Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Anglia - Polska
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3
michau000
ludzie znowu sie zaczyna...
chlopaki, to jest zalosne, ze juz niedawno wiekszosc zaczynala sie do niego przekonywac jak strzelal bramki, a jak zagral slaby mecz to znowu jest drewniakiem. to co napiszecie o zurawskim, ktory sie zeszmacil jeszcze bardziej niz on w tym ostatnim spotkaniu? dry.gif
CJ-2005
QUOTE(michau000 @ Oct 10 2005, 16:13:17)
ludzie znowu sie zaczyna...
chlopaki, to jest zalosne, ze juz niedawno wiekszosc zaczynala sie do niego przekonywac jak strzelal bramki, a jak zagral slaby mecz to znowu jest drewniakiem. to co napiszecie o zurawskim, ktory sie zeszmacil jeszcze bardziej niz on w tym ostatnim spotkaniu? dry.gif
[right][snapback]38647[/snapback][/right]

wiesz ale ja zawsze myslalem i mysle ze rasiak to drewno nawet jak gole strzelal
Crawler
Jak byłby drewnem to by leżał w tartaku a nie na boisku tongue.gif Jak sądzisz że jest drewnem to się nie wypowiadaj. Idz se na forum www.tartak.kom.pl . Rasiak jest dobry, musi strzelać gole bo jakby nie strzelał to by nie był kogucikiem (nie mylić z francją) tongue.gif tylko grał by w jakiejś Vitori... tongue.gif Ale każdy ma swoje zdanie. Pozdro
tomek828
wiesz ale ja zawsze myslalem i mysle ze rasiak to drewno nawet jak gole strzelal

Zgadzam sie w 100%-tach Rasiak byl, jest i zawsze bedzie drewniakiem ph34r.gif takie jest moje zdanie ktorego nigdy nie zmienie, pozatym van der Drwal nie sienga do pient dla Macka " Magika" Zurawskiego ph34r.gif

POZDRO

ANGLIA - POLSKA 0-2

daniel1990
ANGLIA - POLSKA 0-2

O czym wy wogule mòwicie jak zobaczyłem Polske z Islandią to sie niedobrze zrobiło mi poprstu jakby na wòzkach inwalidzkich jeździli.

Po prostu SZKODA GADA
snake
QUOTE(daniel1990 @ Oct 10 2005, 19:44:50)
O czym wy wogule mòwicie jak zobaczyłem Polske z Islandią to sie niedobrze zrobiło mi poprstu jakby na wòzkach inwalidzkich jeździli.

Po prostu SZKODA GADA
korzen
wracajac do Rasiaka, to naprawde niewiem co janas w nim widzi, wdg mnie taki piłkarz nie nadaje sie do takiej taktyki (a do jakiej on sie nadaje? ) niewiem, ten piłkarz dla mnie jest bardzo slaby....jest w ogole kilku piłkarzy ktorzy nie powinni byc w kadrze....tj. Lewandowski, Radomski, Rząsa. Mysle ze skład na Anglie powinien wygladac tak : Boruc-Baszczynski,Jop,Bąk,Żewlakow-Smolarek,Sobolewski,Krzynowek(tak jest, w srodku bo chyba nie Mila?),Kosowski-Niedzielan(Oczywiscie jezeli niebedzie mogl grac Zurawski)Frankowski

