Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WE9...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Stron: 1, 2, 3
WBman
Ej a są jakies nowe druzyny , wiecej ? czy tylko kilka reprezentacji dodali ? I jaki kolo jest teraz najlepszy w grze ? NEDVED smile.gif? Bo w 4 to raczej Henry zdawał sie byc najlepsiejszy wink.gif
miches82
ludziska nie wiecie czy z we9 od animersion tongue.gif sa jakies klopoty , bo sciagam smile.gif
koldi
witam
Kisiek mam do ciebie prosbe. czy moglbys zamiescic zdjecia polskich pilkarzy. glownie chodzi mi tutaj o dudka szymkowiaka krzynowka zurawskiego. i jeszcze jedno pytanie: ktory z polskich polkarzy jest najlepszy pod wzgledem statystyk? z gory dziekuje
koldi
mialem na mysli Kisiel oczywiscie
BartekRym
Gralem u kumpla bo nie mam pleja, ale graliśmy przez 6 godz na okrągło i muszę przyznać, że PES to jedna z nielicznych serii, ktòrych każda kolejna część jest coraz lepsza!!! Co do zmian, ktòre zauważyłem to nie dodam nic nowego bo zauważyłem wszystko to, co wy. Już nie mogę się doczekać wersji na PC!

koldi mogłeś zedytować posta zamiast pisać nowego. Takie ostrzeżenie na przyszłość, bo jak cię kemot dopadnie za to to biada ci... biggrin.gif
TeDi
Znòw nas olali mad.gif Dudek taki jak w 4, Szymkowiak zupełnie niepodobny, a Żuraw i Krzynòwek lepiej niżw 4, ale też nie bardzo sad.gif
Tomak
Nie martw się TeDi, forum ma super fejsmejkeròw biggrin.gif

Widać jednak, że "starali się" zrobić dobrego Żurawia i Krzynia. W sumie to zawsze mogli wyglądać gorzej... smile.gif
koldi
Kisiel dzieki z calego serca...szkoda ze polacy znow zostali mowiac lagodnie srednio odwzorowani...a tak na marginesie konami moglo sie postarac o wisle krakow
prawde mowiac to twarz zurawskiego to twarz nickiego butta
dajenda
Ten temat co jest w newsach :ze w PES5 narodowa reprezenatcja Polski bedzie wrescie dopracowana ,moze zrobia poprwaki twarzy do wersji na PC , czy to raczej pic na wode .Jak myslicie?
No i pytanie czy jest wiecej par butow czy tyle samo co w PES4 ?
slawek72
Co wy z ta Wisła przeciez taki Rosenborg co roku gra w LM i KONAMI go nie wrzuciło w zadnej czesci PES i WE ,wiec oni pewnie o Wisle nigdy nie słyszeli. Ja sam zawsze sobie tworze 2 polskie druzyny (Wisla ,Legia) za WE United i PES United. Teraz czekam jak wyjdzie odpowiedni programik Game Graphic Studio i spatchuje sobie WE9.

to jest twarz Jacka Krzynowka http://img87.imageshack.us/my.php?image=kr...wekjacek3ll.png

oczywiscie z WE 9 ,zapomnialem dodac takze jak widac japońce juz go znaja

kemot czuwa biggrin.gif
TeDi
Dam ci rade smile.gif nie nabijaj postòw, jak chcesz coś dopisać do swojej wypowiedzi to przez opcje edytuj. Bo kemot czuwa i zaraz możesz dostać %
korzen
TeDi : bez komentarza... nie pomyslales dla slawek72 moze byc to pierwsze forum, i niewie ze jest takie cos jak edytowanie postòw?
TeDi
QUOTE(korzen @ Aug 12 2005, 17:50:04)
TeDi : bez komentarza... nie pomyslales dla slawek72 moze byc to pierwsze forum, i niewie ze jest takie cos jak edytowanie postòw?
[right][snapback]32269[/snapback][/right]

