Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patche Do Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2, 3, 4
luis nazario de lima
Nie da sie sciagnac bez odblokowywania z PES Shop bo chcem sam sobie odblokowac . pozdro all.
T-Mac
QUOTE(Nowacek @ Nov 2 2005, 01:14:15)
panowie jestem w stanie zrobic cala polska lige !! tylko potrzebuje pomocy jesli chodzi o techniczne sprawy , jak zmienic logo ? jakimi programami ?
jak zmienic reklamy na koszulkach i jak zmienic twarze
jesli ktos mi poda te 3 programy dzieki ktorym poradze sobie i bede mogl zmienic te loga to wszystko porobie bo mam zapal checi i ochote zrobic super polska lige dla pesa 5 smile.gif
pozdrawiam i czekam na kontakt Nowacek
[right][snapback]41675[/snapback][/right]

chcesz robic a nie masz pojecia buahah dobry jestes smile.gif
kuba-87
QUOTE(Nowacek @ Nov 2 2005, 02:14:15)
panowie jestem w stanie zrobic cala polska lige !! tylko potrzebuje pomocy jesli chodzi o techniczne sprawy , jak zmienic logo ? jakimi programami ?
jak zmienic reklamy na koszulkach i jak zmienic twarze
jesli ktos mi poda te 3 programy dzieki ktorym poradze sobie i bede mogl zmienic te loga to wszystko porobie bo mam zapal checi i ochote zrobic super polska lige dla pesa 5 smile.gif
pozdrawiam i czekam na kontakt Nowacek
[right][snapback]41675[/snapback][/right]

Nie wiem czy pamietasz ile sie ostatnio chlopaki meczyli nad ta ligą. Oni znaja bardzo dobrze te programy i potrafią w nich sklecic bardzo przyzwoite rzeczy. Mimo to na patch z polską liga czekalismy pare miesiecy. Ty nie wiedząc nawet jakimi programami sie poslugiwac (nie mowiąc o obsłudze ) bedziesz sie tym zajmowal latami. Wiec mozesz od razu zacząć robic tą polska lige do PES 10.... tongue.gif
Nowacek
sluchaj czlowieczku , jak ty zaczales grac w pesa to ja zamykalem strone internetowa o Swosie z polskim tlumaczeniem gry !! , z najnowszymi skladami i polskim komentatorem , 4 ligowa liga polska itd..itd.. tacy ludzie jak ty doprowadzili do tego ze odechcialo mi sie robic kolejne dodatki
Wiec mi tu nie wyjezdzaj sie namecze bo wystarcza mi 3 wskazowki i jade z tym koksem a ze ty jestes taki uposledzony lub tyle czasu ci to zajmuje to przykro mi

Juz pozmienialem loga ligi francuskiej na polska , i teraz chce zaczac z tworzeniem naszych druzyn Pobramiam nazwiska i potworze zawodnikow
przydal by sie ktos do pomocy jesli chodzi o koszulki i twarze !!
to meczaca praca i w 1 osobe ciezko zrobic dlatego prosze kogos o pomoc i sie pytam o programy ... i czy ktos chce w to sie zaangazowac wraz ze mna ?

ale oczywiscie Polska a to kraj gdzie nikt sobie nie pomaga tylko narzekac i narzekac !!! a ci co zrobia ta polska lige to i tak dostana zjebe ze slaba czy cos !! zobaczycie i ze ma za duzo bledow ..

Pozdrawiam tych wszystkich niedowiarkow i maruderow i zapraszam na moja strone swosa :
www.republika.pl/swosfanclub/
Nowacek
Radarek
QUOTE(T-Mac @ Nov 2 2005, 21:13:32)
chcesz robic a nie masz pojecia buahah dobry jestes smile.gif
[right][snapback]41710[/snapback][/right]

QUOTE(kuba-87 @ Nov 2 2005, 21:46:11)
Nie wiem czy pamietasz ile sie ostatnio chlopaki meczyli nad ta ligą. Oni znaja bardzo dobrze te programy i potrafią w nich sklecic bardzo przyzwoite rzeczy. Mimo to na patch z polską liga czekalismy pare miesiecy. Ty nie wiedząc nawet jakimi programami sie poslugiwac (nie mowiąc o obsłudze ) bedziesz sie tym zajmowal latami. Wiec mozesz od razu zacząć robic tą polska lige do PES 10.... tongue.gif
[right][snapback]41719[/snapback][/right]

