Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przemo's and Snake's Cup
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
gringo
QUOTE(tom21 @ Oct 9 2005, 16:06:38)
tom21 (Fc Porto) - (Celtic Glasgow) gringo 3-2 i 1-0

W pierwszym meczu po 45 min. gringo oddal 2 strzaly i obydwa znalazly droge do bramki. W drugiej polowie staralem sie zniwelowac straty i udalo sie 3 bramki McCarthy'ego i 3-2. Wynik do konca nie ulegl zmianie chociaz byly ku temu okazje. W drugim meczu duzo nie wykorzystanych sytuacji z obydwu stron i karny podyktowany pod koniec spotkania na Diego (ktorego moim zdaniem nie bylo tongue.gif ) McCarthy strzela i 1-0.
Pozdrawiam
[right][snapback]38547[/snapback][/right]

Eh takie to było chujowe z mojej strony :-P Mając 2-0 przestalem grac, co się zemscilo... Dodajmy że 2 twoje bramki padły z rzutòw karnych ;-p

Zycze powodzenia w dalszej części turnieju, mam nadzieje ze wygrasz turniej i że uległem tylko zwycięscy ;-] Pozdro
Czarny
QUOTE(gringo @ Oct 9 2005, 16:41:20)
Zycze powodzenia w dalszej części turnieju, mam nadzieje ze wygrasz turniej i że uległem tylko zwycięscy ;-] Pozdro
[right][snapback]38549[/snapback][/right]

nie zapominaj że mi też uległeś wink.gif
a co do tego to wiedziałem że odpadne bo bardzo chujowo mi się grało Belgią tongue.gif
Mam tylko nadzieję że nie wylosuję jej do ligi IO smile.gif a ty pawel szulc coś czuje że spadniesz do 3 ligi w tym sezonie bo nie zasłużyłeś na awans do 2 ligi odrazu grając brazylią wink.gif zresztą to tylko przyjemność tongue.gif chociaż kurwica strzela czasami laugh.gif
Pozdro dla toma21 wink.gif
snake
QUOTE(Czarny @ Oct 9 2005, 19:09:05)
bo nie zasłużyłeś na awans do 2 ligi odrazu grając brazylią wink.gif
[right][snapback]38562[/snapback][/right]

true true
snake
user posted image

Grajta termin do Czwartku.
powodzenia !
Azorek
Azorek(Wisla) - Depor(Ajax) 0:1
Azorek(Wisla) - Depor(Ajax) 5:0

Pierwszy mecz wyròwnany oboje nie wykorzystalismy kilku sytuacji..
Drugi mecz juz pod moje dyktando, jednak gdyby Depor wykorzystał na początku spotkania sam na sam mogło by sie ròznie potoczyc. Na 5:0 moze nie zasłuzyłem ale chyba zasłuzenie wygrałem.
Podzro
korzen
ojjj, Sępor przegrał 0-5 ? :> Zadko spotykane wink.gif
StraY
z Azorkiem w tej formie? nie dziwie sie ;] ja juz sie boje co bedzie jesli pokona JAACUSIA ;p ostatnio z Azorkiem 0-8 dostalem tongue.gif
StraY
StraY 2-4 JAACA
JAACA 1-0 StraY
w pierwszym meczu nie mialem nic do powiedzenia,
w drugim przewazalem ale JAACA mogl spokojnie strzelic z 3-5 bramek, strzelil tylko raz, ale to starczylo:P
dzieki wszystkim za gre i powodzenia dalej!