Przecież napisałem, że przez opcję edytuj i ostrzegłem jakie mogą być konsekwencje nie przestrzegania tego. A jak kogoś obraziłem, albo coś to sorka smile.gif
Kjs
Nie wie ktos czy w WE9 wystepuje "reka" ? Tzn Zagranie reka za ktore sedzia gwizdze faul? [Bylo tak w PESIE3, w Pesie 4 rzadko...] Pozdro
TeDi
QUOTE(Kjs @ Aug 12 2005, 19:06:38)
Nie wie ktos czy w WE9 wystepuje "reka" ? Tzn Zagranie reka za ktore sedzia gwizdze faul? [Bylo tak w PESIE3, w Pesie 4 rzadko...] Pozdro
[right][snapback]32273[/snapback][/right]

no właśnie i czy są faule w walce o gòrną piłke, bo też w PES 3 były a w 4 raz na rok sad.gif
Winek
ej powiedźcie mi prawdę blink.gif jestem zajebisty czy nie ? huh.gif a co do pes5 to KONAMI zrobiła kolejny wielki krok w przòd rolleyes.gif 5 od 4 ròżni się może niewiele ale za to jakie poprawki ... biggrin.gif naprawdę jest czym się podniecać ! unsure.gif coś więcej napiszę jeżeli odpowiecie mi na pytanie rolleyes.gif
Czy jestem zajebisty ?
a: tak (w chuj)
b: no (zajebiście zjebany)
c: wypad gnoju z tego forum
ph34r.gif
BartekRym
Za coś takiego to coś czuje, że kemoturzeczywistniu odpowiedź c. biggrin.gif
WBman
QUOTE(Winek @ Aug 12 2005, 21:34:32)
ej powiedźcie mi prawdę blink.gif  jestem zajebisty czy nie ?  huh.gif a co do pes5 to KONAMI zrobiła kolejny wielki krok w przòd rolleyes.gif  5 od 4 ròżni się może niewiele ale za to jakie poprawki ...  biggrin.gif  naprawdę jest czym się podniecać ! unsure.gif  coś więcej napiszę jeżeli odpowiecie mi na pytanie rolleyes.gif
Czy jestem zajebisty ?
a: tak (w chuj)
b: no (zajebiście zjebany)
c: wypad gnoju z tego forum
ph34r.gif
[right][snapback]32282[/snapback][/right]

niech bedzie ze "a" tylko pisz co wiesz wink.gif...
TeDi
Ja też daje A ,tylko dożuć jakieś filmiki jak masz możliwość, jakość nie musi być najlepsza.
Dreed
jak znam zycie to gosicu NIC nie wiw tylko sie napbija tongue.gif
topek
to we wiec na w pesie moze wystepowac kilka innych druzyn czy twarzy
kemot
A ja mu dam KwDcBn365D ? ktos odszyfruje ?
raul_ole
wacham sie pomiedzy A a B
Winek
QUOTE(raul_ole @ Aug 12 2005, 23:08:48)
wacham sie pomiedzy A a B
[right][snapback]32298[/snapback][/right]

a dlaczemu nie bierzesz pod uwagę odpowiedzi "c" ? Proszę o dość czytelne uzasadnienie biggrin.gif

dobra z tym teleturniejem dajmy se spokòj smile.gif co do samej gry to opiszę ją jutro ok ? bo nie mam najlepszego dnia i ide do wyrka blink.gif p.s. widzieliście filmiki z fify 06 ? jaaaa ludzie się podniecają, niemogą się jej doczekać a już po filmikach i samych screnach widać, że gameplay w dalszym ciągu do [pip] i ci piłkarze jak z kosmosu (głowa jak dynia hahaha) p.s. nic nie mam do fanòw fify ale naprawdę to nic ciekawego nie będzie opròcz 2 rzeczy:
a: liga polska
b: polski komentarz

