Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v7 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v7
Stron: 1, 2, 3, 4
Szopa1910
Jest OF pod MLO?
Również "seeduję".
karwocha
mam mały problem, gdy chcę zagrać mecz w ML gra mi crashuje. W meczu towarzyskim jest wszystko ok, jakieś pomysły?
czy specjalnie wywaliliście z gry ten numerek nad głową zawodnika czy tylko u mnie tak jest? (mi się przydawał, wiedziałem kto ma kartkę)
GooFy
Wywaliliśmy numerek. Bodajże w v4 już go nie było. Ja zacząłem ML Leeds i nie miałem jeszcze żadnego crasha. Może źle coś wgrałeś? Np nie wrzuciłeś Exe?
T-Mac
gram juz drugi sezon w ML Dortmundem
i nie mialem zadnego crasha
karwocha
znalazłem ciekawą rzecz, nie mogę rozegrać meczu Manchester United vs Wolverhampton, jak gram jakąś inną drużyną na United lub na Wolves to jest ok ale gdy mam mecz United na wilki to gra mi crashuje, mógłby ktoś to sprawdzić?
T-Mac
CYTAT(karwocha @ Mar 7 2013, 16:18) *
znalazłem ciekawą rzecz, nie mogę rozegrać meczu Manchester United vs Wolverhampton, jak gram jakąś inną drużyną na United lub na Wolves to jest ok ale gdy mam mecz United na wilki to gra mi crashuje, mógłby ktoś to sprawdzić?

zgadza sie ;/
trzeba bedzie znalesc przyczyne

juz ogarnolem tongue.gif
zmien stadion przed meczem lub kits
ja zmienilem to i to
i poszlo

edit jeszcze raz tongue.gif
cos z kitsami pierwszymi chyba jest nie tak bo na nich wywala
#Chałwa
Jedyny większy błąd, to chyba score Ligi Europejskiej, bo nie transmituje jej TVP tylko N.
PS Timak masz twarz Bartoszewicza? Bo zdaje mi się, że w v.6 była...
NLP
CYTAT(kroczek @ Mar 6 2013, 17:34) *
1. Czy patch bedzie działał na angielskiej wersji gry?

CYTAT(GooFy @ Mar 6 2013, 20:14) *
Grafika, komentarz i przyśpiewki nie będą działać na angielskiej wersji.

herezję prawisz mości GooFiku
otóż będzie działać, tylko trza zmienić rejestr
otwórz regedit (wpisz w uruchom) -> wybierz HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/KONAMI/PES6 -> modyfikuj lang_p z 0 na 1, a pliki wgraj normalnie
karwocha
może ktoś przypomnieć jak wgrać przyśpiewki do ML?
WKS
Mam pytanie apropos slotów jeżeli chodzi o przyśpiewki. Masz jakąś liste drużyn T-Mac ? Chciałem sobie wrzucić przyśpiewki Śląska do ML bo tam jak wiemy są ustawione jakies randomowe ale nie wiem które sloty w p_sound odpowiadają za Śląsk.

@karwocha - Klik tutaj masz objaśnione jak wgrać je przez kitserver. Świetny sposób, polecam.
Dzenar
Czemu pisze Gonik Zabrze zamiast Górnik Zabrze?
T-Mac,potem napiszę do Ciebie.
boffe
Mam taki problem z tym patchem. A mianowicie kiedy odpalam gre to po zaladowaniu OF'a z folderu1 pojawia sie czarny ekran i nic sie dalej nie dzieje. Sam pes bez patcha odpalal sie wczesniej normalnie. Gralem juz na poprzednich wersjach Pesa 6.5 i nigdy nie pojawial sie ten blad, wiec instalacja patcha przebiegla poprawnie. Prosilbym o pomoc, poniewaz jestem fanem Pesa 6.5 i nie moge sie doczekac kiedy zagram 1 mecz na tym patchu.

EDIT. Problem rozwiazany. Wystarczylo w wpisie do rejestru dodac polska wersje.
#Chałwa
CYTAT(Dzenar @ Mar 7 2013, 18:34) *
Czemu pisze Gonik Zabrze zamiast Górnik Zabrze?
T-Mac,potem napiszę do Ciebie.

jest napisane smile.gif
popolupo
Witam ekipę twórców patch'a - wielkie dzięki za kapitalną robotę.