na koniec optymistycznie : Anglia 0-2 Polska
michau000
ok, zakonczmy temat o rasiaku w tym watku stwierdzeinem, ze kazdy moze miec wlasne zdanie(-;
korzen, po pierwsze pozdro za avatara tongue.gif po drugie, ten Twoj sklad nawet w pipke moim zdaniem, ale jezeli juz, to na srodek dalbym smolarka. krzyniu sam ostatnio mowil, ze od zawsze gra na lewej pomocy i nie ma sensu tego zmieniac. a ebi wydaje mi sie bardziej uniwersalny mimo wszystko.
no i miejmy nadzieje, ze magic jednak zagra (i to tak, jak potrafi najlepiej!) rolleyes.gif
korzen
thx ;-) ...no fakt Smolarek wydaje sie uniwersalny...ma dobry drybling szybkosc...mam nadzieje ze janas przeglada nasze forum, i sie nas posłucha.
lazy_bum
QUOTE(korzen @ Oct 10 2005, 20:03:56)
Boruc-Baszczynski,Jop,Bąk,Żewlakow-Smolarek,Sobolewski,Krzynowek(tak jest, w srodku bo chyba nie Mila?),Kosowski-Niedzielan(Oczywiscie jezeli niebedzie mogl grac Zurawski)Frankowski[right][snapback]38681[/snapback][/right]

Smolarek jak i Krzynòwek to zawodnicy "wychowani" do grania przy linii, a nie na środku (chociaż ten pierwszy grywa na środku ataku w BVB). Nasza świnka zresztą mòwiła, że nie chce grać w środku bo, po prostu, nie czuję się tam dobrze.
Ja muszę przyznać, że meczu z Islandią Sobolewski i Lewandowski zaskoczyli mnie kilkoma bardzo dobrymi prostopadłymi podaniami.
Còż brak Szymkowiaka zdecydowanie był widoczny, a czy anglikom będzie brakować Beckhama i Gerarda? Zobaczymy.
Co do zestawienia ataku to może i Franek jest dobry, ale kilka drużyn już pokazało, że przy twardym, dobrym kryciu zupełnie sobie nie radzi. Obstawiałbym Żuraw - Rasiak, a w przypadku kontuzji tego pierwszego może nawet Niedzielan - Rasiak (obaj panowie grali razem w klubie, może jeszcze nie zapomnieli swoich nawykòw :-)
saper
Ja bym widział ten skład tak:

----------------------------------Boruc

--Baszczyński------------Jop-----------Bąk------------Żewłakòw

--Kosowki------Sobolewski------Kazimierczak------Krzynòwek

--------------------Żurawski------Rasiak

Dlaczego nie:

- Frankowski - za mięki na anglie.

- Lewandowski - dla mnie barszcz.

- Smolarek - niech wejdzie na podmęczonych rywali.

- Rzasa - tak jak Franek.

- Niedzielan - tak jak "KOLLER" laugh.gif

- Kłos - tak jak Rzasa.

Dlaczego tak:

Kazimierczak - ma kopytko laugh.gif

Żewłakow - o niebo lepszy od Rzasy.

Jop - mocniejszy jak Kłos, Wyższy chyba :>

Ja bym tak obstawił. Szkoda że nie ma "szymka"

Winek
Frankowski - za miękki na Anglię? rolleyes.gif przecież on może minąć obrońcòw Angielskich jak tyczki!!

Lewandowski - zgadza się, nielubię tego zawodnika i jest moim zdaniem za słaby na grę w kadrze!

Smolarek - moim zdaniem powinien wyjść w wyjściowej jedenastce a Kosowskiego wpòścić na zmęczonych Anglikòw.

Rząsa - wyjebać go wogòle z kadry!! mad.gif

Niedzielan - może się przydać w reprezentacji choć w meczu z Anglią nie powinien zagrać i tak się raczej stanie.

Kłos - rywalizuje o miejsce w 1 jedenastce z Jopem i to na dobre wyjdzie. Bo Kłos i Bąk byli pewnymi piłkarzami do gry w obronie i nie było rywalizacji. Tak więc Kłos jak najbardziej na ławie.

Kazimierczak - niestety ten zawodnik nie może grać z Anglią. On miał dopiero debiut w meczu z Islandią gdzie grał 45 minut i niczym się nie wyròżnił a ty byś go już z takim przeciwnikiem wystawił. Zgadza się - jest silny, waleczny, ma niesamowite kopyto ale trzeba dopiero go pomału do kadry wprowadzać i niech się ogrywa smile.gif

Żewłakow - moim zdaniem pewny punkt lewej strony obrony.

