Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WE9...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Stron: 1, 2, 3
juniorinho
jak pewnie spora część użytkownikòw już wie mamy na rynku kolejne cudo od Konami... WE9.
zagrałem przed chwilą kilka meczy (3 i pòł żeby być dokładnym) i musze powiedzieć że gra naprawdę zaskakuje.

gra się zdecydowanie inaczej niż w poprzednie części. gra jest niby troche wolniejsza w poròwaniu z WE8LE (do tego się będe odnosił bo w to ostatnio grałem) ale z drugiej strony piłka wydaje się szybsza i cięższa. strzały mocniejsze (carlosem prawie z kòłka posłałem petarde aż się zdziwiłem) ale jak tylko ktoś ci przeszkadza to latają wysoko nad bramką.
obrona wymaga nieco przystosowania. ciężko mi było na początku odbierać piłki, co rusz leżał przeciwnik i sędzia gwizdał na ich korzyść. ale 2 mecz już zacząłem łapać, wszystko (jak zwykle w tych grach) rozbija się o timing. odpowiednio wyliczyć czas i biegnąc ramie w ramie można wygarnąć przeciwnikowi piłkę (lub choć wybić mu ją spod nòg) bez faulu. ale zabrać piłkę stylem "taranem go" czysto ani razu mi się nie udało.

tak się jeszce zastanawiam co mi w oko wpadło...
chyba najbardziej się ucieszyłem jak zobaczyłem że sędzia przy np. aucie od razu ręką pokazuje czyja piłka. sporo wstawek z animacjami podczas meczu i oczywiści dużo animacji ruchòw zawodnikòw.

zapomniałbym prawie o samym poruszaniu zawodnikòw... pojawiło się sporo animacji osłaniania piłki. system "zderzeń" zmianił się także dość znacząco. choćby sytuacja z ktòregoś meczu. wrzucam po odbiorze w pole karne a tam jeden z obrońcòw przeciwnika raptownie się odwraca i wpada na kolego ktòry ląduje na glebie, a jak spokojnie strzelam głòwką (oczywiście by nie było za pięknie wylądowała na poprzecce). strzały głową też są inne, trudniej dobrze trafić z wrzutką ale jak tylko dobrze piłka leci to się elegancko prepychają, dość łatwo dochodzą do pozycji strzeleckich i strzelają mocno *choć oczywiście często niecelnie).

to chyba na tyle tym razem bo już się zmęczyłem (ciekawe czy ktoś przeczyta wsszystko biggrin.gif). jak ktoś ma konkretne pytania co do gry to prosze choć na odpowiedz trzeba pewnie będzie czekać do jutra (praktyka w ciągu dania a wieczorem jedyny TV z ntsc jest u starych...). a jak jescze pogram to może i coś więcej napisze...

Update:
tego jescze nie miałem ale wygląda (choć kiepsko widać tongue.gif ) na fajną opcję. http://www.danny18.pwp.blueyonder.co.uk/dropball.3gp
za dannyboy20 z forum pesinsight.com:
I had possession in midfield in the opponents half. All of a sudden the ref blew is whistle and went running into my half. The view switched to my opponents player rolling around in agony. It then replayed a challenged from a while ago. He must have been down injured and play carried on until the ref noticed! Then after the replay, the ref was where i had possession, he dropped the ball and their player kicked the ball back to my keeper
Kisiel
Witaj wink.gif Ja przeczytalem Twoje wypociny hehe smile.gif
Jestem tutaj nowy i witam wszystkich w WE9 zagralem okolo 2 w nocy wink.gif i rozegralem tylko jeden meczyk tak wiec narazie powstrzymam sie od komentarzy wink.gif Pozniej cos napisze od siebie smile.gif Jesli bedziecie chcieli to moge zrobic jakies filmiki aparatem cyfrowym :> ale nie bede ich robil dla jednej osoby smile.gif
Pozdrowionka i do nastepnego postu smile.gif
TeDi
QUOTE(Kisiel @ Aug 4 2005, 11:05:12)
Witaj wink.gif Ja przeczytalem Twoje wypociny hehe smile.gif
Jestem tutaj nowy i witam wszystkich w WE9 zagralem okolo 2 w nocy wink.gif i rozegralem tylko jeden meczyk tak wiec narazie powstrzymam sie od komentarzy wink.gif Pozniej cos napisze od siebie smile.gif Jesli bedziecie chcieli to moge zrobic jakies filmiki aparatem cyfrowym :> ale nie bede ich robil dla jednej osoby smile.gif
Pozdrowionka i do nastepnego postu smile.gif
[right][snapback]31577[/snapback][/right]

