Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Uwagi I Komentarze Do Gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
sonar
a mi sie pesik nowy megasnie podoba biggrin.gif nie widze powodu zebym wypisywal to co mi sie podoba bo musialbym tu chyba z tydzien siedziec i maltretretowac moja biedna klawiaturke biggrin.gif
- jedyna co mi sie nie podoba to... opowiem moze od poczatku biggrin.gif gram sobie w ML, kupilem sobie za moje ciezko zarobione pieniadze Teveza, gram, strzelam bramke, a tam na replayu jaki ma napis na koszulce? Castilos? sad.gif to jest dziwne biggrin.gif
- aha i jeszcze brakuje mi... Classic Polnad lub... wiekszej ilosci Polskich starych gwiazd bo Boniek to... yyy... troche dla mnie malo biggrin.gif
verelad
Mi w PESie najbardizej nie podoba sie to, że na demku tak skatowałem pada, że analog lewy przestał mi się centrować i nie nadaje sie do gry sad.gif. Co do samej gry to pieję z zachwytu jak jest tzw. "spalony nie aktywny" i sediza tego nie gwizdze ahhh. Cała reszta git! tongue.gif
jacekz40
smile.gif Coś mi nie pasowało od początku i grając kilka meczy nie dostrzegałem tego. Teraz po rozegraniu większej liczby spotkań zauważyłem jedną niedobrą rzecz. Moi gracze pchają się cały czas środkiem boiska a już szczegòlnie w sytuacji gdy piłka zanjduje się 16-20 metròw od bramki. I od razu mòwię nie ma znaczenia tu ustawienie strategii gry. Gdy pomocnik boczny prowadzi piłkę przy lini, zwykle ma jeszcze jednego gościa do pomocy przy rozegraniu ale gdy poszukuje następnego partnera do przerzutu na drugą stronę tam nie ma nikogo!! I im dłużej się rozgrywa akcję przed polem karnym tym gorzej. Wszyscy pomocnicy i napastnicy stłoczeni w srodkowej części pola karnego. Natomiast zawodnicy kompa, pięknie chodzą po skrzydłach, wymieniają się pozycjami i długo grają skrzydłami. Nie wiem czy ktoś to z was dostrzegł?? Zrobiłem na pròbę ustawienie bardzo "szerokie", no to wtedy zawodnicy kompa mieli raj środkiem boiska, wchodzili jak w masło. OSZUKA
PoBoReK
QUOTE(jacekz40 @ Nov 3 2005, 11:20:34)
smile.gif Coś mi nie pasowało od początku i grając kilka meczy nie dostrzegałem tego. Teraz po rozegraniu większej liczby spotkań zauważyłem jedną niedobrą rzecz. Moi gracze pchają się cały czas środkiem boiska a już szczegòlnie w sytuacji gdy piłka zanjduje się 16-20 metròw od bramki. I od razu mòwię nie ma znaczenia tu ustawienie strategii gry. Gdy pomocnik boczny prowadzi piłkę przy lini, zwykle ma jeszcze jednego gościa do pomocy przy rozegraniu ale gdy poszukuje następnego partnera do przerzutu na drugą stronę tam nie ma nikogo!! I im dłużej się rozgrywa akcję przed polem karnym tym gorzej. Wszyscy pomocnicy i napastnicy stłoczeni w srodkowej części pola karnego. Natomiast zawodnicy kompa, pięknie chodzą po skrzydłach, wymieniają się pozycjami i długo grają skrzydłami. Nie wiem czy ktoś to z was dostrzegł?? Zrobiłem na pròbę ustawienie bardzo "szerokie", no to wtedy zawodnicy kompa mieli raj środkiem boiska, wchodzili jak w masło. OSZUKA
lualua
Pytanie do tych co grali. Jak wygląda kwestia rozwoju zawodnikòw w ML?
Tak samo jak w 4? Wszysko na raz sie rozwija, atak i defence na prawie tym samym poziomie? Bo jak tak to lipa.
Czarny
Jak dla mnie PES5 jest do dupy na maxa dry.gif
zainstalowałem, zagrałem 3 mecze, potem 2 z kumplem i wyinstalowałem.
Realizm fifowaty, piłkarze biegają jak po lodowisku, strzały zjebane na maxa, odbiòr piłki także...
Szczerze mòwiąc widziałęm wczoraj u kumpla fife06 PL i myśle że wcale nie odbiega od najnowszego shitu Konami a może nawet go przewyższa takimi smaczkami jak Liga PL komentarz (może nie porywający ale jednak)
Myślę że to kolejna komercha Konami żeby tylko obłowić się w kase.
Jak dla mnie gra w PESy zakończyła się na PES3 ktòry był i jest zbliżony do starszych SUPER tytułòw Konami takich jak ISS98 czy WE2002. Gameplay jest podobny tylko jest łądniejsza grafa i to razem daje Idealny tytuł wink.gif
Chce powròcić do PESa3, za jego czasòw jeszcze nie miałem neta (sam zrobiłem sobie wszystkie prawdziwe nazwiska wspòłpracując z CM wink.gif ) nie orientuje sie co do patchòw ktòre na niego wychodziły...
Czy nadal coś wychodzi na PES3? Jaki jest ostatni patch do PES3? Jaki jest najlepszy patch do PES3?
Sorry za mały OT
Pozdro for ALL smile.gif
jacekz40
QUOTE(Czarny @ Nov 3 2005, 15:31:20)
Jak dla mnie PES5 jest do dupy na maxa dry.gif
zainstalowałem, zagrałem 3 mecze, potem 2 z kumplem i wyinstalowałem.
Realizm fifowaty, piłkarze biegają jak po lodowisku, strzały zjebane na maxa, odbiòr piłki także...
Szczerze mòwiąc widziałęm wczoraj u kumpla fife06 PL i myśle że wcale nie odbiega od najnowszego shitu Konami a może nawet go przewyższa takimi smaczkami jak Liga PL komentarz (może nie porywający ale jednak)
Myślę że to kolejna komercha Konami żeby tylko obłowić się w kase.
Jak dla mnie gra w PESy zakończyła się na PES3 ktòry był i jest zbliżony do starszych SUPER tytułòw Konami takich jak ISS98 czy WE2002. Gameplay jest podobny tylko jest łądniejsza grafa i to razem daje Idealny tytuł wink.gif
Chce powròcić do PESa3, za jego czasòw jeszcze nie miałem neta (sam zrobiłem sobie wszystkie prawdziwe nazwiska wspòłpracując z CM wink.gif ) nie orientuje sie co do patchòw ktòre na niego wychodziły...
Czy nadal coś wychodzi na PES3? Jaki jest ostatni patch do PES3? Jaki jest najlepszy patch do PES3?

