Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v7 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v7
Stron: 1, 2, 3, 4
krzysiu101
Stroje wszystkich klubów, prócz Bundesligi mi działają. Kto wie, dlaczego właśnie w tej lidze nie mam stroi? wink.gif
mieszczuch1
Siemka. smile.gif
mam problem jak gram w Karierę co jakiś mecz wyskakuje mi ramka nie wysyłaj błąd z exe ma ktoś też taki problem ? proszę o szybką pomoc
harus10
Patch na poziomie smile.gif tylko moje pytanie kiedy ukarzą się te obiecane stadioniki i czy w ogóle bedą?
petersett
super

moja pierwsz przygoda z tym paczem,

jestem juz stary postanowilem sobie to sciagnac

1. dzialalo w menu potem juz meczu nie wczytalo zawiesilo sie
2. kitserver sam musialem folder zalozyc bo takiego nie bylo w ogole

prosze o pomoc w instalacju

przydalaby sie instrukcja dla osob nie majacych zadnego doswiadczenia z edycja gier
skotar(L)
Przecież instalacja nie jest skomplikowana, wystarczy pliki wypakować i powrzucać do odpowiednich folderów. Na pierwszej stronie jest opisane jaki plik do jakiego folderu.
petersett
CYTAT(skotar(L) @ Jul 15 2013, 20:44) *
Przecież instalacja nie jest skomplikowana, wystarczy pliki wypakować i powrzucać do odpowiednich folderów. Na pierwszej stronie jest opisane jaki plik do jakiego folderu.

niestety coś jest nie tak, nie było kitservera sam zalozylem, gra nie dziala, nie ma paskow telewizyjnych, niektore mecze sie nie wczytuja gra sie zawiesza

instrukcja - wrzuc to tam i tam bez jakiejs pomocy mozliwej jest nieskuteczna dla osób nie znajacych sie na tym

mam nadzieje ze kiedys ktos z tworcow tego patcha podpowie co robic by gra działałą pzdr
skotar(L)
Tego folderu nie tworzysz tylko musisz pobrać go.

http://www.sendspace.com/file/sj8iyr

I tam wrzucasz potrzebne pliki.
hubertek7
Siemka, mam problem z kitsami. Mianowicie w grze wszystko ładnie, normalnie wgrane po 2 komplety dla każdej drużyny, ale gdy w przedmeczowym menu wybieram, są one strasznie pomieszane. Np. Legia zamiast kompletu białego i zielonego, ma jakiś żółty z szarfą i biały z takim samym skośnym paskiem, model tych stroi z menu wygląda jak z oryginalnej wersji pes-a, i kompletnie nie odzwierciedlają one (nawet kolorami) stroi które tak naprawdę posiada dana drużyna. Dla przykładu, wybieram dla Legii te białe i czarne dla innego zespołu, a w meczu okazuje się, że obie drużyny grają w zielonych strojach. Strasznie to irytujące więc proszę o info jak to usunąć. Oraz druga rzecz - pomimo wrzucenia do kitservera, nie wgrały mi się piłki, buty chyba też bo mam tylko 9 par. Wiecie co mogę z tym zrobić? Dzięki za pomoc.smile.gif
#Chałwa
Zamierzacie zrobić jakiś update po okienku transferowym, albo wersje v8?
etrabant90
Dołączam się do pytania wyżej wink.gif
kacpero

Witajcie kiedy będą dostępne stadiony ? Super patch gratki za kupe dobrej roboty Pozdr!
El Polacco
Że tak spytam - ktoś w to jeszcze gra?
#Chałwa
CYTAT(El Polacco @ Oct 13 2013, 12:17) *
Że tak spytam - ktoś w to jeszcze gra?
Że tak odpowiem - tak.
boffe
Czesc! Mam pewien problem. A mianowicie kiedy probuje rozpoczac tryb kariery i wybiore juz swoja druzyne to wszystkie pozostale druzyny dobiera mi losowo i nie moge ich zmienic. Kiedys nie mialem z tym problemu i dobrane losowo druzyny moglem usunac i dac w ich miejsce te ktore chcialem. Wie ktos w czym moze byc problem? Z gory dzieki smile.gif
Mac007
Taki mały błąd, gdy właczam table w ML to zamiast herbów drurzyn mam litery, też tak macie czy ja coś źle wgrałem.
GooFy
CYTAT(Mac007 @ Nov 5 2013, 01:18) *
Taki mały błąd, gdy właczam table w ML to zamiast herbów drurzyn mam litery, też tak macie czy ja coś źle wgrałem.

Niestety każdy tak ma sloty herbów w tabeli i scoreboardów są te same, więc nic z tym nie można zrobić.
popolupo
Witam
Panowie pomoże ktoś ze scoreboard'ami - na evo-web koleś daniel_juve zrobił dla Premier League i Bundesligi, ale po wrzuceniu no "naszego" patch'a nie działają poprawnie.
Którą teksturkę w pliku 151 i który plik trzeba podmienić by to działało tylko dla tych lig?

Dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.