie gdzies na GG zalatwicie a nie tutaj ? mi sie najlepiej szura Olympique Lyon - Juninho biggrin.gif Carew biggrin.gif Wiltord biggrin.gif Govou biggrin.gif Coupet biggrin.gif i wszystko jasne biggrin.gif pzdr
strzelil zwycieskiego gola z Betisem biggrin.gif dobra mysl Rivaldinho biggrin.gif sorry za OT biggrin.gif pzdr
Rivaldinho
Do Realu trzeba Cassano przerzucić,bedzie wypas gra teraz.
raul-ronaldo-cassano
3-4-3 ustawienie ofkoz
GEORGE
Jeśli chodzi o kluby to Milan lub Liverpool, a jeśli o reprezentacje to oczywiście Włochy i Czechy

IPB Image
P_E_S_5
Siema!!! Ja gram w master league barcelona i mam tak wszystkich wyrobionych ze ich statystyki na tym szesciokacie siegaja do bokow!!!
=@CiChY@=
Ja oczywiscie gram man utd ale tez lubie se pyknac interem mediolan smile.gif a reprezetacjami to C.Brazil i C.Anglia
P_E_S_5
Zobaczcie ten filmik i powiedzcie mi czy to mozliwe.http://video.google.com/videoplay?docid=-6337539099761907272&q=pes5
Stary Skurwiel
ja ciskam Realem Madrid
Rivaldinho
QUOTE(P_E_S_5 @ Feb 11 2006, 11:16:00) [snapback]52374[/snapback]

Zobaczcie ten filmik i powiedzcie mi czy to mozliwe.http://video.google.com/videoplay?docid=-6337539099761907272&q=pes5

Gość niesamowity ale zauważyłem dziwne ustawienia "player settings" ,możlwe motanie w statystykach piłkarzy no i strzałka formy do góry w menu.
Co do postu to był nie na temat blink.gif
P_E_S_5
Sorki ze nie na temat. Ale wydaje mi sie ze ten filmik jest niemozliwy. to z tymi trikami to jeszcze ale z tymi poprzeczkami to juz przesada. a nawet gdyby to ten koles co gra to niema tej jedynki zaznaczonej nad zawodnikiem ktora oznacza ze to jest gracz! smile.gif smile.gif smile.gif
zborek
Ostatnio se gram trochę Atletico Madryt,bo fajnie się nimi gra mając w składzie Torresa. tongue.gif tongue.gif
A także zrobiłem swoją drużyne podwórkoa ktra jednak zadko pykam hehe.
biggrin.gif
_DEVIL_
Z państw to ciupie Hiszpania tongue.gif Własnie przygotowuje sie do malego turnieju w pes5!
Z klubów to dobrze gra mi sie Realem Madryt(ta ruletka Zizou),Chelsea(ta bombka Lamparda),Milanem(Kaka' i wszystko jasne),...ale najlepiej gra mi sie odziwo Barcelona ,podciaglem ich troche bo byli wedlug mnie slabi i teraz gra sie miodzio!........pozdro
Bo0os
QUOTE(Rivaldinho @ Oct 30 2005, 10:32:22) [snapback]41084[/snapback]

Ja osobiście gram aktualnie klubami i reprezentacjami:
- FC Barcelona , głownie stawiam na rajdy szybkiego Giuly`ego i Ronaldinho
Eto`o jest troszczeczke za cieniutki ale czasami wpadnie bramka z jego strony
-Argentyna,graja szybka pilke , wysokie statystyki podań zawodnikòw gwarantuja eleganckie rozgrywanie pilłki, Riquelme - Aimar do Crespo lub Savioa i nic innego niź gol
ciekawy jestem kim wy gracie i kim byście zagrali w potyczce z Barcelona i Argentyna

Gram ML, oczywiście Barceloną bo uwielbiam strzelać bramki swoimi idolami.Mam już 2008 r. w ML i jak narazie dokupiłem R. Carlosa i Makalele.
Lanek
Obecnie lubie popykać Barçą. Zgadzam się z devilem że "duma Katalonii" jest zbyt słaba ale to każdy może indywidualnie zmienić smile.gif
Papub
Ja już przez 3 sezony prowadzę CHELSEA FC
Rivaldinho
Master League teraz leci Olympiakosem Pireus,pierwsze miejsce i wygrany puchar D2,aktualnie negotiations,troszku zje!!!!m bo sprzedałem Rivaldo i kupiłem Donovana biggrin.gif,musze troche skład podrasować.Niby wygrana liga i puchar a z hajsem to takooo.pozdro.
p.s-wpadła mi bramka Donovanem od dwóch słupków biggrin.gif
P_E_S_5
Witam! ?Ja tez sobie pykam barcelona i mam juz 2012 rok. A pilkarze ktorych mam to wszystkie gwiazdy footbolu!!! biggrin.gif PS: Zapraszam na moja stronke na ktorej sie mozecie duzo dowiedziec www.tylkopes.za.pl pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.