QUOTE(tom21 @ Oct 9 2005, 16:06:38)
tom21 (Fc Porto) - (Celtic Glasgow) gringo 3-2 i 1-0
W pierwszym meczu po 45 min. gringo oddal 2 strzaly i obydwa znalazly droge do bramki. W drugiej polowie staralem sie zniwelowac straty i udalo sie 3 bramki McCarthy'ego i 3-2. Wynik do konca nie ulegl zmianie chociaz byly ku temu okazje. W drugim meczu duzo nie wykorzystanych sytuacji z obydwu stron i karny podyktowany pod koniec spotkania na Diego (ktorego moim zdaniem nie bylo
) McCarthy strzela i 1-0.
Pozdrawiam
[right][snapback]38547[/snapback][/right]
W pierwszym meczu po 45 min. gringo oddal 2 strzaly i obydwa znalazly droge do bramki. W drugiej polowie staralem sie zniwelowac straty i udalo sie 3 bramki McCarthy'ego i 3-2. Wynik do konca nie ulegl zmianie chociaz byly ku temu okazje. W drugim meczu duzo nie wykorzystanych sytuacji z obydwu stron i karny podyktowany pod koniec spotkania na Diego (ktorego moim zdaniem nie bylo
Pozdrawiam
[right][snapback]38547[/snapback][/right]
Eh takie to było chujowe z mojej strony :-P Mając 2-0 przestalem grac, co się zemscilo... Dodajmy że 2 twoje bramki padły z rzutòw karnych ;-p
Zycze powodzenia w dalszej części turnieju, mam nadzieje ze wygrasz turniej i że uległem tylko zwycięscy ;-] Pozdro