Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v7 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v7
Stron: 1, 2, 3, 4
T-Mac

GooFy, T-Mac

Specjalne podziękowania dla:

giacomo, tolox11, daro, Stuart17, bart, Dzenar .

Oraz, podziękowania dla facemakerów, kitsmakerów, stadiummakerów, ballmakerów, bootmakerów i wszystkich osób które tworzą dodatki do PES6.

1. Wersja językowa polska
2. Ligi: Premier League, druzyny drugoligowe (anglia, wlochy, polsk, hiszpania, niemcy) Serie A, La Liga, T-mobile Ekstraklasa, Bundesliga oraz silne drużyny z innych lig europejskich.
3. Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów Do Trybu Pucharów
4. Tryb UEFA Europa League W Trybie Pucharów
6. Tryby UEFA Champions League i UEFA Europa League wprowadzone do ML.
5. Stadiony Z Imprez Międzynarodowych Takich Jak: WC 2002, WC 2006, WC 2010, Euro 2008, Euro 2012
7. Zupełnie nową oprawę graficzną, tła, titlescreen, logosy, nową kolorystykę menu, oraz wiele, wiele drobnych ulepszeń graficznych.
8. Największa Bazę Graczy Na Scenie PES'a, Kadry Maksymalnie Roszerzone
9. Dopracowany OF Który Podwyższa Realistyczność Rozgrywki oraz Utrudnia Grę
10. Aktualne Składy Reprezentacji Narodowych (update wkrótce) oraz Drużyn Klubowych
11. Nowe Reprezentacje w miejsce reprezentacji klasycznych.
12. Nowi gracze w miejsce graczy klasycznych.
13. Uaktualnione Tryby FIFA WC, UEFA Euro, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Africa Cup Of Nations I Inne.
14. Nowe Młode Talenty w Trybie Kariery.
15. Stadiony W O Text Z Nowymi Murawami.
16. Nową Muzykę Dla Każdego Trybu Gry.
17. Nowe intro.
18. Polski komentarz z Fify.
19. Najlepszej Jakości Przyśpiewki Dla Wielu Drużyn Klubowych oraz Narodowych.
20. Największą Bazę Najlepszych Twarzy&Włosów Na Scenie PES'a.
21. Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych.
22. Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn W Edit Mode, Posiadających Własne Sloty.
22. Ballpack z najnowszymi piłkami.
23. Stadiony dla niemal wszystkich drużyn narodowych i klubowych.
24. Buty Dla Wszystkich Graczy
25. Nowe Tablice Wyników, Dla Każdego Trybu Gry.
26. Flagi\ Przyśpiewki dla wszystkich ekip w patchu
27. Aktualny roster online.
28. Twarze dla graczy Master League.
Oraz wiele, wiele innych mniejszych lub większych usprawnień.

1. Plik Exe wrzucić do głównego katalogu z grą.
2. Pliki 0_text, P_text, E_text, 0_sound, P_sound, E_sound skopiować do folderu dat w katalogu z zainstalowaną grą.
3. Katalogi Faces, Hair, Uni, Boots, Stadiums, wrzucić do folderu Kitserver w katalogu z grą.
4. Plik KONAMI-WIN32PES6OPT wrzucić do KONAMI > Pro Evolution Soccer 6 > Save > Folder1 w Moich Dokumentach.
5. Osoby grające w lidze, nie chcące pobierać całego patcha muszą pobrać jedynie Roster i Exe.

TORRENT

OF

exe

EXE z defualtową kamerą 1430.0

0_text
part 1/2
part 2/2

p_text

0_sound
part 1/6
part 2/6
part 3/6
part 4/6
part 5/6
part 6/6

p_sound
part 1/8
part 2/8
part 3/8
part 4/8
part 5/8
part 6/8
part 7/8
part 8/8

face & hair

uni
part 1/2
part 2/2

balls

boots

Roster Online v.7

Intro

stadiums
wkrótce
__SaNd1__
Swietnie chlopaki gratuluje napewno swietna robota jak zawsze mistrzostwo smile.gif A tak mnjej wiecej kiedy beda stadiony ? smile.gif Dziekuje wam ze jescze robicie najlepszego moda do 6 - ki, pozdrawiam smile.gif
T-Mac
bart sie zajmuje stadionami
mam nadzieje ze szybko sie z tym upora
przemosekk
Czy dużo jest dodanych nazwisk które wymawiają komentatorzy podczas meczu?
WKS
Mam pytanko. Będzie patch do pobrania na torrencie czy bez szans ? wink.gif
GooFy
Postaram się zorganizować torrent jak wszystko pobiorę.
panoramix
jak chce pobrac 0 text part 1 to mi wyskakuje na mediafire:"Split archive blocked".O co chodzi ?
Miczki
Ponawiam. Prosiłbym o reup 0_text.part1.rar. Link nie działa.
T-Mac
dziwne bo mi dziala
zaczynam tez wrzucac na sendspace
wiec bedzie jakas alternatywa
Outqer
Mi również działa
Jason Bourne
Widzę, że tradycyjnie głupie pytania się zaczęły. Ściagnać i samemu sprawdzić, a nie. Świetna sprawa T-Mac brawo.

