snajper1929
Mar 6 2011, 23:59
Jakby dało radę o dzień czy dwa przedłużyc moje mecze z 13k z lukaszem i 17 k z boro byłbym wdzięczny bo się mijaliśmy a do tego do srody do dziś w ogóle nie mogłem grać.
lukasz44
Mar 7 2011, 20:28
Wszystkie mecze przedłużone do środy 24:00.
To termin ostateczny ze względu na przedłużenie się wydania rostera.
W czwartek będą wpisywane WO według regulaminu.
lukasz44
Mar 10 2011, 21:46
Wpisane walkowery :
snajper1929 - Borodzw 0-3
snajper1929 - lukasz44 0-3
Nalep - Stalowka 0-3
snajper1929
Mar 10 2011, 23:56
Ciekawe dlaczego WO przeciw mnie a nie obustronne? skoro w obu przypadkach pisałem o przedłużenia i mam dowody że się mijaliśmy a jakby był chamski łukasz to powinienem zgłosić wniosek o WO bo to Ty odmawiałeś grania miałeś się odzywać w piatek i sobote a tego nie zrobiles a i w niedziele jakoś grać nie chciałeś a wreszcie łaskawie w srode sie odzywasz jak mnie nie ma miałbyś honor cholera jak człowiek... trochę to niesprawiedliwe ale ok teraz bede ZAWSZE wnioskował o WO. skoro to lepsze niż zagrać
lukasz44
Mar 11 2011, 00:41
CYTAT(snajper1929 @ Mar 11 2011, 00:00)

Ciekawe dlaczego WO przeciw mnie a nie obustronne? skoro w obu przypadkach pisałem o przedłużenia i mam dowody że się mijaliśmy a jakby był chamski łukasz to powinienem zgłosić wniosek o WO bo to Ty odmawiałeś grania miałeś się odzywać w piatek i sobote a tego nie zrobiles a i w niedziele jakoś grać nie chciałeś a wreszcie łaskawie w srode sie odzywasz jak mnie nie ma miałbyś honor cholera jak człowiek... trochę to niesprawiedliwe ale ok teraz bede ZAWSZE wnioskował o WO. skoro to lepsze niż zagrać
Człowieku ja odmawiałem GRY ?

Myślisz że jesteś jakimś królem i każdy ma Cię prosić o mecz mimo że jesteś gospodarzem ? Napisałeś do mnie W POPRZEDNIĄ środę 02.03 i tą 09.03 I to nazywasz kontaktem w sprawie meczu, rozumiem wyjechałeś, ale skoro wiesz że termin ostateczny był do wczoraj czemu nie raczysz nic napisać?! JA pisałem i w środę 09.03 i w
niedzielę którą bylem praktycznie całą do grania a KRÓL nie raczył nawet napisać ...
Co ty wyjeżdżasz o honorze ? Wiesz o czym mówisz ? To samo tyczy się meczu z Borodzw który też pisał że raz do niego napisałeś ...
Uważasz że to jest w porządku i takie honorowe ?
Nigdy nie odmawiałem grania meczu z nikim od tych VI sezonów i przestań mi tu wmawiać że nie chcę tego zagrać bo wolę WO...
Matis08
Mar 11 2011, 00:43
Dostałeś tak jak napisał wcześniej wg regulaminu, bez wyjątków.
Ale jak rzeczywiście było jak mówisz, a raczej byś nie zmyślał, to faktycznie trochę zachowanie po frajersku.
Wniesiesz sam o WO, obrzucą Cię błotem, że chcesz łatwo zdobyć pkt. Ale jak widać po niektórych spływa to jak woda po kaczce

