Yearman
Nov 5 2005, 13:11
Oprapo udate-u tego ostatniego patcha(374,20MB).Oprocz spakowanego patcha wczoraj pojawil sie ten patch w czesciach(chyba 5)z rozszerzeniem .exe czyli wersja instalacyjna.Czy ktos ma info czym roznia sie te wersje??
Daj link do tego co mozna zainstalować
Yearman
Nov 5 2005, 13:33
Len
http://hosted.filefront.com/Coolrastaboyto jest link do plikow Coolrastaboy-a scroll down i tam jest 7 czesci do sciagniecia.
jak ktos sciagnie ta poprawke moze dac na rapidshare ;]
a daj namiary na to uaktualnienie do tego patcha
Może ktoś mi wrzucic na rapidshare plik z tego patcha - 0_text.dkz ?
onix_the_chosen
Nov 5 2005, 15:23
wiecie moze, kiedy przewidziana jest premiera tego Superpatch PES5 ??? Tego, ktorego tworzy cala elita, byl niedawno news na issonline.
niech ktos wrzuci ten patch fix1.1 do kickoff 2k6 na rapidshare to tylko 20mb bede badzo wdzieczny niebedzie trzeba tyle czekac ;]
Sosnowiczanin
Nov 5 2005, 16:17
ej ludzie jakby ktos byl taki mily i wspanialomyslny i mi wytlumaczyl jak wsadzac kitsy do nowego kitservera bo go nie kumam :/ stary byl lepszy a w tym nowym nie wiem jaki numer mam dac koszulce np. Man.U :/ ?? albo jesli laska to moglby ktos napisac w ktorej czesci tego patcha jest kitserver z koszulkami??? Z gory THX!!
lukasso
Nov 5 2005, 19:19
http://files.filefront.com/maldogg_sound_p...;/fileinfo.htmlnowe wstawki muzyczne w menu oraz przyspiewki kibicòw
QUOTE(Yearman @ Nov 5 2005, 13:15:12)
Oprapo udate-u tego ostatniego patcha(374,20MB).Oprocz spakowanego patcha wczoraj pojawil sie ten patch w czesciach(chyba 5)z rozszerzeniem .exe czyli wersja instalacyjna.Czy ktos ma info czym roznia sie te wersje??
[right][snapback]42093[/snapback][/right]
to jest to samo tyle ze w kilka plikach
QUOTE(Boski1985 @ Nov 5 2005, 13:45:48)
a daj namiary na to uaktualnienie do tego patcha
[right][snapback]42105[/snapback][/right]
http://files.filefront.com/PES5___Kick_Off...;/fileinfo.htmlQUOTE(onix_the_chosen @ Nov 5 2005, 15:27:39)
wiecie moze, kiedy przewidziana jest premiera tego Superpatch PES5 ??? Tego, ktorego tworzy cala elita, byl niedawno news na issonline.
[right][snapback]42129[/snapback][/right]
data jeszcze nie jest znana
i chyba długo nie bedzie..
Może da ktoś na inny serwer?, bo te kolejki lekko denerwują.
moze ktos mi pomoc scianelem z ps fana option file v2 i mam ps2 i nie wiem co mam zrobic zeby mi dzialalo jak ktos wie to prosze zeby napisac co , jak i jakimi programami pisze o wersji na play station 2
Wgralem patcha z kitserverem-zenada.Stroje fatalnei poprzestawiane jakby byly z PES4.Wogole patch zmienia niezbyt wiele.Generalnie bardzo slaby patch,zabieram sie za przeinstalowanie gry.
czy nikomu sie niechce wrzucic tego patcha 1.01 do kickoff 2k6 na rapidshare ludize to jest 20mb a czekania po to 3h napewno ktos to sciagnal
lukasso
Nov 5 2005, 21:25
skoro jestes taki mądry to sam sciagnij i wrzuć na rapidshare,przeciez to tylko 3h czekania
QUOTE(Boski1985 @ Nov 5 2005, 20:05:53)
moze ktos mi pomoc scianelem z ps fana option file v2 i mam ps2 i nie wiem co mam zrobic zeby mi dzialalo jak ktos wie to prosze zeby napisac co , jak i jakimi programami pisze o wersji na play station 2
[right][snapback]42180[/snapback][/right]
http://www.gameonly.pl/pes/index.php?id=OptionFilePESFAN
wy tez macie takie krzywe stroje realu w tym kitserwerze ? co jest w patchu kick_off
_DEVIL_
Nov 5 2005, 23:32
QUOTE(Draki @ Nov 5 2005, 23:35:53)
wy tez macie takie krzywe stroje realu w tym kitserwerze ? co jest w patchu kick_off
[right][snapback]42234[/snapback][/right]
ja mam tego patcha i stroje mam super!
a niech ktos da odpowedz co zrobic zeby w edit po pewnym czasie nie wywalalo do pulpitu!?prosze o odp!
QUOTE(devil905 @ Nov 6 2005, 00:36:19)
ja mam tego patcha i stroje mam super!
a niech ktos da odpowedz co zrobic zeby w edit po pewnym czasie nie wywalalo do pulpitu!?prosze o odp!