PS A ludzi na forum więcej niż w czasie pierwszego dnia okienka transferowego w tym sezonie biggrin.gif
kuba12-15
Po screenach zapowiada się jednym słowem ZAJEBIŚCIE ! biggrin.gif Teraz tylko pobrać i się delektować smile.gif
__SaNd1__
Mi zostalo pobrac tylko uni i stadiums wtedy kiedy sie pojawia wiec z strojami nie moge ich sciagnanc pisze Free Online Storage pomocy dzieki smile.gif P.S. Ten sam problem co kolega w dolnym poscie smile.gif
kuba12-15
Gdy pobieram pliki, które są w partach wyskakuje mi taki oto napis:

"Split Archive Blocked

The file you attempted to download is an archive that is part of a set of archives. MediaFire does not support unlimited downloads of split archives and the limit for this file has been reached. MediaFire understands the need for users to transfer very large or split archives, up to 10GB per file, and we offer this service starting at $1.50 per month.

We have informed the owner that sharing of this file has been limited and how they can resolve this issue.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance."

Wie ktoś jak temu zaradzić?
Jason Bourne
Niestety, transfer w akademcu słaby, więc wieczorkiem ściągnę. Pytanko, czy poziom w meczu jest podwyższony, coś mi się o uszy obija, że była mowa o tym super star level?
orlando00
patch ściągnięty i zainstalowany. moja ocena: wszystko działa jak należy, nie zacina się, bardzo szybko wszystko się ładuję. żadnych błędów nie widzę, komentarza nie używam więc nie wiem czy są tam jakieś błędy. bardzo fajne menu, intro profesjonalnie zrobione, dużo fajnych nowy twarz w polskiej lidze(Sokołowski czy Buchalik, ) i przede wszystkim przyjemna muzyczka. bardzo mi się spodobał wskaźnik zawodnika podczas meczu(czy jak to się tam nazywa), a jednym słowem zajebista robota. wielkie dzięki biggrin.gif
lukasz44
Świetna robota z tego co widać na screenach. Brawo że projekt został sfinalizowany kopete020.gif
Jason Bourne
Miałem nadzieję, że statsy będą najaktualneijsze jednak znalazłem graczy mających statsy z ....2006 roku. CHoćby Gerrard, Rooney i wielu, wielu innych.
T-Mac
takie rzeczy beda aktualizowane
niestety czas jaki temu poswiecamy nie pozwolil na zrobienie wszystkiego
nas jest tylko 2
Outqer
Patch ściągnięty, zainstalowany, i jest 1szy problem. Przy oknie wyboru zawodników łapie zwieche, aby muzyki posłuchać można. Masz może jakiś pomysł?

@Edit : Problem rozwiązany
__SaNd1__
Mam nadzjeje ze problem z scianganjem dwoch partow uni zostanie rozwiazany - tylko to i stadiony ewentualnie mi zostaly dzienkuje smile.gif
T-Mac
jak ktos juz pobral a ma mocny upload niech wrzuci na jakis darmowy serwer
ja upinam na sendspace ale mam upload tylko 55kilo
Dzenar
Dzięki T-Mac za uwzględnienie.
Słabo coś się ściąga,jutro wrzucę na swojego chomika.
#Chałwa
Jeśli ktoś ma szybki internet, to niech wrzuci na 4shared.com. Międzi innymi jest tam opcja do torrenta dla całego folderu.
Dzenar
Patch
http://chomikuj.pl/Dzenar/Gry/Pro+Evolutio...atch+PES+6.5+v7

Brakuje mi tylko p_sound i 0_sound,reszta się wrzuca.
zibii75
Panowie świetna robota, problem jedynie ze ściąganiem trzeba się namęczyć ( kilka razy klikać aby zaskoczyło). Ogólnie wszystko gra i robi fanta-styczne wrażenie. Pozostało jedynie zassać O i P sound i będzie 100%. Dzięki za poświęcony czas aby to wszystko ujrzało światło dzienne i pozwoliło się nam dalej cieszyć nieśmiertelna "6".

