Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Issonline TV |
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Dział prasowy
Stron: 1, 2, 3
GooFy
KOLEJNA TRANSMISJA. JUŻ DZIŚ O GODZINIE 22:00!
lukasz44
Dziś testujemy jeszcze inne ustawienia, sprawdzimy czy będą nadal ścinki tak jak mówiliście.

Zapraszamy jak najwięcej widzów !!!
GooFy
Transmisja już za kilka minut, więc zapraszamy na kanał:

CLICK
similo14
ogladałem tylko koncowke ale jakosc słaba za to plynnosc nawet tyle ze nie widzialem poprzednich transmisji wiec nie ma porownania.
kksm
Bardzo fajnie. Szybki mecz. Od bramki do bramki. Nad jakością można by jeszcze popracować jeśli to możliwe. Ścinki były delikatne.
lukasz44
Jakość wydaje mi się nie jest drastycznie słabsza, jak dla mnie niewiele gorzej a płynność chyba jest lepsza, gdyż w tym celu właśnie zmniejszyliśmy na niższe detale .

Piszcie co sądzicie, mecz oczywiście bardzo ciekawy smile.gif
przemosekk
Powiem krótko, jak na pierwszy moj raz co oglądałem relacje na żywo to nawet nieźle wyszło, ale nadal jest problem bo scina się nie wiem moze to wina sprzetu. Note bym dal 7/10.
JustMe1987
ladne argumenty - bo justa ogladalo 5 xD Tylko ze wtedy to byl mecz w tygodniu i o 23 i nikt go nie reklamowal na gg xD

Dobrze ze widzow bylo sporo bo i mecz ciekawy i efektowny. Szkoda ze wolej nie wpadl i ta poprzeczka pod koniec.

Goof zlituj sie to nie piekarnia - daj ze oblookac te staty a nie sekundowe migawki robisz xD

Da sie ogladac chociaz jakosc nie powala.
Ferat
coz chcielismy z Donem zagrac otwarcie i to sie udalo, ale troche czuc bylo treme, zawodnicy nerwowo reagowali na moje polecenia stad glupie bledy:P
Jason Bourne
Źle to nie wyglądało, spotkanie stało na wyższym poziomie niż poprzednio transmitowane, ale to dzięki ofensywnie grającym przeciwnikom. Piękny mecz i chętnie ogląda się takie zawody. Co do spraw technicznych- lepsza jakoś niż ostatni, nie zawieszało się. Płynność była o niebo lepsza. No i widzów więcej smile.gif Just don't worry smile.gif
PS Mam nadzieję, że będzie więcej transmisji i to nie tylko z I ligii tongue.gif Może kiedyś dojdzie do tego, że każdy będzie na wizji i dostanie się na salony biggrin.gif Bo w tv nie tylko są mecze Barcy i Realu tongue.gif
GooFy
CYTAT(JustMe1987 @ Feb 20 2012, 22:25) *
ladne argumenty - bo justa ogladalo 5 xD Tylko ze wtedy to byl mecz w tygodniu i o 23 i nikt go nie reklamowal na gg xD

Dobrze ze widzow bylo sporo bo i mecz ciekawy i efektowny. Szkoda ze wolej nie wpadl i ta poprzeczka pod koniec.

Goof zlituj sie to nie piekarnia - daj ze oblookac te staty a nie sekundowe migawki robisz xD

Da sie ogladac chociaz jakosc nie powala.