[right][snapback]42253[/snapback][/right]
Nie wiele mozesz w tej chwili zrobic. Jedynie czekac na nowa wersje kitservera
Mam prośbę. Mògłby ktoś wrzucić na rapidshare albo coś w tym stylu piłke adidas finale (niebieskie gwiazdy) z defaulowego PESa 5??
Tez mam krzywo stroje,wogole patcha wy*ierdolilem w piz*u...
Na prawde beznadziejny.Wole juz poczekac na wazacego pewnie z 2x wiecej patcha Wolfa&reszty sceny,przynajmniej instalacja prostsza i zawsze wszystko smiga.
_DEVIL_
Nov 6 2005, 12:04
QUOTE(torin @ Nov 6 2005, 01:03:32)
Nie wiele mozesz w tej chwili zrobic. Jedynie czekac na nowa wersje kitservera

[right][snapback]42254[/snapback][/right]
ale torin co ma kitserver do opcji edit?Przecież jak by kitserver był zly to by podczas neczu wywalalo .A mi sie ten patch bardzo podoba muzyka swietna(troche sam powgrywalem sobie swoje kawalki)stroje mi dzialaja swietnie , stadiony super, menu extra, ale tylko jak wejde w opcje edit i chce cos dluzej porobic wychodzi mi do pulpitu!
Devil905 a importowales tylko pliki 0_text i 0_sound bez e_text ?
Mam pytanie.....
Czy mozna jakos zrobic tak zeby majac ten Patch Kick Off jednoczenis miec odblokowany caly PesShop tak jak to bylo wczesniej z Patchem unloocked ????
Porsze o pomoc..pozdrawiam
QUOTE(LukasD @ Nov 6 2005, 12:41:02)
Mam pytanie.....
Czy mozna jakos zrobic tak zeby majac ten Patch Kick Off jednoczenis miec odblokowany caly PesShop tak jak to bylo wczesniej z Patchem unloocked ????
Porsze o pomoc..pozdrawiam
[right][snapback]42320[/snapback][/right]
Wgraj OptionFile z odblokowanym PesShopem
_DEVIL_
Nov 6 2005, 14:10
QUOTE(Zax @ Nov 6 2005, 13:28:43)
Devil905 a importowales tylko pliki 0_text i 0_sound bez e_text ?
[right][snapback]42316[/snapback][/right]
e.text kopiujesz normalnie!
QUOTE(devil905 @ Nov 6 2005, 13:08:39)
ale torin co ma kitserver do opcji edit?Przecież jak by kitserver był zly to by podczas neczu wywalalo .A mi sie ten patch bardzo podoba muzyka swietna(troche sam powgrywalem sobie swoje kawalki)stroje mi dzialaja swietnie , stadiony super, menu extra, ale tylko jak wejde w opcje edit i chce cos dluzej porobic wychodzi mi do pulpitu!