Jak filmik z WE 9 to możesz dać. gwarantuje, że dużo ludzi chciałoby obejrzeć sobie jak to wygląda, najlepiej jakieś dłuższe smile.gif
WBman
QUOTE(TeDi @ Aug 4 2005, 11:14:39)
Jak filmik z WE 9 to możesz dać. gwarantuje, że dużo ludzi chciałoby obejrzeć sobie jak to wygląda, najlepiej jakieś dłuższe  smile.gif
[right][snapback]31578[/snapback][/right]

Podpisuje sie pod kolegą, z chęcią zobacze filmik jakiej kolwiek jakości smile.gif
qazwsx
Też jestem za biggrin.gif chętnie pooglądam sobie filmiki z nowego we 9 biggrin.gif
no i są już 3 głosy na tak !! ciekawe czy jeszcze sie ktoś dopisze tongue.gif
michau000
skoro Ci zalezy na ilosci to ja oczywscie tez jestem za, mysle ze to wystarczy bo i tak sciagniec bedzie 20 razy wiecej(-;
zebyscie wiedzieli jak ja Wam zazdroszcze...
Kisiel
Wlasnie wrzucam jeden filmik 8 MB zrobiony po moim strzale wink.gif gralem Holandia a moj kumpel gral Polska smile.gif pikny strzal mi wyszedl wink.gif sami go ocenicie jak zrobie edita i dam filmik smile.gif trwa on okolo 23 sekund sorki za ten czarny pasek :/ ale jakos tak sie zrobil wink.gif ale co trzeba to zobaczycie pewnie wink.gif

edit: jeszcze raz sorki za jakos
http://rapidshare.de/files/3648434/MOV00619.MPG.html
TeDi
QUOTE(Kisiel @ Aug 4 2005, 17:23:29)
Wlasnie wrzucam jeden filmik 8 MB zrobiony po moim strzale wink.gif gralem Holandia a moj kumpel gral Polska smile.gif pikny strzal mi wyszedl wink.gif sami go ocenicie jak zrobie edita i dam filmik smile.gif trwa on okolo 23 sekund sorki za ten czarny pasek :/ ale jakos tak sie zrobil wink.gif ale co trzeba to zobaczycie pewnie wink.gif

edit: jeszcze raz sorki za jakos
http://rapidshare.de/files/3648434/MOV00619.MPG.html
[right][snapback]31634[/snapback][/right]

No bardzo ładna bramka, wogòle cała akcyjka fajna, po minięciu jednego gostka fajna buda smile.gif Jakość nie jest wcale taka zła. Ja bym prosił więcej brameczek smile.gif
T-Mac
w tamtym tygodniu mialem okazje grac w nowe cudo no i jestem mile zaskoczony szczegolnie strzalami narescie sa bomby oraz bramkarzami ktozy juz nie odwalaja takich szopek jak w PES4
Kisiel
Jak tylko strzele jakies ladne brameczki to wrzuce je do tego tematu smile.gif Te brzydsze tez wrzuce smile.gif postaram sie porobic jakies filmiki wink.gif zeby pokazac wam nowe rzeczy w WE9 smile.gif
Ps. Zauwazylem fajna rzecz: mianowicie nie wiem czy bylo cos podobnego w poprzednich czesciach poniewaz nie zauwazylem tego ale po sfaulowaniu zawodnika sedzia zastosowal przywilej do pilki doszedl zawodnik z przeciiwnej druzyny i wybil celowo pilke na aut poniewaz sfaulowany zawodnik nie podnosil sie z murawy smile.gif gdy wykopywal pilke w lewy gornym rogu zamiast tego znaczka ktory informuje o przywileju pokazal sie wykrzyknik na niebieskim tle smile.gif to taka ciekawosta ktora zauwazylem wink.gif
TeDi
Kisiel masz rację, że takie coś się zdarza, nawet sędzia sam przerywa grę a potem wykonuje rzut sędziowski. Widziałem to bo ściągnołem filmik zrobiony przez kucyka, ktòry wrzucił go na to forum.
Filmik można ściągnąc z tej stronki

