Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Uwagi I Komentarze Do Gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
jacekz40
smile.gif ja parę uwag wrzuciłem w poście "PES5 już gram" ale moderator zamknął, trzeba mieć miejsce na dyskusję o grze, o jej wadach i zaletach. Do tego co już napisałem, dorzucę kolejne spstrzeżenie - piłki- tragedia, na 8 piłeczek tylko 3 nadają się do gry (pelias, biała i clasic), no i tradycyjnie stadiony a dokładniej murawy na kilku stadionach - siano.
Arek1974
To ja też wrzucę parę uwag. Piłki na razie mam zablokowane w PES Shopie, a te, ktòre są dostępne, faktycznie nie zachwycają. Tradycyjnie czekam na Option File (choć dzisiaj udało mi się ściągnąć z jakiejś strony belgijskiej albo holenderskiej PES5Option Files 1.0). Zacząłem grać na 5 gwiazdce w Ligę Włoską, ale cięzko wygrać, chyba przejdę na 4 - tą, żeby szybciej uzbierać punkty do odblokowania ròżnych rzeczy. Murawy stadionòw (np. San Siro) badziewne, poza tym nie ma kilku stadionòw (np. Arsenalu i Chelsea), ale to może dlatego, że jakieś nowe stadiony są do kupienia w PES Shopie.
Jak dla mnie zbyt widoczny jest brak kibicòw w czasie gry, a wcale nie wpłynęło to na płynność, tzn. na moim sprzęcie (Sempron 2.3, 512 RAM, GF FX5200) musiałem kombinować z opcjami we właściwościach ekranu, żeby gra mi nie zacinała (gram na 800x600 i detale "medium").
Ale gra naprawdę jest super.
corduroy
powiedzcie mi czy tez nie macie publiki w czasie gry? nie wiem czy to jakis bug czy co... nie ma ich, sa natomiast przy rzutach wolnych i replay'ach. co z tym?
RuDi
QUOTE(corduroy @ Oct 28 2005, 11:20:57)
powiedzcie mi czy tez nie macie publiki w czasie gry? nie wiem czy to jakis bug czy co... nie ma ich, sa natomiast przy rzutach wolnych i replay'ach. co z tym?
[right][snapback]40703[/snapback][/right]

Byl juz o tym temat. Trick polega na tym ze gdy grasz prawie nie widac trybun i kibice sa wylaczeni aby nie obciazac gry. Gdy masz rzut wolny itp. kibice "wlaczaja sie" bo w takich sytlacjach gra nie bedzie raczej zwalniac. Wiec nie jest to bug tongue.gif
Link do tematu
T-Mac
dla mnie wielkim plusem jest to ze jak dokonam jakis zmian w edit mode to one sa rowniez widoczne w ML, wiec podciagnac mozna staty takiemu Zurawskiemu i normalnie nim grac w ML smile.gif
the_barti
tak, i wszyscy zawodnicy na 99 i wymiatasz dry.gif ;p nie wiem czy to takie dobre ;p chociaż z drugiej strony można polepszać/pogarszać zawodnikòw według własnych opinii na ich temat.
lazy_bum
QUOTE(jacekz40 @ Oct 28 2005, 10:51:48)
(...) no i tradycyjnie stadiony a dokładniej murawy na kilku stadionach - siano.
[right][snapback]40698[/snapback][/right]

[OT] ROTFL! [/OT]
kucharz
QUOTE(the_barti @ Oct 28 2005, 12:44:09)
tak, i wszyscy zawodnicy na 99 i wymiatasz dry.gif ;p nie wiem czy to takie dobre ;p chociaż z drugiej strony można polepszać/pogarszać zawodnikòw według własnych opinii na ich temat.
[right][snapback]40719[/snapback][/right]