Wiem, że oglądalnośc Waszego meczu była dobra. tongue.gif Tylko tak napisałem coby chłopaków pokrzepić biggrin.gif
lukasz44
Myślę że nie ma co przesadzać z większą ilością meczy z obu lig na razie gdyż może się nam to za szybko znudzić. Myślę że ciekawą opcją byłoby dodanie 1 spotkania z polskiej ekstraklasy jeszcze smile.gif
Jason Bourne
Fakt, ale szlagiery mogą być i finały smile.gif
Witu
Jakość była dobra, płynność też dobra ogólnie jest ok, a co do transmisji meczów ekstraklasy to proponuje łukasz tak na początek może Lech-Legia jak tylko będzie rozpisany ? biggrin.gif
Milerinho
moze niech gracze glosuja jakie mecze maja byc transmitowane?!
similo14
podbijam milera. najlepsze wyjście
lukasz44
Już wcześniej o tym myśleliśmy, niebawem podamy po 5 propozycji na mecze z kolejnych tygodni i będziecie mogli głosować.
Tomek93
łeee tam tongue.gif. Wtedy ktoś będzie pokrzywdzony, bo chciał ten mecz obejżeć, a nie obejży bo go przegłosowali... Poza tym nie każdy jest na bieżąco z tabelą itd. (ja na przykład wink.gif ). Wolę to mieć z góry ustalone, przez osoby które mają pojęcię o aktualnościach.
lukasz44
Może to i racja, przemyśleć trzeba wink.gif
Jason Bourne
Z drugiej strony nie będzie sprawiedliwe dla innych gracze, to że w kółko będą mecze tych samych kilku graczy
Tomek93
Myślę, że osoby odpowiedzialne za wybór meczy nie dopuszczą do takiej sytuacji.
lukasz44

W ankiecie podaliśmy po 5 propozycji meczy LIVE. Każdy ma po jednym głosie w każdej kategorii, a więc wybiera i w I i w II oraz polskiej ekstraklasie.

Czas na głosowanie do jutra 17:00. Gdyż wieczorem wrzucamy nowe kolejki. W przypadku remisu głosów to opiekunowie decydują który zostanie pokazany.

Osoby których mecze ligowe były pokazywane tydzień wcześniej będziemy starać się omijać chyba że to spotkanie zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie...
Nie będziemy się kierować miejscami w tabeli a atrakcyjnością danego spotkania...
Pomysł z głosowaniem jest innowacyjny a więc jak nie wypali od next week będziemy robić po staremu...

Być może uda się pokazać mecz każdego z ligowców smile.gif

GŁOSUJCIE !
GooFy
JUŻ DZIŚ O GODZINIE 20:30 PIERWSZE SPOTKANIE 1/2 PUCHARU LIGI!

:
B@rt
O i super info, bo zawsze spałem jak był stream ;D
GooFy
Mecz na prośbę graczy przełożony na godzinę 21!

TRANSMISJA NA TYM KANALE PRZYPOMINAMY:
http://www.xfire.com/live_video/goofypl/#
T-Mac
offline ;/
lukasz44
Zaraz będzie, ponoć mają problem z wejściem na FS, za chwilę powinien być meczyk smile.gif
Milerinho
wczesniej Ja walczylem zeby wejsc na serwer teraz czekamy na Gufiego.. miejmy nadzieje ze wszystko zadziala.
lukasz44
Chwilowy problem z wejściem ma GooFy ale nie zrażajcie się, do 21-30 max transmisja powinna zadziałać ! smile.gif
gapa
przedluza sie ale mamy nadzieje ze sie uda .
GooFy
Panowie, problemy wydają się być za nami, za chwilę transmisja.
Milerinho
Fiveserver zamula ale walczymy z tym zeby mecz sie odbył

/edit jestesmy juz wszyscy w pokoju wiec oby sie udalo rozegrac mecz
lukasz44
DZIAŁA ! Oglądamy smile.gif
T-Mac
Dobrze sie ogladalo
nic nie rwalo
zasłużona wygrana Milerinho
zibii75
Meczyk dało się oglądać, choć jednak małe przycinki są i jakość obrazu trochę słaba. Jednak ogólnie jest ok.
Co do samego meczu, to było dobre widowisko i chyba sprawiedliwy był by remis.
Za dużo gry z 1 piły i zapomnieli panowie chyba o zmianach.
Cała inicjatywa na plus, jakość może być, oglądać idzie a to jest najważniejsze.
Szkoda że nie padło na mój mecz z Milo, wynik 3:4 dla Milera ale było na co blikać.
Pozdro do nastepnego meczu Live.
GooFy
----
lukasz44
Zapraszamy na mecz smile.gif Oby dziś było bez kłopotów smile.gif
Nalep
Chętnie wpadnę i obejrzę. Kilka minut temu chcieliśmy z Similo zagrać i mnie w ogóle nie łączyło, a Similo muliło, więc trzymajmy kciuki za FS.
Milerinho
Tez chetnie zobacze meczyk smile.gif teraz mi sie przypomina jak stara metoda sie stawialo serwer i nie bylo klopotow tylko nie wiem czy tam mozna mecze ogladac bo wtedy w razie sypiacego sie fs mogli byscie tam rozegrac smile.gif

