Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
Stron: 1, 2
lukasz44
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji
z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco :

Kolejka:

Mecz:

Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.

Jeżeli wniosek
nie zostanie wpisany do końca danego
tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
Korul
Wnioskuję o WO na moją korzyść
Kolejka: 1,4

Mecz: Woker650 - Korul, Korul - Camel11

Powód: Mimo prób kontaktu z mojej strony 0 zainteresowania meczami w/w kolegów. 0 odzewu.
snajper1929
Termin do 29 maja troche Cie poniosło biggrin.gif
camel11
CYTAT(Korul @ May 22 2011, 15:05) *
Wnioskuję o WO na moją korzyść
Kolejka: 1,4

Mecz: Woker650 - Korul, Korul - Camel11

Powód: Mimo prób kontaktu z mojej strony 0 zainteresowania meczami w/w kolegów. 0 odzewu.

heh spokojnie, do 29 jest czas, nie myśl że tak łatwo punkty Ci będą wpadac ;] a nawiasem mówiąc to napisałeś JEDEN raz do mnie i to o treści "jestes?", a więc sory ale zazwyczaj zlewam takie wiadomości zwłaszcza ze nie mialem Cie jescze na liscie ;]
Korul
Fakt;) Myślałem, że do 22. Źle spojrzałem, moje przeoczenie:)
woker650
Wnioskuję o przedłużenie meczu
Kolejka: 1

Mecz: woker650 - Korul

Powód: miałem problemy z graniem na patchu z ISS'a. po przeinstalowaniu gry i kilkukrotnej zamianie plików w końcu wszystko działa tip top i mogę już normalnie rozgrywać mecze.
CYTAT

na gg nic do mnie nie dotarło, być może Korul ma źle wpisany mój numer, bo tak się zdarzyło gdy mieliśmy mecz do zagrania na Peslandzie i nie mógł się również ze mną skontaktować
Korul
CYTAT(woker650 @ May 29 2011, 17:57) *
Wnioskuję o przedłużenie meczu
Kolejka: 1

Mecz: woker650 - Korul

Powód: miałem problemy z graniem na patchu z ISS'a. po przeinstalowaniu gry i kilkukrotnej zamianie plików w końcu wszystko działa tip top i mogę już normalnie rozgrywać mecze.

na gg nic do mnie nie dotarło, być może Korul ma źle wpisany mój numer, bo tak się zdarzyło gdy mieliśmy mecz do zagrania na Peslandzie i nie mógł się również ze mną skontaktować

A faktycznie woker. Było coś takiego, że miałem Cie wpisanego..podwójnie, w tym razm z błęnym Twoim GG i stąd możliwy problem z komunikacją. Pozdro
Dabro96
Wnioskuję o przedłużenie:

Kolejka:5,7,8

Mecz:kaszi7-Dabro96,camel11-Dabro96,Dabro96-radek93

Powód:Nie miałem pada i nie mogłem rozegrać tejże meczy.Dopiero dziś jadę po nowego i nie wiem czy zdążę rozegrać wszystkie spotkania.
waldi198
proszę o przedłużenie moich mecz z 6 i 7 kolejki
powód: nie zgraliśmy się w czasie
woodi
prosze o przedłuzenie moich wszystkich zaległych spotkań gdyz miałem duzo na głowie przez ostatnie 2 tygodnie
ale mysle ze teraz cos uda mi sie rozegrac smile.gif
zibii75
Prosze o przedłużenie tego meczu
Kolejka 12
similo14 - zibii75
Miałem cały tydzien od południa i jakos mijaliśmy się z kolega.
lizaku
Proszę o przedłużenie 2 meczy:

11 kolejka lizaku - camel11
12 kolejka lizaku - radek93

Powód: nie mogliśmy się zgrać w czasie.
Ogryz
Kolejka: 9

Mecz: Ogryz-Woker650

Powód: Nie mogliśmy się złapać. proszę o przedłużenie
camel11
9# camel11 - JustMe1987
11# lizaku - camel11

Proszę o przedłużenie z powodu braku zgrania biggrin.gif dzięki
woker650
kolejka 11
czarny1990a - woker650

kolejka 12
woker650 - woodi

Proszę o przedłużenie obu spotkań, ostatnio brakowało mi czasu na rozgrywanie wszystkich meczy
Korul
Proszę o przedłużenie
11 kolejka
Korul - Boby
Pisałem do Bobiego w sprawie meczu, kiedy mu pasuje zagrać. Miał się ze mną skontaktować, ale jak do tej pory tego nie zrobił.
lizaku
12 kolejka lizaku-radek93