A kto powiedzial ze kazdy sobie tak ustawi??Ty moze ustawisz wszystkich na maxa, inni bede zmieniac statsy zawodnikow wedlug wlasnego uznania!!! (tak jak napisales ;-) )Polepszysz ...Twoja sprawa...nie polepszysz "tyz" dobrze ;-) P.S.Swoja droga nadmierne zwiekszanie umiejetnosci psuje calkowicie rozgrywke....kazdy o tym wie.
korzen
QUOTE(jacekz40 @ Oct 28 2005, 10:51:48)
, no i tradycyjnie stadiony a dokładniej murawy na kilku stadionach - siano.
[right][snapback]40698[/snapback][/right]

podobnie jak kolega bum bum, padłem na ziemie.. hahaah;d
snake
To nawet kolege Sianeckiego programiści z KONAMI umieścili w kolejnej odsłonie PESa.
No musze wkońcu zagrać.....
T-Mac
QUOTE(the_barti @ Oct 28 2005, 12:44:09)
[right][snapback]40719[/snapback][/right]

piszac to kierowalem sie ze bedzie mniej problemow z patchami (tworzeniem)
99 za kogo mnie masz
Viperdiesel
Nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ale na jakiejś czeskiej stronce znalazłem PESOFEditor do PES'a 5 tylko, że niestety nie miałem go okazji przetestować, bo jeszcze nie mam Pro. A więc chciałbym prprosić o to was, czy działa czy nie??!
Click
Bakel
QUOTE(Arek1974 @ Oct 28 2005, 11:11:57)
poza tym nie ma kilku stadionòw (np. Arsenalu i Chelsea)
[right][snapback]40701[/snapback][/right]

A Highbury i Stamford Bridge to co?:->
jacekz40
wink.gif Nie wiem co myślicie o zachowaniach bramkarzy, ale podobało mi się jak przy wrzutce w pole karne, przy całej kupie zawodnikòw jednej i drugiej drużyny, bramkarz skacze w tłum do piąstkowania (po trupach do celu). Zdecydowanie trudniej strzela się bramki i to głòwnie za przyczyną bardziej aktywnego bramkarza...chociaż szmatę też puści... w sam środek bramki. Już taką strzeliłem mad.gif Ale największy zawòd to karne strzelane przez kompa. Na 5, 4 strzelane są w środek bramki. Myślałem, że to tylko raz....ale grałem puchar i kończyłem karnymi 3 mecze i sytuacja powtarzała się za każdym razem.
Bo0os
mnie najbardziej w pesie wkurza to że ściągłem wersje 778 MB ZIP nie mi niedziałała laugh.gif laugh.gif

a tak serio to niestety niemam jeszcze o niej zdania ale tera zamiar zakupić pesa na ebay(zobacznie sami, same piraty po 20zł tongue.gif )

Pozdrawiam
who_me
kurcze;p zasysam pes 5 reloaded i plik jest podzielony na okolo 20 plikow w formacie RAR i okolo 20 ;p .r31 .,.,. r32 .,,.,. r41 itd .jak mi sie sciagnie to normalnie kolejno rozpakowywac ???te z formatem r31 itd tez normalnie rozpakowywac czy jak ?? ph34r.gif
Arek1974
QUOTE(Bakel @ Oct 28 2005, 16:09:49)
A Highbury i Stamford Bridge to co?:->
[right][snapback]40755[/snapback][/right]

Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie nie ma tych stadionòw (chyba że są do odblokowania w PES Shopie).
WBman
QUOTE(samuel666 @ Oct 28 2005, 17:44:16)
kurcze;p zasysam pes 5 reloaded  i      plik jest podzielony na okolo 20 plikow w formacie RAR i  okolo 20 ;p    .r31      .,.,. r32 .,,.,. r41      itd      .jak mi sie sciagnie to normalnie kolejno rozpakowywac ???te z formatem r31 itd    tez normalnie rozpakowywac czy jak ??  ph34r.gif
[right][snapback]40772[/snapback][/right]

