Kubbas.
Jul 14 2012, 13:41
Ok poczekam na wesołego z chęcią zagram
2 to nie są perfidne kosy, obie rozpisałem Ci dokładnie co do sytuacji, w jakim były miejscu, jak znikomy miały wpływ na mecz i jak przypadkowe były obie, nie mam zamiaru wstawiać filmików Zibiego bo gra zgodnie z duchem gry i jest walczakiem, jak i ja z resztą, ale jeżeli będziecie karać za takie rzeczy to gracze będą bać sie grać agresywniej przy odbiorze piłki...
Okej, będę wypisywał strzelców, ale w jaki sposób Ci to ułatwia pracę, na skrinie jest podobna widoczność?

i masz pewność, że ktoś się nie pomyli przy wpisywaniu
Bartiniho ja zawsze gram fair, i ten wślizg był na pewno pod Twoim polem karnym bo nie miałeś wolnego na pewno żadnego z okolic Mojego pola karnego więc te wkręty to nie mi

A w taki, że screen się dłużej ładuje, a po 2 trza dostosować się do regulaminu, bo będzie bajzel
chelsonik
Jul 14 2012, 14:22
jeżeli chodzi o wesołego, to napisał do mnie, że mam pisać o w/o na moją korzyść...
Grigorian
Jul 14 2012, 17:30
Witam, jutro wyjeżdżam na cały tydzień aż do następnej niedzieli. Nie będę miał dostępu do neta. Do tej pory mam wszystkie rozegrane mecze wg planu, natomiast mecze 5 tygodnia nadrobię najszybciej jak się da jak wrócę. Pozdrawiam
Jason Bourne
Jul 14 2012, 17:45
Dzięki za info i to mi się podoba

Nie ma problemu nadrobisz
niCejOke
Jul 15 2012, 10:52
mecz: 073 wesoły(górnik) vs niCejOke(zagłebie)
proszę o wo na moją korzyść wesoły nie chce rozegrać tego meczu . dowód ss proszę o walka.
Jason Bourne
Jul 15 2012, 13:01
Spokojnie poczekamy może koledze nie pasuje Górniak dlatego nie gra. Dla mnie to dziecinne podejście. Jesli nic się nie zmieni to wesoly dostaniesz bana na grę w lidze i turniejach issonline. Po co grać w 5 ligach, do tego praca, zycie prywatne, więc nie dziwię się, że nie ma czasu na rozgrywanie spotkań. Bo w tyłku masz innych graczy i mecze. Co poniektórzy pokazują prawdziwą twarz dopiero teraz.
Kubbas.
Jul 15 2012, 13:46
Jbc nie będę dostępny często do gry teraz do następnej niedzieli, kilka wyjazdów, czasami będę online ale nie z kompa do gierczenia
Za tydzień nadrobie wszystko
chelsonik
Jul 15 2012, 20:06
Jeżeli chodzi o mnie to mam identyczną sprawę z Wesołym, więc poczekamy...
Barthinio
Jul 16 2012, 12:23
kiedy bedzie kolejny tydzien?
wesoly89
Jul 16 2012, 13:44
ekstraklase dogram... ale do hiszpanskiej wezcie kogos innego
Jason Bourne
Jul 16 2012, 14:03
Rezygnując z Hiszpańskiej- dostajesz bana- więc z automatu tu też odpadasz. Sorry ale takie przepisy. Po co się pchać w 8 ligi, skoro nie ma się czasu. No szkoda Wesoły szkoda.
Wakat w Górniku! Ktoś chętny do objęcia funkcji coacha?
Jak coś to pisać tutaj w temacie lub na gg moje- 7370649
Jason Bourne
Jul 16 2012, 22:44
Jeśli do soboty nikt się nie zgłosi po prostu będą wo w meczach z Wesolym
Milerinho
Jul 16 2012, 23:19
Jeżeli jest jeszcze możliwość to bym spróbował swoich sił Górnikiem
Barthinio
Jul 16 2012, 23:51
CYTAT(Barthinio @ Jun 29 2012, 09:42)