Zagrajcie chodź pare meczykòw w najnowszą odsłonę WE9 (PES5) ! naprawdę aż łezka mi z wrażenia poleciała i to nawet chyba nie jedna tongue.gif niech ludzie z KONAMI przyjadą odwiedzić nasz kraj to każdy za to co robią będzie im buty czyścił (ciekawe w jakich chodzą?) laugh.gif
darry
Winek czy ty musisz wszystkie fora deprawować. smile.gif
LAska
NO widze ze pes4.pl zadzi tu na forum a co do we9 gra wypasiona na maksa !!!!!!!!!
raul_ole
[QUOTE](ciekawe w jakich chodzą?)
-pewnie w japonkach biggrin.gif , no pisz pisz recke dajesz smile.gif
Winek
ok jestem gotòw (chyba)
na początek zła nowina: niemam niestety czym nagrać swoich brameczek, swojego meczu itd ale postaram sie fajnie opisać co jest nowego itd.
na początek zapraszam do zassania tego meczu:

http://rapidshare.de/files/3583577/full_ma....part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/3584211/full_ma....part2.rar.html

niestety Arsenalem grał jakiś za przeproszeniem frajer i nic ciekawego nie pokazał. żadnych ciekawych akcji ani strzałow, a FC Chelsea grał CPU i to max na 2 gwiazdkach więc żadnych ciekawych akcji i strzałòw w tym meczu niezobaczycie. ale filmik warto ściągnąć i zobaczyć mniej więcej jak wyglądają ruchy zawodnikòw itd.

dobra teraz opisze swoje spostrzeżenia z gry.

zaczne od goalkeeperòw: 11/10 ! taką skalę bez zastanowienia mogę dać bramkarzom! błędy z pes4 zostały poprawione i to co wyprawiają na bramcę to naprawdę trudno opisać. còż za parady, wyrzuty piłki z ręki, raz postawiłem na bramke ronaldinho i bronił bez zarzutu haha ale żadnej piłki praktycznie nie umiał złapać ale dużo piłek wykopywał na auty itd...

obrońcy: lepiej zrobieni niż w 4, lepiej łapie się na off-side przeciwnika. piłki odbiera się ròwnież dużo lepiej i bardziej realistycznie smile.gif
pomocnicy: pomoc u mnie odgrywa największą rolę w zespole. Jestem nauczony grać piłkę techniczną a co za tym idzie ? długie przerzuty, gra z klepki, robienie przeciwnika w tzw. balona tongue.gif z resztą ci, ktòrzy grali ze mną w pes4 online, wiedzą jak gram......
napastnicy: niewiem co o nich powiedzieć bo jak to napastnicy są od strzelania bramek haha...