Jop - tak jak mòwiłem, zasłużył sobie na grę w 1 składzie smile.gif zrobił niesamowite postępy w Rosji.

Boruc - pewny punkt zespołu - moim zdaniem lepszy od "dance" Dudka tongue.gif

Baszczu - ostatnio formą niebłyszczał w meczach ligowych jak i pucharowych ale w meczu z Islandią pokazał, iż najeży mu się miejsce w 1 jedenastce.

Bąk - pewny punkt obrony.

Radomski - wole jego zamiast Lewandowskiego dlatego go wystawiłem.

Sobolewski - największy i najlepszy wojownik w naszym zespole! świetnie rozgrywa! potężnie uderza! jest bezkonkurencyjny.

Krzynòwek - jeszcze nie w pełni sił ale nawet w nie najwyższej formie pokazał, że jest to zawodnik niezastąpiony.

Żurawski - pewny punkt naszego zespołu. Szkoda, że odnowiła mu się kontuzja i raczej z Anglikami nie zagra sad.gif

Rasiak - farciarz ... powinien zagrać, jeżeli Żuraw nie będzie mògł grać.

a więc wyjściowy skład na Anglię:

-----------------------------Boruc---------------------------------
Baszczu--------Jop-----------------------Bąk----------Żewłakow
---------------------------Radomski-------------------------------
------Smolarek---------Sobolewski------------Krzyòwek------
-------------Żurawski------------------Frankowski---------------
-------------(Rasiak)

korzen
QUOTE(Winek @ Oct 11 2005, 11:28:20)
Frankowski - za miękki na Anglię? rolleyes.gif przecież on może minąć obrońcòw Angielskich jak tyczki!!
[right][snapback]38720[/snapback][/right]

lool! On minie Kinga i Ferdinanda? :DDD Niedzielan nie! wdg mnie Olisadebe powinien zagrac, szkoda ze Janas go niepowołał.....
Winek
QUOTE(korzen @ Oct 11 2005, 15:05:49)
lool! On minie Kinga i Ferdinanda? :DDD  Niedzielan nie! wdg mnie Olisadebe powinien zagrac, szkoda ze Janas go niepowołał.....
[right][snapback]38724[/snapback][/right]

no a może Rasialdo przejdzie swoją szybkością Kinga, Ferdinanda czy
Terrego? laugh.gif więc z tych powołanych postawiłbym na Franka łowce bramek smile.gif
saper
QUOTE(korzen @ Oct 11 2005, 16:05:49)
lool! On minie Kinga i Ferdinanda? :DDD  Niedzielan nie! wdg mnie Olisadebe powinien zagrac, szkoda ze Janas go niepowołał.....
[right][snapback]38724[/snapback][/right]

Albo Terrego laugh.gif

Franek jest nie potrzebny na anglie.

On za wolny jest za niski.

Pamietam mecz z $realem, nic nie grał.
michau000
nie przejsc ferdinanda? mysle, ze przy jego obecnej formie nawet rasiak nie powinien miec z tym problemu(-;
uwazam, ze zarowno smolarek jak i kosowski powinni grac, nie wiem tylko ktory od poczatku. w kazdym razie, obaj mecza sie dosc szybko (relatywnie do reszty zawodnikow) i potem zdecydowanie spada ich efektywnosc... moj sklad:

....................................Boruc...............................

