Jason Bourne
Aug 14 2012, 17:49
Dodałem 2 Tygodnie ( na razie zablokowane) jednak jeśli tempo rozgrywania spotkań nie zmieni się (w co bardzo wątpie) to kończymy na 32 kolejce
Kubbas.
Aug 15 2012, 07:59
Ostatnio jestem mało dostępny do gry, ale chyba mam tylko 2 mecze z najnowszego tygodnia do zagrania więc pyknę to, Bartinho widziałem, ze pisałeś stykniemy się jakoś niedługo
btw podtrzymuję wniosek o WO z Grigorianem z 3 tygodnia czy jakiś staroć.
Będzie aktualka tabeli piecia?
Barthinio
Aug 15 2012, 10:49
Mam 3 mecze zalegle z kubasem, przemoskiem oraz z adonimem z kazdym sie nie moge zlapac.Zlapalem sie dzis z kubasem ale nie mial juz czasu.Przemosek jest na wakacjach a adonim jak to adonim niema czasu zajety praca.

Panowie ruszcie sie bo chcialbym zagrac wiecej meczy,a Piecia niezartuje.
Jason Bourne
Aug 15 2012, 12:59
Z adonimem już się nie musisz szukać

. Kolega zapisał się i nie raczy nawet odpisać na gg, a zmienia opisy, więc to znak że wchodzi. Miał rozegrać spotkania, a nie zagrał ani jednego.
Adonim -Ban na turnieje pod banderą issonlinePowód:
CYTAT
- olanie rozgrywek (praca pracą, trzeba było się nie zapisywać, słomiany zapał jest karany)
Wszystkie mecze od 14 kolejki- czyli 2 rundy to rezultaty 0-3 dla opponentów kolegi.
Co do końca trochę to niesprawiedliwe, ale panowie na dniach rusza ML, więc pora kończyć, dlatego niektórzy będą mieli mecz więcej od innych.
Barthinio
Aug 16 2012, 21:40
Mozna by odblokowac kolejne tygodnie został mi mecz tylko z Kubasem ktorego nie moge złapać.
niCejOke
Aug 16 2012, 21:47
prosze o przedluzenie meczu z grigorianem ;]
Filips
Aug 16 2012, 21:58
Wyjeżdżam z rana na weekend i będę do gry dopiero w niedziele wieczorem. Mam nadzieje, że jakoś sobie poradzicie. Pozdrawiam.
niCejOke
Aug 16 2012, 21:59
a ponawiam prośbe o wo w meczu z adonimem
Jason Bourne
Aug 17 2012, 10:07
Przecież pisałem już o adonimie Nice- post 104. Mecze od 14 kolejki z adonimem to wo na korzyść jego przeciwników.
Barthinio i pozostali uczestnicy
Nie gramy już 9 i 10 tygodnia. Niedługo rusza ML, więc nie starczy czasu. Od początku wiadome było to, że ekstre gramy aż do rozpoczęcia startu ML..
Barthinio
Aug 17 2012, 10:31
CYTAT(piecia1990 @ Aug 17 2012, 11:11)

Przecież pisałem już o adonimie Nice- post 104. Mecze od 14 kolejki z adonimem to wo na korzyść jego przeciwników.
Barthinio i pozostali uczestnicy
Nie gramy już 9 i 10 tygodnia. Niedługo rusza ML, więc nie starczy czasu. Od początku wiadome było to, że ekstre gramy aż do rozpoczęcia startu ML..
szkoda dlamnie rozgrywki juz sie skonczyły.

Edit: Jeszcze sa transfery koledzy beda kupowac a wtedy był by czas na rozegranie kilku meczy przy okazji.Nawet łatwiej jest sie złapac wtedy
Kubbas.
Aug 19 2012, 14:00
Ostatnio mialem mało czasu grać, niedługo nadrobie wszystko, dużo spraw na głowie + nauka.
Jason Bourne
Aug 21 2012, 12:56
Oto mecze, które zostały do rozegrania:
5 Tydzie?
Grigorian-Kubbass
6 Tydzie?
Wąski- Kubbas
7 Tydzie?
Milerinho- Wąski
Wąski- Filips
Wąski- Chelsonik
Chelsonik- Milerinho
Barthinio- Kubbas
8 Tydzień
Milerinho- Ogryz
Wąski- Barthinio
Kubbas- Sylwek12b
przemosek- Grigorian
Milerinho- Sylwek12b
Grigorian- Tobinho
Bardzo proszę nadrobić zaległości jak najszybciej, bo kończymy ligę.
Barthinio
Aug 21 2012, 13:47
Wąski- Barthinio mecz rozegrany czekamy az Wąski wstawi. Zrobił bym to za niego ale niemam screenow

a mecz Barthinio- Kubbas to nie moglismy sie złapac a teraz pan Kubbas nieodpowiada od 2 dni
problemy z kompem postaram sie jak najszybciej nadrobic zaleglosci
niCejOke
Aug 22 2012, 09:19
nicejoke vs grigorian , nicejoke vs chelsonik. mecze oba se rozegrane i sa na forum .
Tobinho
Aug 22 2012, 23:40
jest juz wszystko rozegrane

