Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: UEFA "CL'' & UEFA CUP 2005/2006
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
barca90
ZALOZYLEM TEN TEMAT ABYSCIE PISALI SWOJE OPINIE NA TEMAT OSTANICH MECZY
PUEFA I UEFA ''CL'' ORAZ KWESTI ZNIA ZWIAZNYCH

WCZORAJ BARDZO MNIE UCIESZYLA WYGRANA LYONU Z RALEM 3-0 WSZYSCY MYSLELI ZE REAL WRAZ Z ROBINHO WYGRAJA Z TORETYCZNIE SLABSZYM Z O.LYON A STALO SIE INACZEJ
A SAM ROBINHO NIC NIE KLASKAL

Nie rozwalaj forum / Bakel

DZIS MECZ BARCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TeDi
Lyon mi wczoraj zainponował! Rozmontowywał Real jak chciał, a kròlewscy długo rozgrywali piłke i nie mieli pomysłu na gre, a robinho pròbował przechodzić kiwką pòł boiska i zawsze mu odbierali piłke. Niby tych gwiazd jest mniej, ale ci piłkarze nie stanowią zespołu. Lubię r.carlosa, ale wkurzało mnie, że on ciągle musiał rozgrywac piłkę, że nie było skrzydłowych oraz brakowało piłkarza w środku pola, ktòry mògłby przejść dryblingiem obrońce i strzelić na bramkę a tu wyszło na to, że wszystko robił r.carlos. Wiem, że jest dobry, ale przecież ciężar gry nie może spoczywać tylko na nim. Za to Juninho udowodnił, że powinien pojechać na MŚ do Niemiec, szkoda tego karnego, ale kiwką przechodził kilku graczy, a te jego wolne to majstersztyk.

Co do meczu Milanu. Wkurza mnie to, że ciągle grają tam te stare pryki w obronie, chociaż nie mogę nadziwić się Cafu, że w tym wieku on ciągle tak zasuwa. Wczoraj według mnie najlepszy był Kaka, ktòry strzelił 2 ładne gole, szczegòlnieten pierwszy był piękny.

Szkoda, że liverpool wygrał, bo im nie kibicuje od momentu kiedy wychu**li dudka i mam nadzieje, że ten reina będzie wpuszczał szmaty!!!!
tomek828
strasznie zawiodłem sie na Realu sad.gif trzymałem kciuki do ostatniego gwizdka ale to nic nie pomogło sad.gif myślę że to wina osłabionego składu, nie grał najleprzy zawodnik kròlewskich (Ronaldo), teraz trzeba mieć nadzieję że galaktikos wezmą sie w garść i resztę meczy wygrają. Co do innych meczòw LM to się nie wypowiadam bo nie oglądałem ale cieszą mnie wygrane takich klubòw jak Inter, Chelse i Liverpool smile.gif
Morrow
hyh wczoraj Lyon zagrał bardzo fajnie. Myślałem, że po przyjściu Houlliera i odejściu Essiena ta drużyna nie da sobie rady. Tymczasem zagrali jeszcze lepiej niż w zeszłym sezonie. Jeśli utrzymają taką formę to mogą daleko zajść. Poza tym z niespodzianek to tylko wygrana PSV(po rozsprzedaniu połowy teamu z zeszłego sezonu: Lee, Park, Bouma, Bommel czy Vogel) z Schalke, ktòre kupiło 2 reprezentantòw Niemiec Ernsta i Kuranyiego. Zaskoczyła mnie też porażka Olympiakosu u siebie z Rosenborgiem.
Za to dziś w TVP Werder - Barcelona. Zapowiada się niezły mecz bo Werder ostatnio w lidze wygrał 5:1 a Barca gra ciągle na wysokim poziomie. Szkoda jednak, że Tvp nie zdecydowała się na mecz Villareal - Manchester United. Diabełki światnie rozpoczęły sezon a poza tym grają bardzo ładnie w ustawieniu 4:3:3. Z kolei Villareal to drużyna, ktòra potrafi zremisować 3:3 na Camp Nou i z przyjemnością patrzy się na grę takich wirtuozòw jak Riquelme, Forlan czy Sorin. Szkoda wielka, bo dla mnie własnie to spotkanie bedzie hitem wieczoru.
barca90
QUOTE(Morrow @ Sep 14 2005, 13:43:27)
hyh wczoraj Lyon zagrał bardzo fajnie. Myślałem, że po przyjściu Houlliera i odejściu Essiena ta drużyna nie da sobie rady. Tymczasem zagrali jeszcze lepiej niż w zeszłym sezonie. Jeśli utrzymają taką formę to mogą daleko zajść. Poza tym z niespodzianek to tylko wygrana PSV(po rozsprzedaniu połowy teamu z zeszłego sezonu: Lee, Park, Bouma, Bommel czy Vogel) z Schalke, ktòre kupiło 2 reprezentantòw Niemiec Ernsta i Kuranyiego. Zaskoczyła mnie też porażka Olympiakosu u siebie z Rosenborgiem.
Za to dziś w TVP Werder - Barcelona. Zapowiada się niezły mecz bo Werder ostatnio w lidze wygrał 5:1 a Barca gra ciągle na wysokim poziomie. Szkoda jednak, że Tvp nie zdecydowała się na mecz Villareal - Manchester United. Diabełki światnie rozpoczęły sezon a poza tym grają bardzo ładnie w ustawieniu 4:3:3. Z kolei Villareal to drużyna, ktòra potrafi zremisować 3:3 na Camp Nou i z przyjemnością patrzy się na grę takich wirtuozòw jak Riquelme, Forlan czy Sorin. Szkoda wielka, bo dla mnie własnie to spotkanie bedzie hitem wieczoru.
[right][snapback]35060[/snapback][/right]