http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=723&st=160
kemocik
Przeca w pierwszym poście tego tematu jest o rzucie sędziowskim. Co więcej - jest nawet filmik smile.gif, w ktòrym widać, jak komp po rzucie sędziowskim oddaje gałę wykopując ją do bramkarza smile.gif
Kisiel
Zapodaje wam kolejna brameczke strzelona tym razem w Master League smile.gif
Gralem Chelsea podstawowymi zawodnikami smile.gif Bramke strzelil Castollo wink.gif
Nie jest ona tak ladna jak poprzednia ale napisalem ze zapodam wiecej filmikow to zapodaje wink.gif

http://s62.yousendit.com/d.php?id=3GZ9FOGBBJ8KG2D64W092DAV4W
TeDi
QUOTE(Kisiel @ Aug 4 2005, 23:29:04)
Zapodaje wam kolejna brameczke strzelona tym razem w Master League smile.gif
Gralem Chelsea podstawowymi zawodnikami smile.gif Bramke strzelil Castollo wink.gif
Nie jest ona tak ladna jak poprzednia ale napisalem ze zapodam wiecej filmikow to zapodaje wink.gif

http://s62.yousendit.com/d.php?id=3GZ9FOGBBJ8KG2D64W092DAV4W
[right][snapback]31690[/snapback][/right]

Fajnie że dałeś brameczke, ale ona mi nie działa sad.gif tzn. błąd gdy klikam na ten link

PS Napisałeś, że zapodajesz więcej a tu dajesz tylko jeden, daj od razu z pięć, może dla ciebie WE jest już normalnością, ale ja podniecam się każdym filmikiem z tej gierki biggrin.gif biggrin.gif
WBman
QUOTE(TeDi @ Aug 4 2005, 23:59:53)
Fajnie że dałeś brameczke, ale ona mi nie działa sad.gif tzn. błąd gdy klikam na ten link

PS Napisałeś, że zapodajesz więcej a tu dajesz tylko jeden, daj od razu z pięć, może dla ciebie WE jest już normalnością, ale ja podniecam się każdym filmikiem z tej gierki biggrin.gif biggrin.gif
[right][snapback]31692[/snapback][/right]

Znòw podpisuje sie pod kolegą tongue.gif tongue.gif

No wal filmiki jakie sie da, a ten mi nie działa niestety tak jak Tediemu sad.gif

PS = Jak tam zmieniło sie coś w master League, czy takie samo ?
Kisiel
Siemka sorki ze daje tak malo tych filmikow ale mam slabe lacze i troche mi zajmuje wyslanie takiego pliku teraz podaje wam 2 filmiki smile.gif mysle ze wam sie spodobaja wink.gif
zajmuja okolo 27 MB
http://rapidshare.de/files/3673032/WE9.rar.html

WBman: Raczej nic sie nie zmienilo w master league chociaz moge sie mylic bo wiesz jak sie gra na japonskich krzaczkach wink.gif
TeDi
Zarąbiście to wygląda, podobało mi się zachowanie kibicòw, cały stadion żył smile.gif
A drugi filmik też nie zły. Umiesz już takie bramki strzelać ?? tongue.gif
WBman
Oooo Kisiel nie ładnie... dry.gif. Łòżka nie posłałeś ! mad.gif Ewidentnie zdradza to drugi filmik, proponuje bana za to zlekceważenie domowego porządku tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Nieno filmiki fajne, widać ze atmosferka na stadionie dobra, kibice szaleją jak niegdyś na meczach Widzew - Legia smile.gif.

Ej a zrobiłbyś moze ( jak bedziesz miał wolną chwile ) filmik z menu master league, itd. smile.gif, jak bedzie Ci sie chciało bo wiadomo masz pewnie wiele innych rzeczy do roboty jak kręcić filmiki dla nie nasyconych maniakòw PESa;)...
Kisiel
Hehe a ty ogladasz moje lozko czy filmiki tongue.gif smile.gif Jak bede mial chwile to zrobie filmik menu wink.gif sam widzisz ze nie mam nawet czasu zeby lozko poslac smile.gif
TeDi: Takich bramek jeszcze nie potrafie strzelac wink.gif ale mam nadzieje ze sie naucze smile.gif
szymek2004
ML nic się nie zmieniło? Nadal są tylko 4 ligi? sad.gif Szkoda, chciałbym żeby zrobili np 6 lig, wtedy to by się grało wink.gif
WBman

