Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 5 na PS2 już jest!!!!!!!!!!!!!!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2
cro1
No to się doczekaliśmy: http://www.mininova.org/tor/118297 narazie to wersja na konsolę ale skoro piszecie że oficjalna wersja konsolowa ma być 20.X to pewnie wersja na PC też będzie lada dzień. Pozdrawiam.
Rokefeler19
no faktycznie juz jest.dziwna sprawa bo fifa06 tez juz od kilku dni jest na ps2 do sciagniecia.a nie moglo by tak byc na PC tongue.gif
ftomekk
Wyglada na to ze to nie fake.
Ten sam torrencik jest na torrentBytes.
Dla majacych tam konto:
http://www.torrentbytes.net/details.php?id=9735
TeDi
Ci co mają pleya to są szczęśliwcy smile.gif ja mam niestety xboxa sad.gif a na niego szukałem po necie pesa jeszcze nie ma sad.gif
Mam prośbe jak ktoś już zobaczy jakiegoś torrencikia PESa na xboxa to niech tu napisze link tongue.gif
stQ
hmm to napewno full wersja ? tongue.gif bo slyszalem ze na ps2 premiera 20 a na pc 28 pazdziernika ?tongue.gif to o co biega tongue.gif bo ja juz pes5 na pc nie moge sie doczekac biggrin.gif
barca90
a kiedy na PC????????????????????????????????????????????????????
cro1
Z tego co wiem to na necie zawsze gry pojawiają się przed oficjalną premierą więc to pewnie nie żart. Niestety tego nie ściągam bo czekam na wersję PC. Pozdrawiam.
..::SHADOW::..
Wiecie może czy jak bym sciągnął PESA 5 na PS2 to czy dało by sie grac przez jakis emulator.
Jesli ktoś zna jakis dobry emulator(naprawde dobry:)) bo jesli tak to zapodajcie linka jak mozecie:><radocha>
lukasso
QUOTE(barca90 @ Sep 26 2005, 19:38:54)
a  kiedy na PC????????????????????????????????????????????????????
[right][snapback]37029[/snapback][/right]

20.10.2005
TeDi
QUOTE(..::SHADOW::.. @ Sep 26 2005, 20:57:02)
Wiecie może czy jak bym sciągnął PESA 5 na PS2 to czy dało by sie grac przez  jakis emulator.
Jesli ktoś zna jakis dobry emulator(naprawde dobry:)) bo jesli tak to zapodajcie linka jak mozecie:><radocha>
[right][snapback]37033[/snapback][/right]

Ja sciągnołem jakiś emulator "Pleya 2"-napisałem w cudzysłowiu, bo jak się okazało nie był sad.gif myślałem, że będzie ok bo znalazłem go na tdt. Specjalnie dla niego ściągnołem WE 9 prawie 2 GB, odpalam emulator i szlak mnie trafił, bo nie działało, pożyczyłem od kupla dwa orginały i też nie działały. Szukałem innych emulatoròw i nie znalazłem, chyba takowych nie ma sad.gif także pozostaje czekać na wersję PC, a ja osobiście czekam na wersje xboxową, ktòrej na razie też nie ma sad.gif
lukasso
QUOTE(TeDi @ Sep 26 2005, 20:16:03)
Ja sciągnołem jakiś emulator "Pleya 2"-napisałem w cudzysłowiu, bo jak się okazało nie był  sad.gif myślałem, że będzie ok bo znalazłem go na tdt. Specjalnie dla niego ściągnołem WE 9 prawie 2 GB, odpalam emulator i szlak mnie trafił, bo nie działało, pożyczyłem od kupla dwa orginały i też nie działały. Szukałem innych emulatoròw i nie znalazłem, chyba takowych nie ma  sad.gif także pozostaje czekać na wersję PC, a ja osobiście czekam na wersje xboxową, ktòrej na razie też nie ma sad.gif
[right][snapback]37040[/snapback][/right]

