Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: raealistyka w pes 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
leonarth
QUOTE(7899871 @ Sep 29 2005, 15:32:28)
Gram w demo PES 5 i poza zbyt łatwym faulowaniem przeciwnika, a właściwie zbyt często reagującym sędzią jest pewien problem znowu przez sędziego. Otòż zdarza się czasami że jest sytuacja 1 na 1, obrońcy  są za plecami, bramkarz broni, odbija na bok wprost do drugiego mojego napastnika, obrońcy w momencie odbicia są za jego plecami, i wtedy momencie sędzia gwiżdże spalonego.

[right][snapback]37429[/snapback][/right]

jest nowy przepis dotyczacy spalonego, a mionowicie ze spalony odgwizdywany jest w momencie przyjecia pilki, szkoda ze w rzeczywistosci nie jest on jeszcze zbyt czesto stosowany
Lyland
Ja dzis po zainstalowaniu dodatku z nowymi druzynami mialem takie oto sytuacje smile.gif

1. gralem meczyk z Barcelona.Podanie na sam na sam dostall Ronaldinho - mi sie wydawalo ze byl spalony - strzeli bramke.Gwizdek.Gosciu sie cieszy - ale jakos tak niemrawo - podbiega Eto'o,po chwili podczas filmikow odwracaja sie tak jakby w strone sedziego i przestaja sie cieszyc.BYL JEDNAK SPALONY !!! No po prostu mistrzostwo swiata !!

2. Druga sytuacja to cieszynka Martinsa.Typowa w jego stylu.Kilka fifrakow.Bardzo to mily widok wink.gif Ciekawe czy to dzieki patch-makerom czy tak po prostu bedzie
Koniuszy
QUOTE(Lyland @ Sep 29 2005, 22:41:37)
Ja dzis po zainstalowaniu dodatku z nowymi druzynami mialem takie oto sytuacje smile.gif

[right][snapback]37501[/snapback][/right]

moze zdradzisz z kad zassac te nowe taamy rolleyes.gif
TeDi
QUOTE(Koniuszy @ Sep 30 2005, 00:54:02)
moze zdradzisz z kad zassac te nowe taamy  rolleyes.gif
[right][snapback]37503[/snapback][/right]

3maj http://files.filefront.com/WECN_PES5_Demo_...;/fileinfo.html cool.gif
Gradzik
Ta wersja dema jest w porządku. Polecam.
Co do realistyki to po prostu kopara opada. Tu po prostu komentarz jest zbędny. Świetna gra.
Aha i ciekawostka: ostatnio gralem Arsenalem i Reyes podał piłke kolanem. Coś pięknego.
Winek
QUOTE(Gradzik @ Oct 1 2005, 12:09:55)
Ta wersja dema jest w porządku. Polecam.
Co do realistyki to po prostu kopara opada. Tu po prostu komentarz jest zbędny. Świetna gra.
Aha i ciekawostka: ostatnio gralem Arsenalem i Reyes podał piłke kolanem. Coś pięknego.
[right][snapback]37655[/snapback][/right]

podał piłkę kolanem ? rzeczywiście coś pięknego laugh.gif biggrin.gif

ale rzeczywiście giera jest bardzo realistyczna ... max smile.gif
ali
zauważyłem coś fajnego jak zawodnik jest rozpedzony w pada do bramki to tak fajnie uwiesza się na siatce strasznie to realistycznie ja np. był rzut rozny i zawodnik wzoł nabieg na piłke ale w nia nie trafił wpad do siatki i tak fajnie sie na niej uwiesił smile.gif
Winek
QUOTE(ali @ Oct 1 2005, 17:10:58)
zauważyłem coś fajnego jak zawodnik jest rozpedzony w pada do bramki to tak fajnie uwiesza się na siatce strasznie to realistycznie ja np. był rzut rozny i zawodnik wzoł nabieg na piłke ale w nia nie trafił wpad do siatki i tak fajnie sie na niej uwiesił smile.gif
[right][snapback]37700[/snapback][/right]

zgadza się smile.gif extra to wygląda tongue.gif
krolyk271
QUOTE(ali @ Oct 1 2005, 17:10:58)
[right][snapback]37700[/snapback][/right]

tak to jest cos bardzo fajnego i realistycznego w żadnej grze takiego czegoś niewiedziałem
TeDi
QUOTE(krolyk271 @ Oct 1 2005, 18:20:12)
tak to jest cos bardzo fajnego i realistycznego w żadnej grze takiego czegoś niewiedziałem
[right][snapback]37707[/snapback][/right]