Jak ja bym miał WE9 to bym sie nie mył ani nie jadł a co mòwić o słaniu łòżka :smile.gif
grzess
Kisiel prosze o kontakt ze mna gg8728279 musze sie ciebie o cos spytan zwiazane z we9 !!!!prosze
Dreed
a ja se nigdy nie pogram w WE bo nie mam Pleyaka sad.gifsad.gifsad.gif
WBman
QUOTE(Dreed @ Aug 5 2005, 19:40:05)
[right][snapback]31755[/snapback][/right]

Ale masz kompa i se pograsz w PES5, wiec na jedno wychodzi, tylko kwestia cierpliwości hehe smile.gif. ( Chyba że nie dożyjemy października )
TeDi

Może pograsz sobie w Winninga 10, chyba, że chcesz wydać mase kasy na ulepszanie sprzętu, bo ja raczej zastanawiam się co kupie Pleya 3 a może xboxa 360.
kemot

A ja gralem na kompie w we8i - cud cud cud !!!

PS: wink.gif
culles
QUOTE(kemot @ Aug 5 2005, 22:59:37)
A ja gralem na kompie w we8i - cud cud cud !!!

PS:  wink.gif
[right][snapback]31775[/snapback][/right]

Ave KEMOT- cudotwòrca wink.gif biggrin.gif
A rozmnożysz nam plejaki tongue.gif ??
kemsi
Wiem, że nie masz czasu, ale mam pytanie. Czy umiesz już robić ten zwòd Ronaldinho -flip flap, ten z reklamy nike? Jeśli tak to czy mògłbys to nagrać i gdzieś upnąć? Widziałem to kiedyś na jednym filmiku, ale to nie było tak zrobione, że ktoś gra zrobił i nagrał no chyba wiecie o co mi chodzi?
Kisiel
kemsi: Tak potrafie robic ten zwod jak tylko bede mial troche czasu (bo przez ostatnie 2 dni mialem go bardzo malo sad.gif ) to wrzuce ci ten zwod z meczu smile.gif
ostatnio udalo mi sie nawet Ronaldinho obejsc w ten sposob obronce i strzelic bramke sprzed pola karnego wink.gif
pozdrowionka
juniorinho
QUOTE(kemsi @ Aug 6 2005, 17:38:47)
(...)Czy umiesz już robić ten zwòd Ronaldinho -flip flap(...)[right][snapback]31828[/snapback][/right]

wolę nazwę elastico... 3 razy R2. w we8le potrafili to ronaldinho, ronaldo i zlatan. w we9 narazie tylko ronaldinho mi się udało (niestety nie nagram bo braciak zabrał na wakacje cyfròwkę)

zagrałem kilka następnych spotkań i moge podzielić się kolejną porcją wrażeń.
po primo gra jest dla mnie za trudna rolleyes.gif na 3* (zawsze gram na 3, nie jestem w we/pes najlepszy) dostaje często baty. pisałem wcześniej że bronienie trzeba po prostu rozkminić i się robi proste... nic bardziej błędnego. broni się ciężko, długo potrafią się utrzymywać przy piłce (może to ja jestem za słaby po prostu biggrin.gif ).
w ataku podobają mi się strzały. naprawdę niezłe petardy, tylko trochę miejsca trzeba sobie zrobić.

z "innych" należy wymienić:
- emocje na twarzach zawodnikòw. skosiłem typa, jak znosili go na noszach to na twarzy miał grymas bòlu. a jak wròcił kontuzjowany to przy zmianie kuśtykał i znòw bòl widać na twarzy (nie opisze tego jakbym się nie starał..)
- po golu wstawki kibicòw w 3d z szalikami i w koszulkach klubowych...
- opcja entering scene: "tylko ważne mecze"... fajne bo jak 2 dobrze drużyny to można się wczuć w klimat.
- piłek chyba 9. żeby nie było za pięknie f-50 jest po prostu w 5 kolorach (2 zimowe) do tego: adidas finale błękitna, biedronka, biała czysta