Baszczyński.............Jop...........Bąk..........Żewłakow

Kosowski....Sobolewski...(wszystko jedno)...Krzynowek
(Smolarek)
..........................Rasiak.........Żurawski....................

oczywiscie bardzo chetnie zobaczylbym na srodku pomocy ebiego lub zurawia, ale mysle ze jest to nierealne. dlaczego obok sobolewskiego "wszystko jedno"? bo ciezko mi wybrac z 4 dosc przecietnych pilkarzy(Radomski, Lewandowski, Mila, Kaźmierczak), ktorzy graja na jednakowym poziomie. w ataku mimo wszystko bez franka, bo jakos lepiej go sobie wyobrazam w roli jockera niz rasiaka.
snake
Reprezentacje Polski do lat 19 (rocznik 1987) zwycięstwami zakończyły swòj udział w międzynarodowym turnieju, ktòry dziś zakończył się w Wielkopolsce. Kadra A pokonała w Szamotułach Czechy 2-1 (1-1) po golach Dawida Janczyka oraz Tomasza Cywki. W Pniewach kadra B wygrała z Anglią 2-1 (1-1).
LINK
daniel1990
A co z naszą młodzieżòwką ktòra w tej chwili gra właśnie z Anglikami oby sobie jakoś poradzili i wygrali trzymam kciuki smile.gif
michau000
po pol godiny dostaja 2-0. w sumie, czego sie mozna bylo spodziewac
lukasso
Anglia U 21 wygrała z polską U21 =>4-1
w sumie grali o pietruszke .Honorowe trafienie dla Polski zaliczył Marcik Kikut
a co do senioròw to jest niemal pewne ze w srodku zagra Sobolewski z UWAGA..
Lewandowskim,czy to dobrze okaże sie dzis w TVP2
qazwsx
Info z onet.pl

Kto zastąpi Mirosława Szymkowiaka? Niemal w 100 procentach pewne jest, że będzie to Mariusz Lewandowski. Okazało się, że niezły występ w sobotę przeciwko Islandii dał mu miejsce w środku pomocy.

Zamiast Arkadiusza Radomskiego, ktòry za długo dochodził do zdrowia po kontuzji plecòw. Będzie też zmiana w defensywie. Na lewej stronie Tomasza Rząsę zastąpi Michał Żewłakow. A na prawej zagra Marcin Baszczyński.

Na skrzydłach - bez wątpliwości - Jacek Krzynòwek oraz Kamil Kosowski. Będący w znakomitej dyspozycji, strzelający w Bundeslidze gole Euzebiusz Smolarek, wejdzie - jak w meczu z Islandią - w drugiej połowie. W ataku nic się nie zmienia, Maciej Żurawski zagra z Grzegorzem Rasiakiem, a Tomasz Frankowski dostanie szansę po przerwie. Być może, bo jeśli wynik będzie korzystny, nie będzie priorytetem wzmacnianie ataku.
vnuczek
mam prosbe nie wiem jak grac w pro przez neta czy trzeba jakis program czy cos prosze pomozcie mi wszystko skonfigurowac moj adres email [email protected] z gory dziekuje wam
Karol Johnn
QUOTE(vnuczek @ Oct 12 2005, 11:23:20)
mam prosbe nie wiem jak grac w pro przez neta czy trzeba jakis program czy cos prosze pomozcie mi wszystko skonfigurowac
Winek
laugh.gif

i mi wmawiali tutaj co niektòrzy, że Franek jest za słaby na Anglikòw blink.gif macie swojego Rasiaka smile.gif chociaż to Rasiak wyprowadził tą akcję biggrin.gif jest dobrze!!!

do przerwy 1:1 !

