Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
Stron: 1, 2, 3
Milerinho
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji
z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco:

Kolejka:
Mecz:
Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.

Jeżeli wniosek
nie zostanie wpisany do końca danego
tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
Bakel
Kolejka: 1
Mecz: Bakel - Nalep
Powód: Kontakt z rywalem dobry, ale nie udało się nam dopasować terminu na grę.
piwlak
Edit: Mecz rozegrany
prince
Kolejka 2

Prince - Bakel

Kontakt był, jednak nie mogliśmy trafić w termin który by nam obu pasował. Umówiliśmy się na poniedziałek, także proszę o ten jeden dzień przedłużenia.
Matis08
Kolejka: Kolejka 4
Mecz: Mlody08 - krzysiu1996
Powód: Krzysiu nie może grać na gs smile.gif Od tygodnia ustawia router, bez efektów smile.gif
WKS
Kolejka: 4
Mecz: WKSRKS - Borozdw
Powód : Nie moge grać na gsie [moge jedynie z 3 osobami ] . Prosilbym o przedluzenie az do powstania serwera. Napewno mecz zostanie rozegrany.
ufo19
Kolejka 4
milerinho - ufo
Nie mogliśmy się złapać. Ustawiliśmy się na dziś wieczór, może Milo jeszcze się odezwie wink.gifsmile.gifsmile.gif
stalowka84
2 kolejka
stalowka - krzysiu1996
Kolega ma problem z GS.

Matis08
CYTAT(Matis08 @ Jan 30 2011, 04:47) *
Kolejka: Kolejka 4
Mecz: Mlody08 - krzysiu1996
Powód: Krzysiu nie może grać na gs smile.gif Od tygodnia ustawia router, bez efektów smile.gif

Ponawiam prośbę smile.gif
Krzysiu dopiero od kilku dni, może grać, a ja od wtorku jestem poza domem, co uniemożliwia rozegranie spotkania. smile.gif
WKS
Kolejka : 3
Mecz: Krzysiu1996 - WKSRKS
Powód: Kontakt jest , ale niestety serw...

Kolejka : 4
Mecz : WKSRKS - Borozdw
Powód: Kontakt jest , ale co z tego jak nie moglo nas polaczyc ani przez psl a o gsie to nie ma mowy nawet.

Kolejka : 5
Mecz: Piwlak - WKSRKS
Powód: To samo... kontakt jest , meczu brak o co chodzi ? O moj pieprzony router ;/

Kolejka : 6
Mecz: Siwers99-WKSRKS
Powód: Ehh , ten sam .. Czekam na serwer od Juce'a

Kolejka : 7
Mecz: Stalówka - WKSRKS
Powód: ....

Kolejka : 8
Mecz: WKSRKS - Snajper
Powód: ....

Ogolnie jest mi bardzo przykro że musze przedłużac 6 meczy. Naprawde nie jestem z tego dumny , ale jedynym usprawiedliwieniem i winowajcą jest mój router. Niestety pes6j jak wszyscy wiedzą zrobili na złośc zwykłym ludziom i najbardziej pokrzywdzony jestem ja . Trzymam kciuki za Juce'a i ekipe , bo inaczej nie widze sensu dalszej gry. Pozdrawiam. Oczywiscie jesli takowy serwer będzie [co mam nadzieje juz niedlugo] mecze zostaną rozegrane jak najszybciej.
borozdw
5 Kolejka
Borozdw - Młody
Jak mi wiadomo Młody wyjechał, a to uniemożliwia nam rozegranie meczu.
Bakel
Kolejka: 6
Mecz: Bakel - Borozdw
Powód: Mijaliśmy się w poprzednim tygodniu.
Matis08
Jest jakiś termin do którego trzeba składać wnioski o WO bądź przedłużenia ?
Bakel
W związku z moim wyjazdem do Rumunii proszę o przedłużenie terminu rozgrywania wszystkich meczów.
krzysiu101
Proszę o przedłużenie terminów wszystkich moich meczy w związku z "mały zamieszaniem" serwerowym i nie tylko.
Proszę o przedłużenie tygodniowe ew. dwutygodniowe.
Pozdrawiam serdecznie,
Krzysiu101
Ferat
Kolejka 10
Ferat - stalowka

