Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF top Turnieje dnia\Mini-Cup
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2, 3, 4
JustMe1987
Czemu nie. Bardzo chetnie. Ja juz mam kadre zamknieta i nawet numeracje porobilem.
lukasz44
CYTAT(jarek @ Dec 16 2011, 14:57) *
czyli tur jednak dzisiaj ? szkoda ;/

Ja nie obiecuje czy jutro zrobie znowu ale możliwe, a jak nie to może inny opiekun się podejmie smile.gif
gapa
ttttttaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk na transferach
zibii75
Panowie jestem zmuszony zrezygnować z dzisiejszego tura, sorki za problem miłej zabawy. Pozdro
Nalep
Jestem na tak biggrin.gif
Witu
Ja także kadrę zamknąłem więc tak smile.gif
lukasz44
Dziś byliby chętni na tur ? Bo sporo osób coś mówiło
Witu
Ja bardzo chętnie bym zagrał wink.gif
Ogryz
Ja również tylko może dzisiaj trochę wcześniej powiedzmy 20 max 21, bo wczoraj 4 godziny grania od 22 do 2:D
Jason Bourne
zależy o której ten turniej
Milerinho
no o 22 bylo by dobrze tylko, ze te mecze bysmy musieli sprawniej rozgrywac tongue.gif (z mojej strony juz nie bedzie opoznien w meczach:D)
gapa
no moze bysmy wczesniej zagrali.
WKS
Nie, 22 jest gut. Bo co jak co ale w końcu to sobota. Ludzie wychodzą na dwór, na różne piwka wieczorem i wracają [powiedzmy xD] o tej 22. Więc jak dla mnie ideolo.
Jason Bourne
wks
nie wiem skąd jesteś, ale u nas w tygodni idzie się na browce w dzień, a w weekendy wraca się z browców późną nocą
JustMe1987
Mysle ze wartym rozwazenia jest pomysl aby finaliste cupa tez nagradzac. Skromnie bo skromnie ale zeby bylo. Powiedzmy pol banki za dojscie do finalu. Co o tym sadzicie?
Milerinho
A ja mam inna propozycje ! Jak juz ruszy sezon kazdy uzbiera grosza za mecze to jakies wpisowe z budzetu skromne bo skromne ale dac za udzial w tureniejach dnia i np 3 miejsca mozna by nagrodzic smile.gif co o tym sadzicie ?
lukasz44
Byliby chętni na tura dziś 21\22 czy raczej jutro godziny wieczorne ?smile.gif
Milerinho
dzis o 21 a jutro swiateczny ;]
Dabro96
Ja tam mogę i dziś i jutro smile.gif
zibii75
dzis moge
JustMe1987
Chetnie:) Dzis tak a jutro sie zobacz cool.gif
radek93
jeżeli o mnie chodzi fajnie byłoby zagrać przed świętami .Dzis pasuje około 21
wesoly89
dzis 21.00 , nie pozniej
Milerinho
Jezeli znajdą się chętni to dzis o 22 moge zorganizować turniej smile.gif
arczi333
Ja zagram
Jason Bourne
Chętny- piecia1990- ligowe Espanyol
Ogryz
Jak najbardziej na tak myślę, że dziś chętni będą i dobrze by było żeby Łukasz otworzył zapisy wtedy można by zrobić większy turniej, a nie tak jak ostatnio nie oficjalny.
Szymson
ja zagram
Milerinho
poki co tutaj zapytałem, zapisy na pewno otworze smile.gif
Milerinho
Dobrze no to wiec chyba czas zebym i ja cos napisal.
Pierwsza sprawa jezeli chodzi o pytanie "luasza44" to nie wiem czy nie pamietasz ale prosilem Ciebie nie tylko ja ale tez jak widze witu zebys otworzyl zapisy w piątek bodajze, juz nawet nie pamietam ile razy Cie prosilem ale bylo tego sporo, poszlo to na marne bo ty stwierdziles ze 4 osoby na gg ci odpisaly ze nie graja to nie zrobisz mimo wszystko i tak w koncowym rozrachunku zapisalo sie 8 osob wiec wynik niezly, nie zawsze zapisze sie 20 oosb. Napisal ze to bedzie nieoficjalny turniej jak zrobie i nie bedzie nagrody tych 2mln, sam mial zrobic swiateczny turniej ktorego nie widac.