Dzięki PAnowie za gre
Filips
Aug 24 2012, 16:17
Pisałem do Wąskiego o gre jednak nie odpisuje od jakiegoś czasu. Nie pogniewam się na WO na moją korzyść.
Jason Bourne
Aug 24 2012, 16:32
CYTAT
problemy z kompem postaram sie jak najszybciej nadrobic zaleglosci
Kubbas.
Aug 24 2012, 16:33
Waski i Grigorian wnoszę o WO, z Grigorem już z resztą wnosiłem o WO
a z sylwkiem się nie możemy złapać niedługo zagramy
Filips
Aug 24 2012, 21:45
Tak Piecia, czytałem, jednak oferty transferowe były składane a na gg nie odpisywał. Jak się odezwie, to rozegramy ;]
Miler chyba wyjechał - wnioskuje po opisie. Jeśli jest jeszcze czas to mogę poczekać jeśli zaraz kończymy to wnoszę o wo.
Milerinho
Aug 26 2012, 10:33
Witam, na dniach bede mial dostep do swojego pc, i z miejsca nadrobie wszystkie zaleglosci. Sory za brak info do tej pory i przedluzanie ligi.
Jason Bourne
Aug 31 2012, 10:52
Czas na rozegranie spotkań do tej niedzieli.
Filips
Aug 31 2012, 11:19
Ponawiam WO na moją korzyść z Wąskim. Zero jakiegokolwiek odzewu.
chelsonik
Aug 31 2012, 12:45
Ja mam tak samo z Milerem i Wąskim .
Kubbas.
Aug 31 2012, 14:36
Ja wnoszę o WO w pozostałych mi meczach, zero inicjatywy oraz chęci gry u osób z którymi zostały mi mecze.
Masz mecze z Wąskim Grigorianem i Barthinio. Ci dwaj ostatni są dostępni często, więc dograjcie.
Barthinio
Aug 31 2012, 17:44
CYTAT(Norm@n @ Aug 31 2012, 15:36)

Ja wnoszę o WO w pozostałych mi meczach, zero inicjatywy oraz chęci gry u osób z którymi zostały mi mecze.
Masz mecze z Wąskim Grigorianem i Barthinio. Ci dwaj ostatni są dostępni często, więc dograjcie.
Mecz juz dawno został rozegrany piecia
Barthinio-Kubas
Kubbas.
Sep 1 2012, 00:33
z Grigorianem też rozegrane, Wąski to nie wiem czy żyje czy nie.
Jason Bourne
Sep 1 2012, 11:40
Ale meczu Grigorian- Kubbas brak na forum więc traktuje go jako nierozegrany. Wrzućcie go.
W związku z problemami Waskiego ze sprzętem- wszystkie mecze z tym graczem, dotąd nierozegrane traktowane są jako wo dla przeciwników.
Pozostały mecze:
31 kolejka Milerinho - Sylwek
29 kolejka Ogryz- Milerinho
29 Kolejka Sylwek- Kubbas
28 Kolejka Chelsonik- Milerinho
20 kolejka Grigorian- Kubbas
niCejOke
Sep 3 2012, 08:46
czyli w dniu dzisiejszym nastąpił oficjalny koniec mini ?
Kubbas.
Sep 3 2012, 11:53
Mecz z Grigorianem rozegrany wygrałem, nie pamiętam ile Grigor nie wstawił, Sylwek się nie odzywa mimo, że pisałem do niego kilka razy, wnoszę o WO
chelsonik
Sep 3 2012, 11:57
Wnoszę o wo w meczu z Milerem, zero odzewu na moje wiadomości.
Jason Bourne
Sep 3 2012, 12:27
Kubbas Grigorian twierdzi, że nei graliscie meczu i coś ci się pomyliło. Uzgodnijcie to ze sobą. Jeśli wynik nei pojawi się na forum będzie zaliczony jako nierozegrany.
Dziś o 16 oficjalna tabela
Kubbas.
Sep 3 2012, 15:44
To jeżeli nie graliśmy to ani razu do mnie nie napisał jako gospodarz a ja do niego pisałem, więc wnoszę o WO.
Jason Bourne
Sep 3 2012, 16:29
Czas do godziny 20 z zaległościami
Jason Bourne
Sep 3 2012, 21:56
KONIEC!
Dziękuję wszystkim tym, którzy sumiennie rozgrywali mecze. Gratulację dla Was wszystkich. Do Siego!
Barthinio
Sep 4 2012, 00:04
Ja takze dziekuje wszystkim grajacym w mini ekstraklasie za wspaniala zabawe oraz pieci za zorganizowanie dodatkowej mini ekstraklasy gdyby nie to zabawe na iss skonczylbym duzo wczesniej jeszcze raz wielkie dzieki.

Pozdrawiam wszystkich ligowcow.
niCejOke
Sep 4 2012, 10:24
dzięki sezon wszystkim i do zobaczenia w następnym:)
chelsonik
Sep 4 2012, 14:09
Pierwszy mój turniej na iss bardzo udany, mimo tego iż zająłem ostatnie miejsce

Ogrywałem się i ze meczu na mecz było lepiej

Dzięki wielkie za wspólną grę i graulacje nicejoke, bo chyba Ci się należało
Kubbas.
Sep 4 2012, 15:54
Bardzo fajny sezon, niestety wicemistrz aż i tylko.
Fajnie się grało, przekonałem się do epki
Dzięki !
Milerinho
Sep 5 2012, 12:28
Witam, niestety nie bylo mi dane dograc sezonu do konca przez problemy z netem i pc. Dzieki za fajny sezon, przyjemnie sie gralo ekipami z naszego podwórka... Dzieki za sezon i sory ze tak wyszlo.
Tobinho
Sep 6 2012, 22:09
Dziekuje bardzo wszystkim graczom oraz opiekunom. Prowadzenie Legii było ciekawym doświadczeniem oraz świetna zabawa:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.