Wiadomo cool.gif Konami wymyśla takie patenty, żeby gra była jak najbardziej rzeczywista smile.gif a fifa to pòźniej splagiatuje, tak jak te rzuty wolne i przywileje
lukasso
najgorsze są zbyt często odgwyzdywane faule
i brak kibicòw na stadionie
reszta to małe piwo
pograjcie w fife tam to dopiero realizm
ali
Ja się muszę pochwalić że mam, PS2 przerobione i mam piracka wersje PES 5 gra jest poprostu cudowna niektòrzy narzekają ze gra jest wolna troche jest wolniejsza w poròwnaniu do 3 cz4 ale jak ktos ma słebego kompa to jest jeszcze wolniejsza gra to 8 cud swiata pzdr.
Radarek
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 2 2005, 07:50:06)
[right][snapback]37744[/snapback][/right]

Ironia czy mowisz serio?
BaraneQ2!
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 2 2005, 08:50:06)
reszta to małe piwo

IronIa jak Nic . . . . cool.gif tongue.gif
Winek
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 2 2005, 07:50:06)
reszta to małe piwo

laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

włączyłem fife i wyłączyłem szybciej niż się instalowała laugh.gif EA robią z siebie kretynòw laugh.gif
to wogòle niewygląda na mecz piłki nożnej blink.gif boisko jest najlepsze laugh.gif
dzenda_dzenda
DO ZAŁOŻYCIELA TOPICU:poprawnie pisze sie: REALIZM a nie realistyka(?) blink.gif

co do realizmu to do gustu w demku przypadły mi (czasami nawet bardzo tongue.gif ) niecelne podania i gòrne i dolne, mocniejsze strzały(TAKIE PETARDY TERAZ KARLOSEM SADZI
lukasso
QUOTE(Radarek @ Oct 2 2005, 19:27:29)
Ironia czy mowisz serio?
[right][snapback]37835[/snapback][/right]

QUOTE(BaraneQ2! @ Oct 3 2005, 08:29:57)
IronIa jak Nic . . . . 
[right][snapback]37876[/snapback][/right]

QUOTE(Winek @ Oct 3 2005, 09:07:58)
laugh.gif
laugh.gif

włączyłem fife i wyłączyłem szybciej niż się instalowała laugh.gif EA robią z siebie kretynòw laugh.gif
to wogòle niewygląda na mecz piłki nożnej blink.gif boisko jest najlepsze laugh.gif
[right][snapback]37878[/snapback][/right]

hehe ale narobiłem szumu wink.gif oczywisicie ze IRONIA
Gradzik
QUOTE(Winek @ Oct 3 2005, 09:07:58)
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

[right][snapback]37878[/snapback][/right]

Tylko że mi te szczegòliki nie działaja nie wiem dlaczego na 4 też nie działały
czamian
no i niestety uleglem opini kolegow , ze ta fifa06 to calkiem inna gierka niz
wczesniejsze ze wymiata i takie tam. Zainstalowalem i dawaj. Intro nawet fajne
ale jakis taki dziecinny ten komentarz ale ogolnie ok. Menu dosc czytelne fajne
tryby gry no to sobie pomyslalem ze moze byc dobrze. Zaczynam meczyk Wisla -
Legia zawodnicy jacys troche nie podobni ale moze byc. Na poczatku troche ciezko
sie przestawic (na codzien gram w PES-a) ale jakos tam idzie. Pierwszy korner i co ?
Komputer strzela mi gola po jakiejs niewiarygodnej glowce i jeden jajo. caly
czas nie jest zle ale troche dziwny ten gol , trudno zdarza sie.
Drugi korner i k....... znowu gol. Mysle se cos nie tak.
Wziolem sie za gre i pierwszy strzal na bramke 1-2, druga akcja 2-2, trzecia 3-2
K....... co strzal na brame to gol !!!!.
Moze kogos to rajcuje ale na pewno nie mnie ,wiec wychodze z gry i zaczynam na
wyzszym poziomie k..... znowu to samo !.
Gra moze i jest ladnie zrobiona, fajnie ze ma licencje i duzo opcji, ale z pilka
to ona wspolnego duzo nie ma ( chyba ze wystarczy komus ze jest sama pilka).
EA to robi fajny hokej, kosza, fudbol amerykanski ale za pilke to niech sie nie
biora. Nikt mi nie wmowi ze jacys Kanadyjczycy znaja sie na pilce.
Mam gre, pochwale sie kolega, moze zagramy jeden meczyk i tyle. Szkoda miejsca
na dysku. W pile to ja se pogram w PES-a , a menadzer to FM i zadna Fifa 06 temu
nie dorowna.
Czuje sentyment do tej gry bo byla pierwsza i gralem dosc dlugo w rozne jej
odslony( zaczynalem na 96'),ale kiedy zagralem w International Superstar Soccer
, a bylo to kiedy juz gralismy namietnie w World Cup 98 to niestety.
Pes jest strasznie grywalny , prosta gra bez zadnych skomplikowanych trikow i o
to chodzi w to ma sie grac a nie ogladac!!!.
Przez siedem lat grania w pes-a jakos mi sie nie znudzilo. Mamy po 30 lat i
zawsze znajdziemy czas zeby sobie pograc z kumplami i do tej pory nie wiem jak
oni to zrobili ze czasami wyjdzie ci taki strzal ze wszystkim szczena opada.
Widac azjaci tez maja fiola na punkcie kopanej (co zreszta bylo widac w Korei na
Mistrzostwach Swiata).
Wiec niech sobie ci co lubia graja w Fife, a inni w Pes-a dla mnie na dzien
dzisiejszy jest tylko jedna pila i nazywa sie Pro Evolution Soccer 4 i z
niecierpliwoscia czekam na 5 (bo demko juz mam) i tyle.