QUOTE(Nowacek @ Nov 2 2005, 22:50:18)
sluchaj czlowieczku , jak ty zaczales grac w pesa to ja zamykalem strone internetowa o Swosie z polskim tlumaczeniem gry !! , z najnowszymi skladami i polskim komentatorem , 4 ligowa liga polska itd..itd.. tacy ludzie jak ty doprowadzili do tego ze odechcialo mi sie robic kolejne dodatki
Wiec mi tu nie wyjezdzaj sie namecze bo wystarcza mi 3 wskazowki i jade z tym koksem a ze ty jestes taki uposledzony lub tyle czasu ci to zajmuje to przykro mi

Juz pozmienialem loga ligi francuskiej na polska , i teraz chce zaczac z tworzeniem naszych druzyn Pobramiam nazwiska i potworze zawodnikow
przydal by sie ktos do pomocy jesli chodzi o koszulki i twarze !!
to meczaca praca i w 1 osobe ciezko zrobic dlatego prosze kogos o pomoc i sie pytam o programy ... i czy ktos chce w to sie zaangazowac wraz ze mna ?

ale oczywiscie Polska a to kraj gdzie nikt sobie nie pomaga tylko narzekac i narzekac  !!! a ci co zrobia ta polska lige to i tak dostana zjebe ze slaba czy cos !! zobaczycie i ze ma za duzo bledow ..

Pozdrawiam tych wszystkich niedowiarkow i maruderow i zapraszam na moja strone swosa :
www.republika.pl/swosfanclub/
Nowacek
[right][snapback]41737[/snapback][/right]

No coz. Ja powiem tyle, ze popieram Nowac(e)ka. Co z tego ze nie wiem czym/co/jak? Ale ma to czego nie ma wiekszoc z nas: czas i CHECI. Uwazam ze nauczenie sie obslugiwania narzedzi do podmiany bitmap, skladow itp w pesie nie jest trudne - kwestia 1 wieczoru. Z twarzami juz troche gorzej bo do tego trzeba miec talent. Ale chlopak ma checi a wy jedziecie po nim. Jesli chce to niech sprobuje - tylko pomozcie mu zaczac. Nawet jesli nic z tego nie wyjdzie to czy ktos na tym straci? Najwyzej sam autor - ale on sam sie na to zgadzadza bo przeciez nikt go do tego nie zmusza. Zeby nie bylo ze tylko zrzedze i nie pomagam:

Nowacek, jesli nikt nie pomoze ci to chyba nie pozostaje ci nic innego jak grzebac na forum - bylo wiele razy wyjasniane jaki program do czego sluzy. Odkopanie tego zajmie ci chwile, ale chyba nie bedziesz mial innego wyjscia. Ja sam nie moge ci pomoc bo nigdy nie paczzowalem nic w pesie - tylko instalowalem gotowe patche smile.gif.

ps. kiedys napisalem na tym forum, ze moznaby zrobic stronke z patchami do pesa, na ktorej w latwy sposob moznaby bylo odszukiwac patche/facy/buty/stadiony/stroje ktore juz sie ukazaly. Pisalem ze poszukuje kogos do pomocy, ale nikt sie nie zglosil. Moge wam obiecac tylko, ze taka stronka kiedys powstanie - potrzebuje tylko troche wolnego czasu.

ps2 Nowacek, moze chcesz ze mna zrobic ta stronke? Potrzebna mi jest wlasciwie osoba, ktora zrobi w miare prosty intwrfejs www (szablon) a reszta juz sie zajme smile.gif.
onix_the_chosen
panie, ale zes pan rabanu narobil. moze lepiej zostan przy SWOSie, samemu ciezko zrobic cala lige Polska, wiesz twarze, stroje, wszystkie graficzne elementy.... ja sie akurat w to nie bawie, ale znajac zycie nawet ci co potrafia takie rzeczy robic to i tak nie pomoga

p.s ladny flash na tej Twojej stronce smile.gif
Nowacek
dzieki dzieki flesh robil kolega ! ale zapal i checi sa moje w prowadzeniu
stronki wink.gif patche i dodatki tez smile.gif

tak wiec masz racje samemu nie udzwigne tego patcha i wiem o tym dobrze
Zarzucilem temat tworzenia ligi polskiej bo sadzilem ze ktos podlapie i razem ja zrobimy pomoze ?