Masz rację, ja też na początku pochwaliłem grę za parę dupereli, ale im więcej gram tym bardziej mnie irytuje. To nie jest to na co czekałem. mad.gif A te strzały to fatycznie przegięcie. Mam nadzieję, ze wyjdzie niebawem jakiś patch do gry, ktòry zmieni nie tylko, buciki, twarzyczki, stadiony ale przede wszystkim te strzały. Bez przesady, prawie wszystko idzie 2-3 piętra nad bramką.
snake
QUOTE(Czarny @ Nov 3 2005, 14:31:20)
Jak dla mnie PES5 jest do dupy na maxa dry.gif  [...]
[right][snapback]41807[/snapback][/right]

Według mnie PES3 też był super i podobnie jak Ty nie miałem netu kiedy pogrywałem w niego, za to w przciwieństwie do Ciebie miałem patch do tròjki, znalazłem go na necie w pewnej kawiarence internetowej na Teofilowie C.
Myśle że do Piątki każdy z nas by sięprzekonał tylko trzeba poprostu rozegrać dużo meczòw. Ciekawe jak będzie sie miał online.
PS. zagrałem pare meczòw w PES5, kurde grając w tą grę myślałęm o we2002, to już jest nałòg ! tongue.gif
dajenda
Wlasnie zainstalowalem PES 5 wchodze e edit boots patrze a tam tylko 9 par butow ,a niektorzy pisza ze jest 12 ,o co chodzi??
lukasso
jest 9 na 100% we wszystkich wersjach
JTK
PES5 w jest pierwsza częścią na PC ktòra wymaga od gracza większego wysiłku.
Poprawiono algorytmy graczy defensywy i strzały ,utrudniono grę dryblingiem i system podań. Drażni natomiast hokejowość ,ale teraz to już tradycja panòw z Konami wink.gif
Skończyło się stepowanie ,lobowanie ,kręcenie ,klepanie tongue.gif
Wykończenie akcji w końcu wygląda normalnie ,a nie jakieś bicie gołębi (PES3) albo lot kapcia (PES4) smile.gif
Wiadomo w PES5 jeszcze znajdzie się kilka błędòw i niedoròbek ,ale nie będą to wielbłądy smile.gif