WIESZ MNIE NIE ZASLOCZYLA PORAZKA OLIMPIACOSU JUZ WCZESNIEJ GRECY POKAZALI ZE ICH LIGA DO NAJMOCNIEJSZYCH NIE NALEZY (CHODZI MI O WYMECZONY AWANS PANATHINAKOSU DO ''LM'' dry.gif
TeDi
Jak ktoś ma Polsat INFO to tam będzie pokazywany mecz MU, ale ja i tak będe oglądał Barcelone!! biggrin.gif Mam nadzieje, że Ronaldinho pokaże dużo sztuczek i będzie duż goli tongue.gif
cidik
QUOTE(barca90 @ Sep 14 2005, 15:01:09)
ZALOZYLEM TEN TEMAT ABYSCIE PISALI SWOJE OPINIE NA TEMAT OSTANICH MECZY
PUEFA I UEFA  ''CL'' ORAZ KWESTI ZNIA ZWIAZNYCH
WCZORAJ BARDZO MNIE UCIESZYLA WYGRANA LYONU Z RALEM 3-0  WSZYSCY MYSLELI ZE REAL WRAZ Z ROBINHO WYGRAJA Z TORETYCZNIE SLABSZYM  Z O.LYON A STALO SIE INACZEJ
A SAM ROBINHO NIC NIE KLASKAL

DZIS MECZ BARCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[right][snapback]35054[/snapback][/right]

Teoretycznie słabszy Lyon ? Tak sie składa że on był silniejszy i to o wiele smile.gif Wystarczyło zobaczyć jaki był kurs w najbardziej znanych i poważanych zakładach sportowych świata, czyli u Williama Hill`a. A był on taki:
za każdego postawionego 1 funta na Lyon można było wygrać 1,16 funta, za remis 5 funtòw, a za zwycięstwo Realu 15 funtòw. I kto tu był słabszy ?
j.osti
Wiem, że zostanę tu przez dużą większość okrzyknięty heretykiem, ale co tam... Mam nadzieję, że dzisiaj Barca dostanie takie same baty jak wczoraj Real! Oczywiście jestem jak najbardziej apolityczny, jeśli chodzi o te dwie drużyny... tongue.gif
korzen
QUOTE(tomekronaldo @ Sep 14 2005, 14:42:45)
...nie grał najleprzy zawodnik kròlewskich (Ronaldo)...
[right][snapback]35059[/snapback][/right]

rotfl Ronaldo.... !! Chciałes powedziec ze najlepszym piłkarzem jest Zizou i to jego najbardziej brakowało... a tak btw. to gdybym był trenerem "sralaktycznych" to Ronaldo nawet niemiał by miejsca u mnie w pierwszej 11...
lualua
Ja mam nadzieję że Rosenborg i Olympiakos przypieczętują klęskę "galaktycznego objazdowego cyrku futbolowego".
NIGDY nie zrozumiem władz tego klubu. Owen walił bramy nawet jako rezerwowy a ci go olali! Teraz zmarnują Baptiste. Inne kluby potrafią dużo zarabiać i utrzymywać poziom sportowy (Bayern). Co będzie bez Zidana?
Tomak
Brawo dla Lyonu !! Utarli nosa Kurew.kim smile.gif Haha, jeżeli Robinho ma być następcą Ronaldinho to ja jestem Św. Jòzefina z Zakonu Karmelitanek Bosych !! Ludzie, toż ten koleś jest śmiechu warty laugh.gif Tak samo jak ten cały naszpikowany 'gwiazdeczkami' real Dziś całe me serducho jest za Barceloną, normalnie u mnie na chacie będzie dziś jaazda smile.gif Opròcz Blaugrany, czadu dadzą Czerwone Diabły, ktòrym będę gorąco kibicował. Nie mogę się zdecydować, na jakim kanale obejrzeć mecz, czy na PS czy TVP2... Jeżeli na TVP2 będzie komentował Szpaq, to nie ma się nad czym zastanawiać !! biggrin.gif

