CYTAT
I właśnie o to mi chodziło w spięciu z Gofym, nie ma jeszcze patcha, więc dajcie więcej czasu tym, co nie ogarnęli arkusza. Sam wiem po sobie jak miałem pracować w Excelu w pracy, 1 tydzień to była masakra, bo nigdy tego nie robiłem i podstawy wydawały się czarna magia.
Tyle z mojej strony.
PS.
Dziś mam od południa, więc nie dam rady coś pomóc Arcziemu,ale jutro od 17,00 będę uchwytny, więc pomogę, dajcie czas do jutra a zrobięwszystko z nim i wytłumaczę, co i jak:)
Więcej czasu ? Przecież na napisanie tematów w działach był czas od 22 Października
Czyli kończy się już 2 tydzień, a niektórzy mają problem z napisaniem jednego postu ? Proszę Cię nie pisz mi tu że nie ma patcha, że dajcie czas wszystkim... Ciągle idziemy Wam na rękę a i tak na nic to wszystko idzie, jeżeli komuś po prostu się nie chce napisać głupiego postu o drużynie albo ogarnąć tego tematu to naprawdę nie wiem po co chce z nami grać ...
Praca w excelu a wpisanie wszystkiego zgodnie z instrukcją podaną w tym temacie to dwie inne sprawy. To nie jest czarna magia ,po prostu trzeba przeczytać to co napisał similo.
Chcesz pomóc Arcziemu proszę bardzo, czas jest do piątku.

Ja wolę wolną chwilę poświęcić na prace nad patchem a nie tłumaczeniem czegoś co jest dokładnie opisane w 1 poście tematu.