Wypakuj tylko jeden z nich, i odpal Deamonem albo Alcoholem smile.gif ... (chyba)
_kamil_
QUOTE(T-Mac @ Oct 28 2005, 13:43:15)
piszac to kierowalem sie  ze bedzie mniej problemow z patchami (tworzeniem)
99 za kogo mnie masz
[right][snapback]40734[/snapback][/right]

jak dla mnie to nie zmienia zbyt wiele, poniewaz w pesie 4 mozna bylo zrobic to samo, tylko trzeba bylo stworzyc nowy plik para_we8, tak wiec jest to tylko ulatwienie...
Co do samej gry to jest super, tylko czasem denerwuje mnie sedzia-aptekarz...
Majon
Gram w PES5 od wczorajszej nocy z przerwą na sen... Totalnie jak dla mnie zabawę psuje sędzia, a raczej lekko zwalony system fauli... Szkoda.
Druga sprawa to "lekko" zbugowany system Fair-Play (gdy piłkarze "widząc" kontuzjowanego piłkarza na murawie pròbują wybić piłkę na aut), oraz zdarzyło mi się że piłkarz z żòłtym znaczkiem kontuzji (czyli tej lekkiej kontuzji) chciał zejść, pokazała się "wstawka" a po wstawce nagle wszyscy piłkarze wracali i rozstawiali się ze środka boiska...
Trzecia sprawa to bramkarze... nie wiem czemu ale gdy widze jak bramkarze łapią piłkę zaraz mi się fifa przypomina (a w fifę ostatnio grałem w 2002r.)... sztucznie, a szkoda...

Wiem że zawile to wytłumaczyłem ale to i tak bardzo nie zmniejszy mojej, i myślę że wielu fanòw PES, oceny... ja daje 8/10 głòwnie z powodu tego systemu fauli.
baski18
Ja mam Pes5 od wczoraj i doczepic sie moge tylko do dwoch rzeczy a dokladne:

- Strzaly z daleka sa znowu takie same jak w Pes4 !! (w pierwszym demie strzaly byly calkowicie inne byly mocne, szybkie, a teraz znow takie same banany jak w Pes4[moze ja mam takie odczucie, ale o golem strzaly sa slabsze])

- Gameplay zostal bardzo zmieniony w poruwnaniu z demem ... jest juz latwiej poruszac sie po boisku co idzie na plus, jednak strzaly zza pola karnego przy uzyciu C(R1 chyba:P) nie sa juz tak zabujcze jak w demie.

To tyle, murawy sa jakie sa bedzie patch bedzie dobrze smile.gif

Pozdro
Winek
QUOTE(Majon @ Oct 28 2005, 18:21:04)
Gram w PES5 od wczorajszej nocy z przerwą na sen... Totalnie jak dla mnie zabawę psuje sędzia, a raczej lekko zwalony system fauli... Szkoda.
Druga sprawa to "lekko" zbugowany system Fair-Play (gdy piłkarze "widząc" kontuzjowanego piłkarza na murawie pròbują wybić piłkę na aut), oraz zdarzyło mi się że piłkarz z żòłtym znaczkiem kontuzji (czyli tej lekkiej kontuzji) chciał zejść, pokazała się "wstawka" a po wstawce nagle wszyscy piłkarze wracali i rozstawiali się ze środka boiska...
Trzecia sprawa to bramkarze... nie wiem czemu ale gdy widze jak bramkarze łapią piłkę zaraz mi się fifa przypomina (a w fifę ostatnio grałem w 2002r.)... sztucznie, a szkoda...

Wiem że zawile to wytłumaczyłem ale to i tak bardzo nie zmniejszy mojej, i myślę że wielu fanòw PES, oceny... ja daje 8/10 głòwnie z powodu tego systemu fauli.
[right][snapback]40783[/snapback][/right]