Oczywiscie fala krytykantow sie trafila i po 2 dniach rozmowy dowiedzialem sie nic nowego . Bo po co robic jak mozna nic nie robic tylko przedsmiewywac kogos

lepiej wysmiac niz powiedziec ja ci pomoge albo to i to sluzy do tego
nie przecze ze do robienia koszulek i twarzy trzeba miec . totez szukam osoby ktore siedza juz od dawna w tych sprawach i mobilizuje do pracy nad wielkim polskim patchem

No ale coz.. widze ze lepiej pisac glupoty , aby nabic wiecej tematow a potem sie nasmiewac z nowych uczestnikow fora !!
taka mentalnosc taki narod
Pozdrawiam Nowacek
Nowacek
freddie88 dzieki za wsparcie , ty jedyny smile.gif co wierzy hehe tongue.gif
no zaczac moge ale potrzebuje ochotnikow ktorzy podrzucali by mi materialy a najlepiej jakby kazdy fan swojej ulubionej druzyny w polskiej lidze wyslal mi informacje jaki zawodnik jak gra i co jest jego dobra strona
Bo jestem wkrecony w tematyke pilki noznej , nasza polska lige chociaz slaba to lubie i mniej wiecej wiem kto jak gra ale , sa nowi zawodnicy i czarne konie ktorych nie dokonca moge rozgrysc a wy kibice wiecie najlepiej smile.gif

Pozdrawiam Nowacek
Nowacek
zdjecia to do facemakerow smile.gif ja potrzebuje informacje aktualne sklady itd.. i kogos kto by mi pomagal zrobic chociaz tez troche
16 druzyn nie jest prosto zrobic samemu w kilka dni smile.gif
no wiec moge robic za others ale czy nie szkoda wtedy druzyn do ligi mistrzow ??
kurcze moze faktycznie lepiej zrobic 3 druzyny z ligi polskiej i niech gra bedzie bardziej europejska smile.gif
chociaz polska liga by sie przydala , moze wiec za holenderska ?
Nowacek
Okey tak wiec sprawa wyglada tak !!!

Chcilbym zrobic 2 patche , jeden dla tych co pragna rozgrywac lige mistrzow i inne normalne rozgrywki !!
zrobil bym wiec uaktualnienia 3 Polskich najlepszych klubow no moze 4 , Wisle Krakow , LEgie , Groclin i Lecha !!albo Amike

A 2 patch bylby z cala Polska liga zamiast ligi other lagune

Potrzebuje troche czesu oraz pomocnikow .
Freddie88 potwierdziel swoja chec pomocy , zbierania materialow , zdjecia do generowania twarzy oraz informacji o skladach ciekawostki dokladne o naszych graczach ...
Ja rowniez pomogl bym mu w tych poszukiwaniach no i zajal bym sie w klepywaniem tych danych do kompa

Jednak potrzebujemy facemakerow , oraz kogos kto umie robic koszulki z reklamami smile.gif przydal by sie czlowiek ktory by zrobil polskie bandy i tlumaczenie gry na jezyk polski !! jesli to ma byc prawdziwy mega patch pl , to ludzie zrobmy cos porzadnego i pokazmy ze POLAK potrafi !

czy sa chetni aby wejsc i pomoc nam w tworzeniu czegos fajnego ???
Norek , T-Mac , GHOST, abus , Capitan Tsubasa , kemocik , Kris Dee , lookass ,bartosz ?
moze ktorys z was chcialby nam pomoc ? bylby to wielki zaszczyt z wami pracowac i osiagnac tak wielki cel jaki jest zrobienia ligi polskiej w miesiac ? a moze i krocej ? wszystko zalezy od nasze zorganizowania sie i pomocy !!