Wnioskuję o walkowera na moją korzyść. W ogóle nie idzie się dogadać z tym graczem. W tygodniu w którym mieliśmy rozegrać mecz nie odpisywał mimo moich ciągłych prób. W końcu się odezwał raz, dlatego napisałem o przedłużenie terminu. Teraz już przesadza. Wczoraj miałem grać z graczem bo w końcu udało się z nim skontaktować, to okazało się że nie ma zainstalowanego patcha. Dziś podjąłem znowu próbę, okazało się że dalej nie zmienił patcha i tłumaczy się śmiesznymi wymówkami. Takich graczy z miejsca powinno się wyrzucać z ligi, bo ileż można. Też mam pracę i wiele obowiązków ale jakoś czas znajduję, a kto go nie znajduję to niech się nie zapisuje do ligi - proste!!
lizaku
CYTAT(lizaku @ Jun 15 2011, 19:18) *
12 kolejka lizaku-radek93

Wnioskuję o walkowera na moją korzyść. W ogóle nie idzie się dogadać z tym graczem. W tygodniu w którym mieliśmy rozegrać mecz nie odpisywał mimo moich ciągłych prób. W końcu się odezwał raz, dlatego napisałem o przedłużenie terminu. Teraz już przesadza. Wczoraj miałem grać z graczem bo w końcu udało się z nim skontaktować, to okazało się że nie ma zainstalowanego patcha. Dziś podjąłem znowu próbę, okazało się że dalej nie zmienił patcha i tłumaczy się śmiesznymi wymówkami. Takich graczy z miejsca powinno się wyrzucać z ligi, bo ileż można. Też mam pracę i wiele obowiązków ale jakoś czas znajduję, a kto go nie znajduję to niech się nie zapisuje do ligi - proste!!

Udało się ugadać ale teraz lagi mamy oboje. Może jutro się uda. Wycofuje wniosek o walkowera.
camel11
Proszę o przedłużenie, gram tylko w weekendy i ledwo zaleglosci nadrabiam ;p

14# camel11 - czarny1990a
15# woodi - camel11
16# camel11 - similo14
Dabro96
Kolejka:14

Mecz:Boby1908 - Dabro96

Powód:Nie wiem o co zgłaszać z tego powodu,że z Bobym się na coś umawialiśmy.Umówiliśmy się na to że on mi da screeny a ja wstawię wynik meczu,lecz do tej pory nie dostałem linków ze zdjęciami i nie wiem czy wnosić o WO.Piszę to bo ostatnimi czasy jak próbowałem się coś od niego dowiedzieć to mi nie odpisywał.
czarny1990a
Prosze o przedlozenie meczy 15. kolejki czarny-radek, 13 kolejki czarny seba oraz 11 kolejki czarny-woker chodz jest juz napisane o przedlozenie. Powod nie udalo nam sie zgadac i zagrac, ciagle sie mijalismy. Sora ze tak pozno pisze ale dopiero co wrocilem ze szpitala! Bym zapomnial 2 kolejka czarny-boby
zibii75
Kolejka 14
mecz: woker650 - zibii75
Widze ze kolega nic nie pisze o przedłużenie więc ja wnioskuje o wo, brak kontaktu z graczem napisałem raz do kolegi kiedy zagramy do tej pory bez odpowiedzi. sad.gif
Boby1908
13 kolejka
Waldi - Boby proszę o wo. zero kontaktu
Boby1908
CYTAT(Boby1908 @ Jun 25 2011, 17:32) *
13 kolejka
Waldi - Boby proszę o wo. zero kontaktu

Udało się rozegrać odwołuję prośbęsmile.gif
Kolejna prośba to przedłużenie meczu z 20 kolejki: Rybson- Boby. kontakt był, ale jakoś nie do końca się zgadaliśmy.
waldi198
prosze o przedłużenie zaległych moich meczy ponieważ nie zgrałem sie z rywalami w czasie:)
czarny1990a
Prosze o przedlozenie meczy 18 i 19 kolejki kolejki czarny-arczi i valdi-czarny. Sora ze znow tak pozno pisze ale dopiero co wrocilem z roboty! pozdrawiam!
woodi
prosze o przedłuzenie moich wszystkich spotkań...
woodi
wnosze o WO
kolejka 15
woodi - camel
przeciwnik ani razu nie odpisał na moja wiadomośc na gg :/ takie punkty nie cieszą ale co zrobic jak jestem gospodarzem i szkoda stracic tez tak głupio punktów :/
camel11
proszę o przedłużenie moich meczy z powodu spraw osobistych, prawdopodobnie tylko w weekendy dam radę teraz grać...
Witu
kolejka :
15
Mecz :
Witu - Waldi
Powód :
Wnosze przedluzenie mojego meczu z waldim poniewaz nie zdolalismy zagrac w terminie.
czarny1990a
Prosze o przedlozenie 24 kolejki czarny-lizaku. powod mijalismy sie. sora ze tak pozno ale wczoraj do 3 pracowalem. Pozdrawiam!
arczi333
kolejka 24

