Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Anglia - Polska
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3
jastrzab
.
gringo
Troche przesadzacie z tym Rasiakiem... Fakt że zagrał słabo, daje mu ocene 5 (1-10) ... Jednak to nie rasiak był naszym głownym problemem... Nie było środka pola, nie mial kto rozgrywac... Ciekaw jestem co by zrobił Smolarek, gdyby grał za Rossiego.

Nie chcę wyrastać na jakiegos obronce Grzesia, ale jest to dobry piłkarz będący obecnie bez formy... Fakt, moze ma troche pokraczny styl ale jest to wartosciowy zawodnik. Przeciez gdyby nie był dobry, nie grałby w Premiership. Zły to jest Janas, ktory powoluje piłkarzy ktorzy nie są w formie... Tyle.
JTK
QUOTE(gringo @ Oct 13 2005, 11:35:44)
Troche przesadzacie z tym Rasiakiem... Fakt że zagrał słabo, daje mu ocene 5 (1-10) ... Jednak to nie rasiak był naszym głownym problemem... Nie było środka pola, nie mial kto rozgrywac... Ciekaw jestem co by zrobił Smolarek, gdyby grał za Rossiego.

Nie chcę wyrastać na jakiegos obronce Grzesia, ale jest to dobry piłkarz będący obecnie bez formy... Fakt, moze ma troche pokraczny styl ale jest to wartosciowy zawodnik. Przeciez gdyby nie był dobry, nie grałby w Premiership.  Zły to jest Janas, ktory powoluje piłkarzy ktorzy nie są w formie... Tyle.
[right][snapback]38962[/snapback][/right]

Cierpliwosc kibicow ma swoje granice ,ktore zostaly wczoraj przez Grzesia zdemolowane. Nie moze tak byc ze zawodnik dzieki ktoremu mamy zagwarantowany udzail w worldcupie i utzrymuje wysoka forme grzeje lawe ,a ktos po kolezensku gra w pierwszym skladzie ,spalajac wszytko co bylo do spalenia.
Po wczorajszym meczu nie widze miejsca w reprezenatcji dla Rasiaka i Lewandowskiego ,a do czego prowadzi trzymanie pupilkow pokazal nam Engel.
halladin
Kjacku sprawdz soebie co oznacza słowo nepotyzm zanim zaczniesz oskarżać, a co do meczu to zagraliśmy jak ostatnie patałachy...... rolleyes.gif
JTK
QUOTE(halladin @ Oct 13 2005, 12:28:53)
Kjacku sprawdz soebie co oznacza słowo nepotyzm zanim zaczniesz oskarżać, a co do meczu to zagraliśmy jak ostatnie patałachy...... rolleyes.gif
[right][snapback]38966[/snapback][/right]

Ahh porsze bardzo Nepotyzm
rolleyes.gif
lazy_bum
QUOTE(JTK @ Oct 13 2005, 10:49:27)
Problemem naszej reprezentacji sa pupilki Janasa. Czasem mam wrazenie ze powolania Frankowskiego do reprezentacji sa tylko wynikiem presji kibicow dry.gif Wrecz nasowa sie  jedno slowo-nepotyzm  mad.gif
[right][snapback]38958[/snapback][/right]

Ja bym powiedział, że problemem naszej piłki w ogòle jest beznadziejna (lub nawet jej brak) gra z pierwszej piłki. Nawet słaba (?) Białoruś potrafi "klepnąć" kilka razy (zresztą ostatnio ładnie nas "rozklepała").
Swoich pupilòw, jak i swòj pomysł na grę ma każdy selekcjoner. Moim zdaniem błędem było zakładanie, że na Anglikòw dobry będzie Rasiak. Granie z Anglikami gòrą jest bez sensu (Rasiak wygrał jakiś pojedynek? Żuraw głową gra jak Henry, może trochę lepiej). Nawet gospodarze odchodzą od stylu kopnij-do-przodu-na-wysokiego-napadziora, bo po co tak grać skoro po ziemi można rozjechać każdą obronę?