ja niewiem ... nierozumiem ludzi ... przecież ten system fauli jest zrobiony perfekcyjnie! rolleyes.gif narzekacie bo nieumiecie grać i odbierać piłki laugh.gif pozdro
Majon
Nie zgadzam się...
Przez ten system fauli zamiast rozgrywki nowoczesnej, ostrej mamy rozgrywkę z lat '80-'90 czyli grę praktycznie bezkontaktową.
crusader
zgadzam sie system fauli jest "lekko" przesadzony
a Ty Winek to niewiem w gale nie grales chyba nigdy biggrin.gif:D:D joke!:)
przeciez to ze kogos sie dotknie nie oznacza ze odrazu jest faul!
powinny byc dozwolone lekkie przepychanki oraz kontakty z przeciwnikiem oczywiscie w granicach rozsadku smile.gif
TeDi
QUOTE(samuel666 @ Oct 28 2005, 17:44:16)
kurcze;p zasysam pes 5 reloaded  i      plik jest podzielony na okolo 20 plikow w formacie RAR i  okolo 20 ;p    .r31      .,.,. r32 .,,.,. r41      itd      .jak mi sie sciagnie to normalnie kolejno rozpakowywac ???te z formatem r31 itd    tez normalnie rozpakowywac czy jak ??  ph34r.gif
[right][snapback]40772[/snapback][/right]

Wypakujesz jeden plik i po wypakowaniu pojawi ci się obraz płyty. ktòry możesz zamontować w wirtualnym napędzie lub wypalić.

QUOTE(Arek1974 @ Oct 28 2005, 17:58:21)
Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie nie ma tych stadionòw (chyba że są do odblokowania w PES Shopie).
[right][snapback]40774[/snapback][/right]

Są, ale pod inną nazwą, bo Konami nie ma praw do prawdziwych nazw stadionòw.

QUOTE(Majon @ Oct 28 2005, 18:21:04)
[right][snapback]40783[/snapback][/right]

Moim zdaniem faule są ok, pograsz trochę dłużej to nauczysz się czysto odbierać piłke, po prostu trzeba się przestawić z tego co było w pes4, bo to na pewno wina przyzwyczajenia.

QUOTE(crusader @ Oct 28 2005, 19:40:16)
zgadzam sie system fauli jest "lekko" przesadzony
a Ty Winek to niewiem w gale nie grales chyba nigdy biggrin.gif:D:D joke!:)
przeciez to ze kogos sie dotknie nie oznacza ze odrazu jest faul!
powinny byc dozwolone lekkie przepychanki oraz kontakty z przeciwnikiem oczywiscie w granicach rozsadku smile.gif
[right][snapback]40793[/snapback][/right]

Na prawdziwych meczach też jest mnòstwo fauli, lekkie zachaczenie nogi, lub pociągnięcie za koszulke już jest odgwizdywane. A przyuważ, że w czasie grania meczu w pesie są przypychanki, w walce o gòrną piłe też, niekiedy jeden zawodnik z tego powodu zostaje odepchnięty lub się przewraca.
T-Mac
QUOTE(_kamil_ @ Oct 28 2005, 17:16:47)
jak dla mnie to nie zmienia zbyt wiele, poniewaz w pesie 4 mozna bylo zrobic to samo, tylko trzeba bylo stworzyc nowy plik para_we8, tak wiec jest to tylko ulatwienie...
Co do samej gry to jest super, tylko czasem denerwuje mnie sedzia-aptekarz...
[right][snapback]40782[/snapback][/right]