Powodzenia panowie smile.gif

PS. Teraz mi się przypomniało, że tamta metoda to było PSL Host i Client biggrin.gif
lukasz44
Zapewne transmisja opóźni się o kilkanaście minut bo Dabro jeszcze nie ma
zibii75
CYTAT(Milerinho @ Feb 28 2012, 21:49) *
Tez chetnie zobacze meczyk smile.gif teraz mi sie przypomina jak stara metoda sie stawialo serwer i nie bylo klopotow tylko nie wiem czy tam mozna mecze ogladac bo wtedy w razie sypiacego sie fs mogli byscie tam rozegrac smile.gif

Powodzenia panowie smile.gif

PS. Teraz mi się przypomniało, że tamta metoda to było PSL Host i Client biggrin.gif

No i Hamachi liga Valkiriia się kłania czy jakoś tak smile.gif
lukasz44
Taa już się nagraliśmy...

dabro9622:00:48
Neta nie mam

22:01:05
Na fonie jestem

Szkoda tylko że nie można było napisać z godzine wcześniej że nie masz jak wejść... Ehh szkoda gadać, na darmo i ja i ludzie czekają...
B@rt
Uff... dobrze, że spałem smile.gif Czekam na kolejną transmisję.
GooFy
JUŻ DZIŚ O GODZINIE 20:00 MECZ NA SZCZYCIE ML ONLINE

:
GooFy
Zaczynamy

OTO LINK DO NASZEGO KANAŁU.

CLICK
GooFy
Przepraszam Panowie. Jak nie urok to sraczka - posługując się starym ludowym przysłowiem. Xfire wylogowało mnie w trakcie gry i bez wyjścia nic nie mogłem zrobić. Miler był chętny spróbować połączyć się jeszcze raz, jednak Justme nalegał na to by rozegrać mecz bez transmisji. Przepraszamy za usterki.
Milerinho
CYTAT(GooFy @ Mar 1 2012, 20:26) *
Przepraszam Panowie. Jak nie urok to sraczka - posługując się starym ludowym przysłowiem. Xfire wylogowało mnie w trakcie gry i bez wyjścia nic nie mogłem zrobić. Miler był chętny spróbować połączyć się jeszcze raz, jednak Justme nalegał na to by rozegrać mecz bez transmisji. Przepraszamy za usterki.

Miejmy nadzieje ze mecz lukasza z dabro bedzie live smile.gif
JustMe1987
Tak nalegal bo pierw zaliczylismy 4 proby laczenia z milerem i jak odpalilo to u Ciebie cos siadlo. Jest 20,46 a ja ide sobie robic obiad dopiero bo wczesniej czasu nie mialem wiec owszem nie chcialo mi sie od nowa kombinowac.
Kubbas.
Chłopaki tak czytam sobie forum i mówie napiszę, proponuje wam żebyście odpuścili transmitowanie przez xfire jako jego user od dawna, jest wiele lepszych możliwości, goofy mógłby zrobić transmisje przez veetle.com, które jest bardzo łatwe w obsłudze i z jego netem na 10-20 osób moznaby dać transmisję w HD.
GooFy
Dzisiaj o godzinie 22:30 1/2 Finału ML Online Łukasz vs Dabro96
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.