Pozdrawiam i czekam na odzew
Nowacek
moj numer gg znajdziecie pod moim profilem smile.gif
wnuczek1991
Czy jest obecnie jakiś patch do pes5 jako liga polska albo czy bedzie... jak tak to prosze podajcie link biggrin.gif dziekuje
RuDi
QUOTE(wnuczek1991 @ Nov 3 2005, 07:04:52)
Czy jest obecnie jakiś patch do pes5 jako liga polska albo czy bedzie... jak tak to prosze podajcie link biggrin.gif dziekuje
[right][snapback]41762[/snapback][/right]

Eh jasne, ze nie ma. Pomysl kto w tydzien od daty premiery na PC wykonalby wszystkie stroje dla polskiej ligi, twarze i mase innych rzeczy. Taki patch byl dla Pes 3, Pes 4 oraz dla starszej winning eleven 2002 to i chyba bedzie dla Pes 5.

Nowacek gratuluje ambicji ale zamiast za polska lige wez sie lepiej za cos innego bo takowa zrobi napewno polevo a ich raczej nie pobijesz biggrin.gif. I radze ci ze jezeli zbierzesz ludzi i zaczniecie cos robic to nie olej tego bo bedziesz spalony.
T-Mac
Nowacek powodzenia a tym czasem 10% EDYTUJ POSTY
Doberman90
Ja ci pomoge ile będe mògł jeżeli chcesz napisz na priva czy cie to interesuje to dam ci mòj numer gg / twarzy robić nie umiem ale moge pomòc poszukać dannych i to co będe umial

pozdrowienia
jacekz40
mad.gif Nie jestem znawcą robienia patchy ale jestem pewny jednego, patch z ligą Polską wcale nie musi być robiony kilka miesięcy. To jest tylko kwestia chęci i wolnego czasu. Jest człowiek, ktòry wygląda na to, że ma jedno i drugie i kwestia tylko aby mu pomòc. Wiem, jestem kolejnym, ktòry napisze, że nie umie tego robić ale jest tu mnòstwo osòb, ktòre w tym są dobre. Mam nadzieję, że już skontaktowali się z pomysłodawcą. Ja jestem amator w tych sprawach ale do PES4, dla siebie zrobiłem jedną z IV lig. Miałem pomocnika, robiliśmy to sposobem domowym, bez specjalnych narzędzi i programòw, przez dwa tygodnie, wieczorkami "wydłubaliśmy" takie miłe co nie co. Więc co to jest dla specòw z narzędziami do pracy?? Podejrzewam, ze poprzedni patch do PES4 był robiony 5 m-cy ale z 3 miesięczna przerwą. I rozumiem, że ktoś to robi tylko wtedy gdy ma czas. laugh.gif Więc còż to jest dla fachowcòw, maniakòw z odrobiną wolnego czasu??
T-Mac
robilem patcha do PES3 i do PES4 z liga polska nie sam bo robilismy to w skladzie polevo i zapewniam wam ze to nie jest praca na pare tygodni no chyba ze ktos bedzie siedzial plackiem od rana do wieczora ale i tak to nic nie da bo wysiadzie monotonosc go dopadnie smile.gif
16 druzyn dajmy ze w kazdej ekipie po 25 graczy
to jest 400 graczy kazdemu zrobic twarz parametry wyglad ciala uallalala
aha no i najwazniejsze jak sie robi takiego patcha to nie tak ze ja zrobie wisle a ty teraz rob legie nie ma tak dobrze musi byc jeden option file jak sie bedzie robilo na oddzielnych to sie tego nie polaczy chyba ze chcecie przepisywac
nie pisze juz o strojach flagach i innych duperelach ktore zabiora mniej wiecej tyle samo czasu co zawodnicy
sam wlasnie zajolem sie zrobionem mini patcha z druzyna wisly krakow i po 3 godzinach dlubania stwierdzilem ze sporo mi to zajmnie smile.gif
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopi...t=0&#entry41777

no nic powodzenia smile.gif
tsuyoshi
Nowy Stadionik Mestalla (modyfikacja stadionu chlopakow z SOCCERACCESS)
A tutaj Link do Stadionu
Mestalla
pawelacb
Pojawił się nowy option file z PESFan wersja 2.0

Poprawia wszystkie niedociągnięcia występujące w OF 1

Oczywiście wszystkie nazwy , nazwiska , składy i loga poprawne .