ogòlnie gra jest moim zdaniem ulepszona w jakiś 20,30% od poprzedniczki. dużo bugòw zostało poprawionych i naprawdę teraz dopiero można się poczuć jak na prawdziwym meczu piłkarskim smile.gif jednak czekam na pes5 na PC i patcha wolfa smile.gif bo wiadomo jak gra wygląda bez żadnych dodatkòw (stroje, piłki, buty itd są drętwe) ale gameplay jest jak marzenie biggrin.gif tak więc chłopaki życze wam, żeby te dni do premiery pes5 zleciały jak najszybciej i żebyście wy mogli pograć w to cacko smile.gif ale ostrzegam: nie kupuj gry jeżeli chcesz być wzorowy w budzie blink.gif hahaha to takie motto na koniec ohmy.gif bo nawet w nocy nie zaśniesz i będziesz rozpamiętywał jakie to ja grałem mecze, jakie to ja robiłem akcje, jakie to ja strzeliłem golaaaa! na drugi dzień: mamooooo jestem chory, mam gorączke 38,1 (jasiu wcześniej podbiegł do nagrzanego koloryfera i przez 20 sekund przytrzymał przy nim termometr). Synku ojej niemożesz iśc dzisiaj do tej *ebanej budy i niezaliczysz sprawdzianu. Ależ mamo o to się nie martw, zaraz wezmę się do nauki i zaliczę go za tydzień. Mama wychodzi do pracy: A Jasiu odpala pesa i gra bez przerwy... hahaha blink.gif
>Kornel<
Winek a moglbys mi przeslac kopie WE 9 za drobna oplata ? w sumiej ak mzoesz to podaj mi swoje GG bo tu zaraz ktos napisze ze rozpowszechnia sie piractwo itd rolleyes.gif to moje gg 6153568 jak mozesz to napisz na gg ! z gory dzieki ! pozdro P.S jest jakis dobry emulator na ktorym bedzie mozna pograc w WE na PC ? sorry za pytanie ale nie wiem :/ pzdr
Dreed
dobzre ze lata szkolne mam za soba i sprawdziany pytania itp to juz nie na tym poziomie nauki tongue.gif noo ja sie nie moge doczekac powiem wam ze po Obsessionie juz mi sie lepiej gra ale wiadomo co i jak biggrin.gif czekam z utesknieniem na PES5 tym bardziej ze wiadomo co nie co o premierze fifki i mam nadzieje ze PES5 pojawi sie w okoloicach premiery fifki bo nie chce byc zmuszony grac w fifke czekajac na PES5 sad.gif zreszta z tego co ogladalem i czytalem i widzialem na obrazkach to ten ich "realizm" ni jak sie ma do prawdziwego realismu biggrin.gif widzieliscie wyginanie sie siatek - normlanie PARODIA tongue.gif zobaczymy co panowie z EA pokaza ale to co widzem po WE9 to znow fifka nie bedzie miala szans, mam nadzieje, ze bedzie dobry tryb OLINE dla PC biggrin.gif
WBman
QUOTE(>Kornel< @ Aug 13 2005, 13:14:41)
P.S jest jakis dobry emulator na ktorym bedzie mozna pograc w WE na PC ? sorry za pytanie ale nie wiem :/ pzdr
[right][snapback]32322[/snapback][/right]

Wałkowane to był miliard razy, a Odpowiedź jest niestety jedna : NIE ! sad.gif Jakby był to każdy by już w to grał wink.gif
Winek
tutaj macie 4 nowe filmiki smile.gif te 4 z gòry są nowe bo te poniżej już były smile.gif na tym 2 filmiku widać jak ktoś z FC Chelsea (nieprzypatrzyłem się kto) przyjmuje elegancko piłeczke tongue.gif 3 filmik to piękna bramka Lamparda z wolnego w same okienko i jeszcze od spojenia bodajrze blink.gif w 4 filmiku nic specjalnego laugh.gif

http://gallery.mymoviestar.com/mecca_shady/mecca_shady/

ph34r.gif
koldi
witam
Kisiel jezeli mozna wiedziec jak z reszta naszych wspanialych orlow(?): rasiakiem smolarkiem kosowskim etc. z gory dzieki
TeDi
obejrzałem ten meczyk gigantòw ligi angielskiej i muszę powiedzieć, że ładnie to wygląda. Piłka jakby wolniej się toczyła, łatwiej przejmować niecelne podanie i trudniej szczelić z daleka. Szkoda, że Kezman jeszcze gra sad.gif ale może w PES5 go nie będzie. Szkoda, że ten gościu co zrobił ten filmik nie pokazał jakiś atomowych uderzeń czy parad bramkarzy sad.gif no i to, że nie było goli podczas meczu . podobał mi się jeden karny, ten od nòg bramkarza smile.gif
Winek
QUOTE(TeDi @ Aug 13 2005, 22:29:58)
obejrzałem ten meczyk gigantòw ligi angielskiej i muszę powiedzieć, że ładnie to wygląda. Piłka jakby wolniej się toczyła, łatwiej przejmować niecelne podanie i trudniej szczelić z daleka. Szkoda, że Kezman jeszcze gra  sad.gif  ale może w PES5 go nie będzie. Szkoda, że ten gościu co zrobił ten filmik nie pokazał jakiś atomowych uderzeń czy parad bramkarzy  sad.gif no i to, że nie było goli podczas meczu  . podobał mi się jeden karny, ten od nòg bramkarza  smile.gif
[right][snapback]32362[/snapback][/right]