PS. Interesujące, że akurat pkt dostali Ci, co walczą o utrzymanie ^^
@Edytka, po wpisie lukasz44
Zmienia to trochę pogląd na sprawę, ale jednak pisał. Nie zagraliście w tym tygodniu, a co robiliście przez 2 poprzednie ? Co najmniej przez 2, bo nie wiem w którym tygodniu był wasz mecz.
Co do borozdw, to nasz mecz był w 1 tygodniu, a rozegraliśmy go dopiero w ostatnim, bądź już w tej przerwie na dogranie spotkań. Też było ciężko się dogadać. Bodajże sam 2 razy odmówiłem gry, lecz miałem ważniejsze sprawy na głowie w tamtej chwili.
Więc, to też nie jest raczej wina tylko snajpera, że napisał raz. Borozdw z tego co zauważyłem rzadko jest na 'dostępnym', a snajper rzadko, lub wgl nie pisze do osób, których na gadu nie ma, bądź są na 'niewidoku'.
Ciekawe co bd na koniec sezonu jak snajperowi zabraknie tych 3-6 pkt do mistrzostwa...
Hahahaha , jakie utrzymanie xD ? Miałem sie juz nie odzywać ale to mnie rozyebalo ;D . Toż jest 15 osob , nikt nie spadnie w tym sezonie juz xD
Matis08
Mar 11 2011, 00:52
Pisząc to zapomniałem o tym, ale serio nikt nie spada? Nie pamiętam jak to tam wyszło, ale to trochę nie sprawiedliwe.. Najsłabsi to najsłabsi.. Bo prawdopodobnie również by zajeli miejsca premiowane degradacją, przy pełnej liczbie uczestników.
No ale przecież była dyskusja ze albo robi sie fuzje dwóch lig albo poprostu wejdzie pierwsza piątka . Żeby zapełnic te 5 pustych miejsc. Okaże sie

ale napewno nikt juz nie spadnie w tym sezonie
Matis08
Mar 11 2011, 02:21
No coś było ale już zapomniałem ;p
No ale mimo wszystko, pkt dostali Ci co są na ogonie ;p
lukasz44
Mar 11 2011, 07:41
CYTAT(Matis08 @ Mar 11 2011, 02:25)

No coś było ale już zapomniałem ;p
No ale mimo wszystko, pkt dostali Ci co są na ogonie ;p
Przestań już lizać dupe wszystkim i wszędzie bo każdy ma tego dość zarówno tu jak i na pesland.
Wieczorem skasuje te WO (przynajmniej w moim meczu) i go zagramy nie ma problemu snajper. Wpisałem WO zgodnie z regulaminem ale jak ktoś ma mnie oczerniać że nie chcę grać to dziękuję bardzo a ty mlody moze i zdobędziesz mistrza po raz 2 ale jak to mówił Bakel styl w jakim to robisz lepiej pozostawić bez komentarza.
Bez odbioru.
Regulamin jest podstawa i to nie ulega watpliwosci, ale jak dokladnie miedzy wami bylo to nie wiem... A ze akurat pkt dostali ci na spadku to raczej czysty przypadek... Wsakze dziwi mnie to ze nierozegraliscie meczu bo byla na to kupa czasu. Wina moze lezec po obu stronach ale snajper byl gospodarzem wiec sprawa jasna. Chyba ze wczesniej pisal o WO, bo to by zmienialo postac rzeczy...
Co do spadkow to jesli bylaby fuzja to oczywiscie zadnych by nie bylo, jesli jednak pozostaly by 2 ligi to mysle ze ktos powinien spasc. Ile spadkow bylo przy 20 graczach? 4? Jak teraz gramy w 15 to proponowalbym 2 spadkowiczow. Takie moje zdanie.
JustMe1987
Mar 11 2011, 09:36
Jak tak sie przygladam atmosferze w tej wyzszej klasie rozgrywkowej to mam watpliwosci czy chce do niej dolaczyc.. Masakra jak wy sie spieracie o wszystko. Te 5zl wpisowego wam tak namieszalo? Gramy dla przyjemnosci przeciez prawda? Ktos zrobil serwer za darmo bysmy mogli praktykowac nasze hobby w komfortowych warunkach. Lukasz poukladal nas w dwie grupy i zajal sie cala organizacja rozgrywek za free i poswieca ogrom wolnego czasu zeby kazdy z nas cieszyl sie gra. Ludzie przestancie byc jeden drugiemu wilkiem i szukajcie rozwiazan i dialogu w sposob pokojowy. Odechciewa sie grac jak sie patrzy na was skaczacych sobie do gardel. To takie bardzo typowe dla Polakow.. Czasu na mecze jest od groma i jesli ktos wykaze sie wystarczajaca inicjatywa to rozegra kazdy swoj mecz bez zadnego problemu. Pamietajcie gramy dla przyjemnosci a nie o zycie, nie po to zeby wyladowac negatywne emocje ze szkoly czy z pracy.
Mam nadzieje ze trafi to do kogos... bez zadnych ale..
snajper1929
Mar 11 2011, 14:08
Gwoli ścisłości:
1.Boro pisał do mnie 03.03 i 05.03, ja do niego pisałem 06.03 i 08.03 i na koneic on 09.03 więc jest 3-2 a nie że pisałem raz...
2.Do Ciebie Łukasz pisałem n 02.03 nie mogłeś napisałeś że odezwiesz się w piątek lub sobote, odezwałeś się w niedzielę o 14.30 po czym rozmawialiśmy o bezsensowności WO o 20 i Ty urwałeś tą rozmowe pewnie poszedłeś... potem napisałem do Ciebie we wtorek odezwałeś się w środę o 15 a ja w środę byłem dopiero po LM, więc to nie jest tak że KRÓL się nie odzywał...
3.Odmówienie grania... miałem na myśli jedynie do środy wyolbrzymiłem nie miałem na myśli całokształtu sorry źle wyszło
4.Ja po prostu chce zagrać te mecze bo chyba po to jest ta liga i po to sięte 5 zł płaci