JAACA, pasi? biggrin.gif
JAACA
Piknie pyrmenie:D
tom21
Bakel (Anderlecht) - (Porto) tom21 >>> 2-1 i 0-2
W pierwszym meczu gol na 2-1 dla Bakela padl w 90min wyrownanego meczu. W drugim w koncowce meczu udalo sie przechylic szale zwyciestwa na swoja korzysc golem McCarthy'ego na 2-0 i awansowac do polfinalu.
Dzieki Bakel za mecz i pozdro smile.gif
StraY
w 1/4 finalu gralo lacznie ze mna 3 zawodnikow z "mojej" grupy ( mati, kemot i ja ) co pokazuje jej sile biggrin.gif
Azorek
Azorek(Wisła) - Jaaca(Polska) 3:2

Pierwszy mecz pòłfinałowy zakonczył sie moim wymęczonym zwyciestwem. Mecz bardzo wyròwnany, z poczatku przewage miała Polska co szybko zaowocowało brameczką. Po straconej bramce piłkarze Wisły zaatakowali i pod koniec 2 połowy udało sie wyròwnac. 2 połowa tez wyròwnana(no moze troche pozniej ja miałem przewage) tongue.gif , ale bramke na 2:1 pierwszi zdobywają Polacy. Pozniej Wislacy biorą sie do roboty jednak Piotr Brozek marnuje dwie sytuacje sam na sam. Jednak około 35 min udaje sie wyròwnac, a w doliczonym czasie gry Kryszałowicz ustalił wynik na 3:2. w miedzyczasie POlacy mieli jeszcze dwie niebezpiecze sytuacje jednak nie potrafili ich wykorzystac. Rewanż zaplanowany na jutro biggrin.gif
kemot
Mati vs. kemot 2-4 oraz 1-1

przepraszam za zwloke
Azorek
Jaaca - Azorek 0:2

Mecz był toczony w trudnych warunkach- lagi uniemozliwyły normalną gre. Ale grac trzebabyło i wygrałem 2:0. Czekam na finał biggrin.gif
tom21
kemot (Kamerun) - (FC Porto) tom21 3-2 i 0-4

W pierwszym meczu przewaga rywala czego efektem byly 3 bramki lecz udalo sie przedluzyc nadzieje na awans dwoma trafieniami...
W drugim duzo szczescia z mojej strony i wynik nie odzwierciedlajacy przebiegu calego spotkania wink.gif
Awans do finalu cieszy ale bedzie bardzo ciezko o kolejna niespodzianke tongue.gif

Dzieki kemot za mecz i pozdro smile.gif
Azorek
WIELKI FINAŁ
Azorek - Tom21 1:0
Azorek - Tom21 7:1

Pierwszy mecz był bardzo wyròwnany jednak pod koniec udało mi sie ulokowac piłke w siatce. W drugim meczu byłem juz lepszy, wynik mòwi chyba sam za siebie:P Chociaz moze na 7:1 to nie załuzyłem. No to wychodzi na to ze wygrałem smile.gif
snake
Gratuluje zwycięstwa Azorek.
Widać że jesteś "na fali".
tom21
QUOTE(Azorek)
WIELKI FINAŁ
Azorek - Tom21 1:0
Azorek - Tom21 7:1

Pierwszy mecz był bardzo wyròwnany jednak pod koniec udało mi sie ulokowac piłke w siatce. W drugim meczu byłem juz lepszy, wynik mòwi chyba sam za siebie tongue.gif Chociaz moze na 7:1 to nie załuzyłem. No to wychodzi na to ze wygrałem smile.gif

Jako finalista takze chce pogratulowac zwyciezcy. W drugim meczu szybko strzelilem bramke i rzucilem sie nastepne strzelac lecz zamiast cos dorzucic zostalem srogo wypunktowany tongue.gif
Mecze byly nagrywane znajduja sie ponizej:
1 mecz
http://rapidshare.de/files/7273338/Final_1_mecz.avi.html
2 mecz
http://rapidshare.de/files/7273211/Final_2_mecz.avi.html

Dla tych ktorzy chca same bramki takze cos mam:
Bramka z 1 meczu:
http://rapidshare.de/files/7272527/Final_1_mecz-gol.avi.html
Bramki z drugiego:
http://rapidshare.de/files/7272793/Final_2...z-gole.avi.html

Dodam ze obserwatorem na meczu byl G_Bushmen biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.