mecz Arczi333 Eintracht - Camel Espanyol

Zero odezwu ani razu mi nie odpisał totalna olewka wnosze o walkowera
seba
Kolejka 19
seba - camel11
Wnosze o vo.
Kiedys napisal ze zagramy w weekend. a potem cisza.
JustMe1987
JustMe1987-camel11

Brak mozliwosci rozegrania meczu ze wzgledu na problemy rywala. Niechetnie ale wnosze o wo.
woodi
kolejka 15
woodi - camel11
wnioskuje o w/o dla mnie gdyz ze strony camela zero odzewu :/ i ni ema sensu dalej przedłuzac tego meczu.
Dabro96
Kolejka 27
Radek93 - Dabro96
Powód:Gdy radek pisał do mnie o mecz to nie miałem czasu,teraz gdy ja pisze to on się nie odzywa a więc wnoszę o przedłużenie

Kolejka 26
Dabro96 - camel11
Powód:Zero odzewu i nie chętnie wnoszę o WO
Boby1908
Kolejka 27 Camel - Boby1908 brak kontaktu
lizaku
Proszę o przedłużenie 26 kolejki similo14 - lizaku - nie możemy się zgrać w czasie już od paru tygodni. Proszę także o przedłużenie pozostałych 3 meczy kończących sezon - nie zostały jeszcze dodane, ale pewnie zostaną dodane w niedługim czasie. Wracam 1 sierpnia, więc 2 odrobię zaległości.
zibii75
Wnosze o przedłużenie meczu:
Kolejka 27.
zibii75: czarny1990a
Mijaliśmy się zmianami w pracy i nie szło zagrac ,
Ogryz
26 kolejka - Proszę o przedłużenie
woodi
prosze o przedłuzenie moich wszystkich zaległych spotkan... Mam ostatnio mało czasu ale postaram sie nadrobic to szybko
czarny1990a
Prosze o wo na moja korzysc w meczu 29 kolejki. Mecz czarny-smilo.Pisze prawie codziennie od jakiegos czasui zero odp.
Edi092
Kolejka 27
Edi092 - waldi198
Prosze o przedłużenie chociaż o 1-2 dni. nie możemy się zgrać bo Waldi przeważnie jest wieczorami a mnie nie ma; /
Boby1908
Prosiłbym o przedłużenie moich meczy. Zagram na dniach.Ostatnio po prostu nie miałem czasu. Sorki Panowie, że nie odpisywałem na gg, ale miałem inne zajęcia.
Ogryz
Kolejka 32
Radek93-Ogryz
Wnoszę o w/o w tym meczu gracz Radek93 nie odpisuje na moje wiadomości.
woodi
kolejka 35
woodi - radek93
został mi tylko ten mecz do rozegrania, radek wyjechal na jakies wakacje podobno wiec niewiem jak to bedzie... wczesniej nie zgadalismy sie a teraz to pieron wie kiedy wróci... Prosze admina o pomoc smile.gif
Boby1908
Jeśli nie damy rady zagrać meczu z Ogryzem to proszę o wo na moją korzyść. Piszę do niego,ale jakoś się nie kwapi, żeby zagrać. Nie zamierzam już mu pisać , bo to on jest gospodarzem:)
Dabro96
31 kolejka
Waldi - Dabro

Wnoszę prośbę o WO bo poza tym że Waldi raz mi odpisał żeby pisać po 21:00 to potem w ogóle nie odpisywał na moje prośby o rozegranie meczu...

EDIT:Mecz rozegrany,anuluję prośbę.
czarny1990a
19 kolejka oraz 38.
W meczy 19 kolejki miedzy valdi a czarny wnosze o wo na moja korzysc, w tej chwili brak jakiego kolwiek kontaktu a czas minal na rozegranie tego meczu.
W meczu 38 kolejki czekam do jutra, jesli sie nie odezwie i nie zagramy wnosze o wo na moja korzysc poniewaz botem mnie nie ma zx tydzien przynajmniej. Mam juz dosc pisania besz odpowiedzi! Pozdrawiam!
woodi
35 kolejka
woodi - radek93
Wnosze o w/o na moja korzysc gdyz kolega nie daje znaku zycia moze jeszcze sie odezwie ale jakby co to prosze o w/o
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.