QUOTE(samuel666 @ Oct 28 2005, 17:44:16)
kurcze;p zasysam pes 5 reloaded i plik jest podzielony na okolo 20 plikow w formacie RAR i okolo 20 ;p .r31 .,.,. r32 .,,.,. r41 itd .jak mi sie sciagnie to normalnie kolejno rozpakowywac ???te z formatem r31 itd tez normalnie rozpakowywac czy jak ??

[right][snapback]40772[/snapback][/right]
Wypakujesz jeden plik i po wypakowaniu pojawi ci się obraz płyty. ktòry możesz zamontować w wirtualnym napędzie lub wypalić.
QUOTE(Arek1974 @ Oct 28 2005, 17:58:21)
Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie nie ma tych stadionòw (chyba że są do odblokowania w PES Shopie).
[right][snapback]40774[/snapback][/right]
Są, ale pod inną nazwą, bo Konami nie ma praw do prawdziwych nazw stadionòw.
QUOTE(Majon @ Oct 28 2005, 18:21:04)
Gram w PES5 od wczorajszej nocy z przerwą na sen... Totalnie jak dla mnie zabawę psuje sędzia, a raczej lekko zwalony system fauli... Szkoda.
[right][snapback]40783[/snapback][/right]
Moim zdaniem faule są ok, pograsz trochę dłużej to nauczysz się czysto odbierać piłke, po prostu trzeba się przestawić z tego co było w pes4, bo to na pewno wina przyzwyczajenia.
QUOTE(crusader @ Oct 28 2005, 19:40:16)
zgadzam sie system fauli jest "lekko" przesadzony
a Ty Winek to niewiem w gale nie grales chyba nigdy

:D:D joke!:)
przeciez to ze kogos sie dotknie nie oznacza ze odrazu jest faul!
powinny byc dozwolone lekkie przepychanki oraz kontakty z przeciwnikiem oczywiscie w granicach rozsadku

[right][snapback]40793[/snapback][/right]
Na prawdziwych meczach też jest mnòstwo fauli, lekkie zachaczenie nogi, lub pociągnięcie za koszulke już jest odgwizdywane. A przyuważ, że w czasie grania meczu w pesie są przypychanki, w walce o gòrną piłe też, niekiedy jeden zawodnik z tego powodu zostaje odepchnięty lub się przewraca.