Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przemo's and Snake's Cup
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mati
Mati (Bułgaria) 3-1 Snake (Austria)

Mecz zaczął się od bramki szczelonej przez Snake'a .Długo się nie zastanawiaąc zmieniłem taktyke na 3-5-2 co przyniosło skutek w postaci dwòch bramek smile.gif szczelonych w pierwszej połowie i jednej na początku drugiej smile.gif . Snake pròbował jeszcze odrabiać straty ale jego ataki skutecznie tłumiła moja obrona. smile.gif .Ogòlnie mòwiąc mecz był wyròwnany z lekkim wskazaniem na mnie.
RuDi
RuDi (Łotwa) 2:3 Przemo (Finlandia)
Kolejny nerwowy mecz tongue.gif. Ciagle slupki itp Relacje napisze Przemo, ja zapodaje screen
user posted image
Przemo
Przemoo - Rudi 3-2

po bolesnej porazce z saperem stwierdzialem ze mam to w dupie i zmieniam taktyke. takze przed meczem sobie zmienilem i nich sie dzieje co chce..
zaczal sie wyrownany i w 15 min 1-0 dla finlandi 38 i 2-0.. spokojna gra ktora nie zwiastowala meczarni i nerwow w drugiej polowie .. do przerwy 2-0
zaczela sie druga polowa i yyy jaka to byal reprezentacja..hm... lotwa zaczela atakowac az wkoncu ku mojemu wkur... bramke zycia strzelil pomocnik od spojenia.. zaczalem grac nerwowo ale po tej bramce nieminelo 10 min jak strzelilem na 3-1 .teraz dopiero zaczela sie masakra i ataki Rudiego uwienczopne w 85 bramka na 3-2( w miedzy czasie moje dwa slupki ...chiociaz ja rowniez mialem duzo szczescia) 90 minuta sam na sam z bramkarzem lotewskim musi byc go... ale nie ma i kontra i sam na sam lotwa ale moj kochany goalkeeper obronil i 3-2
kkoniec sorki ze tak chaotycznie ale spiesze sie do sklepu pozdrawiam!
Przemo
GRUPA A

1 Pudek........1 3 5-0
2 Kemocik....1 3 5-2
3 Barti..........0 0 0-0
4 Skura........2 0 2-10
GRUPA B

1 Arek182...2 6 3-1
2 Mati.........2 3 4-2
3 Lucio........0 0 0-0
4 Snake......2 0 2-5

GRUPA C

1 Depor.....3 9 7-3
2 Korzen......3 4 5-4
3 Michu.......3 3 3-5
4 Bushmen..3 1 4-7

GRUPA D
1 saper......2 6 5-2
2 Przemoo.2 3 4-5
3 Przadi.....0 0 0-0
4 Rudi.......2 0 3-5

w kazdej grupie jest opierdalacz !! ponaglajcie ich (LUCIO MUSI PADA NAPRAWIC)
korzen
korzeń 2-2 bushemn....pech jak niewiem....mecz zajebisty. Było wszystko. Słupki, poprzeczki , emocje, bramka buszmena w 90min na 2-2....nidosyt jednak został.
Bushmen
jedziemy :

bushmen 1 - 2 michu

z mojej strony laggg jak nie wiem sad.gif bramke strzelilem bodajze w 2 minucie smile.gif 1 polowa nawet znosnie ale w drugiej krolowaly lagi ;/

bushmen 1-3 depor

eleganckie polczaenie smile.gif zero lagow, ladne bramki Depora, jedna z wolnego, bramkarz przeszedl sie na spacer laugh.gif idzie idzie bramka w siatce zero interwencji smile.gif

pozdrawiam i zycze powodzenia smile.gif
ps.1
michu "kup se lepszy net " tongue.gif
the_barti
sorry, że nie moge dziś grać, nie mam czasu. Jutro albo we wtorek rozegram mecze, mam nadzieje, że mnie zrozumiecie wink.gif (wpadlem na chwilke tylko by napisać)
mati
Gramy rewanże ??????Czy dopiero w ćwierćfinałach????
michu
Michu (Słowacja) 2-1 Bushmen (Tunezja)