PS
WE6 i WE2k2 lepsiejsze smile.gif
kemsi
Nie chcę rozpoczynać nowego tematu więc zapytam tutaj. Kidy w masterlidze można zagrać na stadionie ze śniegiem? Niby patrzałem przed i po tym zimowym okienkiem transferowym, ale cały czas jest normalna pogoda. Od czego to zależy?
who_me
QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 3 2005, 19:41:27)
jest 9 na 100% we wszystkich wersjach
[right][snapback]41896[/snapback][/right]

mylisz sie... ;] jest 12 par ADIDASA i 3 edytowane

z tymi adidasa to jest tak ze jezeli jakas ci sie np znudzi to zaznaczasz ja i pokazuje ci sie 12 par z ktorych mozesz to wlasnie jedna podmienic.

ps szkoda tylko ze nie ma czerwonych predatorow takich jak krzynowkek ma;/(w pes4 byly)
dajenda
No to troche lipa z tymi butami bo nie zmienia to faktu ze naraz mozna wybrac tylko 9 par
TeDi
Prawdą jest, że PES 5 graficznie nie odbiega zbytnio od poprzedniczek i nie może, bo z obecnej generacji konsol nie można dać już nic więcej, wszystko zostało wyciśnięte na maxa. Jednak sposòb rozgrywania znacznie odbiega od pesa 4 i uważam, że jest to dobre posunięcie, swoją rozgrywką pes 5 przypomina pesa 3, ktòre według mnie jest najlepszą częścią pesòw, po rozegraniu kilkudziesięciu spotkań i z maszyną i kumplami mogę postawić na ròwni pesa 5 i pesa 3, tylko z malutką przewagą tròjeczki smile.gif.
Jak to zwykle bywa z piłeczkami konami, im więcej grasz tym bardziej kochasz tą gre!! biggrin.gif
O strzałach mogę powiedzieć tak: prawdziwy majsersztyk tongue.gif Konami dało rade!! Brameczki z dystansu są naprawdę bardzo ładne. Grając z kumplami naprawdę jest bardzo ciężko wygrać głòwkę w polu karnym. Obrona gra znacznie lepiej niż w 4.
PES 5 naprawdę mnie przyciąga cool.gif

co to butòw to w edit mode jest pokazane 9 par do podmieniania, ustalenia wzoru, koloru i tego typu rzaczy, a jak chcemy wybrać jakieś buty dla gracza w edycji playera to jest do wyboru 9 par.
kemsi
A odpowie mi ktoś na moje pytanie? Mianowicie w jakim okresie w Master Lidze można grać na śniegu?
jacekz40
sad.gif No własnie gram w trybie ligi i nie widze zmiany warunkòw atmosferycznych, w trybie meczu towarzyskiego jest opcja wyboru pogody a w lidze jak jest??
who_me
sorry ze zmieniam temat ale dziwny blad jest w option file;/ wgralem of ,pozmienialem troche sklady teamow.w meczu towarzyskim sklady sa takie jak je ustawilem A GDY BIORE cup SKLADY WYGLONDAJA JAK NA CZYSTYM of .ktos ma cos podobnego??? ph34r.gif odechciewa mi sie przez to jakos grac cup;/

