Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: UEFA "CL'' & UEFA CUP 2005/2006
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
Lanek
Moi faworyci : Arsenal, Lyon, Inter i oczywiście wielka Barça tongue.gif
Rivaldinho
Dzisiaj musi być miazga Milanu,kontuzje Szevchenki,Stama,Ambrosiniego,Kaki a Ronaldinho w życiowej motywacji-typuje Barcelona 4:2 Milan
lukaperry
a może to taka zasłona dymna z tymi kontuzjami?? dry.gif
Ale jeśli to prawda to ja stawiam 3:1 dla Barcy, a jeśli to ściema to 2:1
CJ-2005
Brca napewno wygra CL biggrin.gif
saviolka
Barca w finale.. nareście tyle musiałem czekac na to !! Visca El Barça !! smile.gif smile.gif smile.gif
Rafalinsky
ej qwa,ktos mi powie co tam bylo przy golu szewczenki? moim zdanie brama prawidlowa i dogrywka powinna byc.
saviolka
QUOTE(Rafalinsky @ Apr 26 2006, 20:53:25) [snapback]64647[/snapback]

ej qwa,ktos mi powie co tam bylo przy golu szewczenki? moim zdanie brama prawidlowa i dogrywka powinna byc.

realizator nie pokazał .. całej tej sytuacji .. więc nie dowiemy się co tak na prawde sie stało czy był faul czy nie .. Pozdro smile.gif
zborek
NOi gramy z Bracą w finale.Trochę szkoda,bo wolałem MIlan z wiadomych przyczyn no,ale coz bęą napewno większe emocje noi jescze większe nerwy,bo to będzie niezwykłe spotkanie i juz niemoge sie doczekac tego meczu.
GO GO Gunners!

tongue.gif tongue.gif
Lanek
QUOTE(Rafalinsky @ Apr 26 2006, 20:53:25) [snapback]64647[/snapback]

Podobnież faulu nie było, tak przynajmniej twierdzili na Polsacie Sport.
P.S. Bravo Barça!
Nelson
Jeah !!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif YEAH!!! Stało się .... 2 moje ukochane kluby w finale!!!! Thierry vs Roni!!!! biggrin.gif

Gwarantuję wszystkim, że to będzie nie zapomniany 17.05!!! biggrin.gif tongue.gif

Pozdro rolleyes.gif
Rivaldinho
No niestety ,mój typ(4:2)w plecy-mecz B-M nie obfitował w bramki sad.gif
szyma
No wlaśnie szkoda ze wczoraj nie odglądaliśmy bramek choć nie wiem dlaczego Pan Meier nie uznał gola Shevchenki byl on zdobyty prawidłowo no ale nie ma co sie kłucic z arbitrem choć szkoda że nie był on uznany bo wtedy to by sie dopiero mecz zaczął a tak 0:0 szkoda sad.gif bo zapowiadalo sie ciekawie
Nelson
QUOTE(szyma2 @ Apr 27 2006, 15:16:58) [snapback]64721[/snapback]

No wlaśnie szkoda ze wczoraj nie odglądaliśmy bramek choć nie wiem dlaczego Pan Meier

Pan Merk smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.