no rzeczywiście ten gość grający Arsenalem niczym się nie wykazał wink.gif gdybym mògł jakoś u siebie meczyk nagrać mad.gif ale niestety nieposiadam cyfrowki itd ph34r.gif ale moze niedlugo od kumpla porzycze to wam pokarze jakie akcje i brameczki można ładować biggrin.gif
miches82
powiem szczerze ze giera wymiata , fajne animacje , starcia zawodnikow (nie ma juz biegania w bark w bark przez pol boiska ) ,trudna do przejscia srodkiem obrona, a najwazniejsze moim zdaniem ulepszenie ze strzaly sa duzo silniejsze, fajnie sie gra wink.gif
czekam teraz na pacza wink.gif
dajenda
a jak tam replaye ,troche dluzsze?
bo trzeba przyznac ze w pes 3 i pes 4 sa za krotkie ,nieraz przeciez rozgrywalo sie fajna akcje zanim pyklo sie brameczke i chcialoby sie przesledzic to jeszcze raz w replayau a w reaplayu tylko pare ostatnich sekund z akcji
tomek_czyz
QUOTE(Winek @ Aug 13 2005, 13:09:35)

zaczne od goalkeeperòw: 11/10 ! taką skalę bez zastanowienia mogę dać bramkarzom! błędy z pes4 zostały poprawione i to co wyprawiają na bramcę to naprawdę trudno opisać. còż za parady, wyrzuty piłki z ręki, raz postawiłem na bramke ronaldinho i bronił bez zarzutu haha ale żadnej piłki praktycznie nie umiał złapać ale dużo piłek wykopywał na auty itd...

Szczerze mòwiąc, mam nadzieje że bramkarze będą bronić gorzej niż mòwisz, dlaczego??, bo to jest poj... lekko jak np w fifie że kolo ma sam na sam a bramkarz sie ciepie jakby strzal Carlosa leciał, bez jajec, sam na sam kolo nie broni okien tylko po ziemi strzały. Po 2 widzieliście strzał Ronaldihno z Chelseom, tam nawet Petr stał jak wryty a wam to przeszkadza że w grze sie nie rzucają, mi sie tam bramkarze w 4 podobali, kilka małych niedociągnięć. A gupie błędy, no còż w życiu też som, a jak chcecie żeby golkiperzy bronili 100% okien to se w fifke pograjcie, a jak chcecie symulacje to w PES ale mòwie wam, troche przeginacie biggrin.gif,

Post głòwnie dla tych co sie czepiali że jak strzały lelą to bramkarze nie bronili biggrin.gif
TeDi
Ja właśnie chciałbym, żeby trudniej się grało i gole strzelało smile.gif a czemu bo jak uda ci się strzelić to ma być radość, a nie mòwienie, że tak miało być! A bramkarze niech bronią jak najlepiej!!! smile.gif a co do tego strzału ronaldinho to rzeczywiście jakoś bramkarz dał ciała, ale mam nadzieje, że to było na pierwszej gwiazdce. smile.gif
tomek_czyz
No wiesz, Petr w lidzie miszczòw na 1 gwiazdce biggrin.gif:D:D, a tak swoją drogą, to też wole żeby było trudniej, ale nad poziom trudności wole realizm, realizm realizm, spoko, przeciez mogą zrobić tak że piłki wogòle nie tkniesz przez cały mecz, to bedzie trudno co nie biggrin.gif. Moim zdanim jak bramkarz zrobi kiksa to i dobrze, grunt żeby wyglądało realnie. biggrin.gif
dajenda
a czy jest wiecej wiecej par butow , czy bez zmian ??
TeDi
No ja też stawiam na realizm i ciesze się, że koledzy z tego forum grający w WE 9 mòwią, że trzeba pomyśleć, by dobrze zagrać akcje i dużo grać podaniami. Bo tak obecnie gra się w rzeczywistości smile.gif
tomek_czyz
apropos tego, ostatnio z kumplem online gralem, po 7 przegranych meczach powiedzial mi ze musi zaczac podawac biggrin.gif, ale mniejsza o to,