PS.
Ponad 3Gb mi to cudo z limitu zjadlo
nie warto.
ocheneiro
dokladnie dokladnie mowia ze fifa im nowsza tym lepsza a tu jest na odwrot. najlepsza t obyla fifa international soccer i fifa 88 road to world cup gzie bylo boisko do halowki
Snikers
cze.
mògłby ktos wkleic zdjecie Żurawskiego z PES5 tylko najlepiej z EDIT zeby było widac twarz i statsy.
z gòry dzieki.
Gradzik
Mògłby mi ktoś powiedzieć dlaczego wspomniane wcześniej szczegòły nie działają???????????????Plis
CJ-2005
jest jedna rzecz czy fifa jest lepsza pd pes-a to jest tryby kariery i roznorodne ligi jakby pes mial te rzeczy to by nikt juz noe wspominal o fifie a co ralizmu pilki noznej Konami miazdzy EA bo ja fife 06 nie widze realizmu
mihalo
nie zgodze sie co do teog trybu, master league jest o wiele szybsze, wygodniejsze i mniej jest tej gòwnianej otoczki.
Co do lig to są patche.
Lanek
QUOTE(mihalo @ Oct 6 2005, 13:51:30)
nie zgodze sie co do teog trybu, master league jest o wiele szybsze, wygodniejsze i mniej jest tej gòwnianej otoczki.
Co do lig to są patche.
[right][snapback]38214[/snapback][/right]

Popieram cię w 100%.
Tymi
QUOTE(mihalo @ Oct 6 2005, 12:51:30)
Co do lig to są patche.
[right][snapback]38214[/snapback][/right]

Święta prawda. Grasz, sprzedajesz, kupujesz, wypożyczasz - trzeba czegoś więcej??? Chyba tylko czasu wink.gif
generał3
Moje gg 4077441 niech do mnie napisze ktos kto ma pelna wersje fify 2006 albo pesa5 tylko szybko jak mozecie
TeDi
Ja grając w PES 5 na xboxa ( mam od wczoraj biggrin.gif ) zauważyłem następującye rzeczy:

- Zawodnik ktòry był kontuzjowany jak szedł do zmiany, to kulał
- Po strzeleniu bramki pokazane było ujęcie kibicòw, ale nie takie jak do tej pory, tylko jakby kamera znajdowała się na trybunach za kibicami i było widać plecy kibicòw i ich uniesione ręce smile.gif
kcma
Co do kontuzji to tak jest w demie PES5, ale ta kamera zza plecòw kibicòw musi być w pełnej. smile.gif wink.gif
albin22
pes 5 wymiata gram tylko w demo ale mam stadion ze sniegiem i wymiata jeszcze ktos napisał ze poszczeleniu bramki kamera była za plecami kibicòw to jest cos konkretnego pozdro dla wszystkich fanòw pesa
Winek
QUOTE(albin22 @ Oct 7 2005, 12:56:37)
pes 5 wymiata gram tylko w demo ale mam stadion ze sniegiem i wymiata jeszcze ktos napisał ze poszczeleniu bramki kamera była za plecami kibicòw to jest cos konkretnego pozdro dla wszystkich fanòw pesa
[right][snapback]38297[/snapback][/right]