Mecz rozpoczął się od zdecydowanych atakòw Tunezji, co zakończyło sie bramką już w 4 min. Po strzelonej bramce gra się wyròwnała. Obydwie dròżyny stwarzały dogodne sytuacje lecz żadna z nich nie potrafiła ich wykorzystać. Przebudzenie dròżyny Słowackiej nastąpiło na początku drugiej połowy. Bardziej ofensywna gra przyniosła skutki juz w 55 min, kiedy to niesamowite zamieszanie pod bramka Tunazji wykorzystał jeden ze słowackich snajperòw. Po straconej bramce w szeregi afrykańskich piłkarzy wkradła się nerwowość, był to okres zdecydowanej przewagi Słowacji udokumentowany bramką w 65 min. W końcowych fragmentach meczu dròżyna Tunezji rzuciła się do szaleńczego ataku, lecz wynik nie uległ już zmianie.

Pozdro Bushmen smile.gif
Przemo
bardzo mi przykro Bushmen ze Michu ma slaby net i dlatego przegrales tongue.gif
a saper mial niefajne koszulki..

tak czy tak grupa c kompletna awansuja zniej rozstawieni zawodnicy : Depo i Kor-zeń..czyli bez niespodzianek ..lekka jednak byly mizerne wyniki Bushmena ktory zapowiadal walke o awans... za co w Opolu schleje go tak ze sie nie bedzie ruszal..

zycze powodzenia reszcie biggrin.gif
Bushmen
ej no przemuś chyba jest roznica jak sie gra z lagami a jak bez ? gralem w prawie tym samym czasie z Deporem i Korzeniem i bylo elegancko zero lagu .. probowalismy grac na dwoch servach na oby dwoch Lagg. Nie awanturuje sie ,ze chce powtarzania meczu , ale wedlug mnie troche nie ma sensu taka gra :] Depor fakt pokazal swoje ogromne umiejetnosc smile.gif zasluszenie wygral biggrin.gif

pozdrawiam
ps.1
uwazaj zebys sie nie zgubil w Opolu tongue.gif
saper
QUOTE(Przemo @ Sep 18 2005, 16:08:39)
bardzo mi przykro Bushmen ze Michu ma slaby net i dlatego przegrales tongue.gif
a saper mial niefajne koszulki..

[right][snapback]35713[/snapback][/right]

Mati - dopiero po gr. smile.gif

Przemoo - Na koszlki zwalaj amatorku laugh.gif
Przemo
beuhehuehue saper nie zrozumial przekazu abuahhuehuehuehue
grasz spara profesjonalisto-inteligencie??
nieno jestes bystrzacha nie ma co unsure.gif

Opoloe to 2/3 Mojego miasta nei zgubie sie.. uwazaj na siebei raczej tongue.gif
korzen
przemo jeszcze raz napiszesz ko-rzeń a dostaniesz z patyka wink.gif Tym co mają lagi proponuje uzywac czesto programu reg-cleaner.....do dzis miałem koszmarne lagi....a oczyscilem se wszystkie sprawy i teraz nie są juz tak duze.....ale od 1 paz lepszy net wiec jakos sie dokulam.
michu
Bushmen nie becz, nie było znòw tak żle, mieliśmy takie same warunki, myślisz że ja lubie grać z lagami, było trzeba wyjść jak wygrywałeś i lagowało a nie teraz mieć pretensje. Jak byś wygrał to o lagach byś nawet nie wspomniał.