ale w 2 połowie powinniśmy więcej grać piłką! wiem, że łatwo się mòwi ale skoro chcą wyjść z grupy w Niemczech to muszą się uczyć grać piłką z takim przeciwnikiem rolleyes.gif
lukasso
boze co ten rasiak wyprawia!! zdecydowanie trzeba go zmienic,lewandowski i smolarek tez niewidoczni
ale najwazniejszy wynik!! FRANEK na 1-1 ,zawsze mozna na niego polegac,teraz tylko wstawic niedzielana niech ich wybiega i wygrywamy!!
AEJAOO POLSKA GOL!
3mac kciuki za rodakòw
michau000
Winek, synu, gdzie Ci jest dobrze?! chlopaki odwalaja chyba najgorszy mecz w tych eliminacjach jak narazie...
Gienia
Polska gra beznadziejnie. Ale anglicy mają 15% skuteczności. Najgorsi na boisku: Rasiak, Kosowski. Najlepsi na boisku: Boruc, Wright-Philips
abus
Polska już przegrywa 2:1.
Myśle że już Polsce nie uda się zdobyć bramki.
Boruc popisał się świetnymi interwencjami i dlatego Polacy przegrywają tylko 2:1.
Winek
QUOTE(adam_gienia @ Oct 12 2005, 22:04:22)
Polska gra beznadziejnie. Ale anglicy mają 15% skuteczności. Najgorsi na boisku: Rasiak, Kosowski. Najlepsi na boisku: Boruc, Wright-Philips
[right][snapback]38911[/snapback][/right]

najgorszy na boisku Kosowski ? chyba ciebie stary nieziemsko pogieło !! on był po Arturze Borucu najlepszy na boisku !! a Drewno do Tartaku i niech nie wraca !!!

ARTUR BORUC do Arsenalu smile.gif
tomek828
tak jak mowilem ze bedzie porazka jak zagra Rasiak smile.gif i sie sprawdzilo, to co pokazal ten drewniak w meczu to totalna katastrofa az zal sie robi polskich kibicow obecnych na Old Traford ph34r.gif

RASIAK DO TARTAKU
norek
ojj Janas....z grzesiem to chyba dwa pedaly...sciagnac smolarka i zostawic drewnianego tosz to paranoja....zabraklo troszke szczescia ale nie ma co sie martwic GERMANY ŁELKOM cool.gif
P.s Brawo BORUC!
Winek
QUOTE(tomekronaldo @ Oct 12 2005, 22:43:35)

RASIAK DO TARTAKU
[right][snapback]38920[/snapback][/right]

RASIAK DO IRAKU bo na opał nie mają blink.gif
kucharz
QUOTE(Winek @ Oct 12 2005, 21:49:05)
RASIAK DO IRAKU bo na opał nie mają blink.gif
[right][snapback]38923[/snapback][/right]
POPIERAM !!
Jestem......"podniecony" gra Rasiaka ,poprostu brakuje mi slow by to przezycie opisac :-/ Podsumowujac owa metafore: Rasiak=nacpany..biedak mial halucynacje blink.gif podawal do .............no wlasnie do kogo ?? <lol>
P.S.Boruc swietny,Franek rowniez........tyle ;-)
user posted image
Gienia
QUOTE(Winek @ Oct 12 2005, 22:38:42)
najgorszy na boisku Kosowski ? chyba ciebie stary nieziemsko pogieło !! on był po Arturze Borucu najlepszy na boisku !! a Drewno do Tartaku i niech nie wraca !!!

ARTUR BORUC do Arsenalu smile.gif
[right][snapback]38918[/snapback][/right]

W pierwszej połowie woził. Ale w drugiej zaczął coś grać. Ale ogòlnie za szybka dla niego ta gra w Anglii. Boruc to kolejny, ktory zatrzymal Anglie(tyle ze przegralismy).
lazy_bum
QUOTE(adam_gienia @ Oct 12 2005, 21:59:14)
W pierwszej połowie woził. Ale w drugiej zaczął coś grać. Ale ogòlnie za szybka dla niego ta gra w Anglii. Boruc to kolejny, ktory zatrzymal Anglie(tyle ze przegralismy).
[right][snapback]38927[/snapback][/right]