zgadzam sie z przedmòwca
tez miałem podobna sytuacje
tak więc albo emulatory PS2 to nie wypały albo trzeba mieć zajebistego kompa
Johnes
No to może jak przyspieszyli datę wyjśca na konsolę to może i na PC wyjdzie szyciej? Tydzień pòźniej? Jak myślicie?
Viperdiesel
Czy mògłby mi ktoś wytłumaczyć jak ściągnąć tego PES'a z mininovy bo pròbuje Azureusem ale jakoś nie mogę, już dodałem go do pobieranych, ale jak sądzę nie ma źròdeł. Jak to zrobić, żeby wszystko chodziło przynajmniej poprawnie?? Czy już go ktoś pobierał?? Prosiłbym o jakąś sensowną odpowiedź. smile.gif
TeDi
Tamtego nie pobierzesz, bo na razie nie ma Seedsòw. Spròbuj tutaj http://thepiratebay.org/details.php?id=3388305 zanim podałem link sam sprawdziłem u siebie czy działa, i działa.
bambocha
emulatory do gier na ps2 są ale tylko dal tyh takich jaby gorszych gier pod wzgledem grafiki :] znalazłbyś emulatora na PS2 ale niepociągnie takiej gry jak PES5 sad.gif .. gry na ps2 działają w 64-bitowym systemie a my jak dontej pory mamy windowsa 32-bitowego ph34r.gif
albin22
wierzyć mi się nie chce
Viperdiesel
QUOTE(bambocha @ Sep 26 2005, 20:48:56)
emulatory do gier na ps2 są ale tylko dal tyh takich jaby gorszych gier  pod wzgledem grafiki :] znalazłbyś emulatora na PS2 ale niepociągnie takiej gry jak PES5 sad.gif  .. gry na ps2 działają w 64-bitowym systemie a my jak dontej pory mamy windowsa 32-bitowego  ph34r.gif
[right][snapback]37047[/snapback][/right]

Ale juz za niedlugo wchodzi 64 bitowy Longhorn i domyślacie się co się będzie działo biggrin.gif

PS. Wielkie dzięki TeDi, już załapało, i nawet szybko leci...

PS2. Czy mògłby mnie ktoś przekierować do działu gdzie jest wytłumaczone jak poprawnie nagrać gry na PS2 na plytke DVD(of koz jeśli takowy istnieje)??
Ewentualnie, opisać jak to zrobić, bo kiedyś czytałem, że trza zrobić coś z tymi plikami iso, bo ogòlnie to chodzi mi o tego PES'a 5 na PS2/
sorki, za chaotyczność textu
norek
1. na emulatorze na ps2 nie popykasz....gdyz wszelkie programy przepusczaja do 2-3 klatek na sekunde wiec mozna czekac i czekac
2. skoro juz na ps2 jest to tak jak myslalem...poczatek pazdziernika i bedziemy pogrywac w pesa5
3. prosze tu nie piracic biggrin.gif
tomek_czyz
siemka ziomki biggrin.gif a slyszeliscie o np:PCSX2 - emulator na linuxa biggrin.gif , nie wiem czy na winszita jest, ale na liunuxa jest , co prawda nie sprawdzalem sam ale ludzie mowia ze fajnie smiga
TeDi
QUOTE(Viperdiesel @ Sep 26 2005, 22:15:03)
PS. Wielkie dzięki TeDi, już załapało, i nawet szybko leci...