[right][snapback]42313[/snapback][/right]
No ma i to duzo. Gdyz jest to jeden z bledow, nad poprawa ktorego pracuje autor kitserver
juce
Jak zmienić kolor numeròw i nazwisk ?? Wgrałem sobie stròj WISŁY ale nie moge zmienic koloròw . W Edit sie nie da
QUOTE(devil905 @ Nov 5 2005, 12:53:44)
Sciaglem tego patcha wczorajw
QUOTE(freddie88 @ Nov 6 2005, 22:33:13)
czemu nikt nie chce mi pomoc?
[right][snapback]42412[/snapback][/right]
przeciez wam pisalem ze sie nie da polaczyc a wasz szef widocznie to olal
teraz was czeka wklepywanie na jednego OF z pozostalych
pogrzebacz
Nov 8 2005, 15:42
A kiedy wychodzi ten patch wolfa i reszty? dopesa 5 oczywiscie...
_DEVIL_
Nov 8 2005, 16:34
QUOTE(Adanio @ Nov 7 2005, 03:46:18)
Tutorial zrobiony do d..y!!!!robie tak jak napisales i nic sie nie dzieej nawet kitservera nie da sie zainstalowac

pozostaje mi gra na zjeb...ch koszulkach man u

no i oczywiscie tych pojeb..... logach klubow

[right][snapback]42423[/snapback][/right]
A powiedz mi dlaczego do du..?Skoro go napisalem to musi dzialać bo ja go mam i tak zrobilem jak napisalem!<oze ty cos żle robisz..?
wania1982
Nov 8 2005, 17:28
Jak zmienic murawe valencji na taka np herty albo kogos innego nie chodzi tylko o kolor ale tez o pasy na boisku???Jak znalezdz w GGS jaki stadion jest jaki???Dziekuje
freddie88
Nov 8 2005, 18:08
Ludzie Ludzie ten koles to jakies nie porozumienie.szok i tylko tyle . pan nowacek ktory zaproponowal mi tworzenie wspolnego patcha jest poprostu nieodpowiedzialny jak na swoj wiek.napoczatku naszej pracy byl chaos . dopiero moje prosby o jakies zorganizowanie tego przyniosly skutek ale tylko taki ze zgodzil sie na to zebym zrobil liste druzyn ktore maja byc podmienione.oczywiscie ja bylem od zbierania info wiec cos takiego do mnie w ogole nie nalezalo. po kilku godzinach zebrala sie calkiem spora grupka ludzi ktorzy byli w stanie mu pomoc i pomogli by gdyby nie to ze chcial sie chyba wysluzyc wszystkimi . razem ze mna zebral 3 osoby od informacji ( doberman i zembey) po wyslaniu mu materialow powiedzial mi zeby zaczal sam edytowac druzyny ( powiedzial tez tak innym "zbieraczom info" .zrobilismy wszyscy wszystko i pytamy sie czy nowacek skonczyl swoj przydzial z listy druzyn do podmienienia( w sumie 4 druzyny) odpowiedz byla zaskakujaca bo od 3 dni strasznie siedzial przez noc , mial czas i w ogole zapal do pracy . Oczywiscie odpowiedz brzmiala " NIE ZACZALEM JESZCZE" .gosc przez 3 dni siedzi majaczy jak przez sen ze juz sie zabiera za prace ze przez nioc bedzie robil facemakerom kazy przyspieszyc z robota a tu taka odpowiedz slyszymy .Jak by tego bylo malo kiedy napisalem mu ze juz skonczylem wspolprace z nim on wyskoczyl mi z moralami ze ja zespsulem prace zespolu ( wszscy poszli w pizdu