SZACUN DLA LYONU, POZDRO DLA KIBIC
T-Mac
co ty gadasz, przeciez we wczorajszym meczu Robinho jako jedyny (no moze jeszcze Carlos) probowali cos walczyc a tak reszta beckhamow do wymiany
barca90
ja mysle ze robinho nie jest taki dobry jak sie o nim mowi
wiem jak ten chlopak gra gdyz ogladam PREMIRE DIVISION i jak narazie niczym mnie
nie zaskoczyl(moze musi sie zaklimatyzowac)ale jak narazie Ronaldinho vs Robinho 1-0
smile.gif
tongue.gif
laugh.gif
j.osti
Nie przekreślajcie tak szybko Robinho. Bo to naprawdę świetny piłkarz. Ronaldinho zanim wszyscy o nim usłyszeli ogrywał się przecież w PSG. Zobaczcie tylko jak Robinho błyszczał na Pucharze Konfederacji. Jeszcze będą z niego ludzie! smile.gif Jestem tego 100% pewien. No ale z drugiej strony, Real Madryd to nistety "marnotrawca talentòw" (np. Solari). To bardzo ważne, że Robinho dostaje szansę gry w podstawowym składzie, Argentyńczyk niestety nie miał takiego szczęścia...
Bakel
QUOTE(cidik @ Sep 14 2005, 15:43:48)
Teoretycznie słabszy Lyon ? Tak sie składa że on był silniejszy i to o wiele smile.gif Wystarczyło zobaczyć jaki był kurs w najbardziej znanych i poważanych zakładach sportowych świata, czyli u Williama Hill`a. A był on taki:
za każdego postawionego 1 funta na Lyon można było wygrać 1,16 funta, za remis 5 funtòw, a za zwycięstwo Realu 15 funtòw. I kto tu był słabszy ?
[right][snapback]35066[/snapback][/right]

'Ić' Pan na grzyby z takimi "rewelacjami".
A czy czasem nie przyszło koledze sprawdzić kurs na Lyon w WH po 30 minutach gry przy stanie 3 - 0 ? ;>
Dla Twojej informacji istnieje coś takiego jak Live Betting.
tomek828
gdybym był trenerem "sralaktycznych" to Ronaldo nawet niemiał by miejsca u mnie w pierwszej 11...

I ciekawe kto by w twojej drużynie gole strzelał...napewno nie Zizu, nie chcem się kłucić bo i tak wszyscy doskonale wiedzą że Ronaldo obecnie nie ma ròwnych sobie na świecie !! Mam nadzieje że dziś Barcelona przegra z Werderem, może wtedy mi się humor poprawi !! smile.gif
barca90
QUOTE(tomekronaldo @ Sep 14 2005, 18:29:59)
I ciekawe kto by w twojej drużynie gole strzelał...napewno nie Zizu, nie chcem się kłucić bo i tak wszyscy doskonale wiedzą że Ronaldo obecnie nie ma ròwnych sobie na świecie !! Mam nadzieje że dziś Barcelona przegra z Werderem, może wtedy mi się humor poprawi !!  smile.gif
[right][snapback]35101[/snapback][/right]

wiesz tomekronaldo ty juz chyba tylko zyjesz stara epoka przeciez ten ronaldo nic nie gra ogladam mecze Ligi Hiszpanskiej i wiem ze ronaldo to przeszlosc
a teraz zapisze to wielkimi literami zebys zapamietal
VISCA EL BARCA CUITAT OLIMPICA
RONALDINHO THE BEST!!!!!!!!!!