a że w obu przypadkach obaj się mijaliśmy to po prostu WO przeciw mnie jest trochę nie fair bo ja nie chcę żydzić na punkty poprzez WO.
Over & Out
Matis08
Mar 11 2011, 15:47
CYTAT(lukasz44 @ Mar 11 2011, 07:45)

Przestań już lizać dupe wszystkim i wszędzie bo każdy ma tego dość zarówno tu jak i na pesland.
Wieczorem skasuje te WO (przynajmniej w moim meczu) i go zagramy nie ma problemu snajper. Wpisałem WO zgodnie z regulaminem ale jak ktoś ma mnie oczerniać że nie chcę grać to dziękuję bardzo a ty mlody moze i zdobędziesz mistrza po raz 2 ale jak to mówił Bakel styl w jakim to robisz lepiej pozostawić bez komentarza.
Bez odbioru.
Bacz na słowa. To że jesteś z Zarządu nie znaczy, że możesz sobie pisać do dusza zapragnie :]
Nikomu dupy nie liże, może Ty masz takie nawyki. Nie mnie to oceniać

Haha Ciekawe o jakim stylu mówisz :] Miło byłoby mi to usłyszeć.
Tak więc czekam na odpowiedź

I nie pisz 'Bez odbioru.' Bo to nie jest Porucznik Borewicz, tylko forum Ligi PES 6
lukasz44
Mar 11 2011, 16:35
CYTAT(JustMe1987 @ Mar 11 2011, 09:40)

Jak tak sie przygladam atmosferze w tej wyzszej klasie rozgrywkowej to mam watpliwosci czy chce do niej dolaczyc.. Masakra jak wy sie spieracie o wszystko. Te 5zl wpisowego wam tak namieszalo? Gramy dla przyjemnosci przeciez prawda? Ktos zrobil serwer za darmo bysmy mogli praktykowac nasze hobby w komfortowych warunkach. Lukasz poukladal nas w dwie grupy i zajal sie cala organizacja rozgrywek za free i poswieca ogrom wolnego czasu zeby kazdy z nas cieszyl sie gra. Ludzie przestancie byc jeden drugiemu wilkiem i szukajcie rozwiazan i dialogu w sposob pokojowy. Odechciewa sie grac jak sie patrzy na was skaczacych sobie do gardel. To takie bardzo typowe dla Polakow.. Czasu na mecze jest od groma i jesli ktos wykaze sie wystarczajaca inicjatywa to rozegra kazdy swoj mecz bez zadnego problemu. Pamietajcie gramy dla przyjemnosci a nie o zycie, nie po to zeby wyladowac negatywne emocje ze szkoly czy z pracy.
Mam nadzieje ze trafi to do kogos... bez zadnych ale..