Kolejka 11
WKSRKS - Ferat

Kolejka 12
Ferat - Mlody08

proszę o przedłużenie tych meczów, gdyż w tym tygodniu kompletnie nie wyrabiałem z czasem;/
Mani3k
Proszę o przedłużenie wszystkich moich zaległych spotkań.
W tygodniu nie miałem za bardzo możliwości gry (praca), a w weekend mijałem się z graczami.
Obiecuje nadrobić wsio w nadchodzącym tygodniu. rolleyes.gif
Matis08
Kolejka 4 Mlody08 - krzysiu1996
Kolejka 10 Mlody08 - snajper1929
Kolejka 11 Mlody08 - Bakel

Proszę o przedłużenie tych spotkań smile.gif
Wróciłem do domu praktycznie w piątek i nie było czasu żeby rozegrać spotkanie smile.gif
borozdw
9 Kolejka

Borozdw - Tsu

Mijaliśmy się przez cały tydzień. Proszę o dłuższy termin na rozegranie meczu.
snajper1929
8k wksrks - snajper
10k młody - snajper
12k bakel - snajper
Proszę o przedłużenie
czubinho
14k vs lukasz44
16k vs krzysiu

prosze o przedluzenie tych meczow poniewaz nie ma mnie w domu i nie mam jak rozegrac, pozdroo
ufo19
Kolejka 14
piwlak - ufo
Mecz dawno temu zagrany, wygrany3-1 przeze mnie, nie wiem czemu piwlak do tej pory nie wstawil
prince
Kolejka 14
krzysiu1996 - Prince

Brak odzewu ze strony Krzysia przez cały tydzień. Z tego co widzę to w poprzednią niedzielę prosił o przedłużenie wszystkich jego spotkań, no ale dla pewności zgłaszam.
Matis08
Kolejka 4 Mlody08 - krzysiu1996
Nie ma go podobno, ale to przesada gdzie reszta ma średnio 14 meczy rozegranych a on tylko 9...

Kolejka 5 Borozdw - Mlody08
Ciagle się mijamy smile.gif
Kolejka 11 Mlody08 - Bakel
Wiadomo z jakich powodów smile.gif
Mani3k
Kolejka: 10
Mecz: Mani3k - siwers99
Powód: Rezygnacja z ligi?

Kolejka: 14
Mecz: Mani3k - Bakel
Powód: W oczekiwaniu na rywala.

snajper1929
Proszę o przedłużenie:

12k bakel - snajper

13k snajper - lukasz44

14k ferat - snajper
Ferat
proszę o przedłużenie

13 kolejka

Bakel - Ferat

14 kolejka

Ferat -Snajper
borozdw
5 k Boro - Młody
16 k Boro - Łukasz

Proszę o przedłużenie tych meczy.
WKS
3 kolejka
Krzysiu1996 vs WKSRKS

Nie wiem Krzysiu jeszcze gra w tej lidze ? Pisałęm pare razy , bez odezwu.
Nalep
13. kolejka:
Nalep - Krzysiu1996

16. kolejka:
Siwers - Nalep

Powody: Brak kontaktu z Krzysiem no i rezygnacja Siwersa.
piwlak
CYTAT(ufo19 @ Feb 20 2011, 14:53) *
Kolejka 14
piwlak - ufo
Mecz dawno temu zagrany, wygrany3-1 przeze mnie, nie wiem czemu piwlak do tej pory nie wstawil

Racja, opis wstawie jutro- nie miałem zsa bardzo dostępu do kompa ostatnimi dniami, a co więcej miałem po prostu ważniejsze sprawy na głowie- jutro uzupełnie
Edek
18 kolejka

Edek - Bakel

Proszę o przedłużenie, Bakel chyba nie jest jeszcze osiągalny. Poza tym w pierwszej kolejności pewnie będzie dogrywał mecze z poprzednich tygodni.
Ferat
Proszę o przedłużenie meczu z 13 kolejki: Bakel - Ferat, nie wiem czy kolega już wrócił, ale jak tylko się odezwie to zagramy:)
lukasz44
Nie musicie pisac o przedłużenia ani o WO, czas na zagranie wszystkiego to 06.03.11

Niestety ale z ligi odpadają :
- Bakel (wyjazd za granicę, nie da rady dokończyć sezonu)
- krzysiu101 (rezygnacja)
- siwers99 (rezygnacja)

Postaram się aby jak najszybciej na stronie głównej zapanował porządek po usunięciach graczy.
To tyle.