PS: Naucz się przegrywac bo z taką grą bedziesz musiał sie do tego przyzwyczaić.
Przemo
nie ko-rzen tylko kor-zen a to roznica i lebku nie mow mi co mam robic bo Cie za ucho wyszarpie tongue.gif

czy bedzie battle michu vs bushmen?? wink.gif
korzen
ej ziomki grajcie bo ja chce juz ćwiercfinały grac ;]
kemocik
KEMOCIK user posted image1 - 4 user posted image PUDEK357

Może nie widać tego patrząc na wynik, ale przewaga Słoweńcòw nie była tak przygniatająca. Czwartą bramkę zdobyli w doliczonym czasie gry (wcześniej też w doliczonym nie wykorzystali karnego) - ktòry trwał ok 10 "minut" smile.gif. Słoweńcy grali bardzo skutecznie - stąd ten wynik. Węgrzy natomiast jeszcze przy stanie 0-0 nie wykorzystali sytuacji sam na sam ze słoweńskim bramkarzem (konkretnie Szabics).
Nie wiem co pisać, więc tyle starczy tongue.gif
Bramki pokaże telewizja słoweńska smile.gif
pudek357
3 kolejka wink.gif

pudek357 (Słowenia) 4 - 1 (Węgry) kemocik

bramki tongue.gif
user posted image
Bushmen
e michu po co bym mial przerywac ? bylismy na jednym serverze byly lagi na drugim byly lagi , czy przeniesienie terminu (opoznienie turnieju) by cos pomoglo ? gralem z korzonkiem i Deporem bylo elegancko smile.gif wiec czy to moja wina ? przemus zadnej wojny nie bedzie :] pozdro
Przemo
Busiu jaki zdystansowany i spokojny jestem dumny z Ciebie:] no ale trzeba grac dalej .. do jutra wieczora wypadalo by rozegrac grupy i zaczac polfinaly

1 Pudek........2 6 9-1
2 Kemocik....2 3 6-6
3 Barti..........0 0 0-0
4 Skura........2 0 2-10
GRUPA B

1 Arek182...2 6 3-1
2 Mati.........2 3 4-2
3 Bart........0 0 0-0
4 Snake......2 0 2-5

GRUPA C

1 Depor.....3 9 7-3
2 Korzen......3 4 5-4
3 Michu.......3 3 3-5
4 Bushmen..3 1 4-7

GRUPA D
1 saper......2 6 5-2
2 Przemoo.2 3 4-5
3 Przadi.....0 0 0-0
4 Rudi.......2 0 3-5

jak narazie pewniakami sa: oczywiscie Pudek, Arek lowca palek , Depor ,Kor-zen i saper
jeszcze 3 miejsca o ktore walcza.. a nie chce mi sie pisac bo opierdalacze psuja kalkulacje a Lucio i tak awansuje.. wink.gif

a o jeszcze jedno :
obwieszczenie:

HYMNEM PRZEMO'S AND SNAKE'S CUP JEST OD DZIS :
HEHE BLOODHOUND GANG - FOXTROT UNIFORM CHARLIE KILO tongue.gif
NARAZIE POTEM MOZNA DLA JAJ ZROBIC GLOSOWANIE ALE PO CO?? HEHE

A I JESZCZE QUIZ: KTO JEST POZEREM A NIE GANGSTEREM??
Przemo
TO NIE JEST TURNIEJ ZADNEGO PESA 4!!!!!!!!!!!

szukajcie na forum ludzie.. juz 4 osoba do meni pisze z zapytaniem jak grac online w pesa:
3305444 (19:31)
nieznajomy ktory chce grac w pes4 online
Ja2 (19:31)
to nei do mnie
ja w to nie gram
a znasz kogos inteligentnego
kto w to gra
ciezko bedzie
podaj mi jego gg
przewaznie inteligentni graja w we

PROSZE NIE DO MNEI Z TYM!!

