Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Off-Topic mini ekstraklasy
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
Stron: 1, 2, 3
Kubbas.
Ok poczekam na wesołego z chęcią zagram

2 to nie są perfidne kosy, obie rozpisałem Ci dokładnie co do sytuacji, w jakim były miejscu, jak znikomy miały wpływ na mecz i jak przypadkowe były obie, nie mam zamiaru wstawiać filmików Zibiego bo gra zgodnie z duchem gry i jest walczakiem, jak i ja z resztą, ale jeżeli będziecie karać za takie rzeczy to gracze będą bać sie grać agresywniej przy odbiorze piłki...

Okej, będę wypisywał strzelców, ale w jaki sposób Ci to ułatwia pracę, na skrinie jest podobna widoczność?tongue.gif i masz pewność, że ktoś się nie pomyli przy wpisywaniu

Bartiniho ja zawsze gram fair, i ten wślizg był na pewno pod Twoim polem karnym bo nie miałeś wolnego na pewno żadnego z okolic Mojego pola karnego więc te wkręty to nie mi wink.gif

A w taki, że screen się dłużej ładuje, a po 2 trza dostosować się do regulaminu, bo będzie bajzel smile.gif
chelsonik
jeżeli chodzi o wesołego, to napisał do mnie, że mam pisać o w/o na moją korzyść...
Grigorian
Witam, jutro wyjeżdżam na cały tydzień aż do następnej niedzieli. Nie będę miał dostępu do neta. Do tej pory mam wszystkie rozegrane mecze wg planu, natomiast mecze 5 tygodnia nadrobię najszybciej jak się da jak wrócę. Pozdrawiam
Jason Bourne
Dzięki za info i to mi się podoba smile.gif Nie ma problemu nadrobisz smile.gif
niCejOke
mecz: 073 wesoły(górnik) vs niCejOke(zagłebie)

proszę o wo na moją korzyść wesoły nie chce rozegrać tego meczu . dowód ss proszę o walka.
Jason Bourne
Spokojnie poczekamy może koledze nie pasuje Górniak dlatego nie gra. Dla mnie to dziecinne podejście. Jesli nic się nie zmieni to wesoly dostaniesz bana na grę w lidze i turniejach issonline. Po co grać w 5 ligach, do tego praca, zycie prywatne, więc nie dziwię się, że nie ma czasu na rozgrywanie spotkań. Bo w tyłku masz innych graczy i mecze. Co poniektórzy pokazują prawdziwą twarz dopiero teraz.
Kubbas.
Jbc nie będę dostępny często do gry teraz do następnej niedzieli, kilka wyjazdów, czasami będę online ale nie z kompa do gierczenia

Za tydzień nadrobie wszystko
chelsonik
Jeżeli chodzi o mnie to mam identyczną sprawę z Wesołym, więc poczekamy...
Barthinio
kiedy bedzie kolejny tydzien?
wesoly89
ekstraklase dogram... ale do hiszpanskiej wezcie kogos innego
Jason Bourne
Rezygnując z Hiszpańskiej- dostajesz bana- więc z automatu tu też odpadasz. Sorry ale takie przepisy. Po co się pchać w 8 ligi, skoro nie ma się czasu. No szkoda Wesoły szkoda.

Wakat w Górniku! Ktoś chętny do objęcia funkcji coacha?
Jak coś to pisać tutaj w temacie lub na gg moje- 7370649
Jason Bourne
Jeśli do soboty nikt się nie zgłosi po prostu będą wo w meczach z Wesolym
Milerinho
Jeżeli jest jeszcze możliwość to bym spróbował swoich sił Górnikiem smile.gif
Barthinio
CYTAT(Barthinio @ Jun 29 2012, 09:42) *
mini Ekstraklasa || Tydzien 1. || 26.VI-1.VII || kolejki 1-4 prosze o przedluzenie do konca 2 tygodnia napewno rozegram. Od jutra startuje pełna para smile.gif

Jest specjalny temat w mini ekstraklasie, żeby nie zaśmiecać tutaj ekstraklasowego.

Mamy tylko Off-Topic mini ekstraklasy czyli tutaj przedluzamy
Mógł by juz byc 5 tydzień
Jason Bourne
Już niedługo pojawi się nowy tydzień.