Ponizej zamieszczam tego OF V2

W tym pliku rar znajdują się 3 wersje :

Wszystkie dodatki odblokowane + 0 pt. do PEShop
Wszystkie dodatki odblokowane + 9999999 pt. do PEShop
Wszystkie dodatki zablokowane ( odblokować należy samemu ) + 0 pt. do PEShop

Oczywiście wszystkie wersje w pelni poprawione

oto link :

PESFAN_V2.rar biggrin.gif
kostek
to są jakieś patche z piłkami (jeszcze nie testowałem żadnego ale zaraz mam zamiar)

Link do strony z ballpackami =)

a tutaj jest kilka stadionòw w tym jeden duży patch podmieniający:
- Delle Aphi
- Highbury
- San Siro
- Old Trafford
- Parc de Princess
- Anfield Road
- Stamford Bridge
- Mestalla
- Monumental
- Nou Camp
- Vicente Calderom

Link do stronki z stadionami =]

coś małe zainteresowanie dodatkami...nikomu się niechce szukać czy co:P?

a tak wogòle to po co tutaj jakieś rozmòwki na temat polskiej ligi? to chyba nie ten temat... a tak co do polskiej ligi to: pomysł dobry ale ciężko będzie...musiało by się zaangażować więcej osòb...possdro
T-Mac
QUOTE(pawelacb @ Nov 3 2005, 16:37:50)
Pojawił się nowy option file z PESFan wersja 2.0

Poprawia wszystkie niedociągnięcia występujące w OF 1

Oczywiście wszystkie nazwy , nazwiska , składy i loga poprawne .

Ponizej zamieszczam tego OF V2

W tym pliku rar znajdują się 3 wersje :

Wszystkie dodatki odblokowane + 0 pt. do PEShop
Wszystkie dodatki odblokowane + 9999999 pt. do PEShop
Wszystkie dodatki zablokowane ( odblokować należy samemu ) + 0 pt. do PEShop

Oczywiście wszystkie wersje w pelni poprawione

oto link :

PESFAN_V2.rar biggrin.gif
[right][snapback]41830[/snapback][/right]

na tym OF zrobie patcha z wisla krakow bo widze ze poprawili rep Niemiec Holandi i reszte co mieli po2nych graczy w klubach i narodowkach smile.gif
_DEVIL_
Wszystko by bylo dobrze żeby ino edytor dzialal tak jak trzeba!W poprzedniej wersji tez znalazlem bład! Gdy zmieniam statystyki zawodnikowi i pote daje save as..i potem wczytuje to jest zapisane i jest ok!Ale jak zmieniam nazwy drużynom np:Arsenalowi na Arsenal London i daje save as..zapisuje mi a potem po wczytaniu znow mam Arsenal!Moze ja coś robie zle!Prosze o opd!
cpr
T-Mac hm teraz juz chyba kazda osoba moze robic inna druzyne bo w dkz database editor da sie exportowac druzyny zawodnikow itp, wiec moze da rade aby kazdy robil jakas druzyne ;]
Nowacek
panowie lekko nie rozumiem , moze ktos mi wytlumaczyc z adminow za co mam te 20 % ? za ambicje za to ze chce robic polska lige ??

Oto moje oficjalne zdanie na temat ligi polskiej
Bede ja robil etapami , czyli zucam haslo wislla krakow i potrzebowal bym osob ktore beda zajmowaly sie twarzami oraz koszulaki
Ja sam bede wbijal informacje o graczach zawodnikach
( te informacje kilka osob obiecalo dostarczac super ! )

za tydzien bedzie patrz z 2 druzynami Wisla i Legia i tak 1 po 1 mogli bysmy zrobic caly mega patch pl ?