jak ktos umie to niech mu napisze
pozdrawiam sad.gif

ps.Lucio jednak nie wyjdzie z grupy czyli zrezygnowal takze kto pierwszy ten lepszy i go zmieni:) ...a kim bedzie ten szczesliwiec?? tylko dzisiaj ma rozegrac mecze!! wink.gif no dobra do jutra BY wypadalo wink.gif
korzen
QUOTE(Przemo @ Sep 18 2005, 18:21:28)
A I JESZCZE QUIZ: KTO JEST POZEREM A NIE GANGSTEREM??
[right][snapback]35766[/snapback][/right]

ja! wink.gif

a na hymn to proponuje piosenke : »» Andreas Johnson - Glorious (z reklamy nutelli jezeli ktos sie orientuje;) ) POLECAM! wink.gif
Przemo
eheh no niestety nie o Ciebie chodzilo;]
widze ze nikt nie chce grac.. no to konczymy ta grupe z tych dwoch meczow..
walkowery byda
Bart_io
siemka wszystkim dawno mnie nie bylo ale od razu chce wskoczyc w sezon;] wiec jak jest to wolne miejsce to zglaszam sie i moge zagrac nawet teraz ;] pozdro
mati
Mati (Bułgaria) 4-3 Bart (USA)

Napisze tylko ze po pierwszej połoowie przegrywałem 1-3, by w drugiej połowie w ostatnich minutach szczelić zwycięskiego gola.Swietny mecz smile.gif
arek182
arek182 (Paragwaj) - bart (USA) 4:1

ładny mecz , myślałem ze bede grac z lucio a tu prosze zrewanżowałem sie bartowi za porazke w lidze issonline w zeszłym sezonie , pamietam dobrze bo to był moj pierwszy mecz ligowy wink.gif No brawo Mati biggrin.gif:D po takim zacietym meczu ze mną musiałeś wyjsc z tej ciezkej grupy biggrin.gif
Przemo
1 PUDEK........2 6 9-1
2 Kemocik....2 3 6-6
3 Barti..........0 0 0-0
4 Skura........2 0 2-10
GRUPA B

1 AREK182...3 9 7-2
2 MATI.........3 6 8-5
3 Snake......2 0 2-5
4 Bart.........2 0 4-8

GRUPA C

1 DEPOR.....3 9 7-3
2 KORZEN......3 4 5-4
3 Michu.......3 3 3-5
4 Bushmen..3 1 4-7

GRUPA D
1 sAPER......2 6 5-2
2 Przemoo.2 3 4-5
3 Przadi.....0 0 0-0
4 Rudi.......2 0 3-5

swieta prawda Aronzabalu pamietam to.. za to ja pierwszy mecz w lidze z Toba przegralem.. tongue.gif ale jzu nei raz sie rewanzowalem tongue.gif
mila niespodzianke sprawil mati ,ktory dla ciekawostki byl pierwszym pokonanym przeze mnei w lidze (0-4), jesli to on smile.gif .teraz jest przypakowany w skillsy zwarty i gotowy do cwiercfinalow -gratuluje!
mati
Przemo to ja smile.gif Ale od tamtego meczu dużo się zmieniło smile.gif
saper
QUOTE(Przemo @ Sep 18 2005, 23:38:31)
1 PUDEK........2 6 9-1
2 Kemocik....2 3 6-6
3 Barti..........0 0 0-0
4 Skura........2 0 2-10
GRUPA B

1 AREK182...3 9 7-2
2 MATI.........3 6 8-5
3 Snake......2 0 2-5
4 Bart.........2 0 4-8
GRUPA C

1 DEPOR.....3 9 7-3
2 KORZEN......3 4 5-4
3 Michu.......3 3 3-5
4 Bushmen..3 1 4-7

GRUPA D
1 sAPER......2 6 5-2
2 Przemoo.2 3 4-5
3 Przadi.....0 0 0-0
4 Rudi.......2 0 3-5
swieta prawda Aronzabalu pamietam to.. za to ja pierwszy mecz w lidze z Toba przegralem.. tongue.gif ale jzu nei raz sie rewanzowalem tongue.gif
mila niespodzianke sprawil mati ,ktory dla ciekawostki byl pierwszym pokonanym przeze mnei w lidze (0-4), jesli to on smile.gif .teraz jest przypakowany w skillsy zwarty i gotowy do cwiercfinalow -gratuluje!
[right][snapback]35817[/snapback][/right]