Milerinho zastępuję Wesołego. Walkowery poprzednika anulowane. Miler startuje z dorobkiem 6 meczy (2 zwycięstwa 2 remisy 2 porażki 16-11), a więc proszę o rozegranie meczów z graczem wink.gif Mecze z 1 Tygodnia i 2 Tygodnia proszę rozegrać przez osoby,które miały wo z Wesołym, czyli:

Milerinho- Filips

Czas na rozegranie do 22.07- do niedzieli

Zaś spotkania z 3 i 4 tygodnia- czyli mecze Milera:

11 kolejka Milerinho-Kubbas
13 kolejka milerinho-NiCejOke
REWANŻE
14 kolejka filips-milerinho
15 milerinho- chelsonik
16 kolejka Ogryz-milerinho

Czas do 27 Lipca
Filips
Witam, w tym tygodniu nie rozegram żadnego meczu. Wszystko nadrobię, z góry dziękuję za przedłużenie i przepraszam za kłopot.
przemosekk
Proszę aby opiekun mini ekstraklasy porozmawiał z adonimem, ponieważ ten gracz nie ma zamiaru wstawic wyniku i jak się z nim porozmawia na inny temat to gosc odpisuje a jak chce z nim porozmawiac o nie wstawionym wyniku to jest cisza i dlatego ja z mojej strony wnosze o wo dla mnie poniewaz gospodarz ma prawo wstawic wynik a nie gosc zreszta tego dnia nie molgem zrobic screenow poniewaz sie spieszylem i adonima(był gospodarzem meczu) poprosilem o zrobienie screenow, ale on zas zrobil te screeny tylko nie wie gdzie ma to w komputerze.

14 kolejka Wisła Kraków (adonim) - Widzew Łódź (przemosek123)

Prosze o rozwazenie tej wypowiedzi
Kubbas.
Wróciłem od jutra/dzisiejszej nocy zaczynam grać
niCejOke
Proszę o przedłużenie moich meczy! Wyjeżdzam na urlop dziś. I nie będzie mnie do gry przez najbliższy tydzień. z góry dziękuje.
Milerinho
Jezeli mozna to prosze o przedluzenie meczu z Giorgianem poniewaz nie daje żadnych odpowiedzi w sprawie meczu.. jezeli nei to wnosze o wo.
Barthinio
CYTAT(Milerinho @ Jul 22 2012, 16:12) *
Jezeli mozna to prosze o przedluzenie meczu z Giorgianem poniewaz nie daje żadnych odpowiedzi w sprawie meczu.. jezeli nei to wnosze o wo.

Grigorian wyjechał bedzie niebawem:)
Jason Bourne
Ok przedłużam wszystkie mecze o której pisaliśliście do 27 Lipca. Później będą wo panowie.

EDITT Mój błąd uwaga: Jeśli chodzi o mecz grigorian- miler z 33 Tygodnia- to całkiem zapomniałem- Grigorian pisał mi przed wyjazdem, że ten mecz rozegrał wcześniej z Wesołym i wrzuci go na forum jak wróci. Więc Miler skup się na pozostałych meczach wink.gif
Filips
mecz z milerinho gdzie on był gospodarzem został rozegrany dzisiaj - wynik zostanie wstawiony niebawem, z góry przepraszam za wszystkie opóźnienia, nie chce jednak wycofywać się z rozgrywek i dam radę z wszystkimi meczami. Mecz z milerinho gdzie ja jestem gospodarzem rozegramy w niedalekiej przyszłości. wink.gif
niCejOke
wnoszę prośbę o wo na moja korzysc w meczach z milerinho i grigorianem oboje nie wykazuje checi do gry .
Milerinho
prosze o wyrozumialosc panowie prawie cale dnie nie ma mnie w domu tak z robota wlasnie jest wieczorem wpisze wszystkie rozegrane mecze, nicejoke rozegramy spokojnie raz ja pisalem do ciebie a drugi raz ty wiec nie pisz o wo bo rozegramy. Nadrobie te mecze ktorych nie rozegralem jezszcze
Kubbas.
Możnaby już dać następne 2 tygodnie?
Jason Bourne
Nie ma żadnego wo. Jest czas, Miler doszedł później więc spokojnie ludziska. Są wakacje, jest pogoda proponuje wyjść do ludzi, opalić się, grill, ognicho i te sprawy. Facet doszedł kilkanaście dni temu , więc zrozumiałe że nie rozegra 15 meczów w 10 dni. Jest praca, wakacje. Relax, Take it easy. Nie będzie wo, dopóki nie zamknę tematów.