Co wy na to ?
I czy ludzie z Issonline potwierdzaja moj pomysl i czy moge sie do nich dolaczyc by nie robic odzielnie lecz 1 wspolny patch ? ligi polskiej ?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz dotyczacej ligi polskiej oraz 20% ?
T-Mac
10% dostales odemnie bo piszesz po 3 posty pod soba nie edytujac
rozumiem raz dwa sie zdazy ale nie za kazdym razem

co do ligi polskiej to jak tylko wyjda pozadne programy do edycji pes5 (nowy ggs i editoption file) bo narazie jest marnie to my sie zabierzemy i wtedy bedziemy szukac pomocy wsrod was (zawsze szukamy smile.gif )
chcesz pomoc to pomoz przy tym patchu co obecnie dzialam z Wisla Krakow a pozniej pewnie bedzie i Legia ( tak jak ty piszesz ze 2 druzyny) ale narazie sie na tych 2 druzynach skonczy az nie wyjda wyzej wspominane programy
wiec jakby co wal do mnie na gg#2174966 jesli chcesz pomoc, a jak nie to powodzenia po raz 3
Nowacek
sluchaj mozesz mi dac od razu 100% bo uzasadnienie twojej kary jest bezsensowne !! dla mnie strasznie
traktujesz mnie jak jakiegos smyka , karzac mnie za to ze duzo pisze no bez sensu , dla mnie to ty sam sobie powinienes dawac kary za to ze karzesz ludzi i kto w ogole wybral cie moderatorem tego forum

Co do patcha wlasnie stworzylismy malutka ekipe
Fredii88 , Ghost , oraz Zembi i chcemy zaczac od Legi
Podzielilismy sie juz obowiazkami i wy robcie wisle my legie a potem sie polaczy jak wyjda dodakowe programy
My na nic nie czkamy tylko mamy zapal i checi w przeciwiestwie do was !

Pozdraiwam i mam nadizeje ze bedziemy wspolpracowac a nie karac !!
Nowacek
T-Mac
100% za co ?? narazie 10% styka smile.gif
traktuje cie jak kazdego na tym forum - rowno
pisac sobie mozesz duzo ale jak jest mozliwosc edytowania posta to rob to bo inaczej beda kary
JA kare za co ?? za to ze pilnuje porzadku
sam sie wybralem bo jestem tu od poczatku biggrin.gif buhhahahahhaha
EDYTUJ POSTY oto mi tylko chodzi
pozdrawiam
Nowacek
hmm coz dziewny jeste dziwny
ktos chce cos na tym fforum osiagnac , dzieki temu forum zwerbowalem zaloge dzieki ktorej moge robic wymarzony patch dla innych fanow Pesa i graczy
a ty mnie jeszcze karasz !! heheh no glupota stary ja bym cie ukaral za to ze masz beznadziejna reklame koszykarzy np smile.gif ale nie bede sie z toba klocil to tylko fakty !!

mam nadzieje ze jak wyjdzie jakis edytor polaczymy nasz trud i wspolny patch ligi polskiej wyjdzie nam doskonale smile.gif

Pozdrawiam Nowacek

ps. i chce poinformowac ze nasza druzyna Pesa coraz bardzije sie powieksza

mamy juz 2 facemakerow - Rafal oraz Ghost
oraz coraz wiecej informatorow !!
dziekuje za pomoc i az sam sie zdziwilem ze taki wielki zasieg akcja ma i ze ludzie potrafia sie mobilizowac
wspolnie mozna dojsc do celu smile.gif
T-Mac
kurwa mac
bo juz mi nerwy puscily, widzisz za co dostales te 10% kary
- nie za to ze robisz patcha
- nie za to ze duzo piszesz
ale za to ze do kurwy nedzy nie edytujesz posotw
Naprade zaraz kolejne 10% bo widze ze do ciebie nic a nic nie dociera, a ci pisze za co a ty kurwa swoje.
Bakel
Nowacek, luzuj beret, bo możesz nie dotrwać kolejnego długiego weekendu na tym forum.
10% dostałeś za pisanie kliku postòw pod rząd (jest taka opcja jak Edytuj, poważnie, nie wciskam Ci kitu;).
tsuyoshi
Te forum jest lepsze niz kabaret smile.gif
Nowacek
QUOTE(T-Mac @ Nov 3 2005, 20:55:17)
kurwa mac
bo juz mi nerwy puscily,  widzisz za co dostales te 10% kary
- nie za to ze robisz patcha
- nie za to ze duzo piszesz
ale za to ze do kurwy nedzy nie edytujesz posotw
Naprade zaraz kolejne 10% bo widze ze do ciebie nic a nic nie dociera,  a ci pisze za co a ty kurwa swoje.
[right][snapback]41914[/snapback][/right]