PS. Moja przedmeczowa spekulacja się sprawdziła, było nas stać na jedną szarże. :-P
TeDi
Jak wiadomo w meczu z anglikami nasza środkowa pomoc nie istniała w akcjach ofensywnych. Jednak Mirek Szymkowiak jest nie do zastąpienia. Co myślicie, o tym, aby Cantoro otrzymał obywatelstwo polskie i grał w naszych barwach? Wiem, że nie jest to może super gracz, ale na pewno lepszy od Lewandowskiego i w razie dalszych kłopotòw Szymka ze zdrowiem mògłby go zastąpić na środku pomocy, bo jak tak się rozejrze po piłkarzach grających środkowego pomocnika, to ja nie widzę innego rozwiązania.
lukasso
moim zdaniem w polskiej reprezentacji powinni grac sami rodowdzici polacy,nie problem jechac np do afryki czy ameryki płd i nasciagac murzynòw-talentòw,przeciez to totalny bezsens
,powinnismy poszukac godnych zawodnikòw w polskiej lidze,ktòrzy polskie korzenie mają we krwi a nie tylko na papierze
przykład Francja
DECO -brazyliczyk a z powodzeniem gra w reprezentacji Portugalii
kuranyi-tez brazylia,Camoranesi-Argentycznyk
tak samo Zlatan Ibrahimovic-Bosniak czy Podolski -POLak
takie moje zdanie
Polske niech reprezentuja polacy
P.S nie jestem rasistą

EDIT=>dzieki korzen,umcknęło mi sie tongue.gif
Crawler
I jeszcze Klosa jest polakiem... popieram w połowie zdanie mojego przedmòwcę. Jeśli naprawde byłby dobry to czemu nie?? Co lepiej gracza ktòry gra w 4 lidze nie umie strzelać, podawać, ale jest polakiem czy gracza ktòry gra np. w wiśle krakòw i gra zarąbiście... ale jest np. brazylijczykiem. Co wybieracie ?? Ja wybieram opcję drugą. Pozdro
korzen
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 14 2005, 09:48:45)
Zidanie przeciez nie jest francuzem on jest Algierczykiem tyle ze ma obywatelstwo
[right][snapback]39092[/snapback][/right]

Jest Francuzem, bo urodził się w Marsylii, tyle ze jego rodzice byli Algierczykami, wiec akurat Zizou do tej grupki nie pasuje ;-)
halladin
Nepotyzm Kjacku to faworyzowanie wyłacznie członkòw rodziny w/g efinicji ktore znam (np słownik wyrazòw obcych ) smile.gif
TeDi
lukassoronaldo=> nie zapomnij, że gdyby nie Oli, to na MŚ 2002 byśmy nie pojechali tongue.gif

Ja nie uwazam, żeby danie komuś naszego obywatelstwa było złe, zwłaszcza, że taki gracz mògłby nam się przydać.

Wiemy też, że nam zabrano dobrych graczy do innych reprezentacji, bo atak na mecz z Anglią byłby może taki: Podolski-Klose

Dla mnie najważniejsze jest dobro reprezentacji, jak ktoś jest dobry w naszej lidze i dał by rade w naszej kadrze to można mu by było dać nasze obywatelstwo.
lukasso
QUOTE(TeDi @ Oct 14 2005, 11:22:49)
lukassoronaldo=> nie zapomnij, że gdyby nie Oli, to na MŚ 2002 byśmy nie pojechali
JTK
QUOTE(halladin @ Oct 14 2005, 10:37:45)
Nepotyzm Kjacku to  faworyzowanie wyłacznie członkòw rodziny w/g efinicji ktore znam (np słownik wyrazòw obcych )  smile.gif
[right][snapback]39096[/snapback][/right]

Wladyslaw Kopalinski
Slownik wyrazow obcych i zwrotow obcojezycznych.
strona 351
"Nepotyzm-nadużycie zajmowanego stanowiska przez faworyzowanie, protegowanie krewnych a. ulubieńcòw."
strona 8 skroty
a. - albo
wink.gif
lazy_bum
QUOTE(JTK @ Oct 14 2005, 19:49:16)
Wladyslaw Kopalinski
Slownik wyrazow obcych i zwrotow obcojezycznych.
strona 351
"Nepotyzm-nadużycie zajmowanego stanowiska przez faworyzowanie, protegowanie krewnych a. ulubieńcòw."
strona 8 skroty
a. - albo
wink.gif
[right][snapback]39173[/snapback][/right]

[OT] Mòj słownik, podobnie jak hallabarabara (-; , mòwi tylko o krewnych. [/OT]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.