Cieszę się żę chociaż Ty potrafisz to docenić.
Ale wiesz Just nie każdy ma do tego takie podejście jak Ty, a szkoda... Gra powinna być przyjemnością odskoczeniem od wszystkiego i fajną zabawą tak jak mówisz. Ale są ludzie którzy jak widzą nagrodę to dążą do celu po trupach i nie bacząc na nic.
CYTAT(snajper1929 @ Mar 11 2011, 14:12)

Gwoli ścisłości:
1.Boro pisał do mnie 03.03 i 05.03, ja do niego pisałem 06.03 i 08.03 i na koneic on 09.03 więc jest 3-2 a nie że pisałem raz...
2.Do Ciebie Łukasz pisałem n 02.03 nie mogłeś napisałeś że odezwiesz się w piątek lub sobote, odezwałeś się w niedzielę o 14.30 po czym rozmawialiśmy o bezsensowności WO o 20 i Ty urwałeś tą rozmowe pewnie poszedłeś... potem napisałem do Ciebie we wtorek odezwałeś się w środę o 15 a ja w środę byłem dopiero po LM, więc to nie jest tak że KRÓL się nie odzywał...
3.Odmówienie grania... miałem na myśli jedynie do środy wyolbrzymiłem nie miałem na myśli całokształtu sorry źle wyszło
4.Ja po prostu chce zagrać te mecze bo chyba po to jest ta liga i po to sięte 5 zł płaci

a że w obu przypadkach obaj się mijaliśmy to po prostu WO przeciw mnie jest trochę nie fair bo ja nie chcę żydzić na punkty poprzez WO.
Over & Out
Zrozum też że każdą wolną chwilę poświęcałem na to aby pracować nad patchem dlatego też ciężko było się ustawić kiedy Ty mogłeś...
Miller ma napisać o nowym terminie rozegrania więc wo skasujemy.
Po prostu osobiście mnie dotknęło to że napisałeś że ja nie chce tego rozegrać i czekam na WO, pierwszy raz usłyszałem taki tekst na ISS...
A co do Ciebie młody to już nie mam słów, każdy już Cię przejrzał na wylot i większość ma taką samą opinię o Tobie jak ja. Ciężko będzie Ci tą etykietką od siebie odrzucić niestety, nawet jak zdobędziesz tego mistrza i dostaniesz ten puchar
Milerinho
Mar 11 2011, 16:57
Ostateczny termin rozegrania meczu miedzy snajperem a lukaszem, snajper z boro i nalep ze stalowka daje do niedzieli 13.03 do godziny 21;00 .-------------------------
W pewnym sensie Just masz rację, że atmosfera nie jest za dobra ale sama sie nie psuje... Zamiast wziąść się za gre to szukanie dziury w całym byle cos od siebie napisac do niczego nie doprowadzi.
snajper1929
Mar 11 2011, 18:27
I dobrze
Fakt Łukasz trochę się wkurwiłem i mi się wypsnęło z tym brakiem chęci rozegrania ale że liczysz na WO to nie napisałem
borozdw
Mar 11 2011, 18:38
Panowie ja zauważam tylko jedną sprawę... jeden człowiek na siłę próbuje skłócić ze sobą wszystkich uczestników ligi i jak widać na razie mu się to udaje...
Nie wiem w jakim celu to robi, ale nie dajmy się FRAJEROWI...
Milerinho
Mar 11 2011, 19:11
Borozdw - wszystko do czasu, uwierz Mi
lukasz44
Mar 11 2011, 19:46
CYTAT(borozdw @ Mar 11 2011, 18:42)

Panowie ja zauważam tylko jedną sprawę... jeden człowiek na siłę próbuje skłócić ze sobą wszystkich uczestników ligi i jak widać na razie mu się to udaje...
Nie wiem w jakim celu to robi, ale nie dajmy się FRAJEROWI...
Trafiłeś w samo sedno chłopie
Temat meczów Snajpera i innych zostaje zamknięty więc proszę już nie pisać w tej sprawie, bo będę kasował zbędne posty. Co do reszty narazie wszystko zostanie po staremu a gdy przyjdzie czas ogłosimy co i jak
Matis08
Mar 11 2011, 21:20
@Ten wyżej.
Jesteś adwokatem tych Każdych i większości ? Że mówisz za nich ? ; >
Co jak co, ale największe afery to rozkręcasz Ty, począwszy od Roora, na Arczim kończąc. Wiedząc, że jesteś Adminem możesz bez problemu każdemu pocisnąć, kto Ci nie pasuje i to bez konsekwencji. Zawsze musisz wtrącić parę groszy, szczególnie do moich wypowiedzi. Ale doskonale wiemy dlaczego tak robisz

