Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Smoti.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
tomek828
QUOTE(Smoti @ Oct 13 2005, 20:27:25)
Rivaldo ver.2(not finished)
kurcze znowu sie te przezroczyste plamy pojawiły sad.gif chyba bede musiał na tymi 2 wersjami troche posiedziec.
user posted image
[right][snapback]39033[/snapback][/right]

no bedziesz musial, cera do poprawy + oczy do poprawy, reszta jest okej cool.gif

POZDRO
Smoti
POŻEGNANIE.

Z PRZYCZYN OSOBISTYCH MUSZE ZAKONCZYC PRACE NAD MORDKAMI,PROSZE ADMINA O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU,DZIEKUJE WSZYSTKIEM ZA OCENIANIE I SCIAGANIE MOICH PRAC.ZYCZE POWODZENIA WSZYSKIM FORUMOWICZOM A FACEMAKEROM UDANYCH PRAC smile.gif

a to Biny do Vonlanthena i Duschera biny

KONIEC.
lukasso
QUOTE(Smoti @ Oct 17 2005, 18:17:53)
POŻEGNANIE.

Z PRZYCZYN OSOBISTYCH MUSZE ZAKONCZYC PRACE NAD MORDKAMI,PROSZE ADMINA O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU,DZIEKUJE WSZYSTKIEM ZA OCENIANIE I SCIAGANIE MOICH PRAC.ZYCZE POWODZENIA WSZYSKIM FORUMOWICZOM A FACEMAKEROM UDANYCH PRAC smile.gif

a to Biny do Vonlanthena i Duschera biny

KONIEC.
[right][snapback]39524[/snapback][/right]

dzięki za biny i za dobrą robotę na forum jaką wykonywałeś
ale jak to już ktos kiedys napisał
i tak wròcisz
3m sie ZiOm
snake
zamykam dry.gif
Smoti
Dzieki dobroczynnosci moderatorom moge powrocic z moim tematem,i nowymi twarzami smile.gif SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA SNAKE'A smile.gif
na poczatek: PIERRE FANFAN
user posted image
MAURO ROSALES
user posted image
a tu sa biny:
Pobierz
wiem ze te twarze sa tez w pokemonach ale ze wzgledu na to ze przywrocono mi temat daje je rowniez tutaj...c.d.n...
jano
QUOTE(Smoti @ Dec 27 2005, 21:34:11)
Dzieki dobroczynnosci moderatorom moge powrocic z moim tematem,i nowymi twarzami smile.gif SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA SNAKE'A smile.gif
na poczatek: PIERRE FANFAN
user posted image
MAURO ROSALES
user posted image
a tu sa biny:
Pobierz
wiem ze te twarze sa tez w pokemonach ale ze wzgledu na to ze przywrocono mi temat daje je rowniez tutaj...c.d.n...
[right][snapback]46885[/snapback][/right]

Widzisz smoti namówiłem Cię żebys powrócił i oto jestes !! wink.gif POWRÓT MISTRZA ! tongue.gif
Top26
fajne twarze !! chciałbym tez pokazac swoje prace ale nie wiem jakim programem sciaga sie obrazy z gier a wogóle jakbysmogł napisz cały opis ! Z góry dzięki
snake
QUOTE(Top26 @ Dec 27 2005, 21:05:51)
fajne twarze !! chciałbym tez pokazac swoje prace ale nie wiem jakim programem sciaga sie obrazy z gier a wogóle jakbysmogł napisz cały opis ! Z góry dzięki
[right][snapback]46891[/snapback][/right]

Takie sprawy to na GG, jeszcze jeden OT i się posypią procenty...
Smoti
Ruben OLIVEIRA smile.gif
user posted image
Pobierz
norek
QUOTE(jano @ Dec 27 2005, 21:37:17)
Widzisz smoti namówiłem Cię żebys powrócił i oto jestes !!  wink.gif  POWRÓT MISTRZA !  tongue.gif
[right][snapback]46886[/snapback][/right]

nie podlizuj sie kazdemu....
dobra robota Smoti
Smoti
Carlos DIOGO
user posted image
Pobierz
to BIN na prosbe Calwina.
Smoti
Dietmar Hamann
user posted image
Lanek
Bardzo dobra twarz Hamanna, a zwłaszcz bmp smile.gif
Riki101
Bmp bardzo dobre ale jakis mało podobny jak bys mogl to pokarz fote z której robileś
Smoti
Iaquinta
user posted image
a to fotka z ktorej robiłem Hamanna
user posted image
Lanek
Hamman bardzo podobny, a Iaquinta też całkiem całkiem rolleyes.gif
lookass
Diogo, Ruben Oliveira, Laquinta i Hamann bardzo dobrzy i podobni widać że poziom twarzy na forum się podnosi szkoda że mi tak dobrze nie wychodzą (nie jestem zbyt obcykany w photoshopie stąd kiepskie bmp robie smile.gif )
_DEVIL_
Twarze bardzo dobre za wyjatkiem Diogo! Jakos mi nie pasuje, ale to może tylko moje zdanie!
Smoti
tnx.za opinie smile.gif obiecuje sie poprawic(hehe)
Riki101
Iaquinta swietny o wiele lepszy niz ten z superpatcha jak mozesz to daj bina a co do hamana to naprawde jakos mi go nie przypomina ale jakosc swietna
Smoti
QUOTE(Riki101 @ Dec 30 2005, 21:15:39)
Iaquinta swietny o wiele lepszy niz ten z superpatcha jak mozesz to daj bina ...
[right][snapback]47199[/snapback][/right]

Biny dam niedługo w jakims małym facepacku...sija smile.gif
nene77b
Jakbyś mógł zrób twarz Zairi'ego