) jak mu napisalem ze to on zepsul a nie ja to odpisal mi ze ja bylem od informacji a nie od edytowania <hahaha> i ze nie powinienem sie wtracac do edytowania. ten koles to perfidny typ ( nie mam pojecia jak on moze studiowac) NIE POLECAM TEGO GOSCIA , UNIKAC JAK OGNIA JESLI SIE NIE CHCE BYC ZDENERWOWANYM . GOSC MNIE TOTALNIE DOBIL.
niezorganizowany , nieodpowiedzialny , perfidny klamca ( jestem ciekaw jakie kity wciska innym:)
pewnie jak przeczyta to bedzie staral sie wybran jakos i odpisze na ta jakas sterta bzdur wyssanych z palca. ja czekam chetnie na to wlasnie bedzie sie z czego posmiac. hahahahaha . nowacek mialem cie za goscia na poziomie , okazalo sie ze jednak to nie ja tylko ty jestes gowniarzem( przynajmniej tak sie zachowales w tym momecie) <ciao>amigo.
ludzie najsmieszniejsze bylo to jak w ktorys dzien bodajze predz wczoraj napisalem mu pytanie czemu tak wolno robi to odpowiedzial: no wiesz jak to jest czasu nie ma , ochoty nie ma ( a dwa dni wczesniej pisal jaki to on ma zapal do pracy i ile to czasu ma , ze chory jest to siedzi w domu ) to co gosc kity wciska to normalnie mistrzostwo swiata . mialem nawet przygotowane info dla niego bo sam sobie sierota nie moze znalesc bo jak mowi to ja bylem od info a on edytowania . to dlaczego do cholery robilem za niego druzyny

. dobra to chyba koniec tego piepszenia
Zapraszam do tematu "Troche lektory", napisany przezemnie! Wpisz w wyszukiwarce temat i mòj nick, powinno znaleść!
_DEVIL_
Nov 8 2005, 18:14
QUOTE(freddie88 @ Nov 8 2005, 19:12:44)
Ludzie Ludzie ten koles to jakies nie porozumienie.szok i tylko tyle . pan nowacek ktory zaproponowal mi tworzenie wspolnego patcha jest poprostu nieodpowiedzialny jak na swoj wiek.napoczatku naszej pracy byl chaos . dopiero moje prosby o jakies zorganizowanie tego przyniosly skutek ale tylko taki ze zgodzil sie na to zebym zrobil liste druzyn ktore maja byc podmienione.oczywiscie ja bylem od zbierania info wiec cos takiego do mnie w ogole nie nalezalo. po kilku godzinach zebrala sie calkiem spora grupka ludzi ktorzy byli w stanie mu pomoc i pomogli by gdyby nie to ze chcial sie chyba wysluzyc wszystkimi . razem ze mna zebral 3 osoby od informacji ( doberman i zembey) po wyslaniu mu materialow powiedzial mi zeby zaczal sam edytowac druzyny ( powiedzial tez tak innym "zbieraczom info" .zrobilismy wszyscy wszystko i pytamy sie czy nowacek skonczyl swoj przydzial z listy druzyn do podmienienia( w sumie 4 druzyny) odpowiedz byla zaskakujaca bo od 3 dni strasznie siedzial przez noc , mial czas i w ogole zapal do pracy . Oczywiscie odpowiedz brzmiala " NIE ZACZALEM JESZCZE" .gosc przez 3 dni siedzi majaczy jak przez sen ze juz sie zabiera za prace ze przez nioc bedzie robil facemakerom kazy przyspieszyc z robota a tu taka odpowiedz slyszymy .Jak by tego bylo malo kiedy napisalem mu ze juz skonczylem wspolprace z nim on wyskoczyl mi z moralami ze ja zespsulem prace zespolu ( wszscy poszli w pizdu

