Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ligowy arkusz kalkulacyjny!
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Patche, Arkusze
Stron: 1, 2, 3
JustMe1987
Sluszna uwaga. Dzieki.
lukasz44
Linki wygasły więc wrzucam na nowo czyste arkusze:

ARKUSZ POD NOWY EXCEL

ARKUSZ POD STARY EXCEL
Ferat
hmm.. arkusz nie liczy statów bramek strzelonych i straconych/strzałów/fauli na mecz.. w formułach dzielnikiem jest komórka D93 która fizycznie nie istnieje? smile.gif może się nie znam więc nie krzyczeć, tylko wyjaśnićtongue.gif
similo14
Komorka D93 istnieje ale ją ukryłem. Natomiast jeżeli chodzi o liczenie arkusz liczy srednia na kolejke czyli dopiero po 4,8,12 itd staty beda pokrywały sie z rzeczywistoscia. Moj blad.
Ferat
nie wiedziałem że jest taka funkcja, a ja tu widzę że ta kreska pogrubiona, próbuje rozszerzać coś a tu nic tongue.gif
zibii75
CYTAT(Ferat @ Jan 2 2012, 22:24) *
nie wiedziałem że jest taka funkcja, a ja tu widzę że ta kreska pogrubiona, próbuje rozszerzać coś a tu nic tongue.gif

Najedź kursorem na pogrubioną kreskę tak aby pokazało dwie równoległe (przy kursorze) i naciśnij PP myszy, potem Odkryj i kolumna będzie widoczna.
Ferat
dzięki Zibi:) jak jeszcze mi wytłumaczysz tą formułę, na jakiej zasadzie ona działa to będę spełniony:P
lizaku
W arkuszu w statystykach są tak zrobione pola ze sa dwa jako gospodarz i 2 jako gosc, a ja mam 3 mecze jako gosc i 1 jako gospodarz i co teraz??
Jeden mecz w ktorym jestem jako gosc mam wpisac w statystyki jako gospodarz??
zibii75
CYTAT(lizaku @ Jan 3 2012, 11:53) *
W arkuszu w statystykach są tak zrobione pola ze sa dwa jako gospodarz i 2 jako gosc, a ja mam 3 mecze jako gosc i 1 jako gospodarz i co teraz??
Jeden mecz w ktorym jestem jako gosc mam wpisac w statystyki jako gospodarz??

Ja miałem odwrotnie 3 Gosp 1 gość, wypełniłem tak jak bym grał po równo, nie ma to większego znaczenia tak mi sie wydaje, nie wpływa to na statystyki więc raczej jest ok.Kolejki są rozpisane po 4 mecze więc ciężko tak dopasować aby losowanie par akurat wypadało po 2 mecze jako gosp. i gość.
Takie moje skromne zdanie.
zibii75
CYTAT(Ferat @ Jan 3 2012, 10:40) *
dzięki Zibi:) jak jeszcze mi wytłumaczysz tą formułę, na jakiej zasadzie ona działa to będę spełniony:P

No niestety taki dobry w Excelu to ja nie jestem, jedynie się domyślam, o co chodzi, a teorii z księżyca nie będę dorabiał, z tym pytaniem do similo On jak widać jest w tym mistrzem ja jedynie laikiem.

: ( szkoda tylko, że nie poczujesz się spełniony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.