zrobiles jakis patch do galy konami chyba nie a ja tak i wiem ze troche bylo tza sie naczekac az wyjdzie edytor ktory daje mozliowsc zapisu edycji w ML
a tu juz jest odrazu
corduroy
co do fauli.
mnie podoba sie ten system, wreszcie cos rozsadnego, a nie tak jak w poprzednich czesciach bieglo sie i nawalalo ile wlezie X zeby odberac pilke, teraz tzreba sie troche nameczyc, jest to bardziej realistyczne za co Konami ma ode mnie ogromnego plusa.
jedyne co mi sie nie podoba to ta publika, kumam o co chodzi, ale jakos tak ciezko mi sie przyzwyczaic jak biegne kolo lini autu, a tam nikogo nie ma...
Cj90
Moim zdaniem kibice sa do bani. Murawa nadal plaska, jednak reszta jest super smile.gif
GugSik
naprawde rece ,a nawet nogi mi opadaja ,jak czytam,ze wam sie faule nie podobaja.Nie moge zrozumiec jak mozna narzekac.Tak dopracowanych fauli i szczegolow faulowania jeszcze nie bylo!Konami wlozylo wiele wysilku zeby wejsc w realia fauli ,w poprzednich czesciach mozna bylo trzybac caly czas kwadrat i X - i nie bylo zadnych konssekwencji-tu wreszczcie pojawia sie cos pieknego, a wy jeszcze tego nie potraficie nawet docenic. Naprawde faule mnie mile zaskoczyly ,bo myslalem,ze juz sa dopracowane w 100%,a okazalo sie,ze mozna je jeszcze lepiej rozwiac! Dla tych ktorym faule sie nie podobaja,proponuje wlaczyc sobie fife 2006 ,albo 96 jak ktos woli tongue.gif
Ole-j
Jak można ustawić, żeby gracz mògł robić flipflapa? Czy jest taka możliwość ? (nie biorąc pod uwagę przerabiania graczy, ktòrzy ten trick potrafią)
Obe(R)schlesien
Co do flip-flapa to sposobow juz odkrylem 3. z tego najlepszy jest nastepujacy: nacisnij szybko po kolei L1>L1>R2 dziala na 100% zawodnikami typu:Zidane(średnio),Ronaldinio(perfekcja)Ronaldo(średnio)Ibrahimowicz(dobrze)C.Ronaldo(dobrze).To moja ocena każdy pewnie myśli inaczej tongue.gif
Ole-j
Mi chodzi o to, by w Edit Mode ustawić możliwośc robienia flipflapa dowolnemu zawodnikowi.
GugSik
QUOTE(Obe®schlesien @ Oct 29 2005, 10:30:15)
Co do flip-flapa to sposobow juz odkrylem 3. z tego najlepszy jest nastepujacy: nacisnij szybko po kolei L1>L1>R2 dziala na 100% zawodnikami typu:Zidane(średnio),Ronaldinio(perfekcja)Ronaldo(średnio)Ibrahimowicz(dobrze)C.Ronaldo(dobrze).To moja ocena każdy pewnie myśli inaczej  tongue.gif
[right][snapback]40888[/snapback][/right]

Przeciez on raczej potrafi robic flip flapy..a jesli nie wiesz jak sie robi to ci moge pomoc smile.gif doladnie to 3 x L1 lub 3 R2
Obe(R)schlesien
Dowolnemu zawodnikowi raczej nie idzie ustawić fip-flapa,tak samo jak nie ustawisz np. poteżnego shotu.Tylko nieliczni maja te atuty(i tu jest dla gry + biggrin.gif )
Visi0n
QUOTE(Majon @ Oct 28 2005, 19:04:22)
Nie zgadzam się...
Przez ten system fauli zamiast rozgrywki nowoczesnej, ostrej mamy rozgrywkę z lat '80-'90 czyli grę praktycznie bezkontaktową.
[right][snapback]40788[/snapback][/right]

ja mam do 5 - 15 fauli na meczy ... gram na 6* i 10 min ... więc chyba nie jest tak źle z tymi faulami

QUOTE(corduroy @ Oct 29 2005, 08:34:40)
co do fauli.
mnie podoba sie ten system, wreszcie cos rozsadnego, a nie tak jak w poprzednich czesciach bieglo sie i nawalalo ile wlezie X zeby odberac pilke, teraz tzreba sie troche nameczyc, jest to bardziej realistyczne za co Konami ma ode mnie ogromnego plusa.
jedyne co mi sie nie podoba to ta publika, kumam o co chodzi, ale jakos tak ciezko mi sie przyzwyczaic jak biegne kolo lini autu, a tam nikogo nie ma...
[right][snapback]40854[/snapback][/right]

dokłądnie .... trzeba umiejetnie uderzać w ten X, a to jużkwestia wyczucia

sama gra ... piłka inaczej zachowuje sięniż w demie ... a szkoda

pozdro
Ole-j
Dowolnemu zawodnikowi raczej nie idzie ustawić fip-flapa,tak samo jak nie ustawisz np. poteżnego shotu.Tylko nieliczni maja te atuty(i tu jest dla gry + biggrin.gif )