no ja tak samo se wgrałem stadionik ze śniegiem i jest zajebiście biggrin.gif szkoda tylko, że jest to tylko stadion ze śniegiem i nic pozatym ale w pełnej wersji gry, grając na śniegu będziemy mogli zauważyć pare z ust piłkarzy i wogòle będzie się inaczej grało na boisku pokrytym śniegiem a w demie tego nie ma smile.gif
krolyk271
QUOTE(Winek @ Oct 7 2005, 13:33:46)
no ja tak samo se wgrałem stadionik ze śniegiem i jest zajebiście biggrin.gif  szkoda tylko, że jest to tylko stadion ze śniegiem i nic pozatym ale w pełnej wersji gry, grając na śniegu będziemy mogli zauważyć pare z ust piłkarzy i wogòle będzie się inaczej grało na boisku pokrytym śniegiem a w demie tego nie ma smile.gif
[right][snapback]38301[/snapback][/right]

Może mi ktòś dać linka ze zdanionem ze śniegiem smile.gif
abus
stadion ze śniegiem masz w dziale patche w temacie stadiony do pes5
ojejku
A ja dam tylko 2 filmiki, one mnie zabiły :] dosłownie. Szczegòlnie ten drugi, w ktòrym barem odpycham piłkarza a bramkarz łąpię piłkę. ohmy.gif W pierwszym się prawie pocałowali ;]

Linki: 1 i 2

pozdro
TeDi
Ja znòw zauważyłem coś nowego w full wersji smile.gif

- wiem, że to było w pes4, ale w pes5 jest nowa animacja: otòż strzeliłem bramke będąc na spalonym. Zawodnik biegnie i się cieszy, do niego dołącza inny gracz, ktòry go chwyta za szyje i razem biegną, nagle się zatrzymują i odwracają w kierunku sędziego i po gestach widać, że są niezadowoleni, ale ta cała animacja wyglądała tak realnie, że musiałem o tym napisać

- Crespo był faulowany i przybiegli goście z noszami i zabrali go poza boisko ( jeszcze nie wiadomo było czy jest to kontuzja) za chwilę Crespo wraca na boisko i pojawiła się ikonka, że jest kontuzja ( pomarańczowy plus ), więc go zmienam, pokazuje się animacja jak Crespo schodzi z boiska kulejąc ( to pisałem, już wcześniej), ale gdy schodził zauważyłem, że ma bandaż założony na kolanie smile.gif

- Robben był faulowany, ale sędzia nie przerwał gry, bo utrzymałem się przy piłce, wymieniłem jeszcze z trzy podania i strzeliłem na bramke, bramkarz piłke wybronił i nagle w lewym gòrnym rogu ukazała się ikonka wykrzyknika na zielonym tle, ja patrze co się dzieje, a bramkarz, ktòry trzymał piłke w rękach wybił ją dalekim kopnięciem na aut cool.gif - to mnie rozwaliło, aż mi szczęka opadła do ziemi biggrin.gif Bramkarz widząć, że Robben się nie podnosił wybił piłke, aby mogli wlecieć na boisko noszowi smile.gif
Gienia
QUOTE(TeDi @ Oct 9 2005, 20:09:42)

- Robben był faulowany, ale sędzia nie przerwał gry, bo utrzymałem się przy piłce, wymieniłem jeszcze z trzy podania i strzeliłem na bramke, bramkarz piłke wybronił i nagle w lewym gòrnym rogu ukazała się ikonka wykrzyknika na zielonym tle, ja patrze co się dzieje, a bramkarz, ktòry trzymał piłke w rękach wybił ją dalekim kopnięciem na aut  cool.gif - to mnie rozwaliło, aż mi szczęka opadła do ziemi  biggrin.gif  Bramkarz widząć, że Robben się nie podnosił wybił piłke, aby mogli wlecieć na boisko noszowi  smile.gif
[right][snapback]38598[/snapback][/right]

Też widziałem coś podobnego u kolegi. Nie mogłem wyrobić. Szczene miałem na ziemi. Naprawde PES 5 wymiata.
albin99
jak wy otych zeczach mòwicie c sa w full wersji to mnie to dobija ja sie jusz nie moge doczekac jak bede widział bandaz na kolanie u jakiegos piłkarza
Radarek
QUOTE(albin99 @ Oct 10 2005, 10:12:25)
jak wy otych zeczach mòwicie c sa w full wersji to mnie to dobija ja sie jusz nie moge doczekac jak bede widział bandaz na kolanie u jakiegos piłkarza
[right][snapback]38613[/snapback][/right]

Kup sobie slownik ortograficzny. Stary zygac mi sie chce jak widze jak piszesz unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.