Nosił wilk razy kilka... Jakoś w pierwszej połowie nie zauważyłem W OG
Winek
QUOTE(adam_gienia @ Oct 12 2005, 22:59:14)
[right][snapback]38927[/snapback][/right]

w 1 połowie woził? a co miał robić skoro nikt mu się nie wysuwał ? rolleyes.gif

pròbował indywidualnych akcji i nie raz mu naprawdę to nieźle wychodziło smile.gif

piękna asysta, wspaniały wolej Franka biggrin.gif cud ... miòd smile.gif

a niech ktoś wsadzi Rasiaka do pieca laugh.gif i żeby już stamtąd się niewydostał tongue.gif niech robi za opał do końca życia!!!!!!!
baski18
Jak dla mnie dobrze zagrali: Baszczynski,Jop,Zewlakow,Kosowski,Sobolewski,Zurawski
Bardzo dobrze natomiast Boruc oraz Franek (swietna zmiana)
Najgorsze spotkanie rozegral Rasiak
Bak,Krzynowek oraz Smolarek srednio .. jednak nie wystarczylo to, aby pokonac anglikow .. a szkoda bo kilka akcji moglo sie zakonczyc bramka dla nas ... chociaz w calym meczu bylismy druzyna o wiele gorsza od teamu Svena Gorana Erikssona to czasami pokazywalismy, ze takze potrafimy grac w pilke ... bramka Frankowskiego to majstersztyk. Kolejne "swietne" spotkanie Rasiaka ... zmiana Krzynowka na miejsce Smolarka to najgorsze co mogl zrobic Janas (chyba ze Smolarek doznal jakiegos urazu) wtedy Franek z Smolarkiem w ataku mogli by zrobic cos wiecej .. Rasiak w tym meczu byl nie widoczny .. a pilki podawal do ... Anglikow. Zewlakow sprawdzil sie na pozycji Rzasy i wg. mnie powinnien tam zostac bo swietnie blokowal dosrodkowywania Wrighta-Phillipsa. Świetne interwencje Boruca uratowaly nas przed wstydem chociaz pierwsze minuty meczu takze mogly przyniesc juz prowadzenie dla Anglii z 4:0 smile.gif Wiec cieszmy sie ze przegralismy tylko jedna bramka oraz ze jedziemy do NIEMIEC biggrin.gif juz sie nie moge doczekac wink.gif

Pozdro
Dreed
Wiecie co, pwowiem wam szczerze ze jak patzre na teamy jake zaawanasowaly sie do mundialu to cos mi sie zdaje ze mozliwe ze nawet wyjdziemy z grupy. Na mundiala jada takie panstwa o ktorych nigdy nie slyszalem w siwiecie pilkarskim - beda jaja mowie wam.
michau000
QUOTE(baski18 @ Oct 12 2005, 23:34:47)
Jak dla mnie dobrze zagrali: Baszczynski,Jop,Zewlakow
[right][snapback]38933[/snapback][/right]

skoro zagrali dobrze, to skad wg Ciebie te dwie bramki (zwlaszcza druga, przy ktorej wszyscy rzucili sie jak przedszkolaki na pilke) i mnostwo groznych sytuacji ze strony angoli?
Winek
QUOTE(Dreed @ Oct 12 2005, 23:49:04)
Wiecie co, pwowiem wam szczerze ze jak patzre na teamy jake zaawanasowaly sie do mundialu to cos mi sie zdaje ze mozliwe ze nawet wyjdziemy z grupy. Na mundiala jada takie panstwa o ktorych nigdy nie slyszalem w siwiecie pilkarskim - beda jaja mowie wam.
[right][snapback]38935[/snapback][/right]

bedą jaja będa ... laugh.gif jak dostaniemy z Togo albo Angolą laugh.gif

kto jedzie z was do Niemiec na finały? smile.gif ja czekam na losowanie, ktòre odbędzie się w grudniu i odrazu zakupuje bilety smile.gif
T-Mac
Artur Boruc -8
Marcin Baszczyński - 6
Mariusz Jop - 6
Jacek Bąk - 6
Michał Żewłakow - 5
Euzebiusz Smolarek - 6
Jacek Krzynòwek - 7
Mariusz Lewandowski - 6
Radosław Sobolewski - 6
Arkadiusz Radomski - 5
Kamil Kosowski - 7
Maciej Żurawski - 5
Tomasz Frankowski - 8
Grzegorz Rasiak - 1