Ustawie! Wystarczy zaznaczyc Middle-shoting w edit mode.
ptaszek88
dla mnie wszystko zajefajne tylko jak gram na double speed to nie wiem jak gre spowolnic, bo inaczej to zawolno mi chodzi
byra
hmm niewiem czy ktos ma taki problem jak ja ale dosc czesto zawiesza mi sie gra podczas meczu i nieda sie nic zrobic only reset hmm moze to byc wiinna np option file ktory wkleilem ?
vafer
wielki minus w kazdym PES czyli to ze nie da sie grac po LAN-ie.. no chyba ze sie da to mnie uswiadomcie.. tongue.gif
Rokefeler19
QUOTE(byra @ Oct 29 2005, 18:49:41)
hmm niewiem czy ktos ma taki problem jak ja ale dosc czesto zawiesza mi sie gra podczas meczu i nieda sie nic zrobic  only reset  hmm moze to byc wiinna np option file  ktory wkleilem ?
[right][snapback]40966[/snapback][/right]

napewno to nie jest wina option file nikt na to nie narzeka i ja rowniez.postaw sobie nowy system
Winek
QUOTE(vafer @ Oct 29 2005, 20:39:11)
wielki minus w kazdym PES czyli to ze nie da sie grac po LAN-ie.. no chyba ze sie da to mnie uswiadomcie.. tongue.gif
[right][snapback]40985[/snapback][/right]

jak się nie da jak w pes4 grałem z sąsiadem dzień w dzień smile.gif niewiem jak jest w pes5 bo jeszcze nie mam orginalnej wersji mad.gif
jacekz40
sad.gif Pomòżcie, jak zmienić stadiony w tym nowym PESie. Wie kto jak to zrobić??
korzen
QUOTE(jacekz40 @ Oct 29 2005, 22:13:32)
sad.gif Pomòżcie, jak zmienić stadiony w tym nowym PESie. Wie kto jak to zrobić??
[right][snapback]41023[/snapback][/right]

:DDDDD, to by trzeba było tutorial napisac
Rivaldinho
PES 5
-jak zawsze extra
-extra klimat
-extra strzały
-extra zabawa z kumplem
-extra goole
a kupiłem go za jedyne 199 zł + 9,50 koszt wysylki
dolaczyl do Tekkena 5 i Gran Turismo 4
Pro Evoluiton Soccer 5 = elita
Gienia
Moi koledzy mòwią, że piłkarze takie lale i nie mają techniki, na początku każdy chyba miał takie wrażenie, ale już po 2 dniach sie przyzwyczjasz, tak samo z faulami, miałem na 4*, 10 minut po 20 fauli, a teraz moze 5-7. Faule zrobili dobrze, a wolne to bajeczna sprawa, ale wkurza mnie ze Ronaldinho ma tylko 77 rzutòw wolnych. Ja mu podwyższyłem do 87. Ale jestem ciekaw czy da sie stworzonemu zawodnikowi flip-flapa ustawić, bo chciałbym sobie flip-flapa ustawićbiggrin.gif Najgorszym punktem jest murawa, a raczej siano. No mam te dwie murawy na San Siro i stadionie Juventusu, ale to nie wystarczy. Buty, według mnie zjebali. Bo ten tryb edycji to ten biały to szary jest, a chciałbym w białych mercurialach pobiegać, o w tym pathcu nowe elementy są, ale kolory zjebane szczegòlnie ten biały. Licencja to nie problem, mam patch, ale niektòre stroje troszke zwalone, np. Leverkusen, Werderu Brema, Brazylii, ale miesiąc i bedzie git. Grafike poprawili, bo na pierwszy rzut oka, taka sama, ale dokładną twarz widać z dalszej odległości niż w PES 4. Ogòlnie PES5 zrobił wielki skok w przòd, jestem ciekaw jak bedzie wyglądać PES 6.

