Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką Drużyną Gracie W Pro Evolution Soccer 5?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Stron: 1, 2
Rivaldinho
Ja osobiście gram aktualnie klubami i reprezentacjami:
- FC Barcelona , głownie stawiam na rajdy szybkiego Giuly`ego i Ronaldinho
Eto`o jest troszczeczke za cieniutki ale czasami wpadnie bramka z jego strony
-Argentyna,graja szybka pilke , wysokie statystyki podań zawodnikòw gwarantuja eleganckie rozgrywanie pilłki, Riquelme - Aimar do Crespo lub Savioa i nic innego niź gol
ciekawy jestem kim wy gracie i kim byście zagrali w potyczce z Barcelona i Argentyna
RuDi
Reprezentacja: Anglia - graja szybka pilke, mozna bez problemu zmienic strone dlugim podaniem, mocni napastnicy dobrze strzelaja z daleka, jest kim zabojczo wykonywac wolne tongue.gif.
Klub: Hmmm mam kilka: Real Madrid (gra sie przyjemnie, zawodnicy dobrze panuja nad pilka, sa dobrzi technicznie), Barcelona (podobnie jak Real kilku ma niezla technike, gra tu Ronaldinhio ktorym mozna niezle zakrecic wink.gif), Inter (szybcy pomocnicy, Adriano ktory sadzi swietne komety wink.gif)
saper
Reprezentacja Angli - zajebista ;-) szybkosc bocznych pomocnikòw i w ogòle sa zajebisci najlepiej mi się nimi gra.
A z drużyn to ostatnio gram zawsze Celticiem ;-) niewiem czemu ale podoba mi się ich gra Nakamura za napastnikami zawze mozna zajebac z dalek shota jakeigoś ;-)

lubie tez pograc Portugalią i Hollandią ;-) Oraz Lyon i PSV ;D
Winek
ja gram tylko i wyłącznie PSV smile.gif chociaż, że nie jest to team z najwyższej pòłki tylko średniak to lubie ten klub odkąd przejął go Guus Hiddink smile.gif dobra obrona (Alex) troszke gorsi boczni obrońcy ale też dają radę smile.gif pomoc ròwnież nie jest rewelacyjna ale doświadczony Cocu w roli defensywnego pomocnika sprawuje się bez zarzutu i nie raz chuknie z daleka smile.gif gorzej z młodziutkim Afellayem i De Jongiem ale też potrafią grać w piłkę smile.gif i wkońcu moich 3 świetnych napastnikòw smile.gif Beasley, Kone i Jan Vennegoor of Hesselink smile.gif na 6 * potrafie nimi wygrać z każdym choć oczywiście nie zawsze smile.gif

kadrami jak narazie nie gram ale zagrałem kilka meczy Polaczkami tongue.gif
Rivaldinho
no Celtic super ekipa, tylko Żurawski jest troche słaby
da sie pograć nimi , tak jak mòwisz Nakamura ,dobry dobry jest
ja go na skrzydlo wstawilem zamiast Thompsona
Hartson dobra głowka, Borus extra na bramce ;]
Polecam teżo Dynamo Kijow
amar
Reprezentacja: Holandia - w koncu ja naprawili, mowie o statystykach.
Klub: PSV - za to, ze pieknie pojechali Milanowi w 1/2 Finalu CL :>
Purtek
Ja najczęściej gram Arsenalem tongue.gif ogolnie lubie lige angielska i najczesciej gram duzynami z tej ligi oprocz MAN U, Totenham'u i Chelsea cool.gif uwazam ze jest to najlepsza liga na swiecie biggrin.gif
T-Mac
Celtic - z poprawionym Zurawskim smile.gif
no a reprezentacja to oczywiscie Polska smile.gif
Winek
QUOTE(amar @ Oct 30 2005, 14:08:00)
Reprezentacja: Holandia - w koncu ja naprawili, mowie o statystykach.
Klub: PSV - za to, ze pieknie pojechali Milanowi w 1/2 Finalu CL :>
[right][snapback]41120[/snapback][/right]