Najlepiej zebys sie nauczyl tego pamiec tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
BartekRym
Real przegrał i choć jestem ich kibicem to uważam, że im się należało. Może teraz zaczną grać. I przestańmy obrażać kluby, ltòrym kibicują inni, bo to chyba jest forum, na ktòrym są ludzue kulturalni prawda? Rozumiem, że można nie lubić jakigoś klubu, ale to nie powòd, żeby bluzgać na inne kluby, szczegòlnie jeżeli w dyskusji biorą udział kibice klubu, ktòry jest obrażany przez innych. Co to za teksty w stylu "sralaktyczni" czy "kurew*cy"? Też mogę zbluzgać Barcelonę, ale tego nie zrobię, bo nie chcę się zniżać do poziomu tych, ktòrzy bluzgają na inne kluby. A poza tym zauważyliście w tym wątku jakiś tekst, ktòry byłby obraźliwy dla Barcy lub jej kibicòw? Proszę moderatoròw o interwencje w sytuacjach , w ktòrych klub ktòremu kibicuje jeden forumowicz jest obażany przez kibica drugiego klubu. Dlatego apeluję: B
Viperdiesel
Moim zdaniem ten temat jest zbędny, bo i tak każdy będzie jechał po klubach ktòrych nie lubi tylko gdy nadaży się jakaś okazja... Bez iterwencji adminòw, ten temat nie ma sensu sad.gif

PS. Barca90 to Ty chyba nie zbyt dokładnie oglądasz te mecze, bo Ronaldo jak dotąd jest jednym z 4 piłkarzy ktòry strzelił w PD 2 bramki.

PS2. To samo tyczy się Robinho, jeśli nie oglądacie meczy to nie piszcie głupot.
tomek828
ogladam mecze Ligi Hiszpanskiej i wiem ze ronaldo to przeszlosc

nie wiem czy "przeszłością" można nazwać zawodnika ktòry w sezonie strzela średnio 25goli i jest najbardziej bramkostrzelnym napsatnikiem swojej drużyny...

No i niestety Barca wygrała... sad.gif
lazy_bum
QUOTE(TeDi @ Sep 14 2005, 14:28:31)
Co do meczu Milanu. Wkurza mnie to, że ciągle grają tam te stare pryki w obronie, chociaż nie mogę nadziwić się Cafu, że w tym wieku on ciągle tak zasuwa.[right][snapback]35057[/snapback][/right]

Doping jednak czyni cuda. (-:

QUOTE(TeDi @ Sep 14 2005, 15:04:35)
Mam nadzieje, że Ronaldinho pokaże dużo sztuczek i będzie duż goli :P[right][snapback]35063[/snapback][/right]

Najnudniejszy mecz jaki ostatnio widziałem. /-:

QUOTE(korzen @ Sep 14 2005, 15:48:40)
a tak btw. to gdybym był trenerem "sralaktycznych" to Ronaldo nawet niemiał by miejsca u mnie w pierwszej 11...[right][snapback]35068[/snapback][/right]

A Karwan i Kłodarczyk by mieli? <-;

Ja nadal czekam na mecze takich "potęg" jak Rosenborg i Olympiakos. Często się zdarza, że takie spotkania są pełne walki i pieknych akcji mimo braku Beckhamòw czy przygrubych Ronaldòw... Chociaż marne mam szansę się doczekać w normalnej TV.
michau000
faktycznie mecz byl slabiutki, a barca pokazala niewiele ladnej gry. nie mniej, ciesze sie, ze wygrali, teraz pozostaje miec nadzieje, ze z meczu na mecz bedzie coraz lepiej
Tomak
Tu się zgodzę, mecz może nie był najwyższych lotòw, ale cieszą dwie rzeczy : 3 pkt, bądź co bądź na wyjeździe, i to nie z byle kim, no a dwa to Messi... Koleś jest nieziemski... Może nie grał za długo, nie był zbyt widoczny ale to on po świetnej akcji z R10 został sfaulowany w polu karnym Werderu. Gdy miał piłkę, świetnie dryblował. Chłopak ma niesamowity potencjał, nie boi się nikogo,a i ma go kto uczyć piłkarskiego rzemiosła - Ronaldinho smile.gif Cieszy fakt, że w kolejnym meczu Katalończycy nie tracą gola, wejście Edmilsona zdecydowanie poprawiło grę obronną Blaugrany smile.gif Domagam się aby ten koleś grał w 1szym składzie !! biggrin.gif
Werder zagrał bardzo dobrze i bez kompleksòw, mieli swoje 30 minut, jednak nie potrafili wykorzystać świetnych okazji tongue.gif To tyle moich wywodòw... smile.gif