Na Pesland też mają fajną opinię o Tobie, lecz ja jakoś tu tego nie wypisuje, żeby każdy sobie poczytał. Mi to przyjemności nie sprawia
Nie wiem jakie zdanie ma o mnie Bakel ,ale z pewnością nie jest takie samo jak Twoje :]
On w odróżnieniu od Ciebie nie komentuje wszystkiego, a przede wszystkim nikogo nie obraża !
@Borozdw
Masz niezły tupet

Uważaj, bo czujni administratorzy dadzą Ci żółtą kartkę.
Gdzie tu widzisz, że chce każdego ze sobą skłócić? ; > Jedynie to użeram się ciągle z użytkownikiem, co napisał post przede mną. I czasem awantura jak np. z dj o mecz czy jakieś porównywanie lepsi/gorsi.
@Milerinho
Ciekawe
lukasz44
Mar 11 2011, 21:36
CYTAT(Matis08 @ Mar 11 2011, 21:24)

@Ten wyżej.
Jesteś adwokatem tych Każdych i większości ? Że mówisz za nich ? ; >
Co jak co, ale największe afery to rozkręcasz Ty, począwszy od Roora, na Arczim kończąc. Wiedząc, że jesteś Adminem możesz bez problemu każdemu pocisnąć, kto Ci nie pasuje i to bez konsekwencji. Zawsze musisz wtrącić parę groszy, szczególnie do moich wypowiedzi. Ale doskonale wiemy dlaczego tak robisz
Na Pesland też mają fajną opinię o Tobie, lecz ja jakoś tu tego nie wypisuje, żeby każdy sobie poczytał. Mi to przyjemności nie sprawia
Nie wiem jakie zdanie ma o mnie Bakel ,ale z pewnością nie jest takie samo jak Twoje :]
On w odróżnieniu od Ciebie nie komentuje wszystkiego, a przede wszystkim nikogo nie obraża !
Heh mówisz największe afery ? Z roorem nie mam osobiście żadnych problemów, a Arczi ostatnio sam napisał do mnie o chęci powrotu na ISS i że głupio się zachował w tamtej sytuacji i go poniosło. Podaj mi więcej osób z którymi miałem naprawdę powazne kłótnie skoro jesteś taki mocny
Wtrącam się do tego co mówisz bo zazwyczaj nie masz racji i dążysz do powiększenia konfliktów nawet gdy sam nie jesteś jego uczestnikiem.
Taa to jaką mam opinie na pesland poczułem naprawdę gdy zrezygnowałem i wiele zarówno w temacie jak i na GG pisało mi że szkoda że opuszczam tą ligę ... Ale Ty wiesz lepiej.
Bakel wie swoje, ja wiem swoje i każdy z ligowców wie swoje,
rób tak dalej i pisz nadal te swoje wywody.
CYTAT Z REGULAMINU :
I Postanowienia ogólne:
* zgłaszając się do jakichkolwiek rozgrywek na ISSOnline.pl akceptujesz panujące tu zasady oraz masz obowiązek ich przestrzegać.
* każdy z graczy jest zobowiązany do poszanowania oraz kultury wobec innych uczestników oraz opiekunów\moderatorów ligi.
* gracze mają obowiązek godnie reprezentować serwis ISSOnline.pl
* osoby które bedą psuły ligową atmosferę i zakłócały grę innym graczom będą dopisywane do czarnej listy ligowców.
* celem ligi jest zapewnienie dobrej zabawy w miłej atmosferze dla jej uczestników oraz smaku sportowej rywalizacji w duchu FAIR PLAY
Matis08
Mar 11 2011, 22:13
Spójrz najpierw na siebie czy spełniasz wszystkie owe podpunkty

Zapewne część graczy z Peslandu żywi do Ciebie sympatię, ale na pewno nie wszyscy

No ale lepiej pisać za wszystkich, że każdy wie jaki jestem
Po co tu wyciągać brudy z peslandu skoro spora większość graczy ISS wie że to jedna wielka mafia i kolesiostwo. Wtrącę się tylko jedną rzeczą, Lukasz jest tu szefem i może nie zawsze ma racje, jednak przysługują mu z tego powodu przywileje i od tego miedzy innymi jest żeby ogarniać wszystko i robić porządek tutaj
Matis08
Mar 12 2011, 16:35
Zgadza się, dlatego ja nie wypisuje tu co się dzieje na peslandzie, jednak Łukaszowi chyba sprawia to przyjemność i wszędzie pragnie mnie oczernić wyciągając wszelakie brudy związane ze mną