sluchaj drogi moderatorze !!!
dlaczego za te bluzgi nie dasz sobie po 20% a innym bys pewnie dal ???
po 2 za takie uwagi moglbym sie teraz na ciebie obrazic i zamiast zyskac zwolennikow zyskujesz przeciwnikow
po 3 zachowujesz sie jak rozwydrzony smarkacz a podobno jestes 22 latkiem !

wstyd !!

I te reguly sa tendencyjne , czasem czlowiek wejdzie po godzinie i zamiast etydowac od razu pisze nowego posta , myslisz ze jesli czlowiek jest wciagniety w jakas idee patrzy czy napisac 2 czy 3 posty ???

I TWOJE POUCZENIA TO NIE JEST NA TEMAT !! ZAZNACZAM !! KOLEJNE PUNKTY KARNE !!
pozdrawiam
Nowacek
PoBoReK
QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 4 2005, 06:57:15)

Hehe biggrin.gif Fajne intro tongue.gif Tylko jeszcze powinno być na końcu napis : Pro Evolution Soccer 5 smile.gif

QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 4 2005, 06:57:15)
a tu prawdziwa gratka
PES 5 PC - Supporter Flag Patch ! by FCH
tu do poczytania=> http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=128072
a tu linki:
http://rapidshare.de/files/7143412/Support..._Patch.zip.html
http://files.filefront.com/Supporters_Flag...;/fileinfo.html
[right][snapback]41940[/snapback][/right]

Jak ściągne to powiem czy warte ściągania smile.gif (z tego co widze po screenach to warto tongue.gif).Jak ściągam przez fileinfo to tylko zamienić tak ?? Nic się nie bawić w DKZ Studio czy innych programach stworzonych do takich rzeczy ?? Prosze o odpowiedź smile.gif
lukasso
kolejny zajebisty patch niestety nie znam autora(patch pochodzi z francuskiego forum)=>
( http://www.forum-foot-videos.com/index.php? )
nazywa sie
PES5PC Patch Kick Off 2k6
i waży nieco ponad 370mb mysle ze warto go sciagnać
wszystkie szczegòły sa tutaj
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=128071
a link tutaj
http://files.filefront.com/PES5_PC___KickO...;/fileinfo.html
onix_the_chosen
QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 4 2005, 15:10:06)
kolejny zajebisty patch niestety nie znam autora(patch pochodzi z francuskiego forum)=>
( http://www.forum-foot-videos.com/index.php? )
nazywa sie
PES5PC Patch Kick Off 2k6
i waży nieco ponad 370mb mysle ze  warto go sciagnać
wszystkie szczegòły sa tutaj
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=128071
a link tutaj
http://files.filefront.com/PES5_PC___KickO...;/fileinfo.html
[right][snapback]41983[/snapback][/right]

a ten patch nie jest przypadkiem tylko po francusku ? sad.gif
Rokefeler19
a czy jest jakis inny link do tego patcha?bo klikam na tego i wybralem juz kazdy serwer czekal po tej godzinie i na kazdym z nich bo czasie jaki czekalem wyskakiwalo IVALI.......cos tam niby ze link nie dziala.czemu tak jest?
Grabos
QUOTE(onix_the_chosen @ Nov 4 2005, 14:19:34)
a ten patch nie jest przypadkiem tylko po francusku ?  sad.gif
[right][snapback]41984[/snapback][/right]

To by było dupnie:( Skąd masz takie info??
lukasso
link jest tylko jeden
ja czekałem i juz mam patcha
znajduje sie w nim plik f_text.afs jak i E.text.afs więc po angielsku tez jest