A teraz uwagi (jedne może cenne a inne upierdliwe kopete013.gif ):
- FC Turin może zmienić na Torino bo nawet tak w herbie mają no i skrót Torino też zmienić bo jest TUR - a co jak bedzie mecz Torino - Turcja?
- przy wyborze pucharów może warto wrzucić już logo Brazylii 2014 bo jest RPA 2010,
- w pliku map pomieszane jest coś w strojach Serie A - Pescara-Cesena-Catania,
- Hamalainen nie ma 20 lat,
- w Aston Villi Westwood jest Polakiem,
- piosnka Red Hot'ów nie za bardzo pasuje bo zanim minie ten wstęp to praktycznie już się wychodzi z menu,
- nie macie wrażenia, że koleś w ekranie głównym ma piersi? kopete013.gif
- ponawiam za kolegą prośbę o sloty przyśpiewek,
- czy będzie jakaś aktualizacja mordek - rzuciło mi się w oczy dosyć sporo starych facjat?

Pozdro
Witu
Dzięki twórcom za patcha bo odwaliliście kawał dobrej roboty, ale też znalazłem jeden no niby "tylko" estetyczny błąd a mianowicie pomyliliście skróty w dwóch Tureckich klubach smile.gif Fenerbahce ma "GAL" a Galatasaray "FEN" a powinno być odwrotnie, bo trochę to dziwnie to wygląda kiedy gra się mecz Fenerbahce vs Galatasaray strzela się gola a tu przy skrócie rywala pojawia się bramka na tablicy wyników smile.gif
T-Mac
CYTAT(Witu @ Mar 7 2013, 22:54) *
Dzięki twórcom za patcha bo odwaliliście kawał dobrej roboty, ale też znalazłem jeden no niby "tylko" estetyczny błąd a mianowicie pomyliliście skróty w dwóch Tureckich klubach smile.gif Fenerbahce ma "GAL" a Galatasaray "FEN" a powinno być odwrotnie, bo trochę to dziwnie to wygląda kiedy gra się mecz Fenerbahce vs Galatasaray strzela się gola a tu przy skrócie rywala pojawia się bramka na tablicy wyników smile.gif

impoertujesz do 0_text http://www.sendspace.com/file/aapk41

czekam na wiecej uwag
bedziemy poprawiac smile.gif
Jacops
Wielkie dzięki! PES6 to jedyna warta uwagi gra piłkarska, którą mogę jeszcze odpalić na swoim sprzęcie, a dodatkowo dzięki Wam co roku aktualizuję sobie składy. Jesteście najlepsi!

Poza tym piszę gdyż chciałbym zapytać twórców czy posiadając PES 6.5 v6 muszę tego instalować na czystej grze, czy wystarczy powklejać pliki w miejsce tych z poprzedniego patcha? Pytam, bo pamiętam, że kiedyś powstawały problemy przy pomijaniu reinstalacji gry, ale ja znów zapodziałem gdzieś płytkę. Pozdrawiam.
Outqer
Podmieniasz i hula smile.gif
DZIKU
Jest jakaś szansa na wypuszczenie pliku z defaultową kamerą?
T-Mac
CYTAT(DZIKU @ Mar 8 2013, 20:13) *
Jest jakaś szansa na wypuszczenie pliku z defaultową kamerą?

EXE z defualtową kamerą 1430.0
EXE
Yankes.
Nie działa mi parę strojów dla drużyn takich jak np. Liverpool, Chelsea, City a w folderze ze strojami one są, dlaczego więc podczas gry mi się nie pokazują?
T-Mac
kurcze teraz zauwazylem ze gra crashuje jak chce sie zagrac Man City
trzeba bedzie to rozgryzc

edit
znalazlem przyczyne
plik w 0_text z flagami 536
trzeba oblukac co tam jest nie tak
jak komus crashuje to niech wrzuci do 0_text http://www.sendspace.com/file/w4uwsx
katalonbar
Czy posiada ktoś fryzurkę dla Perdijica?

Goofy
Czy posiada ktoś używane gumofilce? To nie miejsce na takie pytania.

T-Mac
i ja Edit
jak skoncze ta face to beda i wlosy
kuba12-15
Tim zarzucisz plik ze slotami przyśpiewek?
T-Mac
CYTAT(kuba12-15 @ Mar 9 2013, 17:36) *
Tim zarzucisz plik ze slotami przyśpiewek?

napisz kogo chcesz bo nie mam teraz tyle czasu by to wszystko przepisywac
karwocha
Dla Manchesteru United poproszę
kuba12-15
Daj mi lecha i koronę jak możesz :smile.gif
T-Mac
MU - 155 do 159 w 0_sound
Lech 450 do 459 w 0_sound
Korona 445 do 449 w 0_sound
karwocha
Nie wie ktoś może dlaczego gra w pewnych rejonach boiska zaczyna mi trochę klatkować?
System: Windows 8 Pro
grafika: Karta wideo NVIDIA GeForce GT 630M 2GB
8 GB RAM
procek: Intel Core i3-2730M 2,40 GHz
kuba12-15
Nie jestem pewien, ale jest to chyba stadionów. Jeżeli, są one oczywiście z górnej półki wink.gif
Jacops
Mam taki problem. Patch działa bez zarzutów, ale przy każdym włączaniu gry wyskakuje mi okienko z prośbą o wpisanie nazwy użytkownika i wybór trudności. Nawet jeśli to wypełnię, po ponownym włączeniu PESa jest to samo i nie mogę przez to nic zapisywać. Znacie jakiś skuteczny sposób żeby się tego pozbyć?

