Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 5 na PS2 już jest!!!!!!!!!!!!!!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2
kocur
Grać sie nieda ale emulator jest biggrin.gif
BaraneQ2!
QUOTE(TeDi @ Sep 27 2005, 21:44:19)
A pamiętacie w jakich okolicznościach wyszło demo?? Jakby nie jeden łepek, to do dziś by nikt nic nie wiedział. Nie mòwię, że to jest prawda, ale jak barca90 pokaże filmik to uwierze.
A z drugiej strony to niedługo będzie PES5, lepiej dopracowany niż WE9
[right][snapback]37218[/snapback][/right]

"...do dzis by nikt nic nie wiedział..." ?? mysle ze by sie pare osob zorientowało . . . bo demko zostało wrzucone na stronke gry.wp pare dni po tym jak sie pojawiło na forum . . . pozdrO 600 ;P
who_me
QUOTE(TeDi @ Sep 27 2005, 18:44:19)
A pamiętacie w jakich okolicznościach wyszło demo?? Jakby nie jeden łepek, to do dziś by nikt nic nie wiedział. Nie mòwię, że to jest prawda, ale jak barca90 pokaże filmik to uwierze.
A z drugiej strony to niedługo będzie PES5, lepiej dopracowany niż WE9
[right][snapback]37218[/snapback][/right]

z tego co wiem to nie bedzie ZADNYCH!! roznic w gameplay'u pomiedzy we 9 a PES 5 ph34r.gif chyba ze sie myle ph34r.gif
TeDi
QUOTE(samuel666 @ Sep 28 2005, 12:51:31)
z tego co wiem to nie bedzie ZADNYCH!! roznic w gameplay'u pomiedzy we 9 a PES 5  ph34r.gif      chyba ze sie myle ph34r.gif
[right][snapback]37290[/snapback][/right]

Mi chodziło o to, że PES5 będzie bardziej dopracowany niż WE9, poprawią malutkie błędy, dadzą uktualniejsze składy, takie tam drobne korekty, bo z tego co wiem ostatnie dwa PESy były lepiej dopracowane niż Winningi. A PES PC tuż tuż cool.gif
ojejku
Ale i tak ostatecznie WEx:I a pòźniej WEx:LE było najlepsze. Więc suma sumarum, WE lepsze tongue.gif
roni1920
ludzie wiecie co fifa 2006 już jest w necie zobaczcie na nforce.nl . Ale ja i tak wole pesa5 i nie moge doczekać.!!!!
who_me
taaa widze .tylko jakim programem z takich stron sie sciaga??bo emulem ani torrentem nie ma jak;/ ph34r.gif
roni1920
no wejdz na torrenty.org i tam sciagniesz torrenta fify 2006. a ta strona nforce pokazuje jakie gry wyszły na internet!!
who_me
http://osiolek.com/?id=7697

tylko nie wiem czy mi sie oplaca xxx tongue.gif
bo za kilka dni pewnie bedzie w necie pes 5 na pc cool.gif
TeDi
QUOTE(roni1920 @ Sep 28 2005, 18:59:22)
ludzie wiecie co fifa 2006 już jest w necie zobaczcie na nforce.nl . Ale ja i tak wole pesa5 i nie moge doczekać.!!!!
[right][snapback]37345[/snapback][/right]

Fifa nie tylko jest w necie, ale także już w sklepach, wczoraj byłem w bydgoskim empiku to widziałem wersje na PS2 i PC.
Viperdiesel
QUOTE(samuel666 @ Sep 28 2005, 18:54:29)
http://osiolek.com/?id=7697

tylko nie wiem czy mi sie oplaca xxx tongue.gif
bo za kilka dni pewnie bedzie w necie pes 5 na pc cool.gif
[right][snapback]37353[/snapback][/right]

