Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Smoti.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Smoti
Ta fotke Ronaldo chyba zle załadowałeś bo mi nie otwiera sad.gif ale ja nie bede robil Ronaldo bo nie widze sensu,swietnego zrobil Cigman,Norek tez cos tam skrobie,a ja ich napewno nie przebije smile.gif Nad Cassano posiedze,Pozdro
IPB Image
Smoti facepack vol.4
wiem wiem przesadziłem w ostroscia tego zdjecia,ale nie chce mi sie juz poprawiac:P szczałka
Adex
Kiedy możemy się spodziewać Cassano ? IPB Image
Może jednak spróbójesz ?
Capitan Tsubasa
No, no zajebista paczka, gratulacje !!! Mi osobisicie najbardziej sie podoba Charisteas i Flamini ale reszta tez niczego sobie wink.gif
_DEVIL_
Smoti Facepack dobry ale ten Flamini troche za bardzo brudny .. tongue.gif czy mi sie tak tylko wydaje? wink.gif Pozdro

Ps.czekam na ladnego Cassano smile.gif
Riki101
Bardzo ładnie prezentujący sie facepack tak 3maj
dawdi17
Kolejny FacePack godny ściągnięcia. Bravo! Zwłaszcza Flamini i Inzaghi elegancko wyglądają biggrin.gif
Smoti
dzieki za wszystkie wypowiedzi w tym temacie smile.gif
dzis przygotowałem King Konga niemieckich boisk biggrin.gif
Gerald Asamoah
IPB Image
i Ebbe Sand(kilkadziesiat minut pozniej:P)
IPB Image
Smoti
Frank ROST(bradzo dobry:P)
IPB Image
rav
Asamoah trochę zbyt Kongowaty rolleyes.gif i czółko takie z deczka gładkie (jakieś takie wyblakłe).
Sand może być smile.gif
Rost, hmm, IMO jakoś inaczej wygląda, ale luknąłem na fotki i jest bdb zrobiony przez Ciebie. Bardzo podobny, ale dla mnie to nie Rost xD (ja sobie tak ofkoz żartuję, morda świetna, ale Rosta innego z meczów Schalke zapamiętałem) tongue.gif
Pozdro.
BoBaN
Hej Smoti jak ta fota Cassano? Da się z niej zrobić mordke do PES'a? Spróbuj zrobić De la Red'a z Realu.
http://www.uefa.com/competitions/UCL/Playe...3651/index.html
Smoti
Fotka słaba,ciezko bedzie cos dobrego zrobic,z tej foty cassano tez mi nic fajnego nie wychodzi ale poprobuje jeszcze smile.gif
poprawiłem troche Rosta(zmienilem fryz i poszerzyłem twarz)chyba wyglada lepiej
IPB Image
i kolejny Schalkowiec:
Hamit Altintop
IPB Image
aha..rav napisał ze moj Asamoah wyglada jak "kongowaty"i ma całkowicie racje:Pbo gerald na zywo to istny king kong.pozdro smile.gif
rav
Rost już lepszy smile.gif Altintop bardzo fajny smile.gif Będzie paczka Schalke? Gitarka, ajm łejting for dis.
Smoti
Tak bedzie facepack Schalke 04 smile.gif
Krstajic
IPB Image
GHOST
QUOTE(Smoti @ Feb 21 2006, 17:24:51) [snapback]53594[/snapback]

Tak bedzie facepack Schalke 04 smile.gif
Krstajic
IPB Image

jakby miał krótsze włosy to niezły Jacek Bąk by wyszedł smile.gif ale mordy bardzo ładne smile.gif my congratulations.... PZDR
rav
Krstajic bardzo fajny. Nie wiem jakie ma teraz włosy, ale za czasów pobyt w Werderze miał takie wink.gif Pozdro.
Smoti
Kolejny piłkarz schalke04
Kobiashvili
IPB Image
tomek828
blink.gif Kobiashvili na dobrym wysokim poziomie !!

