Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF top Turnieje dnia\Mini-Cup
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2, 3, 4
lizaku
A tak poza tym to nie wiem po co są pozostali opiekunowie, skoro nie widać z ich strony żadnego wkładu. Jeżeli Łukasz nie zorganizuje, to nikt. Wszystko robi Łukasz. Śmiech na sali. Panowie rola opiekuna zobowiązuje. Takim opiekunem to i ja mogę być :|
lukasz44
CYTAT(lizaku @ Dec 30 2011, 20:03) *
A tak poza tym to nie wiem po co są pozostali opiekunowie, skoro nie widać z ich strony żadnego wkładu. Jeżeli łukasz nie zorganizuje, to nikt. Wszystko robi łukasz. Śmiech na sali.

Też tak sądzę że się opierdalają ciągle biggrin.gif Ale spokojnie, jak liga ruszy oni będą zapieprzać a ja się temu przyglądać xD
WKS
Dabro próbował coś tam robić ale stwierdził, ze samo logowanie z tą rangą to zbyt duży wysiłek i oddał ; D
Milerinho
a drudzy chca cos zwojowac i i tak maja po majtach takze wszystko od lukasza zalezy w takim razie :]

--------------------
Są też tacy którzy nie respektują zasad i uważają się za Bóg wie kogo robiąc co chcą...
lukasz44.
similo14
Panowie gdyby nie to że dopiero teraz znalazłem sie w domu to bym ten turniej chętnie zorganizował. Jeżeli chodzi o role opiekunów to na prawdę kiedy zacznie sie sezon nie będzie opierdalania sie tylko ciężka praca a jeśli ktoś ma ochotę pomóc to na pewno pracy nie zabraknie. Myślę że przed startem sezonu jakis tur jeszcze będzie wiec spokojnie. Dobrze że Wam nie brakuje ochoty do gry i oby nie zabrakło jej w nowym roku, a propos Szczęśliwego nowego roku i wielu emocji nie tylko tych związanych z pes'em, i aby każdy dzien 2012 roku był niezapomniany i pełen szczęścia. Pozdrawiam. Do siego!
JustMe1987
Sa chetni dzis na tura powiedzmy polskimi klubami?

Chcialby sprawdzic jak pojdzie mi obsluga programu happy.gif

Start bylby niebawem aby kazdy mogl wieczorkiem skorzystac z Sylwestra i gdzies wyjsc.

Zaczelibysmy gdzies 15-16.
Wolrid
Ja chętnie zagram
Ogryz
Jeśli zostanę w domu to z miłą chęcią biggrin.gif Wszystko będę wiedział przed 15 i edytuje wtedy posta tongue.gif
Jason Bourne
ja jestem chętny ale obyśmy szybko ogarnęli bo dziś ważny wieczór z dziewczyną szykuje się biggrin.gif A turka można nawet w 5 osób zrobić biggrin.gif
PS Eh szkoda, że nie ma aktualki jeszcze gotowej sad.gif
Witu
Chętnie zagram wink.gif
Jason Bourne
Witu już jest czterech smile.gif prócz nas just i woldrid smile.gif jeszcze ze 3 dojdzie i można grać biggrin.gif
Witu
Wydaje mi się że jakby tur wystartował o 17 : 30 było by lepiej wink.gif 2 i pół godziny grania do tej 20 się wyrobimy ( nie oszukujmy się 8 graczy to będzie sukces ;p )więc spokojnie można by było to o tej godzinie rozegrać wink.gif no, ale to jest tylko moja propozycja.
JustMe1987
To jest kwestia do dogadania.
Jason Bourne
Ja wtedy nie dam rady sorry. najpóźniej o 16 mogę sad.gif
Witu
No mi właśnie między 15-16 nie za bardzo pasuje, niby będę w domu, ale nie wiem czy dam rade zagrać ;/ więc jak o 15-16 tur ma wystartować to się nie pisze sorka
Nalep
Mi tam pasuje, do 21 mam czas:D
JustMe1987
zatem zapraszam do zapisow.