mini Ekstraklasa || Tydzien 1. || 26.VI-1.VII || kolejki 1-4 prosze o przedluzenie do konca 2 tygodnia napewno rozegram. Od jutra startuje pełna para
Jest specjalny temat w mini ekstraklasie, żeby nie zaśmiecać tutaj ekstraklasowego. Mamy tylko Off-Topic mini ekstraklasy czyli tutaj przedluzamy
Mógł by juz byc 5 tydzień
Jason Bourne
Jul 17 2012, 12:22
Już niedługo pojawi się nowy tydzień.
Milerinho zastępuję Wesołego. Walkowery poprzednika anulowane. Miler startuje z dorobkiem 6 meczy (2 zwycięstwa 2 remisy 2 porażki 16-11), a więc proszę o rozegranie meczów z graczem
Mecze z 1 Tygodnia i 2 Tygodnia proszę rozegrać przez osoby,które miały wo z Wesołym, czyli:
Milerinho- Filips
Czas na rozegranie do 22.07- do niedzieliZaś spotkania z 3 i 4 tygodnia- czyli mecze Milera:
11 kolejka Milerinho-Kubbas
13 kolejka milerinho-NiCejOke
REWANŻE
14 kolejka filips-milerinho
15 milerinho- chelsonik
16 kolejka Ogryz-milerinho
Czas do 27 Lipca
Filips
Jul 18 2012, 18:23
Witam, w tym tygodniu nie rozegram żadnego meczu. Wszystko nadrobię, z góry dziękuję za przedłużenie i przepraszam za kłopot.
przemosekk
Jul 21 2012, 10:33
Proszę aby opiekun mini ekstraklasy porozmawiał z adonimem, ponieważ ten gracz nie ma zamiaru wstawic wyniku i jak się z nim porozmawia na inny temat to gosc odpisuje a jak chce z nim porozmawiac o nie wstawionym wyniku to jest cisza i dlatego ja z mojej strony wnosze o wo dla mnie poniewaz gospodarz ma prawo wstawic wynik a nie gosc zreszta tego dnia nie molgem zrobic screenow poniewaz sie spieszylem i adonima(był gospodarzem meczu) poprosilem o zrobienie screenow, ale on zas zrobil te screeny tylko nie wie gdzie ma to w komputerze.
14 kolejka Wisła Kraków (adonim) - Widzew Łódź (przemosek123)
Prosze o rozwazenie tej wypowiedzi
Kubbas.
Jul 22 2012, 09:56
Wróciłem od jutra/dzisiejszej nocy zaczynam grać
niCejOke
Jul 22 2012, 10:10
Proszę o przedłużenie moich meczy! Wyjeżdzam na urlop dziś. I nie będzie mnie do gry przez najbliższy tydzień. z góry dziękuje.
Milerinho
Jul 22 2012, 15:08
Jezeli mozna to prosze o przedluzenie meczu z Giorgianem poniewaz nie daje żadnych odpowiedzi w sprawie meczu.. jezeli nei to wnosze o wo.
Barthinio
Jul 22 2012, 16:12
CYTAT(Milerinho @ Jul 22 2012, 16:12)

Jezeli mozna to prosze o przedluzenie meczu z Giorgianem poniewaz nie daje żadnych odpowiedzi w sprawie meczu.. jezeli nei to wnosze o wo.
Grigorian wyjechał bedzie niebawem:)
Jason Bourne
Jul 23 2012, 11:00
Ok przedłużam wszystkie mecze o której pisaliśliście do 27 Lipca. Później będą wo panowie.
EDITT Mój błąd uwaga: Jeśli chodzi o mecz grigorian- miler z 33 Tygodnia- to całkiem zapomniałem- Grigorian pisał mi przed wyjazdem, że ten mecz rozegrał wcześniej z Wesołym i wrzuci go na forum jak wróci. Więc Miler skup się na pozostałych meczach
Filips
Jul 24 2012, 18:01
mecz z milerinho gdzie on był gospodarzem został rozegrany dzisiaj - wynik zostanie wstawiony niebawem, z góry przepraszam za wszystkie opóźnienia, nie chce jednak wycofywać się z rozgrywek i dam radę z wszystkimi meczami. Mecz z milerinho gdzie ja jestem gospodarzem rozegramy w niedalekiej przyszłości.
niCejOke
Jul 25 2012, 11:21
wnoszę prośbę o wo na moja korzysc w meczach z milerinho i grigorianem oboje nie wykazuje checi do gry .
Milerinho
Jul 26 2012, 12:15
prosze o wyrozumialosc panowie prawie cale dnie nie ma mnie w domu tak z robota wlasnie jest wieczorem wpisze wszystkie rozegrane mecze, nicejoke rozegramy spokojnie raz ja pisalem do ciebie a drugi raz ty wiec nie pisz o wo bo rozegramy. Nadrobie te mecze ktorych nie rozegralem jezszcze
Kubbas.
Jul 26 2012, 22:32
Możnaby już dać następne 2 tygodnie?
Jason Bourne
Jul 27 2012, 14:04
Nie ma żadnego wo. Jest czas, Miler doszedł później więc spokojnie ludziska. Są wakacje, jest pogoda proponuje wyjść do ludzi, opalić się, grill, ognicho i te sprawy. Facet doszedł kilkanaście dni temu , więc zrozumiałe że nie rozegra 15 meczów w 10 dni. Jest praca, wakacje. Relax, Take it easy. Nie będzie wo, dopóki nie zamknę tematów.
Pozostały spotkania:
4 Tydzień
Milerinho- NiCeJoke
Filips- Milerinho
Adonim-Przemoszek
Adonim-Tobinho
5 Tydzień
Adonim- Wąski
Milerinho- Adonim
Kubbas-Przemosek
Adonim- Filips
Grigorian- Kubbas
Być może kilka z tych meczów zostało już rozegranych, jednak nie ma wpisów na forum. Czas do 31 Lipca na wrzucenie na stronkę. Jeśli ktoś nie wrzuci- wo na korzyść gości.
Wszystkie te spotkania muszą zostać rozegrane do 31 Lipca
Tobinho
Aug 1 2012, 21:57
CYTAT(piecia1990 @ Jul 27 2012, 15:08)