Ogòlna ocena: 9,5/10(za siano zamiast trawy i troche zabardzo wyczulonego sędziego)
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Oct 30 2005, 10:49:49)
PES 5
-jak zawsze extra
-extra klimat
-extra strzały
-extra zabawa z kumplem
-extra goole
a kupiłem go za jedyne 199 zł + 9,50 koszt wysylki
dolaczyl do Tekkena 5 i Gran Turismo 4
Pro Evoluiton Soccer 5 = elita
[right][snapback]41086[/snapback][/right]

Co to niby wnosi do tematu ?
Jesteśjakiśnawiedzony w jakimś tam poprzednim temacie jarasz się że masz laptopa teraz wygląda na to że chwalisz się że masz oryginalne gry.
Żal mi Ciebie.
onix_the_chosen
a mi przypadl do gustu Edit Mode, ktory jest jeszcze bardziej rozwiniety od wersji z PES4. Podoba mi sie, ze mozna zawodnikowi dodac lancuszek na szyje, albo ustawic, ze ma grac caly czas z wyciagnieta koszulka podczas meczu (np. nasz Kosowski). Ale to, co mnie mile zaskoczylo, to mozliwosc przypasowania kazdemu zawodnikowi Special Hairstyle, a dokladniej wszystkich fryzur, ktore posiadaja zawodnicy, majacy oryginalne twarze w grze. Dla tych, ktorzy nie wiedza o co chodzi napisze ze np. Zurawskiemu mozemy dac fryzure Paolo Ferreiry albo kogos innego i dodatkowo zmienic kolor tej fryzury (co w PES4 bylo niemozliwe) !!! Nie wiem jak dla Was, ale ja jestem zaskoczony bardzo pozytywnie smile.gif pozdro smile.gif

P.S bravo Snake, a kolega zdecydowanie niepowazny smile.gif
dajenda
Ja mam pytanie odnosnie twarzy do PES5 .Czy zwiekszyla sie liczba graczy ktorzy maja special face ,czy moze wszyscy ci nawet najmniej znani maja special face ??
Wtedy mozna bylo by zrobic dokladnie kazdemu zawodnikowi nawet rezerwowemu twarzyczke i podstawiac tak zeby nie tracac innych twarzy .Bo w PES3 i PES4 bylo tak ze jak zrobilo sie juz duzo twarzy to nietsety trzeba bylo rezygnowac z innych bo na te nowe poprostu nie bylo miejsca.
skyliner
mnie strasznie irytują te faule doslownie co chwila.. moze rzeczywiscie trzeba dojsc do wprawy, ale narazie psuja mi cala zabawe (az sie boje podejsc do przeciwnika bo na 90% sie przewroci i faul...)
oprocz tego zauwazylem ze gra (porownojac do dema) zrobila sie jakby jakas wolniejsza (slamazarna?smile.gif). Strzaly to samo...
O akcjach typu 'niecelny strzal z 6 metrow do pustej bramki' nie mowie :[ jak to mozliwe ze zawodnik ze statystykami prawie wszystko na 90 na 20 strzalow oddaje tylko 2-3 celne? :[

w ogole (jak juz tak marudze..) to coraz mniej zmian z roku na rok w tym peesie.. ciekawe w ktorej czesci beda jakies naprawde przelomowe zmiany a nie tylko dodanie 2 trikow i kilku stadionow + uaktualnienie skladow...

no ok... wyzalilem sie, ide grac smile.gif
adriko
Ja już mam, gram i pieję z zachwytu tongue.gif Gra jest jeszcze lepsza od poprzedniczki, a to znaczy dla mnie jedno: IDEAŁ biggrin.gif Dobra, wracam do gry, bo niedługo do szkoły tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.