Matis08
Szkoda Bakela, prowadził mocną Valencię, na pewno by namieszał w tabeli...
Mani3k
Proszę o zwrot 5,- płaciłem za 38 meczy a nie za 30... dry.gif
Nie no oczywiście żartuję, ale to już nie jest zabawne z tymi rezygnacjami...
JustMe1987
No przykro na to patrzec ale taki jest efkt dobierania graczy do liczby 20. Z dwoch lig mozna zrobic smialo jedna 30 osobowa w ktorej wszyscy bedziemy grali i bedzie po klopocie. Obejdzie sie bez osob zapisujacych sie na tzw spontanie i myslacych w stylu - zobacze jak mi bedzie szlo, moze dogram cala.. Jesli uda sie wybrnac z problemu wyboru w miare rownych ekip dla wszystkich to mysle ze takie rozwiazanie zalatwiloby problem wykruszania sie stawek w w trakcie rozgrywek.
Mani3k
W pełni popieram, gdyż przy liczbie 30 graczy, nawet jak odejdzie tych 2-3 (bo pewnie znaleźliby się tacy) to każdy by pograł wystarczającą ilość meczy.
Albo w rezerwie w lidze I i II zostawiać 3 graczy, którzy w razie wycofania się kogoś wskakują za tego gracza. Tylko problemem są awanse i spadki, i pojawił by się pytania... dlaczego ktoś ma grać w I lidze od razu, a np. nie grał sezon wcześniej i powinien grać od 0 czyli od II ligi.
Trzeba coś pomyśleć na przyszłość. rolleyes.gif
dj_adriano
CYTAT(JustMe1987 @ Feb 28 2011, 12:06) *
No przykro na to patrzec ale taki jest efkt dobierania graczy do liczby 20. Z dwoch lig mozna zrobic smialo jedna 30 osobowa w ktorej wszyscy bedziemy grali i bedzie po klopocie. Obejdzie sie bez osob zapisujacych sie na tzw spontanie i myslacych w stylu - zobacze jak mi bedzie szlo, moze dogram cala.. Jesli uda sie wybrnac z problemu wyboru w miare rownych ekip dla wszystkich to mysle ze takie rozwiazanie zalatwiloby problem wykruszania sie stawek w w trakcie rozgrywek.

szczerze to moim zdaniem nie był by to głupi pomysł, nie wiem co na to inni,ale warto by na pewno rozważyć takową możliwość, bo rzeczywiście pewna 30 solidnych graczy by była, w każdym razie ja na pewno był bym za takim rozwiązaniem..
JustMe1987
Warto przedyskutowac wariant 3 badz 4 malutkich lig z z dwoma meczami u siebie i na wyjezdzie oraz play offami po etapie grupowym. Tu tez mamy spore pole do popisu i ktos komu przyejmnie sie gra moglby isc dalej z racji tego ze mu dobrze poszlo a Ci ktorym bylo ciezko mieliby po ptokach po fazie grupowej. Ewentualnie dla tych z grup ktorzy nie awansowali mozna by zrobic wlasnie lige takich ktorzy byliby chetni do gry z maruderami wlasnie..
similo14
Co prawda w rzeczywistości niema ligi w której gra aż 30 drużyn ale myślę że w tym przypadku zupełnie zdało by to egzamin. No ale teraz i tak nic nie zrobimy trzeba dograć sezon do końca i wtedy myśleć co dalej. Z pewnością pomysł połączenia lig będzie jednym z najpoważniej rozpatrywanych bo na razie innych niema(EDIT juz jest). Choć z drugiej strony odbiera to trochę chęć walki o awans w tym sezonie "bo po co się starać skoro i tak awansuje"? Jeśli chodzi o mnie to na pewno będę walczył ale niektórzy gracze mogą sobie odpuścić. Znalazłem jeszcze jeden aspekt "za" a mianowicie pieniądze jeśli w lidze będzie 30 graczy to do dyspozycji organizatorów będzie 50zł mniej jednak kasa nie będzie dzielona na 2 osobne szczeble rozgrywkowe dzięki czemu można zainwestować w atrakcyjniejsze nagrody co z pewnością zwiększy zainteresowanie zarówno walką o czołowe pozycje jak i całą ligą co w przyszłości znowu zaprocentuje tym samym.
dj_adriano
nie sądze że powinno to aż tak odbierać chęć do walki w drugiej lidze, przecież chyba każdemu zależy na jak najwyższej pozycji na koniec rozgrywek dla samej własnej satysfakcji..
ufo19
I ja sie pytam jaki jest sens gry w ogole? Oczywiscie tradycyjnie odpadli z ligi ci z ktorymi mialem komplet punktow i przez takich frajerow moge juz pomarzyc o czolowe miejsca... Oczywiscie nie mowie o tych ktorzy musieli wyjechac bo to zrozumiale.
Matis08
Nie gadaj, bo tylko z krzysiem wygrałeś, nie wiem jak w Milerem.