Edit: Wystarczyło usunąć folder z Moich Dokumentów i wkleić of'a do nowoutworzonego po pierwszym włączeniu gry. Przepraszam.
panoramix
CYTAT(T-Mac @ Mar 9 2013, 11:39) *
kurcze teraz zauwazylem ze gra crashuje jak chce sie zagrac Man City
trzeba bedzie to rozgryzc

edit
znalazlem przyczyne
plik w 0_text z flagami 536
trzeba oblukac co tam jest nie tak
jak komus crashuje to niech wrzuci do 0_text http://www.sendspace.com/file/w4uwsx

Jak to zrobić?
Outqer
Panoramix, ściagasz DKZ Studio, następnie wybierasz Open File -> 0_text.afs, szukasz unknow_00536, klikasz Import i wybierasz plik który wrzucił Timak, następnie zapisujesz i done.
NLP
@panoramix wrzuć do kitserver\dat\0_text.dat\, a następnie daj detach i attach w kitserverze
acm2108
Po tym, co zobaczyłem przed chwilą, wracam do poczciwej szóstki! biggrin.gif Kapitalna robota smile.gif
przemosekk
przepraszam że tutaj daję temat, ale mam pytanie. Może orientuję się ktoś z patchmakerów lub userów jaka jest strona z twarzami i włosami do pes 6? Szukam jej i nie moge znalezc a chciałem poszukac paru twarzy. Proszę o pomoc.
Jacops
Czy na pewno jest to plik 00536, bo podmieniłem go w ten sam sposób co Fenerbahce oraz Galatasaray i o ile nazwy drużyny pozamieniało to przy wyborze Manchesteru City ciągle wywala z gry? smile.gif
boffe
W czasie meczu rozgrywanego obojetnie miedzy jakimi druzynami zadnemu z pilkarzy nie wyswietla sie twarz. Wyglada to tak:
http://oi49.tinypic.com/107l1z8.jpg

Wie ktos moze jaka jest tego przyczyna? Podmienialem plik exe, folder face i hair sa wrzucone do kitservera i jest on zainstalowany. Dodam rowniez, ze przed gwizdkiem sedziego twarze pokazuja sie normalnie.
Jason Bourne
Zmień w folderze kitserver w programie lodcfg.exe detale na mniejsze.
for example
raul_ole
Można skopiowac stadiony z innego patcha? Nie mam trybun na stadionach ( puse biale pola )
artysta germanista
CYTAT(raul_ole @ Mar 11 2013, 01:06) *
Można skopiowac stadiony z innego patcha? Nie mam trybun na stadionach ( puse biale pola )

mam taki sam problem
karwocha
możecie podać nazwy piosenek użytych w patchu?
T-Mac
CYTAT(karwocha @ Mar 12 2013, 02:22) *
możecie podać nazwy piosenek użytych w patchu?

szczerze to wszystkiego nie zapisalem ale

54 Green Day - Kill The Dj
55 Imagine Dragons - Radioactive
56 lostprophets - We Bring an Arsenal
57 Foster The People - Pumped Up Kicks
58 Nonpoint - In The Air Tonight
59 red hot
60 The Naked And Famous - Young Blood
61 Kris Kross - Jump
65 - the_ting_tings_-_hands
66 NERD hot and fun
kuba12-15
@Bart jak tam stadiony ? smile.gif
adriano91
Szlag mnie trafia :/ dlaczego tak mam ?

I dlaczego mam zamiast logo np Lecha to jakiegoś innego klubu ? I tak całej Polskiej ligi pozmieniane ;/

A i podeśle ktoś link do czystego kitservera ?
T-Mac
ooo matko
zainstaluj poprawnie patcha
adriano91
ale to jest od p_text czy kitservera?

Bo mam kita po poprzednim patchu, nie moge znaleźć czy stego
kuba12-15
od p_text smile.gif
T-Mac
p_text 0_text z tego co widze
w p_text sa tekstury od tablic
w 0_text sa herby druzyn
na skrinie nie ma ani jednego ani drugiego
adriano91
To jak to możliwe jak mam skopiowane proso na PESA ? ;//
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.