PS2. Czy mògłby mnie ktoś przekierować do działu gdzie jest wytłumaczone jak poprawnie nagrać gry na PS2 na plytke DVD(of koz jeśli takowy istnieje)??
Ewentualnie, opisać jak to zrobić, bo kiedyś czytałem, że trza zrobić coś z tymi plikami iso, bo ogòlnie to chodzi mi o tego PES'a 5 na PS2/
sorki, za chaotyczność textu
[right][snapback]37053[/snapback][/right]

Nie ma sprawy smile.gif

A co do nagrywania płytek do pleya 2, to nie wiem czy to jest prawda, bo sam nigdy nie pròbowałem, ale podobno ten program przegrywa takie rzeczy, cytat:

"GameJack 5.0.3.6

Silny konkurent dla Alcohol 120% oraz Clone CD/DVD. Głòwnym zadaniem aplikacji jest kopiowanie niemożliwego, czyli płytek zabezpieczonych przed tym właśnie procederem. Posiada rozbudowane opcje pozwalające na kopiowanie i emulowanie najtrudniejszych do obejścia zabezpieczeń. Poza zwykłymi płytami CD/DVD, aplikacja może także kopiować płyty Video-DVD oraz gry na Playstation 2. Program instaluje się z własnym wirtualnym napędem DVD-ROM".

link, gdzie można pobrać=> http://www.programosy.pl/index.php?s=prog&id=955
Viperdiesel
QUOTE(TeDi @ Sep 27 2005, 01:43:50)
Nie ma sprawy  smile.gif

A co do nagrywania płytek do pleya 2, to nie wiem czy to jest prawda, bo sam nigdy nie pròbowałem, ale podobno ten program przegrywa takie rzeczy, cytat:

"GameJack 5.0.3.6

Silny konkurent dla Alcohol 120% oraz Clone CD/DVD. Głòwnym zadaniem aplikacji jest kopiowanie niemożliwego, czyli płytek zabezpieczonych przed tym właśnie procederem. Posiada rozbudowane opcje pozwalające na kopiowanie i emulowanie najtrudniejszych do obejścia zabezpieczeń. Poza zwykłymi płytami CD/DVD, aplikacja może także kopiować płyty Video-DVD oraz gry na Playstation 2. Program instaluje się z własnym wirtualnym napędem DVD-ROM".

link, gdzie można pobrać=> http://www.programosy.pl/index.php?s=prog&id=955
[right][snapback]37068[/snapback][/right]

Po raz drugi WIELKIE DZI
barca90
moj kumpel zalatwil sobie dzisiaj WE 9 ma PC
Radarek
QUOTE(barca90 @ Sep 27 2005, 11:34:44)
[right][snapback]37088[/snapback][/right]

Malo wiarygodne...
Jesli nawet to prawda to zalatw od qmpla i udostepnij nam :].
Winek
QUOTE(barca90 @ Sep 27 2005, 11:34:44)
[right][snapback]37088[/snapback][/right]

a mòj kumpel ma pryszcza na chujku blink.gif też wam załatwić ? laugh.gif
JAACA
Winek daruj sobie teksty nie wnoszace nic do tematu. Chyba trzeba nam jakiegos nowego admina bo po odejciu kemota cholota sie panoszy ...
barca90
QUOTE(Winek @ Sep 27 2005, 11:49:38)
a mòj kumpel ma pryszcza na chujku blink.gif  też wam załatwić ?  laugh.gif
[right][snapback]37098[/snapback][/right]

sam k**wa widzilem bo wczoraj u niego bylem wiec nie gadaj jak nie wiesz
gosciu ma juz toj ak sie dowiedzialem od zeszlego poniedziaku i dzisiaj mialem to dostac mialabym to wczesniej ale gosciu nie ma przegrywarki DVD i ma to na dysku bo mu wujek z warszawy zalatwil i ten owy wujek mial mi wyslac to poczta i dzisiaj wlasnie mam isc po to

a zeby cie zatakac to pierwsze co zrobie to nagram jakis dowolny mecz postaram sie to zrobic dzisiaj jak bede to mial

jedyny minus tej gry to jest to ze jest po japonsku

WINEK:

