Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: V sezon - DRUŻYNY
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
Stron: 1, 2
tomaj
CYTAT(Robcio @ Sep 23 2010, 22:37) *
No właśnie Vagner Love.. ja go się chyba w rosterze w Cska nie doszukałem, a z tego co wiem to on powrócił z Brazylii i obecnie występuje w Moskwie.

Szczerze? To rostera patcha nie sprawdzałem bo czekam na ostateczną wersje, ale patrząc na statystyki zawodników na PSD to uważam, że CSKA jest o wiele ciekawszą drużyną niż Fiorentina. Zresztą według mnie każda drużyna spoza Anglii, Hiszpanii, Niemiec i Włoch jest urozmaiceniem ligi!
lukasz44
CYTAT(Robcio @ Sep 23 2010, 22:37) *
No właśnie Vagner Love.. ja go się chyba w rosterze w Cska nie doszukałem, a z tego co wiem to on powrócił z Brazylii i obecnie występuje w Moskwie.

Zapewniam Cię że jest i to w 1 jedenastce rolleyes.gif Tak samo jest z Jirsakiem, w offline go nie ma, ale w patchu jest ok, może to wina nie wykupoionych graczy w PesShopie ? nie wiem, ale ważne że są biggrin.gif
kowiak
Zgadzam się z Tomajem i jednocześnie zawiedziony jestem brakiem Dynama Kijów :/ Hercules? Nie oszukujmy się, gdyby nie wygrali z Barcą nikt by o nich nawet nie pomyślał ;P (już lepsze jest Getafe)
..i o co chodzi z tym Szahtarem??? Nawet w grze tak jest..
dj_adriano
CYTAT(kowiak @ Sep 23 2010, 23:24) *
Zgadzam się z Tomajem i jednocześnie zawiedziony jestem brakiem Dynama Kijów :/ Hercules? Nie oszukujmy się, gdyby nie wygrali z Barcą nikt by o nich nawet nie pomyślał ;P (już lepsze jest Getafe)
..i o co chodzi z tym Szahtarem??? Nawet w grze tak jest..

znasz takich zawodników jak nelson valdez, javier portillo,oliver thomert, rufete, royston drenthe czy david trezeguet??
,także nie mów mi tu że gdyby nie zwycięstwo z barceloną bo całkiem fajna ekipa i jest kim straszyć.
kowiak
dobra, herculesa się nie czepiam w takim razie. Szkoda mi tylko Dynamka czy choćby Rubinu ;P
ufo19
kiedy bedzie to losowanie?
Roor1910
Dobra pytanie, dzisiaj miały być nawet pierwsze kolejki. smile.gif
Bakel
Dzisiaj. Obroniłem się, więc mogę się zaangażować w ligę. :-)
tomaj
CYTAT(Roor1910 @ Sep 24 2010, 16:33) *
Dobra pytanie, dzisiaj miały być nawet pierwsze kolejki. smile.gif

Była mowa, że być może dzisiaj będą pierwsze kolejki!

Bakel gratulacje, a mógłbyś określić czy to licencjat, inżynier czy może już Cię tytułować Pan Magister ?
siwers99
nie wiem gdzie napisac sorry za OT

dzisiaj dostalem nagły telefon i jutro wyjeżdżam na kolejny miesiąc do Włoch do pracy i muszę zrezygnować z rozgrywek i jest mi bardzo przykro z tego powodu i przepraszam że tak wyszło... mam nadzieję że znajdzie się ktoś na moje miejsce i nie będzie problemów. Pozdrawiam.
Bakel
CYTAT(tomaj @ Sep 24 2010, 16:44) *
Była mowa, że być może dzisiaj będą pierwsze kolejki!

Bakel gratulacje, a mógłbyś określić czy to licencjat, inżynier czy może już Cię tytułować Pan Magister ?

Mgr inż, więc kompilacja z podanych przez Ciebie. tongue.gif Ślicznie dziękuje, choć wczoraj był stres nieziemski przy obronie :-)
Bakel
Losowanie przeprowadzimy już dzisiaj o 18.00.
Ogryz
Super Bakel. Na stronce będzie losowanie? jak to będzie wyglądało bo sezon temu objąłem drużynę po kimś więc nie wiem jak to wyglądało.
kowiak
Gratulacje Bakel...a ja akurat dziś odebrałem dyplom smile.gif
ufo19
Czekamy z niecierpliwoscia na losowanie, i mam nadzieje ze juz dzis bedzie mozna zagrac pierwsze kolejki
Roor1910
Ja nie mam żadnych pretensji, tylko się pytam bo skoro było napisane...

CYTAT(lukasz44 @ Sep 19 2010, 11:12) *
Dzis wieczorem podane będą ekipy, we wtorek zaczynamy losować rolleyes.gif Parę dni na ogranie z nowymi temami, i w piątek 1 kolejka ;]

Tomaj spokojnie, wiem co czytam. smile.gif
Również składam gratulację.
tomaj
Bakel z tego co rozumiem to wczoraj się broniłeś, więc dziwię się, że jesteś już aż tak trzeźwy aby móc pisać na forum biggrin.gif

A wracając do tematu, napisałeś, że losowanie dzisiaj o 18. Czyżby więc nie było już wyboru drużyny przez panel gracza tylko sami będziecie je przeprowadzać?

Roor1910 ja jestem niespotykanie spokojny człowiek tongue.gif (polecam film o tym tytule biggrin.gif)
Bakel
tomaj, chlanie dozgonne i dopoziomowe musiałem zostawić na weekend. Dziś na 6 w pracy się musiałem stawić, więc wczoraj skończyło się na kilku piwkach.

A co do losowania to za 15 minut zostanie udostępniony panel losujący. Wszystko odbywa się jak w poprzednich sezonach.
Bakel
START! Sorry za obsuw smile.gif Proszę się logować do panelu gracza i losować smile.gif
Nalep
OSC Lille wylosowane smile.gif Liczyłem na Auxerre, Corinthians bądź Hercules biggrin.gif
Ogryz
Sampdoria Wylosowana. Liczyłem na Lille lub Newcastle.
Pucek
AJ Auxerre biggrin.gif Jest dobrze biggrin.gif
WKS
Dynamo Moskwa .. nie najgorzej myśle.. okaże sie w praniu , Kto spar ? ;]
waldi198
gramy na tym samym patchu co w zeszłym sezonie?
Nalep
CYTAT(waldi198 @ Sep 24 2010, 22:12) *
gramy na tym samym patchu co w zeszłym sezonie?

Z tego Co mi wiadomo to Łukasz kończy swój patch smile.gif
lukasz44
CYTAT(Nalep @ Sep 24 2010, 22:31) *
Z tego Co mi wiadomo to Łukasz kończy swój patch smile.gif

yyy

Z tego Co mi wiadomo Łukasz już wydał patcha ; d

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=18053&st=0
mellow.gif happy.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.