Te a co z Przadim wink.gif rezerwa juz by zagrała smile.gif wiec niewiem czy on zagra czy nie, jak chce to podaj jego gg albo zeby do mnie zapukał - 9566536
Przemo
przadi jest tera u mnei wiec jak ktos jest to pisac a pozniej ebdzie na swoim jesli eni da dupy podalem waman gg jego nr...
Depor
QUOTE('Przemo')
przadi jest tera u mnei wiec jak ktos jest to pisac a pozniej ebdzie na swoim jesli eni da dupy podalem waman gg jego nr...

Jedna rada: odłòż alkohol wink.gif

To tak off-topicznie.
snake
Snake - Arek182
Filmik
Przemo
ano bywa tongue.gif ale jestem jeszcze mlody pelnoletni i mam jeszcze wakacje:P grajcie grajcie
kemocik
QUOTE(snake @ Sep 19 2005, 17:56:20)
Snake - Arek182
Filmik
[right][snapback]35911[/snapback][/right]

Byłeś lepszy snake smile.gif I to o niebo smile.gif - tyle, że Paragwaj to lepszy team od Austrii, a tym bardziej od moich Węgròw biggrin.gif, w związku tym skuteczność lepsza ;]
Przemo
life is brutal .. snake wiadomo ze klase swoja trzyma.. a Arek jest rowniez dobry totez bardziej mnie dziwi porazka z matim (grajacym na kodach wink.gif ) ale chlop sie wyrobil bo gral w mocnej grupie w 4 lidze biggrin.gif a opierdalacze grajcie Przadi mimo iz jest gejem ebdzie wieczorem u mnie na gg i ze mna i saperem na 100% zagra

ps. arek mial mega farta ze snakiem... mega!!
pudek357
1 kolejka wink.gif

pudek357 (Słowenia) 2 - 0 (Meksyk) Barti

bez bramek bo sie spieszylem smile.gif
powiem tylko tyle ze Barti mail duze problemy zeby wyjsc z polowy tongue.gif
saper
QUOTE(pudek357 @ Sep 19 2005, 20:23:07)
1 kolejka wink.gif

pudek357 (Słowenia) 2 - 0 (Meksyk) Barti

bez bramek bo sie spieszylem smile.gif
powiem tylko tyle ze Barti mail duze problemy zeby wyjsc z polowy tongue.gif
[right][snapback]35924[/snapback][/right]

bez bramek ? a pisze 2-0 laugh.gif
pudek357
QUOTE(saper @ Sep 19 2005, 19:26:30)
bez bramek ? a pisze 2-0  laugh.gif
[right][snapback]35925[/snapback][/right]

bez nagranych bramek biggrin.gif
saper
QUOTE(pudek357 @ Sep 19 2005, 20:28:37)
bez nagranych bramek  biggrin.gif
[right][snapback]35926[/snapback][/right]

no chyba ze tak smile.gif

powiedz mi czemu jak ja nagrywam to tnie mi sie co 3 sekundy a kiedys tak nie miałem normalnie mogłem nagrywac sad.gif jak by co to zapukaj do mnie na gg - 9566536 smile.gif
snake
QUOTE(mati @ Sep 18 2005, 12:22:13)
Mati (Bułgaria) 3-1 Snake (Austria)
Ogòlnie mòwiąc mecz był wyròwnany z lekkim wskazaniem na mnie.
[right][snapback]35697[/snapback][/right]