Pozdro dla fanòw Barcelony !! biggrin.gif
Trzymajcie się wszyscy cieplutko smile.gif
PS. Dziś Wisełka gra tongue.gif
barca90
To co wisla pokazala to tragedia
od drozyny spadkowej ligi portugalskiej dostala 3-0

wstyd
tomek828
QUOTE(barca90 @ Sep 16 2005, 16:07:41)
To co wisla pokazala to tragedia
od drozyny spadkowej ligi portugalskiej  dostala 3-0

wstyd
[right][snapback]35377[/snapback][/right]

zgadzam się w 100%, ale czego innego można było się spodziewać po tak osłabionej Wiśle ph34r.gif sprzedali 2 swoich najleprzych zawodnikòw + 2 zawodnikòw z podstawowego składu nie mogło grać = to co zobaczyliśmy "katastrofę" ph34r.gif
Yamakasi
na poczatku chcialem sie z wszystkimi przewitac

Tragedia w czoraj wisla ponownie przegrala z Victoria

brak komentarza

user posted image
zborek
Yeah wygrana Arsenalu nad Realem!
Cała ekipa Kanonierów zagrała naprawdę dobry mecz i zasłuzenie wygrali alez ta bramka Titiego.
Bliski zwycięstwa był Bayern jednak nie udało się.
smile.gif smile.gif
Dziś kolejna porcja meczyków.
biggrin.gif
atomic
nie stalo sie nic.
Za 2 tyg. wpipią ten arsenal w murawe biggrin.gif
konsej15
QUOTE(atomic @ Feb 22 2006, 14:13:58) [snapback]53751[/snapback]

nie stalo sie nic.
Za 2 tyg. wpipią ten arsenal w murawe biggrin.gif

hahahahahahaha
CJ-2005
Arsenal wygral zasluzenie
Henry the best

Barca -Chelsea 3-0 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kostek
dajcie spokój z realem...przeciez ta drużyna to wrak huh.gif

carlos-super dokładne podanie i naprawde przemyślane rajdy laugh.gif
zidane-świetna zwrotność
ronaldo- ach jakiż dryblng...szybkośc...i ciało laugh.gif

arsenal wygrał zasłuzenie i mam nadziejek, że wygrają także w rewanzu i wodarze realu wkoncu zrobią cos z tą drużyną emerytów ph34r.gif
SHADY
Real przegrał słusznie Bekcham miał szanse ale jej nie wykorzystał HENRY (w 90% juz Katalończyk biggrin.gif )
zrobił to co do niego należało chociaz mi nie siadł STS tongue.gif prze Real
Ale dzisiaj CHELSEA - BARCELONA na ten mecz czekał wiele miesięcy ZEMSTY NADESZEDŁ CZAS mam nadzieje że to BARCA wykorzysta

!!!! VISCA EL BARCA !!!!
tomek828
co do dzisiejszego meczu
Chelsea - Barca
Moim zdaniem Chelesa wygra, Barca (Sralca) ostatnio slabo gra w lidze - 2 porazki i 1 fartowna wygrana ( 2 samoboje pilkaza betisu + szmata golkipera), oprocz tego na bramce maja Valdesa [*] ktory ostatnio popelnia sporo bledow.
Z calego serca bede kibicowal Chelsea, to bedzie piekne widowisko !!
korzen
Arsenal wczoraj, zagrał bdb taktycznie. To + niesamowity Henry pozwolił pokonać Królewskich. Ja się tego w sumie spodziewalem, Real jest teraz przeciętniakiem wsrod najlepszych. Dzis wygra Chelsea. pzdr.
zborek
Wątpię,żeby Real wygrał z Arsenalm na Hungbury chcoiaz nic nie smile.gif wiadomo,ale jak zagrają tak jak u siebie to mogą dostać jescze większe baty.Dzisaj Barca raczej wygra z Chelsea która specjalnie niszczy murawę,żeby zawodnicy Barcy niemogli rozgrywac piłki jak to zawsze robią.
smile.gif
Dj_Dario
dzis wygra zdecydowanie Barca w meczu przeciwko Chelsea, pewnie znów zobaczymy ciekawe widowisko i grad bramek, w innym meczu Ajax-Inter u bukmachera obstawiałem dwójkę i na remisik Rangersów z Villareal, pozdrawiam i życzę miłego widowiska!!!
zborek
Noi Chelsea przegrała i moim zdaniem zasłuzenie.
Red dla Horno dla mnie byl zasłuzony!
Piękny meczyk min.Leo,Ronaldinho i niespotykana sytuacja dwa own gole heheh.