Był u gòry taki link do stronki z filmikami, i tam miał być filmik z wolnym Lamparciątka oraz jakaś BOMBA, biggrin.gif, ale za cholere nie chcą mi się one ściagnąć, wszystkie inne się sciągają, (te nie mają tak jakby podglądu, obrazka) jesli ktoś je ma, albo inny filmik z BOMBOM, lub VOLEJEM, to bardzo bym prosił o kontakt albo o fajnego dobrego linka,

juz sie nie mogę doczekać PESSAAAAAAAA,
topek
dasz prawym zapisz jako
TeDi
znalazłem stronke z filmikami z WE 9 więc ją zarzucam
http://www.pro-g.co.uk/news/nid/932/1244/
jb5
Statystyki?? makabra!! polacy są tacy cieńcy że aż strach, japońce chyba nas niedoceniają
mad.gif
tomek_czyz
dzienks TeDi i topek, dalem prawym i zapisz jako i luz, wczesniej sciagalem tak ze kliklem i samo wskoczylo a tera na te 3 nowe trza prawy ?? dziwne, ale dzienks
birkoff
QUOTE(jb5 @ Aug 16 2005, 01:23:39)
Statystyki?? makabra!! polacy są tacy cieńcy że aż strach, japońce chyba nas niedoceniają
mad.gif
[right][snapback]32558[/snapback][/right]

Polacy maja takie statsy na jakie zasluguja... Krzynowek wraz z Dudkiem graja na swiatowym poziomie to i ma dobre statsy... moze i troche niedocenieni sa Szymkowiak, no i Zurawski (ktory na moje powinien miec troche lepsze statsy przy technice, sile i celnosci strzalu...), z kolei Szymkowiak moglby troche lepiej podawac w grze...

wydaje ze niektorzy polscy zawodnicy to maja wrecz az za dobre statsy - np taki Rasiak jest szybszy w grze niz w rzeczywistosci... biggrin.gif

ps. ktos sie pytal o buty... to mamy do dyspozycji 12 slotow z butami, i sami mozemy sobie przypisac do kazdego slotu jakie buty chcemy (a moga to byc albo oryginalne buty adidasa 16 par (chyba?), albo wlasnorecznie zrobione buty w mini-edytorze gry w ktorym mozemy wybrac rozne kroje butow, dodac znaczki, paski, loga i inne...

ps2. pozdro Winek i reszta graczy z pes4.pl smile.gif
Winek
QUOTE(birkoff @ Aug 16 2005, 21:46:46)
Polacy maja takie statsy na jakie zasluguja... Krzynowek wraz z Dudkiem graja na swiatowym poziomie to i ma dobre statsy... moze i troche niedocenieni sa Szymkowiak, no i Zurawski (ktory na moje powinien miec troche lepsze statsy przy technice, sile i celnosci strzalu...), z kolei Szymkowiak moglby troche lepiej podawac w grze...

wydaje ze niektorzy polscy zawodnicy to maja wrecz az za dobre statsy - np taki Rasiak jest szybszy w grze niz w rzeczywistosci...  biggrin.gif

ps. ktos sie pytal o buty... to mamy do dyspozycji 12 slotow z butami, i sami mozemy sobie przypisac do kazdego slotu jakie buty chcemy (a moga to byc albo oryginalne buty adidasa 16 par (chyba?), albo wlasnorecznie zrobione buty w mini-edytorze gry w ktorym mozemy wybrac rozne kroje butow, dodac znaczki, paski, loga i inne...

ps2. pozdro Winek i reszta graczy z pes4.pl  smile.gif
[right][snapback]32655[/snapback][/right]

pozdro birkoff i reszta ekipy z pes4.pl smile.gif nigdy o nich nie zapomne smile.gif ale ... chyba do nich wròcę jak wyjdzie nowa seria pesik5 biggrin.gif na dodatek z nowym łączem 6 mb (nie chwaląc się) blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.