Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
Stron: 1, 2
Ogryz
32 kolejka
Radek93 - Ogryz
Wnoszę po raz kolejny o W/o w tym spotkani 0 kontaktu z Radkiem z tego co wiadomo to wyjechał niestety dzisiaj w nocy wyjeźdzam i wracam 20 więc nie zagram z nim meczu. Mimo wszystko chciałem, ale nie było go więc Wnoszę o w/o w tym meczu. Dzięki
waldi198
witam
nie wiem czy zdołam zagrać ostatnie moje mecze ponieważ ostatnio mam tyle pracy że jak wychodzę z domu o 6 rano to wracam 20-21 po tylu godz pracy nie mam już siły rozgrywać meczy dlatego nie odpisuje na wiadomości od graczy! gram w tej lidze od prawie 2lat i nigdy nie było problemów z mojej strony a w tym momencie ze względu na brak czasu problem się pojawił! jeżeli stanie się tak jak pisałem wyżej to proszę o WO na korzyść moich rywali no i wyrozumiałość!
lizaku
35 kolejka waldi198-lizaku

Walkower, gracz w ogóle nie odpisuje na gadu mimo ciągłych prób.
zibii75
W myśl tego punktu regulaminu
* gospodarz ma obowiązek poinformowania opiekuna ligi o tym, iż nie jest w stanie rozegrać meczu z powodu braku odpowiedzi gościa na zaproszenie lub tez z innego ważnego powodu. W przypadku zaniedbania złożenia zaproszenia gościowi i nie rozegrania z tego powodu meczu w wyznaczonym terminie, gospodarz spotkania ukarany zostaje walkowerem na korzyść gościa.

*w każdym przypadku przyjmuje się zasadę, że opiekun lub administrator ligi nie poinformowany o powodach nie rozegrania meczu uznaje wynik tego meczu na 3-0 dla gościa. W takiej sytuacji wynik może zostać zmieniony po interwencji samych zainteresowanych zawodników, których wynik ten dotyczy.

Kolejka 30
waldi198 - zibii75

oraz tego posta napisanego przez Gracza waldi198
post nr.52
http://board.issonline.pl/index.php?showto...40&start=40
lukasz44
CYTAT(zibii75 @ Aug 15 2011, 15:07) *
W myśl tego punktu regulaminu
* gospodarz ma obowiązek poinformowania opiekuna ligi o tym, iż nie jest w stanie rozegrać meczu z powodu braku odpowiedzi gościa na zaproszenie lub tez z innego ważnego powodu. W przypadku zaniedbania złożenia zaproszenia gościowi i nie rozegrania z tego powodu meczu w wyznaczonym terminie, gospodarz spotkania ukarany zostaje walkowerem na korzyść gościa.

*w każdym przypadku przyjmuje się zasadę, że opiekun lub administrator ligi nie poinformowany o powodach nie rozegrania meczu uznaje wynik tego meczu na 3-0 dla gościa. W takiej sytuacji wynik może zostać zmieniony po interwencji samych zainteresowanych zawodników, których wynik ten dotyczy.

Kolejka 30
waldi198 - zibii75

oraz tego posta napisanego przez Gracza waldi198
post nr.52
http://board.issonline.pl/index.php?showto...40&start=40

Nic z tych rzeczy, moje przeoczenie, zapomniałem o poście waldiego i tyle. Będzie poprawione...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.