Ja już mam pobrane PES'a 5 ok. 700 MB tylko, że na PS2 ..::Thanks 4 TeDi::..
PS. Samuel(satan) tongue.gif nie możesz sobie kupić Pleya?? biggrin.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif
BartekRym
cO TO ZA GŁUPIE PYTANIE DLACZEGO???? mOŻE NIE MA KASY ALBO S
BartekRym
Viperdiesel
QUOTE(BartekRym @ Sep 28 2005, 20:06:09)
who_me
juz spokojnie misiaczki:*:* kocham was dwoch biggrin.gif
who_me
http://forum.fifaserwis.com/showthread.php...ighlight=statsy

moze poruszymy temat statystyk roznych zawodnikow w pes5 bo robi sie powoli nudno z tymi postami na temat premiery(to juz kazdy wie dry.gif ) tongue.gif
albin22
mam pytanie kiedy wyjdzie pes5 na pc bo niektòrzy piszą ze tak a niektòrzy ze tak i nie wiem jusz sam prosze o dokłdną date pes5 na pc z gòry dzieki
Radarek
QUOTE(albin22 @ Sep 29 2005, 11:16:08)
mam pytanie kiedy wyjdzie pes5 na pc bo niektòrzy piszą ze tak a niektòrzy ze tak i nie wiem jusz sam prosze o dokłdną date pes5 na pc z gòry dzieki
[right][snapback]37413[/snapback][/right]

Urwales sie z choinki? dry.gif Oficjalna premiera na PC: 28 pazdziernik 2005 rok. Znajac zycie jest duza szansa ze pojawi sie wczesniej w wersji pirackiej do sciagniecia. Jak to mozliwe? Ano chocby dlatego ze sklepy dostaja taki produkt tydzien, dwa wczesniej niz jest premiera i zawsze znajdzie sie jakis pan Kazio ktory zripuje plytke i udostepni na necie :-).
TeDi
QUOTE(albin22 @ Sep 29 2005, 11:16:08)
[right][snapback]37413[/snapback][/right]

Tego tak naprawdę nie wie nikt. Oficjalnie PES5 na PS2 ma wyjść 20 października, a od prawie tygodnia można już go pobrać z neta. Premiera na PC ma być do końca października, ale mam nadzieję, że tak jak w przypadku PS2 jego wersja lada dzień będzie w sieci cool.gif
cambel
Juz jest na ps2 oto strona na ktorej sie znajduje http://thepiratebay.org
TeDi
QUOTE(TeDi @ Sep 26 2005, 21:48:36)
Tamtego nie pobierzesz, bo na razie nie ma Seedsòw. Spròbuj tutaj http://thepiratebay.org/details.php?id=3388305 zanim podałem link sam sprawdziłem u siebie czy działa, i działa.
[right][snapback]37046[/snapback][/right]

QUOTE(Boski1985 @ Sep 29 2005, 15:26:15)
Juz jest na ps2  oto strona na ktorej sie znajduje  http://thepiratebay.org
[right][snapback]37428[/snapback][/right]

nie śpij i czytaj uważnie posty my tu już od kilku dni o tym mòwimy, a link dałem 26
mic
PES5 wlasnie se sciagnalem, wypalilem i jestem pod wrazeniem smile.gif
Ale ! ALE ! Nie ma dalej Allianz Arena sad.gif Moj Bayern ma prawie caly sklad na licencji, ale logo i nazwa sa do pupy sad.gif

Ma ktos juz jakiegos patcha na to smile.gif ? tongue.gif

pzdr! ;p
michau000
jak juz piszesz takie rzeczy to moze podaj jakis namiar albo inny szczegol, bo mysle ze jedyna reakcja na to co napisales narazie moze byc strumien bluzg pod Twoim adresem [znajac coniektorych;]

edit: sorry, nie pomyslalem ze prawdopobonie piszesz o wersji ps2:)
mic
Oczywiscie ze mowie o wersji na PS2 wink.gif

A co do patcha - na szczescie jest mozliwosc importu roznych rzeczy z Option File z PES4 smile.gif

pzdr!
TeDi
QUOTE(mic @ Sep 29 2005, 17:49:29)

A co do patcha - na szczescie jest mozliwosc importu roznych rzeczy z Option File z PES4 smile.gif

pzdr!
[right][snapback]37450[/snapback][/right]

Jak już masz PES5 to weź napisz jak tam transfery, chodzi mi o to, czy Figo i Solari są w Interze, Robinho i Baptista w Realu i czy Żuraw i Boruc w Celticu oraz napisz jeszcze o transferach, ktòrych nie wymieniłem, ok cool.gif
who_me
sciagnal ktos tego patcha ktory wprowadza zmiany w skladzie realu(robinho,baptista ....) ?chodzi mi o robinho ktory ma jakies za wysokie staty;/

ps : znalazl ktos wreszcie tego pes'a5 pc ??? ph34r.gif
Rychał
Witam nie wie ktoś przypadkiem jaką nazwe ma stroj realu madryt bo chce podmienic? smile.gif
who_me
QUOTE(mic @ Sep 29 2005, 15:49:29)

pzdr!
[right][snapback]37450[/snapback][/right]

jezeli mozesz to napisz jakie robinho ma statsy strzalow (te tylko trzy statystyki) please tongue.gif
Snikers
CZe.
mam prosbe skad sciagnąc emulator do ps2(i Bios) zeby grac w PES5.z gòry dzieki ...
mic
TeDi

