CYTAT(Robcio @ Sep 23 2010, 22:37)

No właśnie Vagner Love.. ja go się chyba w rosterze w Cska nie doszukałem, a z tego co wiem to on powrócił z Brazylii i obecnie występuje w Moskwie.
Szczerze? To rostera patcha nie sprawdzałem bo czekam na ostateczną wersje, ale patrząc na statystyki zawodników na PSD to uważam, że CSKA jest o wiele ciekawszą drużyną niż Fiorentina. Zresztą według mnie każda drużyna spoza Anglii, Hiszpanii, Niemiec i Włoch jest urozmaiceniem ligi!
lukasz44
Sep 23 2010, 21:40
CYTAT(Robcio @ Sep 23 2010, 22:37)

No właśnie Vagner Love.. ja go się chyba w rosterze w Cska nie doszukałem, a z tego co wiem to on powrócił z Brazylii i obecnie występuje w Moskwie.
Zapewniam Cię że jest i to w 1 jedenastce

Tak samo jest z Jirsakiem, w offline go nie ma, ale w patchu jest ok, może to wina nie wykupoionych graczy w PesShopie ? nie wiem, ale ważne że są
kowiak
Sep 23 2010, 23:20
Zgadzam się z Tomajem i jednocześnie zawiedziony jestem brakiem Dynama Kijów :/ Hercules? Nie oszukujmy się, gdyby nie wygrali z Barcą nikt by o nich nawet nie pomyślał ;P (już lepsze jest Getafe)
..i o co chodzi z tym Szahtarem??? Nawet w grze tak jest..
dj_adriano
Sep 24 2010, 07:05
CYTAT(kowiak @ Sep 23 2010, 23:24)

Zgadzam się z Tomajem i jednocześnie zawiedziony jestem brakiem Dynama Kijów :/ Hercules? Nie oszukujmy się, gdyby nie wygrali z Barcą nikt by o nich nawet nie pomyślał ;P (już lepsze jest Getafe)
..i o co chodzi z tym Szahtarem??? Nawet w grze tak jest..
znasz takich zawodników jak nelson valdez, javier portillo,oliver thomert, rufete, royston drenthe czy david trezeguet??
,także nie mów mi tu że gdyby nie zwycięstwo z barceloną bo całkiem fajna ekipa i jest kim straszyć.
kowiak
Sep 24 2010, 09:45
dobra, herculesa się nie czepiam w takim razie. Szkoda mi tylko Dynamka czy choćby Rubinu ;P
kiedy bedzie to losowanie?
Roor1910
Sep 24 2010, 15:29
Dobra pytanie, dzisiaj miały być nawet pierwsze kolejki.
Dzisiaj. Obroniłem się, więc mogę się zaangażować w ligę. :-)
CYTAT(Roor1910 @ Sep 24 2010, 16:33)

Dobra pytanie, dzisiaj miały być nawet pierwsze kolejki.

Była mowa, że być może dzisiaj będą pierwsze kolejki!
Bakel gratulacje, a mógłbyś określić czy to licencjat, inżynier czy może już Cię tytułować Pan Magister ?
siwers99
Sep 24 2010, 15:41
nie wiem gdzie napisac sorry za OT
dzisiaj dostalem nagły telefon i jutro wyjeżdżam na kolejny miesiąc do Włoch do pracy i muszę zrezygnować z rozgrywek i jest mi bardzo przykro z tego powodu i przepraszam że tak wyszło... mam nadzieję że znajdzie się ktoś na moje miejsce i nie będzie problemów. Pozdrawiam.
CYTAT(tomaj @ Sep 24 2010, 16:44)

Była mowa, że być może dzisiaj będą pierwsze kolejki!
Bakel gratulacje, a mógłbyś określić czy to licencjat, inżynier czy może już Cię tytułować Pan Magister ?
Mgr inż, więc kompilacja z podanych przez Ciebie.

Ślicznie dziękuje, choć wczoraj był stres nieziemski przy obronie :-)
Losowanie przeprowadzimy już dzisiaj o 18.00.
Super Bakel. Na stronce będzie losowanie? jak to będzie wyglądało bo sezon temu objąłem drużynę po kimś więc nie wiem jak to wyglądało.
kowiak
Sep 24 2010, 15:56
Gratulacje Bakel...a ja akurat dziś odebrałem dyplom
Czekamy z niecierpliwoscia na losowanie, i mam nadzieje ze juz dzis bedzie mozna zagrac pierwsze kolejki
Roor1910
Sep 24 2010, 16:16
Ja nie mam żadnych pretensji, tylko się pytam bo skoro było napisane...
CYTAT(lukasz44 @ Sep 19 2010, 11:12)

Dzis wieczorem podane będą ekipy, we wtorek zaczynamy losować

Parę dni na ogranie z nowymi temami, i w piątek 1 kolejka ;]
Tomaj spokojnie, wiem co czytam.
Również składam gratulację.
Bakel z tego co rozumiem to wczoraj się broniłeś, więc dziwię się, że jesteś już aż tak trzeźwy aby móc pisać na forum

A wracając do tematu, napisałeś, że losowanie dzisiaj o 18. Czyżby więc nie było już wyboru drużyny przez panel gracza tylko sami będziecie je przeprowadzać?
Roor1910 ja jestem niespotykanie spokojny człowiek

(polecam film o tym tytule

)
tomaj, chlanie dozgonne i dopoziomowe musiałem zostawić na weekend. Dziś na 6 w pracy się musiałem stawić, więc wczoraj skończyło się na kilku piwkach.
A co do losowania to za 15 minut zostanie udostępniony panel losujący. Wszystko odbywa się jak w poprzednich sezonach.
START! Sorry za obsuw

Proszę się logować do panelu gracza i losować
OSC Lille wylosowane

Liczyłem na Auxerre, Corinthians bądź Hercules
Sampdoria Wylosowana. Liczyłem na Lille lub Newcastle.
AJ Auxerre

Jest dobrze
Dynamo Moskwa .. nie najgorzej myśle.. okaże sie w praniu , Kto spar ? ;]
waldi198
Sep 24 2010, 21:08
gramy na tym samym patchu co w zeszłym sezonie?
CYTAT(waldi198 @ Sep 24 2010, 22:12)

gramy na tym samym patchu co w zeszłym sezonie?
Z tego Co mi wiadomo to Łukasz kończy swój patch
lukasz44
Sep 24 2010, 21:36
CYTAT(Nalep @ Sep 24 2010, 22:31)

Z tego Co mi wiadomo to Łukasz kończy swój patch

yyy
Z tego Co mi wiadomo Łukasz już wydał patcha ; d
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=18053&st=0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.