Teraz 2 tyg i rewanze.
smile.gif smile.gif
Rivaldinho
-śmieszny gol po dwóch rykoszetach Dejana Stankovica
-spojenie Messi`ego
-Ronaldinho
-gol Ballack`a
-2x poprzeczka w jednej akcji w meczu Ajax-Inter(nejpierw Cruz,potem Cordoba)
To moim zdaniem debeściaki ze wtorku i środy
tongue.gif pozdro dla Trezegueta
zborek
Noi awans Barcy,Juve i Vilarreal dla mnie zasłużenie.Niesamowiti jest Ronaldinho,ale ta jego bramka,zwody coś niesamowitego.Teraz z niecierpliwością czekam jutro na ARSENAL!
tongue.gif tongue.gif
Nelson
Ja się bardzo cieszę,że odpadł Liverpooll i ReaL!!! Oglądając Juve-Werder,to gracze Starej Damy mieli ogromną przewage... Tim Viese(czy jakoś mu tak) ratował werder ile się da,jednak w ostatniej minucie szczęscie się odwróciło od niemieckiego bramkarza i ftalny błąd... Juve gra dalej. Milan rozgromił Bayern. Barca udowadnia,że jest głównym faworytem tych rozgrywek,a Lyon,Benfica & Villareeal to dla mnie od początku rozgrywek czarne konie. Natomiast Arsenal,to mój ukochany klub i mam nadzieję,że Daleko zajdzie!

Pozdro
Lanek
Pary ćwierćfinałowe piłkarskiej Ligi Mistrzów (mecze 28/29 marca i 4/5 kwietnia):

Arsenal Londyn - Juventus Turyn
Lyon - AC Milan
Inter Mediolan lub Ajax Amsterdam - Villarreal
Benfica Lizbona - Barcelona

Pary półfinałowe piłkarskiej Ligi Mistrzów (mecze 18/19 i 25/26 kwietnia):

Arsenal Londyn/Juventus Turyn - Inter Mediolan lub Ajax Amsterdam/Villarreal
Lyon/AC Milan - Benfica Lizbona/Barcelona

Myślę że dobre losowanie przynajmniej dla mojej Barçy biggrin.gif
konsej15
zgdzam sie z Lankiem ze tez dla "mojej" Barcy to dobre losowanie biggrin.gif:d
torin
Na waszym miejscu nie bylbym takim optymista tongue.gif Barca i owszem, jest faworytem ale Benfica pokazala w tym sezonie, ze potrafi wygrac z kazdym. Polecam obejrzec rewanz z Liverpoolem, to nie byl przypadek wink.gif Osobiscie jestem zawiedziony tym, iz kazdy z wloskich teamow jest w innej parze. Jeszcze sie tak ku... stanie ze 3 wloskie w polfinalach - tragedia mad.gif Losowanie przyblizylo moj typ na final Barca-AC Milan wink.gif
konsej15
mylisz sie torin...nie bedzie finalu barca- ac milan...bo o ile sie nie myle to barca jesli wygra to juz w polfinale spotka sie z wygrana druzyna z meczu lyon-milan...biggrin.gif pzdr
zborek
Najciekawszy mecz dla mnie po losowaniu to zdecydowanie Juve-Arsenal i wieze,że Kanonierzy rozwalą starą damę.Barca bez problemów powinna sobie poradzić z Benficą tak myślę. tongue.gif tongue.gif
Rivaldinho
Arsenal Londyn - Juventus Turyn
Lyon - AC Milan
Inter Mediolan - Villarreal
Benfica Lizbona - Barcelona

przejdzie dalej arsenal,ac milan,inter i barcelona i bedzie kosa.
Nelson
Arsenal,Lyon,Barca,Villareall...

O to moji faworyci....

Pozdro
zborek
Noi tak jak się spodziewałem po fuksiarskim meczu to Inter jednak zagra z Villarreal.Trochę szkoda mi Ajaxu,bo walczyli dzielnie jednak widac,że mają jescze młodą drużynę.
A więc Vilarreal-Inter i mysle,ze to druzyna z Hiszpanii wygra.
smile.gif smile.gif
Bo0os
niepowiedział bym... inter wygra z villareal'em, hiszpanie i tak już daleko doszli, niema co liczyć na więcej. Choć niespodzianka mile widziana smile.gif
Rivaldinho
100 %,stawiam 1.000.000 $ na to że Inter roztrzaska Villareal,polecam bukmacherke odzwiedzić,same banalne spotkania tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.