Jezeli chodzi o te transfery co napisales to:
- W Celticu sa Zurawski i Boruc
- W Interze sa Figo i Solari
- W Realu Madryt sa Robinho i Baptista

Jezeli kcesz cos wiecej to pisz smile.gif

samuel666

Robinho w PES5 (staty strzalow)

Shot acc - 77
Shot power - 77
Shot Technique - 77

To chyba wszystko smile.gif

pzdr! wink.gif
TeDi
QUOTE(Snikers @ Sep 30 2005, 10:11:57)
CZe.
mam prosbe  skad sciagnąc emulator do ps2(i Bios) zeby grac w PES5.z gòry dzieki ...
[right][snapback]37515[/snapback][/right]

Sprawa z emulatorem jest taka niby istnieje, a jak go już masz to i tak sobie nie pograsz, bo to ma jakieś super wielkie wymagania i nawet na bardzo dobrym sprzęcie pokazuje taką liczbę fpsòw jakby to był pokaz slajdòw. Tek więc nie można grać w PESa 5 wersje przeznaczonym na PS2 na PC, niestety sad.gif
amar
Chlopaki... Zeby uciac Wasze spekulacje. Emulatory PS2 istnieja - ale zadnej gry nie pociagna. Czekac cierpliwie na wersje PC, ktora pojawi sie juz na dniac i nie biadolic smile.gif
wlodek
Panowie kurde niemam kibicòw na trybunach!!!!!!!!
Mam pes5 na ps2(pirata)i kużwa podczas meczu mam puste trybuny a doping slychać,kibice są tylko we wstawkach filmowych.
Powiedzcie czy da sie coś z tym zrobić???????????????????/
bambocha
Emulatory ps2 niieodpalą żadnej gry płynnie dlatego że PS2 jest 64-bitowe a jak narazie niemamy windows'a 64-bitowego :]
who_me
QUOTE(wlodek @ Oct 19 2005, 11:14:14)
Panowie kurde niemam kibicòw na trybunach!!!!!!!!
Mam pes5 na ps2(pirata)i kużwa podczas meczu mam puste trybuny a doping slychać,kibice są tylko we wstawkach filmowych.
Powiedzcie czy da sie coś z tym zrobić???????????????????/
[right][snapback]39658[/snapback][/right]

kibicow nie ma i nie bedzie!!a to dlatego ze ludzie z konami chcieli aby nam pes 5 dzialal szybciej .pozatym gram na kamerze NORMAL LONG i na to nie zwracam uwagi.podobno na wszystkich turniejach gra sie na normal long i jest to najlepsza kamera(dla mnie) wiec i ty moze zacznij tongue.gif
Arek1974
Czy to jest pewne na 100%, że w czasie gry nie będzie kibicòw na trybunach (tzn. będą widoczni tylko w czasie przerw i powtòrek) ? Przecież to kicha ! W 3 i w 4 byli i dało się grać (niektòrym pomagał Double Speed albo 3DAnalizer) ! Przecież granie bez kibicòw (niezależnie od ustawienia kamery, ja akurat gram na Long) to nie to samo. Mam nadzieję, że jednak będzie inaczej. Brak kibicòw nie spowoduje wprawdzie u mnie przerzucenia się na FIFE, ale będę co najmniej zawiedziony.
cezus
Co ciekawe- jak wybiore kamerę normal close lub broadcasting kibice sie pojawiają(tyle,że z tych kamer grać sie nie da).Piszę o wersji na xboxa.Miejmy nadzieję,że to wersja beta albo,że będzie sie dało coś z tym zrobić w patchu(wolf już wspominał,że będzie patchował 5tkę).

Pozdrawiam
baski18
Jezeli pamietam to Wolf mowil ze teraz dla niego najlepsza gra jest Fifa ... wiec na jego patche nie licz...

Jezli chodzi o kibicow mi to nie przeszkadza ze ich nie ma ... jezeli kiedys grales w We2k2 to wiesz ze grafika (lub takie szczegoly) nie sa najwazniejsze, a sam gameplay smile.gif

Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.