) jak mu napisalem ze to on zepsul a nie ja to odpisal mi ze ja bylem od informacji a nie od edytowania <hahaha> i ze nie powinienem sie wtracac do edytowania. ten koles to perfidny typ ( nie mam pojecia jak on moze studiowac) NIE POLECAM TEGO GOSCIA , UNIKAC JAK OGNIA JESLI SIE NIE CHCE BYC ZDENERWOWANYM . GOSC MNIE TOTALNIE DOBIL.
[right][snapback]42676[/snapback][/right]
Po jego wypowiedziach i po stylu pisania postòw (jeden po drugim)mimo upominania przez T-mac'a wiedziałem ,że to oszołom
hetfield88
Nov 8 2005, 18:55
powiedzcie mi czy da sie tak zrobic ze jak bawie sie w pes fan of editor to wprowadzone zmiany dzialaja w master league?? bo jak np zmienie komus top speed na wyzsze to jest normalnie w grze to zmienione ale w ML nie..... czemu tak jest?
Riki101
Nov 8 2005, 22:24
QUOTE(savio @ Nov 8 2005, 19:59:03)
powiedzcie mi czy da sie tak zrobic ze jak bawie sie w pes fan of editor to wprowadzone zmiany dzialaja w master league?? bo jak np zmienie komus top speed na wyzsze to jest normalnie w grze to zmienione ale w ML nie..... czemu tak jest?
[right][snapback]42682[/snapback][/right]
slyszalem gdzies ze zmiany dzialaja w master league a i jeszcze jedno kiedy wkoncy wyjdzie ten patch z wisla od t-maca
tak dzialaja, tylko jedno nie dziala formacja druzyny tzn pomieszane moze byc bramkarz w ataku itp.. a tak to dane poszczegolnego gracza(staty,wyglad,numer na koszulce) dzialaja poprawnie
slyszalem gdzies ze zmiany dzialaja w master league a i jeszcze jedno kiedy wkoncy wyjdzie ten patch z wisla od t-maca
sroda/czwartek tego tygodnia

hehehhe ten koles od patcha z LP to mistrzostwo
Mam problem z zainstalowaniem tego Patcha.
Instaluje mi tylko menu głòwne a dalej nic (nie zmienia log i nazw druzyn)
Co mam zrobic?
Instaluje dokladnie tak jak opisane jest tutaj w temacie
krzysiu
Nov 13 2005, 10:25
mam ten PES 5 unlocked ale nie ma freda i nilmara o co chodzi
Rokefeler19
Nov 13 2005, 11:24
QUOTE(P@ul @ Nov 13 2005, 09:31:02)
Mam problem z zainstalowaniem tego Patcha.
Instaluje mi tylko menu głòwne a dalej nic (nie zmienia log i nazw druzyn)
Co mam zrobic?
Instaluje dokladnie tak jak opisane jest tutaj w temacie
[right][snapback]43647[/snapback][/right]
jak sciagnales patcha to miales folder SAVE.musisz go wrzucic na do katalogu KONAMI ktory znajduje sie w folderze MOJE DOKUMENTY.wrzuc i bedzie wszystko ok
moze ktos natknal sie na Allianz Arena do PES5 :>
pzdr!
ŁKS ŁÓD? FANATICS
Nov 17 2005, 00:30
a moze ktos wie jak zmienic choreografie ukladana z kartonow przez kibicow?
patch z flagami je zmienial wie ktos jak mozna to zrobic??
Yearman
Nov 17 2005, 10:34
Chyba jeszcze nie bylo.
Na www.pes.szu.pl pojawil sie nowy Patch: Pes 5: Polish Teams Patch .Patch dodaje Legie, Groklin i Wisle oraz inne rzeczy. Plik do torrenta(szkoda ze tylko) na stronce.
dawid_18
Nov 17 2005, 12:41
Czy ktoś wie kiedy WOLF wyda swòj perwszy Patch do PES ?????
Yearman
Nov 17 2005, 14:14
podobno na poczatku grudnia-->gdzies tak czytalem.Byla gdzies wypowiedz FCH z ktorym Wolf robi patch, ze po zakonczeniu prac poswieca jeszcze kilka dni na testy.
qazwsx
Nov 17 2005, 21:56
krzysiu to jest blad w niektorych option file'ach. Sciagnij inny. Ktos kto robil ten update po prostu zapomnial dodac ich do skladu zamieniajac za innych.
Co z wolfem?Znana jest premiera po przesunieciu?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.