ps. pojawiły się patche zmieniające krzaczki na angielski. nazwiska i menu'sy. można to znaleść min. na forum pesinsight.com (linka bezpośredniego nie daje bo się trzeba zarejstrować)
Dreed
ci ktory graja ostro w WE9 chcialbym sie dowiedziec, czy wrescie R. Carlos uderza porzadnie z lewej nogi z prostego podbicia biegnac pod kontem z lewego goru do prawego dolu czy dalej tak jakby bardziej technicznie (strzaly R. Carlosa byly swietne w We2002).
Kisiel
juniorinho: dzieki bardzo za to ze napisales o zmianie krzaczkow na bardziej przystepny jezyk smile.gif wgrywales juz tego patcha ??
PS. gdzie sie zmienia pilki :> ??
i czy przetlumaczone jest wszystko ?? czy tylko czesc ?? smile.gif
juniorinho
patcha mam. zmienia chyba wiekszosc, nie wiem jak w ML bo nie wchodziłem ale nazwiska i ustawienia pucharu sa po angielsku.
piłki musisz kupic w sklepie (3000 WEN). a potem w general setings na drugiej stronie na samej gòrze się wybiera.
Kisiel
Ok juz wgralem sobie patcha wink.gif Tylko nagralem na innej plycie niz poprzednio i teraz mam odczucie jakby gra chodzila szybciej smile.gif hehe pewnie jakies omamy mam ale co tam wink.gif wazne ze po english jest wszycho smile.gif jeszcze raz dzieki za info wink.gif
pawelziolo
juniorinho mam prośbe do ciebie napisz mi jak mam nagrac tego patcha???bo juz go sciagnelem i nie wiem co dalej pomòrz z gòry dzieki
Visi0n
QUOTE(pawelziolo @ Aug 8 2005, 14:26:08)
juniorinho mam prośbe do ciebie napisz mi jak mam nagrac tego patcha???bo juz go sciagnelem i nie wiem co dalej pomòrz z gòry dzieki
[right][snapback]31946[/snapback][/right]

najlepiej napisz jakiś mały poradnik wink.gif

PS. będzie ktoś na tyle dobry by przesłać mi kopie gry pocztą polska ? (priorytet - ok 2zł, płytka ok 2zł = 4 zł koszt przesyłki, to nie majątek)

pozdro
the_barti
PS. będzie ktoś na tyle dobry by przesłać mi kopie gry pocztą polska ? (priorytet - ok 2zł, płytka ok 2zł = 4 zł koszt przesyłki, to nie majątek)

nie wiem czy znajdziesz tutaj takiego debila co ci wyśle...rozumiem, jakbyś mu przesłał kase za cd, za wypalenie płytki, za priorytet, za znaczki, i koperte + jakies 5 zł dla niego za fatyge ;p
juniorinho
to tak po kròtce co zrobić z patchem...

potrzeba:
DVD Decrypter
pff-o-matic3

za pomocą DVD decryptert robimy obraz płyty. używając pff-o-matic wgrywamy patcha (wybierając iso gry w gòrnym oknie i patcha w niższym). wypalamy spatchowany obraz na płycie... i tyle.

ps. jeśli wgrywacie patche zmieniające coś więcej niż np sam język (do we9 chyba jescze takich nie ma ale do we8le był np. ole mix) to spatchowanie może chwile zająć. nie trzeba się denerwować tylko cierpliwie czekać aż pff-o-matic da znać że jusz.

jak potrzeba więcej info to polecam forum pesinsight.com ,wymaga rejstracji ale warto bo tłumaczą wszystko całkiem obszernie
raul_ole
witam ja zaplace komus 30 zl jak mi nagra i wysle wei9 gg 8672568
koldi
witam
czy moze mi ktos powiedziec jak prezentuja sie statystyki polskich zawodnikow w we 9?
jezeli jest taka mozliwosc to prosilbym o zdjecia... dzieki
Visi0n
QUOTE(the_barti @ Aug 8 2005, 15:17:38)
nie wiem czy znajdziesz tutaj takiego debila co ci wyśle...rozumiem, jakbyś mu przesłał kase za cd, za wypalenie płytki, za priorytet, za znaczki, i koperte + jakies 5 zł dla niego za fatyge ;p
[right][snapback]31957[/snapback][/right]