http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry339897
Ferat
może dzisiaj ktoś będzie miał czas by zorganizować turka?
Nalep
Chętnie bym zagrał.
JustMe1987
Panowie pracujemy od rana z lukaszem nad tym zebyscie mieli juz inne zajecie niz turniej wink.gif
zibii75
CYTAT(JustMe1987 @ Jan 1 2012, 16:30) *
Panowie pracujemy od rana z lukaszem nad tym zebyscie mieli juz inne zajecie niz turniej wink.gif

Może jakis tur w weekend ?
czubinho
Będą nowe kolejki rozpisane dziś po południu wink.gif
JustMe1987
Jesli znajda sie chetni na turniej ekipami z afryki i azji - min 8 osob to moge dzis cos zrobic. cool.gif
kmiron#10
Ja bym był chętny smile.gif
Edi092
ja też chętny,ale zalezy o której godzinie wink.gif
zibii75
ja bede na sete smile.gif

\
arczi333
ja tez mogę zagrać
Milerinho
w takim razie ja tez sie skuszę
JustMe1987
Za malo nas niestety..
Witu
To może dzisiaj byśmy coś zagrali ? ;p
Ogryz
Panowie:) Jakiegoś turka na piątek wieczór może by zrobić biggrin.gif biggrin.gif Ja jestem chętny ogólnie piątek, sobota wieczór moge grać jakiegoś turka tongue.gif
paxx
witam totalny offtop

gdzie moge spotkac naiwcej graczy na jakisch serwerach pes6j czy goal server

i czy jest jakis patch standardowy na ktorym gra wiekszosc , bo trcohę wypadłemz obiegu ostatnio
JustMe1987
CYTAT(paxx @ Jan 10 2012, 23:22) *
witam totalny offtop

gdzie moge spotkac naiwcej graczy na jakisch serwerach pes6j czy goal server

i czy jest jakis patch standardowy na ktorym gra wiekszosc , bo trcohę wypadłemz obiegu ostatnio

Okolo 40 osob na tym forum posiada z cala pewnoscia patcha 6,5 na ktorym graja w lidze na fiveserwerze.

Polecam sciagnac dodatek i zerknac do listy kontaktow z numerami gg ligowcow z master league.
Rybson
Panowie może jakis turniej dzis? moze turniej master ligi, może jakas gierka niezobowiązująca?
Ogryz
Jestem za biggrin.gif
Witu
Ja też bym coś pograł wink.gif
Nalep
Dzisiaj raczej nic z tego nie będzie bo zapisy do Ekstraklasy będą biggrin.gif
Ogryz
CYTAT(Nalep @ Jan 13 2012, 20:26) *
Dzisiaj raczej nic z tego nie będzie bo zapisy do Ekstraklasy będą biggrin.gif

Zacząc można o 22 biggrin.gif
Witu
Ogryz zawsze można zacząć o 4 rano xD ale na serio to dzisiaj bedzie raczej ciężko, ale może jutro ? tongue.gif
lukasz44
Justme wyjechał, ja nie mam czasu, Czubek to samo, GooFyego nie ma więc dziś lipa. Jutro może ktoś coś zrobi smile.gif
GooFy
Jeśli znajdzie się lud, to jutro w godzinach 17-18 mogę się podjąć organizacji.
Witu
Jak tylko będą chętni to ja mogę zagrać wink.gif
Jason Bourne
też bym zagrał, ale za spóźnienie mam bana na 1 turniej:(
Ogryz
I jak tam? Gramy coś czy nic?
Witu
Chyba nic, a szkoda bo pograłbym coś tongue.gif
Milerinho
ja bym pogral tak okolo 22
Edi092
ja również chętnie ok 22 smile.gif
zibii75
no to chopy, jo tyz walna szpile jak co wele 22 smile.gif
Don może wyjaśnić co napisałem hehe
pozdro
Szymson
to może zagrajmy nieoficjalny turniej heheh;d
lukasz44
Macie co grać smile.gif

A że żaden z opiekunów nie znalazł czasu zrobić turnieju to trudno smile.gif
Postaram się w piątek zrobić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.