sztama biggrin.gif PSV ! PSV !! PSV !!! pomimo, że odeszli z tego zespołu największe gwiazdy jak Van Bommel, Vogel, Bouma, Lee, to w ich miejsce sprowadzono ròwnie dobrych piłkarzy! i za to cenię ten klub i Hiddinka smile.gif
ftomekk
Arsenal,Arsenal i jeszcze raz Arsenal.
Głòwnie za Henryka i Piresa.
CJ-2005
ja FC Barcelona lub Celticiem a reprezentacje to najciesciej Polska lub Holandia
Adi
Oczywiście Reprezentacja to: WŁOCHY, dobra obrona dość dobzi technicznie no i Totti,
Klub: mam 2 typy: na pierwszym JUVENTUS, ròwnież dobra obrona dobzi pomocnicy Camoranesi, Nedved no i oczywiście Zlatan!!!, ostatnio też pogrywam BENFIKA LISBONA to wypasiony team Simao Sabroza, Nuno Gomez itd rolleyes.gif miodzio.
ali
Sztama Adi tongue.gif FORZA JUVE nimi gram najczesciej i tu uzasadnie :
Bramka : nic nie trzeba mòwić najlepszy bramkarz na świecie
Obrona : moze to dziwne ale jk gram w pesa wieksza przyjemnosc sprawia mi rozbrajanie atakòw kolegi lub kompa niz atak a w juve sa od tego spejalisci
Pomoc: Nedved - jego atomowe strzały tak jak w PES'e 4 nim najlepiej uderzałem i najwiecej bramek z pom zdobywałem, Emerson i Vieira swietna para DFM i Camoranesi i jego wrzutki biggrin.gif
Atak: Wszechstronny Ibra ktòra mozna sie pokiwac i snajper kat na gole Trezeguet blink.gif a rep. gram zadko ostatnio zachołem grac tez lige Arsenalem tez i ch jako tako lubię fajnie sie nimi gra wink.gif i Ol. Lyon tez niezły Team cool.gif
Bakel
Reprezentacja:
+ Anglia - praktycznie brak słabych punktòw, za wyjątkiem prawej obrony(gdzie jest Dyer WTF) i bramkarza.

Klub:
+ Ajax - ktòrym gram w ML
+ Barcelona
lukasz0
Ajax i Holandia smile.gif
tomek828
real
polska
juve
man utd
arsenal
kucharz
biggrin.gif :::: oNly Chelsea :::: biggrin.gif
Blue is the colour, football is the game
Michu23
Ja lubie grac Milanem... a jesli chodzi a panstwa to Nigeria rzadzi... gram nie jeszcze od ISS PRO ph34r.gif wink.gif
lukasso
inter,real,juve,chelsea
baski18
Reprezentacja - Polska
Klub - Juventus (gram nim w ML)
Podstawowa 11 http://img363.imageshack.us/my.php?image=14zv.jpg
Rezerwa http://img363.imageshack.us/my.php?image=28yp.jpg
Jeszcze mam Mutu na rezerwie

Ogolem na razie graja u mnie emeryci smile.gif ale juz mam kilku mlodych (Affelay oraz Essien ktorzy wchodza na ostatnie 30 minut i sie ogrywaja, takze Mutu sobie radzi kiedy wejdzie za Trezeguet.

Kupilem:
- Boruc (Wchodzi kiedy Buffon jest zmeczony)
- Aschley Cole
- Essien
- Affelay
- Wright-Phillips