EDIT->jeden minus=>brak chantsòw natomiast stadiony wyglądają bosko
albin99
pisze ze stroje sa prawdziwe t5o prawda ale sa niektòre naja błedy gram barca i mam herb na barku i nie wiem co mam zrobic i jak mam wybierac jakie stroje przed meczem to mojej druzyny sa niewidoczne prosze o pomoc bo nie wiem co mam zrobić zgòry dzięki
kucharz
QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 5 2005, 07:59:59)
link jest tylko jeden
ja czekałem i juz mam patcha
znajduje sie w nim plik f_text.afs jak i E.text.afs więc po angielsku tez jest

EDIT->jeden minus=>brak chantsòw natomiast stadiony wyglądają bosko
[right][snapback]42030[/snapback][/right]

A co z wychodzeniem do windowsa, podczas "grzebania" w edicie?? dry.gif To prawda?? Bo jesli tak to nie instaluje......
Lanek
Spoko intro. A co do patcha to jeżeli będzie po francusku to nie bardzo mi to odpowiada smile.gif
Mesi
Może ktoś wrzucic tego patcha na inny serwer ?. Bo sciągneło mi 280 mb i jest błąd ;/
/edit : jak coś to tylko plik 0_text . Z gòry thx
Smoti
mogłby mi ktos powiedziec pod jakim numerem sa ukryte bandy w PES5??
pozrdo smile.gif
CRIS_89
potrzebuje pmocy otoz jak wchodze w dkz 0.9 to pisze mi ze mam zalaczyc plik msi ktore nie mam na komputerze skad moge go zdo dry.gif byc unsure.gif
lukasso
QUOTE(kucharz @ Nov 5 2005, 09:51:35)
A co z wychodzeniem do windowsa, podczas "grzebania" w edicie?? dry.gif  To prawda?? Bo jesli tak to nie instaluje......
[right][snapback]42044[/snapback][/right]

bawiłem sie troche w edicie na patchu i mnie nie wyjeba*o
patch jest po angielsku
jest całkiem niezły,jedyny minus to załosne defaultowe przyspiewki
korki_bit
hmm chcialem zmienic sobie tylko stroje wiec zainstalowalem kitserver, okazalo sie ze nie dziala wogole dopiero jak skopiowalem ten option file i setinngs z patha stroje sie wgraly. Wie ktos moze co zrobic w OF aby te stroje sie wczytywaly??
drako1
Wie ktos dlaczego nie dizala kitserver???Szkoda ze w online nie ma prawdaziwych nazw i ubranek mad.gif
rangiz
Sciagnalem patch,ale pisza zeby wgrac jakims dkz.Ja wale takie patche i czekam na WOLFA tam wystarczylo podmienic pliki.
drako1
Ja tez tylko podmienilem pliki biggrin.gif Wszystko dziala ladnie ,ale jak wchodze do Network to wychodzi z gry, wiec dla mnie sie nie nadaje sad.gif Chyba ze trzeba go wgrac DKZ i bedzie dobrze???!!!
_DEVIL_
Sciaglem tego patcha wczorajw nocy, myślalem ze bedzie zajebis** ale sie troche zraziłem! Gdy wchodzimy do edit i chcemy coś zmienic w klubowych drużynach to jest spoko ,ale jak juz chcemy edytowac panstwa wywala do pulpitu! Nastepny problem to poje**** stroje np:Real ma tylko niebieskie getry nie da sie zmienic !Jest jakieś aktualnienie i wlasnie czekam w kolejce moze to poprawili!

Ps.kto nie umie tego zainstalowac napisze maly toutorial!
1.Wczytujemy dkz plik najpierw 0.text ,gdy nam sie wczyta dajemy na niego export i zapisujemy np na pulpit,to samo robimy z plikiem O.sound
2.nastepnie wczytujemy nasz 0.tex z dat (gdzie mamy gre zainstalowana)gdy nam sie wczyta dajemy edit i tam jest import all files klikamy na to i dajemy katalog ).tex co przedtem wyexportowalismy ...tak samo robimy z o.sound
3.kopiujemy sejva ..banal
4.Kopiujemy kitserwer do katalogu z gra i instalujemy!

PS.2
Smoti:
pliki odpowiadajace za bandy : unknow_09075 - unknow_09088

pozdro smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.