Pozostały spotkania:

4 Tydzień
Milerinho- NiCeJoke
Filips- Milerinho
Adonim-Przemoszek
Adonim-Tobinho

5 Tydzień

Adonim- Wąski
Milerinho- Adonim
Kubbas-Przemosek
Adonim- Filips
Grigorian- Kubbas

Być może kilka z tych meczów zostało już rozegranych, jednak nie ma wpisów na forum. Czas do 31 Lipca na wrzucenie na stronkę. Jeśli ktoś nie wrzuci- wo na korzyść gości.

Wszystkie te spotkania muszą zostać rozegrane do 31 Lipca
Tobinho
CYTAT(piecia1990 @ Jul 27 2012, 15:08) *
Nie ma żadnego wo. Jest czas, Miler doszedł później więc spokojnie ludziska. Są wakacje, jest pogoda proponuje wyjść do ludzi, opalić się, grill, ognicho i te sprawy. Facet doszedł kilkanaście dni temu , więc zrozumiałe że nie rozegra 15 meczów w 10 dni. Jest praca, wakacje. Relax, Take it easy. Nie będzie wo, dopóki nie zamknę tematów.

Pozostały spotkania:

4 Tydzień
Milerinho- NiCeJoke
Filips- Milerinho
Adonim-Przemoszek
Adonim-Tobinho

5 Tydzień

Adonim- Wąski
Milerinho- Adonim
Kubbas-Przemosek
Adonim- Filips
Grigorian- Kubbas

Być może kilka z tych meczów zostało już rozegranych, jednak nie ma wpisów na forum. Czas do 31 Lipca na wrzucenie na stronkę. Jeśli ktoś nie wrzuci- wo na korzyść gości.

Wszystkie te spotkania muszą zostać rozegrane do 31 Lipca

są te Wo??
Jason Bourne
Kto pisał o wo to są, kto nic nie pisał są obustronne.
Kubbas.
Mógłbyś podać czyli jakie wyniki są i zaktualizować tabelę? Wielkie dzięki
Jason Bourne
Dobra- nie będę takim tyranem to tylko zabawa. Do pn rozegrajcie te spotkania wszystkie zaległe, co wyżej podałem. Jeśli nie będziecie mogli się z kims umówić, piszcie o wo. Inaczej będą obustronne. Do dzieła.

Pozostały spotkania:

4 Tydzień
Milerinho- NiCeJoke
Adonim-Przemoszek
Adonim-Tobinho

5 Tydzień

Adonim- Wąski
Milerinho- Adonim
Adonim- Filips
Grigorian- Kubbas

Tematy odblokowane- czas do najbliższego poniedziałku, czyli do 6.08!
Filips
Moje mecze z Milerinho rozegrane i wpisane na forum w terminie, a co do Adonima to pytałem kiedy może rozegrać i usłyszałem odpowiedź "jutro", czekałem i nic nie pisałem bo było napisane, że wo na korzyść gościa jeżeli nie zostanie wstawiony wynik. Jeśli coś się zmieniło, to proszę o WO na moją korzyść wink.gif. Pozdrawiam.
przemosekk
U mnie zas mecz z adonimem rozegralem 2 tyg temu i od tego momentu adonim nie wpisal wyniku chociaz do niego pisałem ale nic nie odpisuje, więc proszę o wo dla moją korzysc. Pozdrawiam
Jason Bourne
Jak masz ss to wpisz sam i problem z głowy.
PS Wie ktoś z Was może co się z adonimem dzieje? Wyjechał gdzieś czy co? Pisałem mu nie odpisał nic.
przemosekk
CYTAT(piecia1990 @ Aug 2 2012, 16:28) *
Jak masz ss to wpisz sam i problem z głowy.
PS Wie ktoś z Was może co się z adonimem dzieje? Wyjechał gdzieś czy co? Pisałem mu nie odpisał nic.