Zgadza się jest adminem, ale to nie znaczy, że może sobie bezkarnie obrażać innych zawodników i przy każdej możliwej okazji doczepić się do czegokolwiek

I akurat nie piszę tu tylko o sobie.
No ale nagonka na młodego musi trwać ;]
Ja już się na ten temat nie wypowiem, szkoda psuć atmosfery, bo przecież cokolwiek co napiszę to już jest próba skłócenia wszystkich. To że poprę kogoś to już źle, bo stawiam się całej reszcie. Heh. Szukanie na siłę syfu,którego nie ma w całym.
Milerinho
Mar 12 2011, 16:55
CYTAT(Matis08 @ Mar 12 2011, 16:39)

ale to nie znaczy, że może sobie bezkarnie obrażać innych zawodników
Daj przykład...
lukasz44
Mar 12 2011, 17:06
CYTAT(Matis08 @ Mar 12 2011, 16:39)

Zgadza się, dlatego ja nie wypisuje tu co się dzieje na peslandzie, jednak Łukaszowi chyba sprawia to przyjemność i wszędzie pragnie mnie oczernić wyciągając wszelakie brudy związane ze mną
Zgadza się jest adminem, ale to nie znaczy, że może sobie bezkarnie obrażać innych zawodników i przy każdej możliwej okazji doczepić się do czegokolwiek

I akurat nie piszę tu tylko o sobie.
No ale nagonka na młodego musi trwać ;]
Ja już się na ten temat nie wypowiem, szkoda psuć atmosfery, bo przecież cokolwiek co napiszę to już jest próba skłócenia wszystkich. To że poprę kogoś to już źle, bo stawiam się całej reszcie. Heh. Szukanie na siłę syfu,którego nie ma w całym.
Ta Ty nie wypisujesz co się dzieje na peslandzie, ehh... Sam się kompromitujesz.
Nie jestem żadnym adminem zajmuję się po prostu ligą ISS razem z millerem i Bakelem i chcemy aby liga była zgraną i czerpiącą radość z gry społecznością. Piszesz że kogoś obrażam, heh podaj te przykłady jak napisał miller, gdzie obraziłem Cb albo kogoś innego bez powodu.
Nagonka ? Sam to zacząłeś pisząc że czekam z boro na Wo w meczu ze snajperem aby się utrzymać. Człowieku...
Ok nie wypowiadaj się to będzie najlepsze. Problem jest i jeżeli nic się nie zmieni do końca sezonu trzeba będzie pomyśleć nad rozwiązaniem.
Pisz na GG jeżeli chcesz dalej to ciągnąć jeżeli jeszcze coś dojdzie w tym temacie zostanie skasowane.
Matis08
Mar 12 2011, 21:06
CYTAT(lukasz44 @ Mar 12 2011, 17:10)