Pozdro
StraY
na razie gram sredniakami jak Lyon i PSV, ale niedlugo bedzie trzeba przesiasc sie na mocniejsze teamy i online biggrin.gif
miches82
Dla mnie FC Valencia rzadzi , tak jak mialo to miejsce 2 lata temu w LA Liga smile.gif
aimar - to geniusz , vicente - super szybki skrzydlowy , ayala- legendarny obronca , edu
teraz doszedl (ma kontuzje) , baraja , albelda i te sprawy smile.gif
michau000
mi sie bardzo dobrze gra arsenalem
Hayalet
Moja ulubiona drużyna z WE8:LE to Milan. W PES 5 juz ich znacznie pogorszyli... Mocna ofensywa wspierana genialną obroną, wg. mnie ich następcami w PES5 jest Bayern i to wlasnie nim gram.
corduroy
ja wole grac sredniakami i cieniasami, wtedy jest ciekawiej ,naprawde tzreba sie nameczyc zeby strzelic jakas bramke.
z grania arsenalem, realem, barca nie ma przyjemnosci bo wiekszosc zagran i tak sie udaje,a strzelenie pieknej bramki jakims szuszfolem smile.gif to juz cos, z sredniakow lubie Ajax(wlasciwie tylko tym klubem gram) w krajach jest to Polska, Chiny, Korea, Japonia (mozna sie usmiac przy komentarzu nazwisk wink.gif ) i kiedys jeszcze w pes 3 i 4 TYLKO Turcja, ktora ostatnimi czasy ma lepsze staty smile.gif .
pozdro
Lukas_lbn
ja zawsze gram ajaxem to mòj ulubiony zespòł czasem popykam barca
TeDi
Ja pykam takimi drużynami jak Lyon, PSV, Fiorentina, Betis, Villarreal i Leverkusen cool.gif Też wole się troche pomęczyć smile.gif
Rivaldinho
Jeżeli ktoś lubi zagrać sredniaczkiem polecam Celtic:
Boruc,Balde,Camara,Sutton(środkowy pomocnik , bramkostrzelny),ThompsonIskrzydłowy z niezłą petardą w nodze),Petrov(dobry skrzydłowy),Hartson(twarda bania,masywny gość),Żurawski (troche drybling u niego kuleje ale bramki strzelac umie) biggrin.gif ,Nakamura(specyk od wolnych a szczegòlnie od podkręcania)
dobrym pomysłem jest zagrać tą ekipą w master league od match mode players na 5* 10 min match biggrin.gif i lux
Solid Snake
Ja od zawsze gram POLSK
abus
Ja teraz gram sezon AC Milanem, ale też lubie grać Anglią czy też Holandią.
StraY
QUOTE(Rivaldinho @ Oct 31 2005, 13:34:18)
Jeżeli ktoś lubi zagrać sredniaczkiem polecam Celtic:
Boruc,Balde,Camara,Sutton(środkowy pomocnik , bramkostrzelny),ThompsonIskrzydłowy z niezłą petardą w nodze),Petrov(dobry skrzydłowy),Hartson(twarda bania,masywny gość),Żurawski (troche drybling u niego kuleje ale bramki strzelac umie) biggrin.gif ,Nakamura(specyk od wolnych a szczegòlnie od podkręcania)
dobrym pomysłem jest zagrać tą ekipą w master league od match mode players na 5* 10 min match biggrin.gif  i lux
[right][snapback]41334[/snapback][/right]

jak ktos chce grac sredniakami i sie meczyc troszke to nie szuka zespolow gdzie sa 2,3 gwiazdy jak Celtic tlyko rownego i naprawde przecietnego teamu - ja tak mam bynajmniej tongue.gif
culles
QUOTE(Fotoszop @ Oct 31 2005, 09:40:15)
Moja ulubiona drużyna z WE8:LE to Milan. W PES 5 juz ich znacznie pogorszyli... Mocna ofensywa wspierana genialną obroną, wg. mnie ich następcami w PES5 jest Bayern i to wlasnie nim gram.
[right][snapback]41281[/snapback][/right]

oj, oj będę polemizował... tongue.gif

Zacznijmy od bramki... Dida, trzeba przyznać już nie jest takim cyborgiem jak w 4'ce, ale jednak nadal farci i statsy ma powyżej przciętnej. Obrona ze Stamem jest po prostu genialna, a jej najsłabszym punktem jest bardzo szybki i wytrzymały Cafu. W pomocy już nie jest tak jak było, ale na pewno Kaka i Pirlo są tutaj sporymi atutami. O ataku możnaby pisać długo, ja jednak napiszę w jednym zdaniu... Szewa i Vieri są po prostu genialni, nawet atak Holandii nie może się z nimi ròwnać. Trzeba dodać, że cała drużyna niesamowicie dobrze utrzymuje się przy piłce i świetnie ją odbiera, a w middle-shota wyposażona jest prawi połowa składu. Jednym słowem- najsilniejsza drżyna w PES5 (w moim jakże wczesnym odczuciu ofkoz).