Niestety screenow nie mam bo akurat on byl gospodarzem a ja nie moglem zrobic ss bo mialem wazny wyjazd i na predko gralem a jak sie pytalem adonima to powiedzial ze ma screeny na kompie tylko teraz nie ma czasu zbytnio. Przez kolejne dni pisalem do niego a on zero odzewu chcociaz na gg byl.
Barthinio
z tego co wiem to jest zajety praca biurowa.biggrin.gif opisuje sprzet ktory testuje.
Edit. Pisał mi tez ze wyjezdza ale kiedy i gdzie to nie wiem?
Tobinho
Adonim jest teraz zajęty pracą. Terminy go goniąbiggrin.gif Przeprasza wszystkich za utrudniony kontakt ale powiedział ze rozegra wszystkie mecze
Jason Bourne
Oby. Damy mu jeszcze chwilę czasu, nie ma co po złości robić adonimowi, skoro chłop pracuje wink.gif
Milerinho
U mnie sprawa wyglada tak -->

Adonim - kompletne zero kontaktu
Nicejoke - raz odpisal i pozniej cisza w sprawie meczu...
niCejOke
z punktu mojego archiwum na gadu inaczej to wygląda ba nawet na fejsie próbowałem Cię złapać ;]
Jason Bourne
Panowie spróbujcie się złapać jak najszybciej wink.gif
PS A najlepsze jest to, że Adonim co chwila zmienia opis, a nie raczy nawet odpisać dry.gif Poczekamy jeszcze kilka dni, jeśli nic nie rozegra to będzie out z ligii.
przemosekk
prosże o przedłużenie meczy z 7 tygodnia poniewaz mam wyjazd na dmorze i mnie nie bedzie od 07.08 - 16.08. Jeżeli chodzi o drugi mecz rewanzowy z adonimem bodajze z 3 lub 4 tygodnia to nadal potrzymuje dla moją korzysc w/o. Pozdrawiam
adonim
wszyscy którzy maja mecze ze mna pisać. Dzis wszystko mam zamiar zagrać.

Miałem straszny zajeb ostatnio przez dobre kilka / naście dni więc tak było jak było.

Pisać do mnie twardo.

@@@

cięzka jest praca redaktora wink.gif

Jeszcze raz wszystkim przepraszam ale nie zalezy mi aby miec bana bo dobrze mi tu jest i pozatym moje WBA czeka.
Milerinho
poznym wieczorem postaram sie wpisac na forum wszystkie rozegrane mecze.
Tobinho
Witam Panowie. Piszę w imieniu Grigoriana. Mianowicie wyjechał na obóz piłkarski ze swoimi podopiecznymi nad morze, zabrał ze sobą laptopa, jednak nie ma tam połączenia Wi-Fi więc poprosił mnie abym przekazał włodarzom forum o tej informacji.

Tzn GRIGORIAN od 11.08.2012 do niedzieli 19.08.2012 nie będzie rozgrywał meczy.
Filips
Adonim miał rozgrywać mecze, jednak chyba mu się nie udało. Wnoszę o WO na moją korzyść.
niCejOke
W meczu Adonim vs NicejOke wnoszę o wo na swoją korzyść gracz nie odpisuje na wiadomości.

Mecz Filips vs NiCejOke proszę o przedłużenie. Mijamy się oboje ale na pewno zagramy smile.gif)
chelsonik
Witam, mecze z Wąskim i Milerem chcialbym przedłużyć, nie ma mnie często w domu, bo mam roboty trochę, a jak pisałem do nich to nie odpisali, więc jak się dogadamy to rozegramy smile.gif
Milerinho
Prosze o przedłużenie wszystkich meczy których nie udało mi się rozegrać, ponieważ wyjeżdżam na tydzień, a później na pełnej nadrobię zaległości
Filips
Proszę o przedłużenie moich meczy z 7 tygodnia i podtrzymuje WO dla mnie w meczu z Adonimem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.