Ta Ty nie wypisujesz co się dzieje na peslandzie, ehh... Sam się kompromitujesz.
Nie jestem żadnym adminem zajmuję się po prostu ligą ISS razem z millerem i Bakelem i chcemy aby liga była zgraną i czerpiącą radość z gry społecznością. Piszesz że kogoś obrażam, heh podaj te przykłady jak napisał miller, gdzie obraziłem Cb albo kogoś innego bez powodu.
Nagonka ? Sam to zacząłeś pisząc że czekam z boro na Wo w meczu ze snajperem aby się utrzymać. Człowieku...
Ok nie wypowiadaj się to będzie najlepsze. Problem jest i jeżeli nic się nie zmieni do końca sezonu trzeba będzie pomyśleć nad rozwiązaniem.
Pisz na GG jeżeli chcesz dalej to ciągnąć jeżeli jeszcze coś dojdzie w tym temacie zostanie skasowane.
Wypisuje jak Cię oceniają na Pesland ?; > Nie. Wypisuje co się dzieje na pesland? Nie.
Jesteś kimś ponad nami. Zarządzasz ligą.
No lizanie dupy to raczej nie jest komplement. Podchodzi pod obraze, z arczim też go obrażałeś, że nie umie pisać poprawnie po polsku. Ale ok, mnie to nie rusza i się nie obrażam.
Nie napisałem nic, że czekasz z borozdw na WO. Tylko, że Ci co walczą o utrzymanie dostali pkt. czyli, żę walka jest ciekawsza, bo każdy może się utrzymać.
Na gadu nie będę pisał , bo co chwila mnie blokujesz więc nie będę kontynuował tej konwersacji.
Dziękuję za uwagę
stalowka84
Mar 20 2011, 21:50
Witam proszę o przedłużenie :
kolejka 22
Stalówka - Borozdw
Nie mogliśmy się w ogóle zgrać
kolejka 23
Piwlak- Stalówka
Jak wyżej
prosze o przedluzenie nastepujacych spotkan:
21 kolejka:
Ferat - Nalep
23 kolejka:
Ferat - Lukasz
snajper1929
Mar 21 2011, 01:08
Proszę o przedłużenie:
21k snajper - piwlak
Minęliśmy się
borozdw
Mar 21 2011, 16:33
23 kolejka
Boro - Wks
Mijaliśmy się z WKS cały tydzień, postaramy się rozegrać w tym tygodniu.
lukasz44
Mar 27 2011, 19:40
23. Ferat-lukasz44
27. dj_adriano-lukasz44
Głównie z mojej winy nie zagraliśmy, ale damy rade napewno na tygodniu
Matis08
Mar 27 2011, 20:57
Kolejka 24 Mlody08 - Borozdw
Kompletny brak jakiegokolwiek sygnału z jego strony. Proszę o przedłużenie.
27 kolejka
Piwlak - Ferat
proszę o przedłużenie, brak kontaktu z rywalem..
piwlak
Mar 27 2011, 22:57
JA proszę o przedłużenie wszystkich moich meczy- miałem spore problemy prywatne i nie miałem możliwości grać.
stalowka84
Mar 28 2011, 19:50
27 kolejka
Stalówka - Młody
Kolega ma sporo nauki wiec uzasadnienie podstawne ;p na 100 zagramy
borozdw
Mar 28 2011, 20:20
Proszę o dłuzszy termin rozegrania spotkań. Nie było mnie 4 dni i nie miałem dostepu do pesa.
29 kolejka
ufo1987 - lukasz44
Ciagle sie mijalismy, prosze o przedluzenie
snajper1929
Apr 3 2011, 20:59
28 kolejka
Nalep - snajper1929
Nie złapaliśmy się proszę o przedłużenie
dj_adriano
Apr 3 2011, 21:04
31 kolejka
dj_adriano - piwlak
prosze o przedłużenie..
lukasz44
Apr 3 2011, 21:08
lukasz44-nalep
zgadamy się niebawem
Kolejka: 30
Mecz: Mani3k - stalówka
Powód: Dzisiaj złapaliśmy kontakt, ale miałem awarię komputera i byłem świeżo po formacie. Nie wyrobiłem się.
borozdw
Apr 3 2011, 22:40
Proszę o przedłużenie moich nierozegranych meczy, poniewąz mijałem się z rywalami. Z gory Dzięki
Matis08
Apr 3 2011, 22:47
Kolejka 28 Mlody08 - WKSRKS - kompletny brak odzewu z jego strony
Kolejka 31 Mlody08 - Ferat - nie mogliśmy się zgrać
Brak czasu na grę, proszę o przedłużenie
Jestem w trakcie nadrabiania zaległych meczy, proszę o jeszcze trochę czasu i przedłużenie wszystkich nierozegranych jeszcze spotkań.
32 kolejka
Borozdw - ufo1987
Mecz dawno temu zagrany, przypomniałem przeciwnikowi by wstawił, powiedział ok i do tej pory nie ma wpisanego. W panelu dodałem...
Mani3k
Apr 10 2011, 20:44
Proszę o przedłużenie:
Kolejka 32
Mani3k - Mlody08
Kolejka 34
Mani3k - Ferat
Mijałem się z oboma panami.
Matis08
Apr 10 2011, 21:50
Kolejka 24 Mlody08 - Borozdw
Kolega jak i ja rzadko bywamy dostępni do gry stąd podobny problem co w rundzie jesiennej

Kolejka 35 Mlody08 - dj_adriano
Powód ten sam co powyżej, nie mogliśmy się złapać

@Edit:
Mecze z Feratem i WKSRKS są rozegrane i wpisane w panelu. Jutro dodam opisy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.