oceny w skali od 1 do 10
to sa moje ocenki wiec nie pluc mi tu ze temu bys dal wiecej (sami sobie ocencie tongue.gif )
wczorajszy mecz byl do zremisowania a nawet do wygrania, trudno sie mowi ale co zrobic jak caly mecz gra sie w 10 i to przeciwko takiej druzynie jak ENGLAND
nie przemyslane zmiany doprowadzily do tego co bylo widac
wczoraj pierwszy raz od dluzszego czasu zgodzilem sie z wypowiedzia Szpakowskiego
dlaczego Ebi, a nie Rasiak ?? co to jakis pozegnalny mecz grzesia z kadra i dal mu pograc tfuu postac pelne 90min GLUPOTA JANAS
normalnie Rasiak niech zostawi ten sport i niech poszuka pracy w ktorej mozna tylko stac albo niech nie szuka sam mu juz znalalzem
user posted image
tylko moze zamiast broni banana, bo po co ma sobie i innym krzywdy narobic
lukasso
Boruc 8+
Baszczynski 7
Jop 8
Bak 7
Zewlakow 6
Sobolewski 7
Lewandowski 5
Smolarek 5
Kosowski 7
Radomski 5
Krzynowek 6
Rasiak 1-
Zurawski 6
Frankowski 7
oto moje ocenki
tak jak przedmòwca powiedział,Rasiak to jest własnie przykład kto sie do futbolu nie nadaje,nic nie grał,woził piłke,wykopywał,rozumiem zeby on przynajmniej wygrywał pojedynki powietrzne,a tu nic zero,mam nadzieje ze wujek Janas wreszcie wywali swego pupilka z S=Kadry=>moze tak jak Tomaszewski powiedział po meczu,sprawdzic talentòw polskiej ligi w najblizszych meczach towarzyskich(brozkowie,rzezniczak,szałachowski itp)
co bedzie zobaczymy
tomek828
Boruc 8
Jop 8
Zewlakow 7=
Baszczynski 6+
Bak 7-
Sobolewski 8-
Lewandowski 6
Kosowski 8-
Smolarek 6-
Zurawski 5
Rasiak 1
Frankowski 8
Krzynowek 6
Radomski 6-
jastrzab
.
Karol Johnn
QUOTE(bartosz05 @ Oct 13 2005, 09:41:27)
Boruc 8
Jop 9
Zewlakow 8
Baszczynski 8
Bak 9
Sobolewski 6
Lewandowski 7
Kosowski 8-
Smolarek - to samo co u Rasialda 0
Zurawski 6
Rasiak -bez komętarza 0
Frankowski 9,5
Krzynowek 8
Radomski 6

Ps.Tata rzekł "Bym wziął tego Rasiaka za wsiasz i WYPIER*OLIŁ na kopach z boiska"
[right][snapback]38948[/snapback][/right]

Kuuuurde... nic... krzynowek 8 tak...? bak 9? baszczynski 8.... itd., itd., za co sie pytam, za co? za ta obrone czestochowy? max nota w Polskiej druzynie to 8 tylko dla boruca
Tymi
40 milionòw Polakòw widziało że Rasiak to dno, a Janas nie widział. I zmiana Smolarek - Krzynòwek, brak słòw. Przez tego Drewniaka nabawiłem się jakieś choroby na tle nerwowym.

http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/rasiak_grzegorz.jpg wink.gif
http://img401.imageshack.us/my.php?image=rasialdo9ar.jpg wink.gif

Powiem jedno: Mniej bolałaby porażka po walce, po ambitnej, przemyślanej i szybkiej grze. Miejmy nadzieje że chłopaki pokażą coś na MŚ.