Ja obserwuje twoje twarze od pewnego czasu i musze stwierdzic ze poczyniles duze postepy !!

pozdro
Smoti
Tnx. za wszystkie uwagi i komentarze smile.gif
Christian POULSEN
IPB Image
Adex
Pamiętasz jeszcze o Cassano ?
saviolka
Smoti ładne twarzyczki szczególnie Kobiashwili fajny Poulsen troche gorszy..
P.S Adex;/;/ takie pytania to na priv;/;/
sory za ot
rav
U Poulsena im bliżej środka twarzy, tym BMP ciemniejsze. To mi się tylko nie podoba, model bdb. Pozdro smile.gif
norek
QUOTE(Smoti @ Feb 21 2006, 15:02:45) [snapback]53578[/snapback]

Fotka słaba,ciezko bedzie cos dobrego zrobic,z tej foty cassano tez mi nic fajnego nie wychodzi ale poprobuje jeszcze smile.gif
poprawiłem troche Rosta(zmienilem fryz i poszerzyłem twarz)chyba wyglada lepiej
IPB Image
i kolejny Schalkowiec:
Hamit Altintop
IPB Image
aha..rav napisał ze moj Asamoah wyglada jak "kongowaty"i ma całkowicie racje:Pbo gerald na zywo to istny king kong.pozdro smile.gif

brawo brawo brawo (wszczegolnosci za rosta masz wielkiego +)
_DEVIL_
Smoti Kobiashvili LAdny ale Poulsen troche chyba zielony:]
Smoti
Varela
IPB Image
Riki101
Varela bardzo ladny tylko jakos tak malo naturalnie wyglada zbyt gładki
Smoti
Nadszedł czas obiecanej paczki smile.gif
IPB Image
Pobierz super paczke
Mam wątpliwosci jesli chodzi o włosy Poulsena,nie jestem pewny czy to fryz Konami czy Norka,jesli włoski są Norka to serdecznie go przepraszam za to ze je uzyłem:)
Pozdro:)
olivier
no fp bdb widze że rośnie konkurent norkowi,T.mac'owi
Smoti
Santiago Canizares(w produkcji)
IPB Image
bobex77
no czekalem az ktos go zrobi:P ladna mordka:)
mam prosbe pokazalbysz kttrej foty robies?
rav
Zrób go bardziej takiego, jak ta emotikonka - mad.gif I trochę ciemniej pod brwiami. Pozdro.
tomek828
QUOTE(Smoti @ Feb 24 2006, 21:42:09) [snapback]54092[/snapback]

Nadszedł czas obiecanej paczki smile.gif
IPB Image
Pobierz super paczke
Mam wątpliwosci jesli chodzi o włosy Poulsena,nie jestem pewny czy to fryz Konami czy Norka,jesli włoski są Norka to serdecznie go przepraszam za to ze je uzyłem:)
Pozdro:)

SUPER !!
Smoti
Canizares (final)
IPB Image
Pobierz
Pozdro smile.gif
Mortin
QUOTE(Smoti @ Mar 2 2006, 20:31:09) [snapback]54868[/snapback]

Canizares (final)
IPB Image
Pobierz
Pozdro smile.gif

jedyne do czego mozna sie doczepic to brwi(wygladaja jakos nienaturalnie) i oczy(swiruja tongue.gif ), a takto ladny ten Canizares
Smoti
Carrick
IPB Image
dawdi17
Wg mnie Santiago Canizares mało podobny... Trochę mało stary i jakis taki powiedziałbym "swieży". Nie wygląda jak doświadczony bramkarz Primera Division smile.gif. Za to Carrick naprawdę ci się udał i jest podobny, nawet bardzo. Good Work!!!
Smoti
Co powiecie na to??
MICHAŁ ŻEWŁAKOW(w produkcji)
IPB Image
Karol Johnn
Zewłak nie podobny... wiem wiem w produkcji ale nie podobny
_DEVIL_
no mi tez ten Żewłakow nie przypomina ludzika na zywca! tongue.gif