Ja uznałem że sku***... em tymi panami grał nie będę i męczę się moją Barcą... ktòra też niczego sobie... szkoda tylko słabych statsòw Eto'o w kwestii wykorzystywania setek.
Rivaldinho
Bardzo fajnie ostation gra mi sie angielskim klubem -Newcastle United...
ostatnio nakręcił mnie film Goal!! kto kuma ten kuma ;] tongue.gif
lualua
Ja najbardziej lubie zacząć podstawowym składem ML z 5000 pts. i powoli budować skład. Bardzo mi sie podoba jak na początku jeden, dwa transfery potrafią zmienić oblicze drużyny. A z kumplem to lubie pròbować bardzo ròżnych klubow i reprezentacji.
I wkurwia mnie granie z kimś kto katuje zawsze najlepszym składem. Bo myśli taki że jak wygrywa zawodnikami co mają nadludzkie staty to jest dobry. Np. taki Rivaldo z Pes3 i zawsze totalnie przegięty Ronaldo.
Rivaldinho
U mnie doszła nowa ekipa :Argentyna
elegancja : Riquelme z Aimarem na pomocy
na skrzydle D alllesandro i tevez
na ataku crespo i saviola
Wyczes!!1 ph34r.gif
Hulk Hogan
ja stworzyłem Wisłe Kraków i okładam kompa ile wlezie

ustawienie mam 4-4-2 i daje rade wbić 7 - 8 bramek na najwyzszym poziomie

Obrońca
pomocnik

Obrońca
pomocnik napastnik

Bramkarz
pomocnik napastnik

Obrońca

pomocnik
Obrońca
Hulk Hogan
ugh... sorry troche nie wyszło tongue.gif
lukasso
QUOTE(Hulk Hogan @ Dec 7 2005, 08:52:24)
ja stworzyłem Wisłe Kraków i okładam kompa ile wlezie

Obrońca
                                                                      pomocnik

Obrońca
                                                    pomocnik                          napastnik

Bramkarz             
                                            pomocnik                                napastnik

Obrońca

pomocnik
                    Obrońca
[right][snapback]44692[/snapback][/right]

7-8 goli na 6*? dobry jestes laugh.gif
Rivaldinho

wieżę! blink.gif
ja potrafię strzelić około 10 bramek Olympique Lyon`em na 6* na [ps2]
ale w meczu na 30 minut

Hulk Hogan
no zapomniałem dodać tongue.gif 30 minut of korc biggrin.gif
Rivaldinho
Hogan polecam do grania dla ciebie specjalnie : Dynamo Kijów
np. Brożka można porównać do Rebrov`a itp.
elegancka ekipa
Hulk Hogan
ok, spr. tych buraków biggrin.gif Swoja droga np. Frankowski mi sie nie stareje w Master League utknąl na 31 latach:D

Czy to ja mam tylko wiecznie młodych pilkarzy ????
Rivaldinho
Frankowski mi sie nie stareje w Master League utknąl na 31 latach:D

gdzie ty Franka masz w pro evo?
chyba że sobie go sam zrobiłeś
a jak sobie go sam zrobiłeś to zrobiłeś nieaktualnie
i sobie go zrobiłeś i error w grze
dziwne z tymi 31 latami
serio
jak masz jakies patenty klubowe albo reprezentacje to zapodaj bo widze z na forum pojawił się gość z united kingdom.
Hulk Hogan
stworzyłem Legie Warszawa i Wisłę Kraków:D Okladam komp ile wlezie. Frankowskiego stworzyłem ale nawet niektórzy oryginalni zawodnicy mi sie nie starzejątongue.gif Heh PES 5 to nic innego jak Highlander 5:D Brakuje tylko paru głownych gwiazd : Connerego i Lamberta tongue.gif

Jako emblem wisły dałem białą gwiazde - bo jest gotowa wink.gif a legii zrobilem L w kółku - stworzylem ich tylko dlatego ze maja najlatwiejsze napisy na koszulkach