SKOCZ MI NA WORA ZESIJ KACZORA
Radarek
QUOTE(barca90 @ Sep 27 2005, 15:23:19)
gosciu ma juz toj ak sie dowiedzialem  od zeszlego poniedziaku i dzisiaj mialem to  dostac mialabym to wczesniej ale gosciu nie ma przegrywarki DVD i ma to na dysku bo mu wujek z warszawy zalatwil i ten owy wujek mial mi wyslac to poczta i dzisiaj wlasnie mam isc po to
a zeby cie zatakac to pierwsze co zrobie to nagram jakis dowolny mecz postaram sie to zrobic dzisiaj jak bede to mial

WINEK:

[right][snapback]37119[/snapback][/right]

No to przegrywaj bo chcemy pograc biggrin.gif
barca90
JESZCZE NIE MAM ALE ON NAPEWNO MA BO SAM WIDZIALEM I MAM ISC WIECZOREM DO NIEGO PO TO CO JEGO WUJEK WYSLAL I MOWIL ZE JUZ DZIS POWINIEN MIEC DLA MNIE

TeDi
Jeśli to prawda to czy mògłbyś udostępnić nam tę gierkę, poprzez zrobienie torrenta i danie nam adresu do tego lub byś np wysłał komuś z forumowiczòw płytkę z grą a on by się zobowiązał wysłać te kopie 5 osobom, a każda z tych 5 osòb zrobiła by kolejne 5 kopii i wysłała dalej, każdy po 5 kopii i tak dalej.
Mi by takie coś pasowało, ponieważ mam nagrywarke dvd, a koszty każdy by ponosił samemu i tak mu taniej wyjdzie niż by pirata kupiła za 15-20 zł.
pozdro
JTK
QUOTE(barca90 @ Sep 27 2005, 16:11:03)
JESZCZE NIE MAM ALE ON NAPEWNO MA BO SAM WIDZIALEM I MAM ISC WIECZOREM DO NIEGO PO TO CO JEGO WUJEK WYSLAL I MOWIL ZE JUZ DZIS POWINIEN MIEC DLA MNIE
[right][snapback]37152[/snapback][/right]

Odblokuj sobie caps locka i przestan farmazony produkowac.
ojejku
barca90 może wujek dresik ortalionowy też ma ? biggrin.gif sorry nie mogłem się pwostrzymać laugh.gif

Co Wy mu uwierzyliście i już chcecie żeby torrenty wystawiał laugh.gif Takie teksty przebijają program i poglądy wielu partii politycznych w naszym kraju.

btw. Grał ktoś na ps2 w pes'a i we9 ?? niech zda relacje co i jak :>

pozdro.
korzen
QUOTE(JAACA @ Sep 27 2005, 13:00:49)
Winek daruj sobie teksty nie wnoszace nic do tematu. Chyba trzeba nam jakiegos nowego admina bo po odejciu kemota cholota sie panoszy ...
[right][snapback]37099[/snapback][/right]

ja ;P
TeDi
QUOTE(ojejku @ Sep 27 2005, 17:35:41)
barca90 może wujek dresik ortalionowy też ma ? biggrin.gif sorry nie mogłem się pwostrzymać  laugh.gif

Co Wy mu uwierzyliście i już chcecie żeby torrenty wystawiał  laugh.gif Takie teksty przebijają program i poglądy wielu partii politycznych w naszym kraju.

btw. Grał ktoś na ps2 w pes'a i we9 ?? niech zda relacje co i jak :>

pozdro.
[right][snapback]37163[/snapback][/right]

Jak ktoś gadał o demku PES5, że już w niego pyka to też nikt nie wierzył, wszystko jest możliwe smile.gif
Johnes
No to wrzucaj dościąganie WE! Ale przez jakiś emulator czy nie?
verelad
Taa a kolega wujka mojego wujka ma już PES 6. Chce ktoś?
michau000
QUOTE(korzen @ Sep 27 2005, 17:40:09)
ja ;P
[right][snapback]37168[/snapback][/right]