no fakt jak ktoś jest taki sknerą jak Ty i szkoda mu poswiecić jednego browaru dla kogos ... to napewno ... ja tam gdybym posiadał i ktoś by mnie poprosił to bym mu wysłal ... jedno piwo mniej w gardło to nie wielka strata :] ... sory że przeliczam na browary ale je najczęściej kupuje ;p

pozdro

a jeszcze jedno ... koperte samemu mozna zrobić, znaczkòw nie trzeba kupywać, wypalenie płytki teraz nic nie kosztuje, bo prawie każdy ma nagryware w domu, priorytet jak już pisałem to ok 2zł, płyta podobnie. ... BROWAR jak nic
Kisiel
Siemanko to znowu ja tongue.gif
Pisalem ze podam filmik z menu ale po co robic filmik menu wolalem zrobic zdjecie wink.gif hehe
Master League
http://img310.imageshack.us/img310/3222/dsc006596uy.jpg
Glowne menu
http://img283.imageshack.us/img283/3674/dsc006617th.jpg
Edit
http://img283.imageshack.us/img283/5629/dsc006631yv.jpg

Pozdrowionka
TeDi
no za wiele sie nie zmieniło. A kiedy wrzucisz znòw jakieś filmiki, normalnie nikt już od kilku dni nic nie dał sad.gif
pawelziolo
Dziekòwka za pomoc a mam jeszcze jedno pytanko do ciebie juniorinho czy obraz płyty musi byc iso czy moze byc w innym programi obraz płyty zrobiony bo ja mam obraz zrobiony w nero i jest to nrg???napisz czy to ma znaczenie
WBman
Ej a co to jest to Nippon Challenge ?... World Cup 2006 ? bo niby tak pisze... smile.gif
A w Master Legaue widać że nic sie nie zmieniło, przynajmniej z zewnątrz
Kisiel
Nippon Challenge to jest cos takiego jak droga do mistrzostw swiata chyba wink.gif mozna grac tylko Japonią smile.gif nie wiem czy bedzie ta opcja w PES5 wink.gif
pawelziolo: raczej musi to byc ISO chociaz mozesz sprobowac z tym nrg
topskun
Siema a ja wam cos powiem pykam w nowa gale od konami juz prawie tydzien i wyciagnalem kilka roznic i zmian
1.trudniejsze zagrania w uliczke (trojkat)
2.fajne nowe animacje zawodnikow podczas odbierania pilek badz w walce o gorne pilki
3. rozgrywka wolniejsza
4.obrona slabsza
5.cornery (na krotki prawie zawsze wchodzi brama)
6.duzo wiecej sytuacji podbramkowych ale gorzej juz ze skutecznoscia
7.poprawione zachowanie bramkarzy oraz wyrzuty pilki reka przez goalkeepera
8.starta 1 bramki jest bardziej odczuwalna niz w poprzednich czesciach mowiac krotko gra sie trudniej
to moje odniesienie do nowej pilki z KKW ale i tak jest jak na razie malo do occeny po tygodniu rozgrywki gra jeszcze wszystkiego nie pokazala aha czekam na patcha ktory poprawi efekt wizualny gry ( stadiony stroje nowe pilki buty itd) tlumaczone poza tym mam wszystko procz wippon challenge ale to na razie obleci to tyle panowie ktos chce sie podzielic odczuciami na ten temat to pisac moje namiary w bazie graczy issonline yo pozdro !
juniorinho
ja mam narazie do WE jedno zastrzeżenie... zepsuli gòrne podania na dobieg. niby fajnie że zrobili je mocniejsze i niższe ale to się sprawdza tylko przy podaniu z własnej połowy. problem pojawia się jak chcesz np. pomocnikiem rzucić lekką gòrną piłkę do napastnika. lekko tego zagrania nie da się wykonać, pozostaje tylko pròba gòrnego podania (w moim wykonaniu z reguły nieudana) lub podanie manualem gòrą (tym trafiam tam gdzie chce 1 na 20 rolleyes.gif )

ale szczerze mòwiąc to jest narazie jedyna opcja ktòra mi troche przeszkadza...
Radarek
Kilka filmikow z nowego pesa.. [link z zagranicznego forum]

http://gallery.mymoviestar.com/mecca_shady/mecca_shady/
miches82
hmmm , tez by mi sie przydala we9 na ps2
moze ktos bylby chetny na wyslylke ???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.