Proste Tyskie i Krolewskie

Pozdro'
Hulk Hogan
W ogóle beka bo zawodnikow Wisły podobnie jak mr. Cupiał sprzedałem i tak : Kosowski (z tego co wiem wciaz pilkarz Wisły)wyladował w Realu Zaragozie, Dariusz Dudka w Ajaxie, Kłos w Glasgow Rangers, Majdan w Bayernie Monachium, Paszulewicz w Celticu, Juszczyk (bramkarz) w Arsenalu, Piekutowski w Nantes. Dolozylem paru pilkarzy z Championship Manager 03-04 (grałem Ajaxem i sciagalem do niego polskich pilkarzy a w PES5 zrobilem odwrotnie tongue.gif) ktorzy byli tam wielkimi talentami czyli :

Georgi Kakalov, Antoli Todorov (bułgaria)
Andrei Pereplyotkin (ukraina)
Daniel Cruz (kolumbia)
Walker, Alcides Eduardo, Thiaguinho (brazylia)
Sergio Zijler, Mike Zonneveld, Nieuwendaal, Cees Keizer, Wouter Artz, Hedwigen Maduro, Robert Zwinkels (GK), Kenneth Vermeer (GK), Robert Zwinkels (GK) Nigel De Jong, Jaap Jong, Kiran Bechan, Ruud Kras, Robin Faber, Paul Quasten, Didi Longuet, Mark Bevaart, Ferne Snoyl, Giorgio Beerkleef (holandia)
Patricio Perez (argentyna)
Marcel Majoros (słowacja)
Sergio Petrelli (GK) i Giacomo Cipriani (italia)
Moussilou, Alou Diarra, Romain Delbourg (francja)
Michael Jakobsen (dania)
Darijo Srna, Ante Zilic (chorwacja)
Eamnuel Pogatetz (austria)
Jorge Acuna (chile)
Boubacar Diarra (Mali)
Niklas Moisander (finlandia)
Ricketts (anglia)
Kwame Quansah, Lawrence Aido (ghana)
Nhlanhla Shabalala (ten ma zajebiste nazwisko tongue.gif), Hossam Ghaly (Egipt)

to tyle biggrin.gif Wszyscy byli b.dobrzy w CM wiec sprowadzilem ich (oczywiscie nie wszystkich biggrin.gif)do Wisły. Ci ktorzy istnieja w PES5 znacznie poprawilem. Zajebiscie bo teraz moge zobaczyc jak genialnie grają bo w CM niestety nie da sie popykać tongue.gif

Pozdro'

Rivaldinho
Hossam Ghaly (Egipt)
gra w Feyenoordzie i jest niezły,zamiata w czerwonych bucikach
stworzyłem Legie Warszawa i Wisłę Kraków:D Okladam komp ile wlezie. Frankowskiego stworzyłem ale nawet niektórzy oryginalni zawodnicy mi sie nie starzeją Heh PES 5 to nic innego jak Highlander 5:D Brakuje tylko paru głownych gwiazd : Connerego i Lamberta

Jako emblem wisły dałem białą gwiazde - bo jest gotowa  a legii zrobilem L w kółku - stworzylem ich tylko dlatego ze maja najlatwiejsze napisy na koszulkach

Proste Tyskie i Krolewskie

w anglii żyjesz ale o piłce polskiej nożnej mnie zażyłeś
pełen profesjonalizm

Hulk Hogan
QUOTE(Rivaldinho @ Dec 10 2005, 23:39:11)
gra w Feyenoordzie i jest niezły,zamiata w czerwonych bucikach

w anglii żyjesz ale o piłce polskiej nożnej mnie zażyłeś
pełen profesjonalizm
[right][snapback]45033[/snapback][/right]

cheers, i love that game wink.gif
Rivaldinho
Jest u was Dog In The Fog albo Tyskie w sklepach?
p.s to według mnie najlepsze piwa do gry w pes 5,po kilku potrafie niezle sie motać,ostatnio wpadł niezły wolny Nakamurą.(celtic)troche grywam nimi w master league(match mode players)
Hulk Hogan
niestety polskiego piwa brak w sklepach ale w Polish community (polski klub) mozna wytrabic okocima, broka i zywca;)
Rivaldinho
Na czasie polecam do grania drużynę o nazwie Betis Sevilla,nie wiem czemu ale to bardzo klimatyczna drużyna ,Denilson i Oliviera robią swoje biggrin.gif
merry christmas
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.