dj_adamus
Moim zdaniem PES5 jest o wiele gorszy od PESa 4, a od "tròjeczki" już nie wspominając!! CO nie podoba mi sie w nowej piłce Konami to:
- zmasowana obrona, ktòra niestety maksymalnie utrudnia grę, powoduje to wg. mnie efekt jakgdyby drużyna przeciwna broniła się wszystkimi zawodnikami
- dziwna gra skrzydłami, szczegòlnie dotyczy to wrzutek w pole karne, gdyż naciśnięcie 2x kòlko powoduje praktycznie przerzut piłki na drugą stronę, gdzie jak zawsze.... nikogo nie ma:(
- faktycznie irytujący odbiòr piłki, ktòry prawie zawsze kończy się faulem
- przyjęcia piłki, są poprostu makabryczne. Zwykłe przyjęcie piłki to dla zawodnikòw w PES 5 poprostu katorga. Odbija się od nich piłka jak od Rasiaka smile.gif
- (nie wiem czy to było zamierzeniem Konami) utrudnione kiwki, mianowicie ominięcie zawodnika zwykłym zwodem jest prawie nie możliwe
- ogòlnie zawodnicy są jacyś ociążali, jakgdyby mieli na plecach worek cementu
- na koniec minus za trochę zbyt wolną rozgrywkę
Ogòłnie rzecz biorąc PES 5 stracił w moich oczach i chyba pozostanę przy znakomitej "czwòreczce"!! Pozdrawiam!!
Arek1974
QUOTE(kemsi @ Nov 3 2005, 22:50:36)
Nie chcę rozpoczynać nowego tematu więc zapytam tutaj. Kidy w masterlidze można zagrać na stadionie ze śniegiem? Niby patrzałem przed i po tym zimowym okienkiem transferowym, ale cały czas jest normalna pogoda. Od czego to zależy?
[right][snapback]41911[/snapback][/right]

No właśnie, ja też gram w Master Ligue, jestem w połowie sezonu 1 Dywizji i nie tylko nie miałem śniegu, ale nawet w deszczu nie zdarzyło mi się grać. To jakaś paranoja, ciągle ładna pogoda.
Do tego nie wiem od czego to zależy, ale tylko raz na jakiś czas przed meczem mam tą wstawkę z widokiem drużyn w tunelu i składami, a po wyjściu na murawę z pokazaniem ustawienia. Tak to tylko widzę wyjście na murawę i od razu mecz (czyli tylko trochę więcej niż przy ustawieniu "Entrance scene" na "no").
Pablo_el
QUOTE(dj_adamus @ Nov 5 2005, 23:02:11)
- dziwna gra skrzydłami, szczegòlnie dotyczy to wrzutek w pole karne, gdyż naciśnięcie 2x kòlko powoduje praktycznie przerzut piłki na drugą stronę, gdzie  jak zawsze.... nikogo nie ma:([right][snapback]42243[/snapback][/right]
po prostu wrzuca sie inaczej - R2 + O lub R2 +2xO i teraz o wiele wieksze znaczenie ma kto wrzuca , no i wrzuca sie z innych miejsc. Fakt ze trudniej ale w 4 bylo o wiele za latwo
- faktycznie irytujący odbiòr piłki, ktòry prawie zawsze kończy się faulem[right][snapback]42243[/snapback][/right]

trzeba umiec bez faulu zabierac - o wiele lepszy jest teraz dobry wslizg od biegania bez sensu R1+X Ale fauli jest ogoolnie za duzo sad.gif
- przyjęcia piłki, są poprostu makabryczne. Zwykłe przyjęcie piłki to dla zawodnikòw w PES 5 poprostu katorga. Odbija się od nich piłka jak od Rasiaka smile.gif[right][snapback]42243[/snapback][/right]

i znow pojawia sie kwestia umiejetnosci - tu sie inaczej przyjmuje. Trudniej.
- (nie wiem czy to było zamierzeniem Konami) utrudnione kiwki, mianowicie ominięcie zawodnika zwykłym zwodem jest prawie nie możliwe
- ogòlnie zawodnicy są jacyś ociążali, jakgdyby mieli na plecach worek cementu
[right][snapback]42243[/snapback][/right]
ja Robinho robie kazdego jak chce - musza mnie faulowac tongue.gif Sa po prostu wieksze roznice miedzy zawodnikami
- na koniec minus za trochę zbyt wolną rozgrywkę
[right][snapback]42243[/snapback][/right]

jest po prostu bardziej realistyczna - i wcale nie jest taka wolna

zagraj dwa sezony a nie wrocisz do 4 rolleyes.gif
matek
moim zdaniem PES 5 jest najlepsza z seri (prucz PES 1 tongue.gif lub WE2002 smile.gif )

- wreszcie dobrze grajaca obrona!