Niestety nie znalazłem lepszych fotek:

link0link1

zobacz czy coś sie nadaje...
Z góry dzięki ...
Smoti
Zrobiłem Zairi'ego wiem nie jest najlepszy ale nie miałem porzadnej fotki dry.gif
jesli ci sie podoba to napisz dam ci BINA.
user posted image
a robiłem z tej fotki,moze ktos inny zrobi cie lepszego
user posted image
saviolka
nie no smoti powiem ci mordka zairiego super 9/10 i to jeszcze z jakiej fotki esktra czekam na dalsze prace
krzysiu
ej abyś mi zrobił Sebastiena Freya i Tuncaya Sanliego twarze za zrobienie twarzy będę bardzo wdzięczny
Smoti
QUOTE(krzysiu @ Dec 31 2005, 12:34:27)
ej abyś mi zrobił Sebastiena Freya i Tuncaya Sanliego twarze      za zrobienie twarzy będę bardzo wdzięczny
[right][snapback]47252[/snapback][/right]

znasz zasade chcesz twarz dajesz fote...tu jest Frei zrobiony przez Cigmana
poszukaj sobie.
http://facesmuseum.free.fr/frenchleague/lyon/
Riki101
QUOTE(Smoti @ Dec 30 2005, 22:36:08)
Zrobiłem Zairi'ego wiem nie jest najlepszy ale nie miałem porzadnej fotki dry.gif
jesli ci sie podoba to napisz dam ci BINA.
user posted image
a robiłem z tej fotki,moze ktos inny zrobi cie lepszego
user posted image
[right][snapback]47205[/snapback][/right]

Jak to nie najlepszy bardzo dobry i jeszcze z takiej foty brawo 9.5-10
nene77b
no fajnowy zairi smile.gif
wysłałem ci na pm mój mail jak mozesz wyślij mi bina:)
krzysiu
http://img309.imageshack.us/my.php?image=s...tienfrey4cj.jpg

albo

http://img460.imageshack.us/my.php?image=f...006sito79qa.jpg

to jest sebastien frey a tuncaya sanliego wrzuce póżniej
kostek
zairi bardzo podobny! a gdzie on gra wink.gif ?
Smoti
QUOTE(nene77b @ Dec 31 2005, 19:29:41)
no fajnowy zairi smile.gif
wysłałem ci na pm mój mail jak mozesz wyślij mi bina:)
[right][snapback]47299[/snapback][/right]

pierwsza i jedyna najwazniesza moja zasada to NIE ROBIE TWARZY PERFEKCYJNIE WYKONANYCH przez konami lub jakiegos facemakera,wiec nie wyjezdzaj mi z fotkami Freia ktore chyba zle załadowałes bo wogole sie nie pokazuje zadne zdjecie.
Zairi gra w Sochaux,a bin jest tutaj
user posted image
Pobierz
T-Mac
zaskocz mnie jeszcze jakas morda a temacik przypne smile.gif
Smoti
ktos chyba chcial tego kolesia blink.gif fryz nie jest moj wiec nie zarzucac mi plagiatow smile.gif sam osobiscie fryzurkami sie nie zajmuje
DIEGO BISESWAR
user posted image
Riki101
Fajny bardzo podobny do tego z foty brawo
saviolka
no no ja chciałem go;]
daj bina;d bo jest ekstra
Smoti
user posted image
Pobierz
szyma
mam pytanie jak zainstalowac facepatcha ????
Smoti
Paul BOSVELT smile.gif moze ktos wie w jakim gra teraz klubie???
user posted image
T-Mac
SC Heerenveen
>Kornel<
troszke mlodziutki ten Bosvelt biggrin.gif naprawde bardzo szczegolowo dopracowana twarz ale troche brakue ...dobrze Ci idzie ... oby tak dalej pzdr biggrin.gif
krzysiu
Smoti i co da się coś zrobić z tych zdjęć które ci podałem?
Smoti
QUOTE(krzysiu @ Jan 2 2006, 15:15:44)
Smoti i co da się coś zrobić z tych zdjęć które ci podałem?
[right][snapback]47401[/snapback][/right]

NIE!
Salomon KALOU
user posted image
jano
T-mac przypnij Smotiemu temat !! Robi bardzo dobre twarze !! Napewno mu się należy !! smile.gif Bo zadziwia twarzami !! Pozdro !
Smoti
Robben(dawno go robilem)
user posted image
rav
Widać, że dawno, bo kiepsko się prezentuje na tle Twoich aktualnych twarzy. Nos za bardzo rozjechany, mało szczegółów, oczy jakby nie te, brwi dziwne. A to wszystko za sprawą tego, że jest bardzo mało wyraźny. Pozdrawiam.

Co do Kalou. Znalazłem od razu w googlach fotkę, z której robiłeś. Widać po przymkniętych oczach. Usta za bardzo się zlewają z resztą. Głowa powinna być bardziej spłaszczona, ale to każdy może ustawić. Średni.

user posted image
albin99
ja mam duza prosbe zrobił by ktoś twarz mojego najlepszego piłkarza teraz ma pszejsc do interu zazywa sie obinnia bardzo zalezy mi na tym ale najgorsze jest to ze fotki nidzie nie umie znalesc jesli ktos by sie podioł tego byłbym wdzieczny
lukasso
user posted image
Smoti
tnx.za komenty smile.gif
Rafael VAN DER VAART
user posted image
Pobierz
Smoti
Micoud
user posted image
widzicie takie plamki kolo oka?jak je zlikwodowac.Kurcze nie bardzo wiem czemu sie pojawiaja,to samo jest z Kalou sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.