Nie ma żadnego wo. Jest czas, Miler doszedł później więc spokojnie ludziska. Są wakacje, jest pogoda proponuje wyjść do ludzi, opalić się, grill, ognicho i te sprawy. Facet doszedł kilkanaście dni temu , więc zrozumiałe że nie rozegra 15 meczów w 10 dni. Jest praca, wakacje. Relax, Take it easy. Nie będzie wo, dopóki nie zamknę tematów.
Pozostały spotkania:
4 Tydzień
Milerinho- NiCeJoke
Filips- Milerinho
Adonim-Przemoszek
Adonim-Tobinho
5 Tydzień
Adonim- Wąski
Milerinho- Adonim
Kubbas-Przemosek
Adonim- Filips
Grigorian- Kubbas
Być może kilka z tych meczów zostało już rozegranych, jednak nie ma wpisów na forum. Czas do 31 Lipca na wrzucenie na stronkę. Jeśli ktoś nie wrzuci- wo na korzyść gości.
Wszystkie te spotkania muszą zostać rozegrane do 31 Lipca
są te Wo??
Jason Bourne
Aug 1 2012, 22:22
Kto pisał o wo to są, kto nic nie pisał są obustronne.
Kubbas.
Aug 2 2012, 00:21
Mógłbyś podać czyli jakie wyniki są i zaktualizować tabelę? Wielkie dzięki
Jason Bourne
Aug 2 2012, 12:22
Dobra- nie będę takim tyranem to tylko zabawa. Do pn rozegrajcie te spotkania wszystkie zaległe, co wyżej podałem. Jeśli nie będziecie mogli się z kims umówić, piszcie o wo. Inaczej będą obustronne. Do dzieła.
Pozostały spotkania:
4 Tydzień
Milerinho- NiCeJoke
Adonim-Przemoszek
Adonim-Tobinho
5 Tydzień
Adonim- Wąski
Milerinho- Adonim
Adonim- Filips
Grigorian- Kubbas
Tematy odblokowane- czas do najbliższego poniedziałku, czyli do 6.08!
Moje mecze z Milerinho rozegrane i wpisane na forum w terminie, a co do Adonima to pytałem kiedy może rozegrać i usłyszałem odpowiedź "jutro", czekałem i nic nie pisałem bo było napisane, że wo na korzyść gościa jeżeli nie zostanie wstawiony wynik. Jeśli coś się zmieniło, to proszę o WO na moją korzyść

. Pozdrawiam.
przemosekk
Aug 2 2012, 15:23
U mnie zas mecz z adonimem rozegralem 2 tyg temu i od tego momentu adonim nie wpisal wyniku chociaz do niego pisałem ale nic nie odpisuje, więc proszę o wo dla moją korzysc. Pozdrawiam
Jason Bourne
Aug 2 2012, 15:24
Jak masz ss to wpisz sam i problem z głowy.
PS Wie ktoś z Was może co się z adonimem dzieje? Wyjechał gdzieś czy co? Pisałem mu nie odpisał nic.
przemosekk
Aug 2 2012, 15:48
CYTAT(piecia1990 @ Aug 2 2012, 16:28)