- fajniejszy wybor druzyn bo w PES4 flagi niczego nie przypominaly, chyba ze te spaczowane.

- lepiej wygladaja strzaly z dystansu

- dodany fajny trick alla Ronaldinho tongue.gif

- bardzo duzo gry toczy sie w srodkowej strefie boiska jak w prawdziwej pilce

- latwiej strzelic bramke z wolnego niz w PES4 choc nie wiem czy to plus smile.gif

- fajniejsze ustawienia formacji druzyn

- futbolowka wydaje sie ciezsza

jest jeszcze pare plusow ale trzebaby pomyslec laugh.gif

PS: obrona w PES5 gra jak w ISS Pro 97!!! hehehe, jesli ktos gral to wie tongue.gif
PS2: mogliby zamienic strzalki na buzki jak to bylo dawniej biggrin.gif
Yearman
Pilka jest ciezsza?? No nie wiem caly czas zdaza sie ( i mnie i komputerowi) ze zawodnicy czasami strzelaja prawie pionowo do gory-i to klasy zizu i innych.Druga sprawa to loby-moje ulubione w 4 teraz prawie nie do wykonania(ogolnie ciezej bramkarza przelobowac,ominac [] + X-czyli zwod prawie nie robi na nim wrazenia. o strzalach niecelnych kolo slupkow czy nadbiegajac z naroznika pola karnego nie wspomne-Coz ale Lupie dalej bo uwielbiam ta serie-nie mniej powaznie rozwazam back to the PES4
JTK
PES 3 i 4 nie były wymagającymi grami. Praktycznie każdy z miejsca już po jednym dniu treningu mògł grać brazyliane. Wszystko tam było efekciarskie ,łatwe, proste i przyjemne.
Widać Konami bało się ze odstraszy od siebie fifową klientele ,dlatego postanowiło iść w stronę upraszczania po całości w pierwszych odsłonach serii na PC.
Na szczęście z piątką jest inaczej biggrin.gif , a jedyna rysa to hokejowatość ktòra niestety odstrasza niektòrych bardzo dobrych graczy sad.gif
matek
Yearman loby da sie wykonac lol, a to ze nie zawsze pilka leci w swiatlo bramki, no coz tym PES rozni sie od fify laugh.gif