No wiec dalej jezeli on nie chce zrobic zapisow to dzis nawet nie myslalem o tym zeby pytac go bo widzialem ze sa chetni w off topicu wiec zrobilem, i tak: ludzie sie chetnie zapisali wiec wszystko ok. Ale jednak nie bo opiekunow ligi sie nie zapytalem ! otoz to. Tlumaczenie lukasza jest takie: ze zaraz ktos zrobi turniej za 10mln ktos inny za 150mln no smiech na sali bo czy glownym zalozeniem jest ta kasa?! ostatnio turniej sie bez niej odbyl i kazdy byl zadowolony bo mogli sobie chlopaki pograc i to bez tej kasy o ktora tak sie martwisz. Nie wiem moze tez chodzi o to ze jezeli ty nie zrobisz zapisow albo nie grasz to nie bedzie turnieju? I co np dalo ze pisalem do Goofiego zeby zrobil off top jak i ta nie zrobil. Kazdy chce sie wypowiedziec a kasujesz posty zeby zamknac ludziom usta. Ok nie chcesz syfu w tamtym topicu wiec poprosilem ADMINA o to zeby on zrobil zeby nie bylo ze znowu sie rządzę, badz robie cos bez pytania!
A i jeszcze jedno czy np nie prosciej bylo jak juz nie zapytalem a widze ze kasa bardzo wazna jest dla ciebie zrobic tak ze dzis nie bedzie turnieju o kase bo miler nie zapytal a na nastepny raz moze kazdy zrobic wiec o nic nie gracie. A ty przenosisz temat robisz nieoficjalny turniej z tego no jakis cyrk.
Widzialem ze pokasowales juz tam posty wiec chetnych do dyskusji na temat dzisiejszego turnieju i nie tylko zapraszam tutaj. Poniewaz w temacie turnieju lukasz pokasowal posty graczy
arczi333
Panowie zakończmy temat niech grają ci co zależy na tym żeby podszlifować forme do ligi ci co na kasie niech czekaja na oficjalny turniej mi to ryba czy czy oficjalny czy nie tylko nie rozumie poco kasowac czyjeś posty skoro ktos coś nakreślił to i nie było obraźliwe to nie widze powodu żeby je kasować każdy moze się chce wypowiedzieć anie kasujecie dla soiebie nie wygodne posty tyle odemnie spokoju życze święta się jeszcze nie skończyły a tu taka atmosfera przykro więc przypomne Wesołych Świąt
wesoly89
kasują bo ich boli prawda wink.gif
Ferat
hehe ale beka.. zagram a jakże, mimo iż nieoficjalny, to mam nadzieję, że nikt nie zrobi popeluny i nie wyjdzie po jednej porażce albo coś w tym stylu.. bo to jak dla mnie jest istotą "oficjalnego" turnieju, kulturalny chat, wzorowa organizacja, pewność że wszystko odbędzie się "po bożemu".. a kasa? i tak wygrywają Niemcy:DDD wiecie jak było ostatnio, kiedy okazało się, że nie ma nagrody dla zwycięzcy.. zostały nagle 4 osoby, no a niestety czegoś takiego to mi się osobiście grać nie chce, bo turniejem trudno to nazwać, nie ma tych emocji związanych z wyjściem z grupy itp:) mam nadzieję, że dzisiaj tur mimo iż nieoficjalny, wypali..
GooFy
Tak, kasa jest ważna. rolleyes.gif Idzie ona do Master League Online jak wiesz - musimy kontrolować by nie było jej tam zbyt dużo, by nie widzieć drużyn z Ronaldo i Messim w składzie smile.gif.