Jak masz ss to wpisz sam i problem z głowy.
PS Wie ktoś z Was może co się z adonimem dzieje? Wyjechał gdzieś czy co? Pisałem mu nie odpisał nic.
Niestety screenow nie mam bo akurat on byl gospodarzem a ja nie moglem zrobic ss bo mialem wazny wyjazd i na predko gralem a jak sie pytalem adonima to powiedzial ze ma screeny na kompie tylko teraz nie ma czasu zbytnio. Przez kolejne dni pisalem do niego a on zero odzewu chcociaz na gg byl.
Barthinio
Aug 2 2012, 17:08
z tego co wiem to jest zajety praca biurowa.

opisuje sprzet ktory testuje.
Edit. Pisał mi tez ze wyjezdza ale kiedy i gdzie to nie wiem?
Tobinho
Aug 3 2012, 20:03
Adonim jest teraz zajęty pracą. Terminy go gonią

Przeprasza wszystkich za utrudniony kontakt ale powiedział ze rozegra wszystkie mecze
Jason Bourne
Aug 3 2012, 20:52
Oby. Damy mu jeszcze chwilę czasu, nie ma co po złości robić adonimowi, skoro chłop pracuje
Milerinho
Aug 3 2012, 23:51
U mnie sprawa wyglada tak -->
Adonim - kompletne zero kontaktu
Nicejoke - raz odpisal i pozniej cisza w sprawie meczu...
niCejOke
Aug 4 2012, 09:25
z punktu mojego archiwum na gadu inaczej to wygląda ba nawet na fejsie próbowałem Cię złapać ;]
Jason Bourne
Aug 4 2012, 09:47
Panowie spróbujcie się złapać jak najszybciej
PS A najlepsze jest to, że Adonim co chwila zmienia opis, a nie raczy nawet odpisać

Poczekamy jeszcze kilka dni, jeśli nic nie rozegra to będzie out z ligii.
przemosekk
Aug 6 2012, 16:43
prosże o przedłużenie meczy z 7 tygodnia poniewaz mam wyjazd na dmorze i mnie nie bedzie od 07.08 - 16.08. Jeżeli chodzi o drugi mecz rewanzowy z adonimem bodajze z 3 lub 4 tygodnia to nadal potrzymuje dla moją korzysc w/o. Pozdrawiam
wszyscy którzy maja mecze ze mna pisać. Dzis wszystko mam zamiar zagrać.
Miałem straszny zajeb ostatnio przez dobre kilka / naście dni więc tak było jak było.
Pisać do mnie twardo.
@@@
cięzka jest praca redaktora

Jeszcze raz wszystkim przepraszam ale nie zalezy mi aby miec bana bo dobrze mi tu jest i pozatym moje WBA czeka.
Milerinho
Aug 8 2012, 19:36
poznym wieczorem postaram sie wpisac na forum wszystkie rozegrane mecze.
Tobinho
Aug 11 2012, 15:38
Witam Panowie. Piszę w imieniu Grigoriana. Mianowicie wyjechał na obóz piłkarski ze swoimi podopiecznymi nad morze, zabrał ze sobą laptopa, jednak nie ma tam połączenia Wi-Fi więc poprosił mnie abym przekazał włodarzom forum o tej informacji.
Tzn GRIGORIAN od 11.08.2012 do niedzieli 19.08.2012 nie będzie rozgrywał meczy.
Filips
Aug 12 2012, 20:11
Adonim miał rozgrywać mecze, jednak chyba mu się nie udało. Wnoszę o WO na moją korzyść.
niCejOke
Aug 12 2012, 21:59
W meczu Adonim vs NicejOke wnoszę o wo na swoją korzyść gracz nie odpisuje na wiadomości.
Mecz Filips vs NiCejOke proszę o przedłużenie. Mijamy się oboje ale na pewno zagramy

)
chelsonik
Aug 12 2012, 22:01
Witam, mecze z Wąskim i Milerem chcialbym przedłużyć, nie ma mnie często w domu, bo mam roboty trochę, a jak pisałem do nich to nie odpisali, więc jak się dogadamy to rozegramy
Milerinho
Aug 13 2012, 22:06
Prosze o przedłużenie wszystkich meczy których nie udało mi się rozegrać, ponieważ wyjeżdżam na tydzień, a później na pełnej nadrobię zaległości
Filips
Aug 14 2012, 09:50
Proszę o przedłużenie moich meczy z 7 tygodnia i podtrzymuje WO dla mnie w meczu z Adonimem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.