T-Mac
zbanowali mi konto na mediafire ;/
robie wlasnie torrent

http://www.sendspace.com/file/qjz8fc
__SaNd1__
Jest dzis szansa na paczke stadionow lub do konca tygodnia ? Dzieki smile.gif P.S. A moze dacie tylko map.txt do stadiums mam inna paczke tylko mapek mi potrzebny dzieki smile.gif
B@rt
Do końca tygodnia raczej tak.
JustMe1987
No Tim z ekipa namowiliscie mnie i lizaku na odpalenie pesa w nastepny weekend po kilku miesiacach przerwy. Podpinam sie pod torrenta - zobaczymy co z tego bedzie wink.gif

Dzieki za wasza prace po raz kolejny.

cool.gif
GooFy
Edytowałem linki.
katalonbar
Co trzeba zrobić, aby działało intro?
kuba12-15
Na mirror creatorze zamiast o_sound part 2, jest p_sound part 2
T-Mac
CYTAT(katalonbar @ Mar 5 2013, 16:36) *
Co trzeba zrobić, aby działało intro?

aktualizacja kodekow
naczelnik5
poprosilbym o seeda na torrenta bo idzie jak krew z nosa tongue.gif
Daro.
Udał Wam się prezent urodzinowy. biggrin.gif
Wielkie dzięki za tego patcha. Wszystko jest super. Warto było czekać. wink.gif
Szopa1910
Jeśli ktoś jest w stanie "poseedować" to bardzo bym prosił.
WKS
Dokladnie wink.gif A szkoda wyłączać bo 62 % juz zassało ;D
JustMe1987
Panowie wie ktos jak zaradzic takiem chochlikowi? - na gamefront kiedy wciskam download pojawia mi sie plik htm ktory ma pareset KB zamiast normalne archiwum o kilkudziesieciu MB. To najwydajnieszy z hostingow a nie moge z niego skorzystac. Mam opere i firefoxa - no obu przegladarkach wystepuje ten problem. Windows 7 jak cos.
T-Mac
CYTAT(WKS @ Mar 6 2013, 11:33) *
Dokladnie wink.gif A szkoda wyłączać bo 62 % juz zassało ;D

seeduje non stop od utworzenia
w nocy tylko cos mi walnelo lacze
ale od rana leci
Milerinho
kiedy mozna sie spodziewac stadnionów?
chelsonik
Że dopiero teraz zauważyłem... smile.gif Zabieram się za pobieranie, po screenach widzę, że bomba !
B@rt
CYTAT(Milerinho @ Mar 6 2013, 15:45) *
kiedy mozna sie spodziewac stadnionów?

Hmm... wiesz, jak zrobię to będą biggrin.gif Zgromadziłem już hiszpańską, niemiecką i angielską ligę. Pozbieram wszystkie zrobię map i wypuszczę. Zrobiłem stadiony dla Olimpii Grudziądz, Termalici i Zawiszy, ale jeszcze sporo pracy w dwóch ostatnich to je chyba później wypuszczę.
Jablonka10
Patch jak zwykle rewelacja. Wielkie dzięki dla autorów. Ale mam problem z przyśpiewkami. Działają wam poprawnie w klubach Ekstraklasy ?
kroczek
Witam serdecznie. Ostatni raz w PES6 grałem jakieś 5 lat temu ,ale teraz postanowiłem się skusić dla tego patcha. Z uwagi na to ,że troche wypadłem z tematu prosze o odpowiedzi na kilka pytań:

1. Czy patch bedzie działał na angielskiej wersji gry?
2. Mogę prosić o link do najnowszej wersji kitservera?

Z góry dziękuje za okazaną pomoc.Pozdrawiam
T-Mac
Ci co pobrali z torrenta niech seeduja a nie od razu out
GooFy
CYTAT(kroczek @ Mar 6 2013, 17:34) *
Witam serdecznie. Ostatni raz w PES6 grałem jakieś 5 lat temu ,ale teraz postanowiłem się skusić dla tego patcha. Z uwagi na to ,że troche wypadłem z tematu prosze o odpowiedzi na kilka pytań:

1. Czy patch bedzie działał na angielskiej wersji gry?
2. Mogę prosić o link do najnowszej wersji kitservera?

Z góry dziękuje za okazaną pomoc.Pozdrawiam

Grafika, komentarz i przyśpiewki nie będą działać na angielskiej wersji.

Oto kitserver:
Dzenar
Świetny patch! T-Mac będziesz aktualizował te wolne i karne graczom czy nie?
T-Mac
bede
jak chcesz mi pomoc
to napisz do mnie 2174966
JustMe1987
Pobralem calosc poza torrentem i seeduje teraz jak juz mam lacze wolne. Pozostali tez tak moga a na pewno umili to zycie pobierajacym.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.