to lecimy w duecik?;p

ja bym chcial zeby to byla prawda z tym pesem na kompa... ale szczerze, watpie
barca90
hej dzwonilem do goscia przed chwila i powiedzial ze jeszcze niedoszlo z W-wa a powiedzial mi ze bedzie mial to jutro.sad.gif niestety all zalezy od poczty polskiej
Winek
QUOTE(bartosz05 @ Sep 27 2005, 18:56:10)
Weź ty sie nie udzielaj bo chłopak sie przestraszy i wcale nie da.A co do tego to wcale nie było śmieszne.Dopiero pośmiejesz sie jak sie okaże że to nie prawda.Barca90 trzymam cie za słowo.
[right][snapback]37190[/snapback][/right]

laugh.gif

laugh.gif

laugh.gif

ja mam pes11 ale nieumiem wrzucic na torrenta blink.gif pomoże ktoś?
Winek
QUOTE(barca90 @ Sep 27 2005, 15:23:19)
gosciu ma juz toj ak sie dowiedzialem  od zeszlego poniedziaku i dzisiaj mialem to  dostac mialabym to wczesniej ale gosciu nie ma przegrywarki DVD i ma to na dysku bo mu wujek z warszawy zalatwil i ten owy wujek mial mi wyslac to poczta i dzisiaj wlasnie mam isc po to

WINEK:

[right][snapback]37119[/snapback][/right]

Kurw się Kurewko laugh.gif
kocur
Jakby gierka była to juz mozna by ją gdzieś ściągnąć tak samo jak bylo z GTASA.Wielka ściema !!!!
cro1
QUOTE(kocur @ Sep 27 2005, 20:22:23)
Jakby gierka była to juz mozna by ją gdzieś ściągnąć tak samo jak bylo z GTASA.Wielka ściema !!!!
[right][snapback]37214[/snapback][/right]

Kocur masz racje bo jakby była to już dawno byłaby na torentach. Boże masło maślane. Pozostaje czekać i rozgrzewać łącza internetowe smile.gif. Pozdrawiam.
TeDi
A pamiętacie w jakich okolicznościach wyszło demo?? Jakby nie jeden łepek, to do dziś by nikt nic nie wiedział. Nie mòwię, że to jest prawda, ale jak barca90 pokaże filmik to uwierze.
A z drugiej strony to niedługo będzie PES5, lepiej dopracowany niż WE9
pablocoo
@Barca90
Problem w tym, ze WOGOLE NIE ISTNIEJE WE9 w wersji na PC
Moze to co widziales to demo PES5 albo WE9 odpalony na emulatorze, ale na pewno nie wersja PC...
BartekRym
Mòj drogi przedmòwco... Otòż zapewne nie wiesz ale nie ma czegoś takiego jak emulatory PS2!!! A to, co jest to jest fake!
Bakel
barca90 i Winek - po 20% i trzydniowy zawias.
gaca
jeśli juz wyszła gra na ps2 a jest to na 99%prawda to pewnie możemy sie spodziewać PES 5 na PC za około pòłtora tygodnia ,wiele razy sie zdarzało ze gry można było ściągać zanim była ich premiera
kocur
QUOTE(BartekRym @ Sep 27 2005, 21:02:39)
Mòj drogi przedmòwco... Otòż zapewne nie wiesz ale nie ma czegoś takiego jak emulatory PS2!!! A to, co jest to jest fake!
[right][snapback]37224[/snapback][/right]

user posted image
A jednak cos takiego jest tongue.gif

who_me
ja daje linka na emula tongue.gif

http://www.osloskop.net/r/16635.html

czyli ver na pc mozna sie spodziewac lada dzien cool.gif cool.gif
TeDi
QUOTE(kocur @ Sep 28 2005, 00:01:48)
user posted image
A jednak cos takiego jest  tongue.gif
[right][snapback]37265[/snapback][/right]

Jakiego programu używasz i czy dobrze ci chodzi tzn. płynnie.
StraY
ja tam widze 2,23fps co znaczy, ze ten "emulator" jest wolniejszy niz partia szachow wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.