PS: fajna sygnatura JTK Mozilla rulze tongue.gif
Arek1974
Ludzie, kuźwa, jak zrobić, żeby w Master Ligue zagrać w deszczu ???? Kurwica mnie już bierze, ciągle ładna pogoda. Nie chce mi się wierzyć, żeby to miałaby być losowo wybierana opcja. Na ponad 20 meczy ani jeden w deszczu ? A może innej pogody w ML nie ma ? A może jest tylko na wyższych poziomach trudności ? Jak ktoś mądry to kuma, niech napisze. Albo napiszcie chociaż, że mieliście deszcz lub śnieg w ML i na jakiej gwiazdce, żebym wiedział, że cuda istnieją.
ftomekk
Koncze pierwszy sezon Master Ligi,poziom trudnosci 6 gwiazdek.Pogoda caly czas piekna smile.gif
matek
u mnie tak samo tongue.gif
who_me
a mnie denerwuje to ze kiedy gram cup to komp przed meczem zmienia sklady swoje .czesto wyskakuje mi polowa drugiego skladu danej druzyny;/totalna pomylka
jacekz40
ohmy.gif a zauważyliście jak "paluchy" bolą od grania, ile trzeba się naganiać - odbiòr piłki, przyjęcie, podanie - w każdym z tych elementòw zasuwamy dwa razy więcej niż przeciwnik (cwaniaczek komp mad.gif ) No i tak właściwie, prawie zupełnie nie możliwy kontratak. Obrońcy kompa, zawsze są w linii. Tylko dlaczego ?? To nie jest zupełnie realistyczne.
crash
Rzeczywiście utrudniono drybling, przedtem gry graalismy mecze z kolegami łatwo było przejść zawodnikòw teraz jest to bardziej utrudnione co wpływa na większą radość z gry. Przedtem wystarczyło mieć dobrze opanowane kiwanie i każdy mecz z gòry wygrany. Wkurz mnie fakt poprzekręcanych nazwisk, w tym mojej ukochanej HOLANDI. Myślę, że wkońcu konami dojdzie do porozumienia z federacjami państw w ktòtych piłkarze mają poprzekręcane nazwiska. To psuje radość z gry szczegòlnie fanom reprezentacji mad.gif
Arek1974
Còż, dotąd pisałem tylko pozytywnie na temat nowego PES - a, ale niestety, nic nie jest doskonałe.
1. Brak zmiany pogody w Master Ligue - po prostu badziewie. Co z tego, że w opcji "Match" mamy i deszcz i śnieg i lato i zimę. Kto tak naprawdę gra w pojedyncze mecze ?! Po prostu jak dla mnie panowie z Konami odwalili kichę i dali dupy ! Zmienili coś, co było w poprzedniej części.
2. Brak kibicòw w czasie gry (choć jeżeli faktycznie miało to służyć temu, by gra płynnie chodziła, to da się to przetrawić).
3. Ilość kibicòw na stadionie. Gram w ML mecz MU - Chelsea i na stadionie ... więcej miejsc wolnych niż zajętych ?! Na pozostałych meczach jeszcze gorzej. To jakaś paranoja. Kuźwa, na meczach IV ligi polskiej jest więcej kibicòw.

Ogòlnie jak dla mnie tryb ML jest totalnie spieprzony. Jedyne co mnie ucieszyło, to to, że mogłem w ML zagrać w grupie "angielskiej", choć znòw durnowato wyglądało, jak po wygraniu 2 dywizji opròcz mnie do 1 sywizji awansowało Nantes. I teraz mam 19 klubòw angielskich i 1 francuski. Super sad.gif(
Visi0n
- system spalonych (wychodzisz 2 na bramkarza ... obronca ostatni daleko w tyle, podajesz do partnera i spalony :x )
- system kondycji (zawodnik najwyższej klasy po rozegraniu 2-4 meczy wysiada kondycyjnie, tak jakby rozegrał te meczye jeden po drugim bez chwili odpoczynku)

plusy wszystkie juz zostały wymienione
Majon
QUOTE(Visi0n @ Nov 7 2005, 23:52:09)
- system spalonych (wychodzisz 2 na bramkarza ... obronca ostatni daleko w tyle, podajesz do partnera i spalony :x )
[right][snapback]42584[/snapback][/right]

Nie wiem czy wiesz i czy ci o to chodzi tongue.gif , ale gdy dwòch piłkarzy wychodzi za ostatniego obrońcę przeciwnikòw, spalony jest wtedy gdy w momencie podania piłkarz bez piłki biegnie przed piłkarzem z piłką, gdy jest za nim w momencie podania - spalonego nie ma (a tak w ogòle to chyba powinno być tak że spalony jest wtedy gdy piłkarz bez piłki, biegnie za linią piłki a nie linią piłkarza ktòry ją posiada... wiadomo mały szczegòł ale jednak zawsze kilka centymetròw to jest tongue.gif ).
Kristov00
witam kolegòw mam pytanie mam gre od 2 dni i nie moge grać meczy przez internet z innymi graczami nawet z mojej sieci ?? Dlaczego tak sie dzieje może trzeba cos zainstalowac albo gdzies sie zarejestrowac bo w pesie 4 nie było rzadnych problemòw z grą on line z gòry dzieki za odp.
Visi0n
QUOTE(Kristov00 @ Nov 8 2005, 18:57:05)
witam kolegòw mam pytanie mam gre od 2 dni i nie moge grać meczy przez internet z innymi graczami nawet z mojej sieci ?? Dlaczego tak sie dzieje może trzeba cos zainstalowac albo gdzies sie zarejestrowac bo w pesie 4 nie było rzadnych problemòw z grą on line z gòry dzieki za odp.
[right][snapback]42673[/snapback][/right]

a masz orginalną wersje ?