Filmik
Kurde mecz na nieznośnych lagach przez cały mecz co utrudniało mi grę ponieważ gram "na manualu", kto gra ten rozumie ;-)
pozdro
the_barti
Prawda, miałem problemy z wyjściem, może nie tyle z połowy, co po prostu do pola karnego. Byłem tam hm, z 6-7 razy w ciągu całego meczu, każdy mòj strzał był blokowany przez obrońcòw, opròcz dwòch, minimalnie obok słupka. 2 moje rożne, prawie doskoczyłem, i byłby gol. Mòj bramkarz o dziwo w tym meczu spisywał się rewelacyjnie, wyjmował okienka, opròcz dwòch niskich piłek >_> Co prawda jestem słaby w to, ale nie uważam że to była jakaś wielka porażka, bo to tylko gra, a jeszcze się pewnie zrewanżuje ;> Dodam jeszcze, że 2 gol był strzelony w 2 połowie doliczonego czasu smile.gif
Przemo
1 PUDEK........3 9 11-1
2 Kemocik....2 3 6-6
3 Barti..........1 0 0-2
4 Skura........2 0 2-10
GRUPA B

1 AREK182...3 9 7-2
2 MATI.........3 6 8-5
3 Snake......2 0 2-5
4 Bart.........2 0 4-8

GRUPA C

1 DEPOR.....3 9 7-3
2 KORZEN......3 4 5-4
3 Michu.......3 3 3-5
4 Bushmen..3 1 4-7

GRUPA D
1 Przemoo.3 6 9-5
2 saper......2 6 5-2
3 Rudi.......2 0 3-5
4 Przadi.....1 0 0-5
saper miales byc i Cie nie ma ...
przadi czeka ..rudiego tez eni ma co aj mam zrobic?
zagrac z nim biggrin.gif
Przemo
Przemo - Przadi

mecz byl zlagowany troche ale co mi dalo pole do popisu gdyz przadi ma zerowe doswiadczenie w grze na necie.. 18 min i kuqi 1-0 ...przewazalem caly czas i nie dawal rady ze mna i czerwien dostal w prezencie 45 min 2-0 nei wiem kto strzelil w drugiej polowie jeszcze 3 wlepilem .gra dobrze na zywo ale na necie mu ten mecz 1. nie wyszedl skocnzylo sie 5-0 i raczej mam awans biggrin.gif
skura
Mecz na pocieszenie wygrany biggrin.gif Szwajcaria (skura) 1 - 0 meksyk(barti)
saper
Przadi 2 - 3 saper

user posted image
Przemo
juz raczej wszystko jasne a wiec prawie final standing wink.gif

1 PUDEK........3 9 11-1
2 kemocik....2 3 6-6
3 Skura........3 3 3-10
4 Barti..........2 0 0-3

GRUPA B

1 AREK182...3 9 7-2
2 MATI.........3 6 8-5
3 Snake......2 0 2-5
4 Bart.........2 0 4-8

GRUPA C

1 DEPOR.....3 9 7-3
2 KORZEN......3 4 5-4
3 Michu.......3 3 3-5
4 Bushmen..3 1 4-7

GRUPA D
1 sAPER......3 9 8-4
2 PRZEMOO.3 6 9-5
3 Rudi.......2 0 3-5
4 Przadi.....2 0 2-8

czyli mamy cwiercfinalistow smile.gif

coprawda niby kemocik moze nie awansowac ale tylko teoretycznie (jesli dostanie yyy dwoma bramkami z Bartim chyab jednak moze;) ) to czekamy tylko na ich mecz a ja zaraz rozlosuje cwiercfinaly

saper uporal sie z przadim 3-2 .przadi gal w dziesiatke prawie caly emcz sierota wink.gif
Przemo
a oto pary cwierfinalowe!!

saper
Mati - to kiedy gramy tongue.gif

jutro rozgrywamy 2 mecze odrazu, no moze 30 minut przerwy biggrin.gif

ale nie graj na kodach !!!!!

P.S
uff ze nie pyskacz cool.gif
Przemo
heheh zostawcie matiego jzu w spokoju tongue.gif

buiedak spalony jest juz ..ale sie zemsci i nawet bez kodow Ci pokaze gdzie raki zimuja!!!!! tongue.gif
wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.