A co do niego, to tam gówno prawda, że pokochał 2011.
Zaczął w nią grać i stracił timming i wyczucie w PES6. Sam gram na ps3 w 11 i już odczuwam różnice, że nieraz nie potrafię najzwyklej obrócić się z piłką, bądź szybko podać do przodu. Dziwne, że nagle zaczął przegrywać i sobie nie radzić...

Krzysiu to już 2 sezon w kulki sobie leci, Ferat go zna, pewnie wie więcej od nas dlaczego tak się działo, ale to nie nasza sprawa.

Pomysł stworzenia 1 ligi jak najbardziej trafny. Choć ze względu, że można zorganizować bardziej atrakcyjne nagrody. Lub nagrodzić czołową 5tkę. A nie tylko samo pudło.
dj_adriano
tu już na prawde nie chodzi o nagrody bo potem grając z niektórymi irytujące jest to jak "cisną" aby "pod wynik" i wychodzi komu zależy na dobrej zabawie,a komu na nagrodach dlatego ja powiedziałem ,że kase płace bo trzeba jeżeli chcę grać,ale w przypadku zajęcia miejsca premiującego mnie nagrodą po prostu się jej zrzekam bo w zupełności satysfakcja mi wystacza.. więc uważam ,że premiowanie nagrodami za dalsze miejsca nie jest dobrym pomysłem..
similo14
Jeśli chodzi o pieniądze można je przeznaczy np na konkurs na najładniejsza bramkę, może po sezonie jakieś glosowanie na największego pechowca, farciarza ( tez jakiś upominek), Zawodnik grający najlepiej w obronie czy np najlepszy taktyk choc tutaj ciężko to ocenić może głosowanie było by dobrym pomysłem, jest naprawdę kilka fajnych możliwości aby nagród nie otrzymali tylko najlepsi albo Ci którzy "cisną" wynik.

PS. Przydałby sie osobny temat przed kolejnym sezonem w którym bedzie można zaproponować nowe rozwiązania, klasyfikacje, czy ankiety które nastepnie można zaimplementować do ligi.
Nalep
Prośba o przedłużenie:

17.kolejka:
Nalep - Stalówka

Kontakt ze Stalówką bardzo dobry, tylko akurat nie pasowało nam to, że on nie mógł zagrać w tygodniu a ja w weekend.Rozegramy ten mecz jak najszybciej.Dzięki za wyrozumiałość...
lukasz44
Panowie wszystko w swoim czasie, narazie gramy VI sezon ligi i na tym się skupmy. Tematy o kolejnym pojawią się gdy zakończymy ten i wtedy będzie czas na dyskusje.

W 1 lidze zostało 16 graczy (mam nadzieję że to już koniec rezygnacji) , w II zaś nadal jest 20 więc i tak nie jest żle..

cool.gif

Matis08
Kiedy zostanie uporządkowana tabela ?

I jeszcze jedno.
Jak to bd wyglądało.
Bakel,Siwiers i Krzysiu zostaną usunięci z rozgrywek, czy we wszystkich meczach dostaną WO ?
piwlak
9 kolejka
piwlak - Mani3k
Wynik już wpisany, przepraszam za opóźnienie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.