PS. z tego co czytałem to na lanie nie ma możliwości rozgrywania pojedynkòw
Kristov00
Nie nie mam orginalnej wersji i domyslam sie że trzeba mieć orginal cd key ???
stander
Jezu ne rozumiem was narzekacie narzekacie a i tak dalej w to gracie wink.gif .Co wybyscie chcieli zeby fauli nie bylo pilka sama sie odbierala i trafiala do braamki przeciwnika. Sorki jezeli kogos obraze ale wezcie najlepiej zagrajcie w bierki. tongue.gif
onix_the_chosen
wiadomo ze pes5 to najlepsza obecnie pilka nozna, o fifie 06 juz nawet nie wspominam, bo szkoda czasu i wysilku. wiadomo ze kazda gra ma jakies glupie bledy, ale bez tego nie byloby kolejnych czesci, bo autorzy nie mieliby co poprawiac, w pes5 mozna poprawic jeszcze duzo, ale gra z kazdym wydaniem posiada jednak w sobie to cos, przez co mozemy powiedziec, ze gra z kazdym nastepnym tytulem jest blizsza prawidzwemu symulatorowi pilki noznej smile.gif czekamy na pes6 cool.gif
stander
tongue.gif [B]Zgadzam sie każda gra ma błedy i to jest fakt ale po co aż tak na nią najeżdać jak robią to niektórzy ale ponieważ są hipokrytami to i tak dalej w to grają jak mnie sie coś do pewnego stopnia nie podoba to rezygnuje i tyle a tak poza to ładną mamy pogodę tongue.gifA co to jest FIFA 06 ?(żarcik)biggrin.gif
Arek1974
QUOTE(stander @ Dec 17 2005, 20:44:09)
tongue.gif [B]Zgadzam sie każda gra ma błedy i to jest fakt ale po co aż tak na nią najeżdać jak robią to niektórzy ale ponieważ są hipokrytami to i tak dalej w to grają jak mnie sie coś do pewnego stopnia nie podoba to rezygnuje i tyle a tak poza to ładną mamy pogodę tongue.gifA co to jest FIFA 06 ?(żarcik)biggrin.gif
[right][snapback]45738[/snapback][/right]

Chyba lekko przesadziłeś z tymi hipokrytami. To jest temat, w którym można się wypowiedzieć, co w PES - ie Ci się nie podoba. Gram w PES5, bo jest o niebo lepszy od FIFY jeśli chodzi o gameplay. Ale to nie znaczy, że muszę bezkrytycznie przyjmować produkt Konami. Skoro w PES 4 była zmienna pogoda w ML i kibice, to po co to zmieniać ? Przypomina mi to działania ES Sports. I tylko dlatego piszemy o tym. A skoro Tobie to nie odpowiada, to nie wchodź na takie tematy i wpatruj się z miłością i bezkrytycznie w ekran moniotora.
crusader
czesc!
a co powiecie na taki problem...
otoz gdy wlaczam mecz badz trening komp wyrzuca pesa do windy i wyskakuje blad i jak zwykle opcja wysylania raportow do microsoftu. Zauwazylem ze po usunieciu option file to znika ale pozniej znow wraca przy nastepnym uruchomieniu gry :[
No jednym słowem LIPA na calej linii !
Jak sobie z tym poradzic ?
zizek
mam takie pytanie:

Czy jak gram w PES 5 "League" (np. Realem) i wygram ligę to czy gram w następnym sezonie w europejskich pucharach czy tylko w lidze i krajowym pucharze???????

Prosze o odpowiedż!!!!!!!!!!
lukasso
QUOTE(zizek @ Dec 22 2005, 15:15:13)
mam takie pytanie:

Czy jak gram w PES 5 "League" (np. Realem) i wygram ligę to czy gram w następnym sezonie w europejskich pucharach czy tylko w lidze i krajowym pucharze???????

Prosze o odpowiedż!!!!!!!!!!
[right][snapback]46188[/snapback][/right]

nie
jesli chcesz grać w pucharach europejskich to muszi grać master league
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.