PS.Napewno go smoti poprawisz!
PS2.co z tym Cassano?? smoticzku tongue.gif

Edit : A smoti co do twojego siga to jest Erotyczny film?? tak gdzies słyszałem!
Lanek
Żewłakow mało podobny ale myśle że go porawisz
Carrick bardzo dobrze wykonany.
Pozdro wink.gif
Smoti
Tnx.za opinie:)
poprawiłem Michałka moze sie teraz spodoba smile.gif co do Cassano to szukam uczciwej fotki,jak znajde to zrobie napewno smile.gif
IPB Image
temat mojego siga pozostawiam bez odp.Narazka
T-Mac
srednia tawarz ale wiem z jakiej foty byl robiony wiec nic specjalnego Ci i innym (mi) nie wyjdzie wyszlo
gra tam gdzie gral smile.gif
Smoti
Te włosy strasznie mi nie pasuja(przeciez michał nie ma takiej kwadretowej głowy)wiec zmieniłem i pokazuje przy okazji fotke z ktorej robiłem,T-Mac ma racje nie jest za rewelacyjna(zmniejszyłem ja specjalnie offkoz smile.gif )
IPB Image
pozdro.
dawdi17
Ten Michał jakoś mi nie odpowiada. Jest podobny do tego ze zdjęcia, ale tylko do zdjęcia, bo jakbym miał porównywać do wersji "live" to wypada słabo. Jedna z najgorszych twoich twarzy. Przykro mi, następnym razem będzie lepiej.
Megadriano
Co macie do tego Żewłakowa. Najwarzniejsze że podobna do foty! Smoti świetny z ciebie facemaker! Ludzie dlaczego nie jest on jeszcze przypięty? Smoti dasz mi bina do Żewłakowa i jak masz to do jakiś innych polaków? Z góry dzięks.

tongue.gif Co macie do tego Żewłakowa. Najwarzniejsze że podobna do foty! Smoti świetny z ciebie facemaker! Ludzie dlaczego nie jest on jeszcze przypięty? Smoti dasz mi bina do Żewłakowa i jak masz to do jakiś innych polaków? Z góry dzięks.
JuveR
A mi twarz Zewłakowa sie podoba tongue.gif Ważne że jest podobny do fotki z której robiles.Świetne bmp.
PS. Podobnie jak Megadriano prosze o bina.Z góry dzieki. 3m się wink.gif
Adex
Może spróbójesz z tego ?? http://img482.imageshack.us/my.php?image=spieler269430oi.jpg
otwarty ryjek no ale ciężko znależć jego dobrą fote.
Smoti
QUOTE(Megadriano @ Mar 9 2006, 21:35:38) [snapback]55864[/snapback]

Co macie do tego Żewłakowa. Najwarzniejsze że podobna do foty! Smoti świetny z ciebie facemaker! Ludzie dlaczego nie jest on jeszcze przypięty? Smoti dasz mi bina do Żewłakowa i jak masz to do jakiś innych polaków? Z góry dzięks.

tongue.gif Co macie do tego Żewłakowa. Najwarzniejsze że podobna do foty! Smoti świetny z ciebie facemaker! Ludzie dlaczego nie jest on jeszcze przypięty? Smoti dasz mi bina do Żewłakowa i jak masz to do jakiś innych polaków? Z góry dzięks.

Dzieki panowie za opinie:)spełniam prosbe,i daje biny
IPB Image
IPB Image
Carrick & Michał Żewłakow POBIERZ
p.s. fotka Cassano bardzo zła sad.gif
Megadriano
Może masz jeszcze jakichś polaków równie dobrych jak Żewłakow? Jeśli tak to kopsnij biny pliz!
Smoti
QUOTE(Megadriano @ Mar 10 2006, 20:55:57) [snapback]55978[/snapback]

Może masz jeszcze jakichś polaków równie dobrych jak Żewłakow? Jeśli tak to kopsnij biny pliz!

Wszystko co mam dałem juz w moim temacie smile.gif
Larsson(w produkcji)
IPB Image
Riki101
Larsson bardz ladny ale popraw te czerwone plamy na twarzy i usta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.