EDIT:

Spójżmy na to inaczej, Manchester United postanowił zorganizować sobie turniej o pieniądze które ma wypłacić angielska Football Association. Nikogo nie zapytał o zgodę, ale wg. Ciebie FA powinna nie reagować, bo przecież to utytuowany klub i mało tego, powinna jeszcze wypłacać kasę?
Milerinho
CYTAT(Ferat @ Dec 26 2011, 20:28) *
hehe ale beka.. zagram a jakże, mimo iż nieoficjalny, to mam nadzieję, że nikt nie zrobi popeluny i nie wyjdzie po jednej porażce albo coś w tym stylu.. bo to jak dla mnie jest istotą "oficjalnego" turnieju, kulturalny chat, wzorowa organizacja, pewność że wszystko odbędzie się "po bożemu".. a kasa? i tak wygrywają Niemcy:DDD wiecie jak było ostatnio, kiedy okazało się, że nie ma nagrody dla zwycięzcy.. zostały nagle 4 osoby, no a niestety czegoś takiego to mi się osobiście grać nie chce, bo turniejem trudno to nazwać, nie ma tych emocji związanych z wyjściem z grupy itp:) mam nadzieję, że dzisiaj tur mimo iż nieoficjalny, wypali..

No tak ostatnio wygralo Hoffenheim Wita biggrin.gif

Na obecna chwile mamy 11 zapisnaych a ilu bedzie na turnieju jeszcze czas pokaze smile.gif

CYTAT
1. Milerinho - Mainz
2. Arczi - Blackburn
3. Edi - Everton
4. BlueOle10 - Fenerbahce
5. Ogryz - Stoke
6. wesoly89 - PSV
7.Ferat - Udinese
8. Witu - Hoffenheim
9. Piecia - CSKA
10. Gapa - West Bromich Albion
11. Szymson - Wolfsburg

Witu
CYTAT(Milerinho @ Dec 26 2011, 20:41) *

No tak ostatnio wygralo Hoffenheim Wita biggrin.gif

Obrałem taktyke Smudy i opłaciła się dawałem każdemu piłkarzowi pół litra przed każdym meczem i w efekcie w finale już ich nie było ale Johnson jakimś cudem zobaczył bramke i pomyślał a może sobie kopnę i wleci i wpadło biggrin.gif

CYTAT(Milerinho @ Dec 26 2011, 20:41) *

Na obecna chwile mamy 11 zapisnaych a ilu bedzie na turnieju jeszcze czas pokaze smile.gif

Chyba 12 bo jeszcze Boby wink.gif
lukasz44
Fajnie się zrobiło, szkoda że pokolorowano to wszystko tak bardzo...

Ale nadal utrzymujemy swoje zdanie że ktoś kto nie jest moderatorem\opiekunem ligi nie ma prawa robić czegoś bez naszej wiedzy....

A tu taki syf się zrobił, choć może i nikt nie chciał żle...
Milerinho
CYTAT(Witu @ Dec 26 2011, 20:51) *
Obrałem taktyke Smudy i opłaciła się dawałem każdemu piłkarzowi pół litra przed każdym meczem i w efekcie w finale już ich nie było ale Johnson jakimś cudem zobaczył bramke i pomyślał a może sobie kopnę i wleci i wpadło biggrin.gif

Chyba 12 bo jeszcze Boby wink.gif

No tak, moja nieuwaga smile.gif dopisujemy Bobiego i Stalowke ! wiecej wiecej wiecej biggrin.gif
WKS
Cóż nie chce brać dyskusji w tym temacie ale "widziały gały co brały " skoro regulamin jest jaki jest to sami go zaakceptowaliscie. Nikt nikogo na siłę nie trzyma. Pozdro.
Witu
Może jak admini się zgodzą i byli by chętni gracze to może ostatni tur w tym roku by się dzisiaj zorganizowało ? wink.gif
gapa
no ale tak wczesniej okolo 20 najlepiej by bylo bo w koncu trzeba na sylwestra dobrze sie wyspac wink.gif
similo14
Turniej dzis to by była dobra sprawa jestem za!
Ogryz
Jakby dzisiaj Łukasz jeszcze wydał to uaktualnienie końcowe to już w ogóle. Jestem jak najbardziej za.
WKS
Nie no na 0.2 to i ja bym chetnie popykał biggrin.gif
Jason Bourne
za turkiem biggrin.gif
lizaku
To będzie coś czy nie?
lukasz44
Ja się nie podejmuję (może jakiś inny opiekun) , z rosterem może dziś się uda a jak nie to jutro wydam...
Jason Bourne
sad.gif((((((((((((((((((((( to pewnie lipa z turkiem, bo z opiekunów tylko do tej pory Ty ogarniałeś turnieje sad.gif
Witu
Ja tam mam nadzieje że któryś z opiekunów coś zorganizuje... ale jeżeli przyszło by nam grać tego turka bez aktualki to lepiej na pes6.5 default zagrać jakimiś średniakami albo reprezentacjami lub polskimi ekipami. wink.gif
lizaku
To ja se wolę zagrać jakieś spary z bratem wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.