I na koniec cytat z angielskiej prasy: "My zagraliśmy dla nas, Polacy zagrali dla nikogo".

OD DZIŚ OPALAM OLEJEM
Rokefeler19
ku... zosatwie ten mecz bez kometarza.malutki blad janasa przy zmianach ale tego h... rasiaka to po jakiego h..... on wystawia.dla mnie ten gosc nie lapal bys sie w 2 lidze.oczywiscie w polskiej bo w anglii to bym go do 3 wje...!troszke nie rozumie co on robi w reprezentacji:( i w totenhamie( w sumie tam tylko grzeje lawe)dla mnie jest leszczem do potegi i głownie jemu zawdzieczamy porażke na Old Traford:(
TeDi
Boruc 8 - Najlepszy nasz piłkarz na boisku, uratował na d..., bo mogliśmy dostać więcej
Baszczynski 6 - za dużo wybijania na oślep, nie angażował się w akcje ofensywne
Jop 6 - za dużo miał fauli, przez co anglicy mieli dużo rzutòw wolnych, no i ta druga bramka był przez środek
Bak 6 - pròbował grać długą piłą, ale każda była niecelna, no i ta druga bramka była przez środek
Zewlakow 7 - miał ciężki zadanie zatrzymać szarże po lewej stronie i moim zdaniem dobrze sobie poradził
Sobolewski 7 - wojownik, taki polski Gattuso
Lewandowski 5 - nieporozumienie, nic nie grał
Smolarek 5 - szkoda, że nic nie pokazał w 1 połowie, ale Janas mògł poczekać i dać mu szanse i przesunąć go do ataku w miejsce drewna
Kosowski 7 - walczył i pròbował szarżować
Radomski 5 - też nic nie zagrał
Krzynowek 6 - niepotrzebnie Janas wprowadził go na 45 min, mògł poczekać i dać go na ostatnie 20 min, wiadomo, że Jacek po kontuzji nie mògł grać tak olśniewająco jak przedtem
Rasiak 1 - dno
Zurawski 6 - pròbował reżyserować gre w 1 połowie, szkoda, że musiał zejść
Frankowski 7 - sam z przodu nie mògł nic zrobić, brawo za pięknego gola
baski18
QUOTE(michau000 @ Oct 12 2005, 23:04:11)
skoro zagrali dobrze, to skad wg Ciebie te dwie bramki (zwlaszcza druga, przy ktorej wszyscy rzucili sie jak przedszkolaki na pilke) i mnostwo groznych sytuacji ze strony angoli?
[right][snapback]38937[/snapback][/right]

Blady przy bramkach dla Anglikow popelnial Bak ktory nie upilnowal na poczatku Owena (Zewlakow byl przy slupku) w drugiej bramce mielismy przyklad jak powinien wygladac kontratak ... nasi zawodnicy poprostu niezdazyli wrucic oprucz Baszczynskiego ktory prubowal przeciac glowa podanie Owena do Lamparda a reszta rzucila sie na (chyba Rooneya) pilka zostala wybita przez (?) i udezyla w noge Radomskiego i wpadla wprost pod nogi Owena ...

Zewlakow dobrze zagral pomimo tego ze Wright-Phillips jest d niego o wiele szybszy i zwinniejszu potrafil zablokowac jego dosrodkowywania przez co Wright Phillips zostal zdjety ...

Chociaz na pocatku eczu nasza obrona grala slabo :] glownie Baszczynski,Jop to potem cos w nich wstapilo i zaczeli grac troche lepiej ... Bak niestety zawalil na calej lini... wg. mnie to on byl winnien tej 1 bramki bo Borucw takiej sytuacji nie mogl nic zrobic ...

Pozdro
JTK
Problemem naszej reprezentacji sa pupilki Janasa. Czasem mam wrazenie ze powolania Frankowskiego do reprezentacji sa tylko wynikiem presji kibicow dry.gif Wrecz nasowa sie jedno slowo-nepotyzm mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.