Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: V sezon - DRUŻYNY
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
Stron: 1, 2
lukasz44
Moja propozycje i ekipy które można zamienić, czas na Wasze Propozycje do jutra do 24:00

I LIGA
1. Everton
2. Fulham
3. West Ham
4. PSG
5. Szahtar
6. Bordeaux
7. Marsylia
8. Internacional
9. Genoa
10. Zenit
11. Lazio
12. Udinese
13. Wolfsburg
14. Porto
15. Schalke
16. Stuttgart
17. BVB
18. Bayer
19. Villareal
20. Panathinaikos

Ewentualnie do dodania:
- Espanyol
- Ajax
- Rubin
- Benfica
- Sporting
- Besiktas
- CSKA
- Fenerbahce
- Galatasaray

II LIGA
1. Newcastle
2. Wigan
3. Buraspor
4. Auxerre
5. Lille
6. Rennes
7. Sporting Braga
8. Basel
9. Lokomotiv
10.Dynamo Moskwa
11. Spartak
12. Catania
13. Parma
14. Hannover96
15. FC Koeln
16. Eintracht
17. Red Bull Salzburg
18. Getafe
19. Saragossa
20. Racing
21. Almeria
22. Osasuna

Ewentualnie do dodania:
- Dynamo Kijów
- Stoke City
- Twente
- Lech
- Wisła

Nie wiem, piszcie swoje propozycje, może czymś się zasugerujemy,

Schemat waszych propozycji:

druzyna do usuniecia --> do dodania
Osasuna --> Buraspor

kowiak
Eintracht lub Rennes lub Almeria lub ktoś z Moskwy --> Dynamo Kijów, Twente

Wg mnie atrakcyjniej by było jakby w lidze były teamy z jak największej liczby lig, a jeden przedstawiciel z Ukrainy i Holandii to jak dla mnie obowiązek smile.gif peace
JustMe1987
Red Bull Salzburg --> Lech
Almeria --> Wisła

Dlaczego by nie wlaczyc do drugiej ligi naszych teamow? Wkoncu nie ma tu taki firm jak w pierwszej lidze wiec warto sprobowac rywalizacji Wisla i Lechem. Znajac zycie pewnie tylko ja bede obstawal za ta opcja tongue.gif

W sprawy pierwszej ligi sie nie wtracam bo nic mi do tego closedeyes.gif

Moze cos mi sie jeszcze nasunie bo przegladanieciu skladow proponowanych druzyn.
tomaj
BVB-->CSKA
Niemcy wydają mi się trochę za mocni, z pewnością nie przez obecność w ich składzie Piszczka, Lewego i Kuby.

Co do Internacionalu, fajny pomysł, ale chyba trochę za mocni technicznie. Jeżeli ktoś umie wykonywać w PES rzuty wolne, to mając d'Alessandro w składzie można strzelać na zawołanie.
Edek
Panathinaikos -> Ajax
W poprzednim sezonie Ateńczycy byli w stawce drugoligowców. Wydaje mi się, że Boumsong, Luis Garcia, Govou nie są aż tak wielkimi wzmocnieniami, żeby umieścić ich ligę wyżej.

QUOTE (tomaj @ Sep 20 2010, 19:59) *
Co do Internacionalu, fajny pomysł, ale chyba trochę za mocni technicznie. Jeżeli ktoś umie wykonywać w PES rzuty wolne, to mając d'Alessandro w składzie można strzelać na zawołanie.

Też uważam, że to ciekawy pomysł, szeroka kadra. Fajnie jakby Internacional został. D'Alessandro ma FK Acc. na poziomie na przykład Artety z Evertonu (83 wg PSD), czy słabszy niż Wendel z Bordeaux (87), więcej nie jest to żadne przegięcie.

Reszta team'ów pokrywa się mniej więcej z poprzednim sezonem, więc niech wypowiedzą się pierwszoligowcy, którzy rywalizowali w tej stawce drużyn.
lukasz44
Lista ulegnie jeszcze zmianom, to pewne
czubinho
Ajax --> PSG xd
Matis08
CYTAT(czubinho @ Sep 20 2010, 20:54) *
Ajax --> PSG xd

Znowu chcesz grać baraże?!:P
WKS
Newcastle-Sunderland
Buraspor-Dynamo Kijów
Basel - Austia Wiedeń
Parma-Sampdoria
Hannover- Boca
Osascuna - WBA
Racing - Stoke City
Getafe-Bolton

1 lige mam szeroko w....uwadze ;D ,wiec skupiłem sie na drugiej , wg mnie te druzyny po lewej to totalne gnioty a tymi poprawej mozna jeszcze coś ugrać
dj_adriano
CYTAT(WKSRKS @ Sep 20 2010, 21:53) *
Newcastle-Sunderland
Buraspor-Dynamo Kijów
Basel - Austia Wiedeń
Parma-Sampdoria
Hannover- Boca
Osascuna - WBA
Racing - Stoke City
Getafe-Bolton

1 lige mam szeroko w....uwadze ;D ,wiec skupiłem sie na drugiej , wg mnie te druzyny po lewej to totalne gnioty a tymi poprawej mozna jeszcze coś ugrać

według mnie dobra propozycja.. tylko zmieniłbym jedno, newcastle bym zostawił a za osasune -> sunderland
ufo19
Zdecydowanie PSG za słabe jak dla mnie... Ajax bądź Benfica za...
Nalep
PSG --> Besiktas
snajper1929
Bayer---->Werder

Villarreal--->Valencia

Bordeaux---->Sporting

PSG---->Besiktas

Panathinaikos---->Fenerbahce/Galatasaray

może też:

Udinese----> Napoli/Fiorentina albo najlepiej Fenerbahce/Galatasaray
ufo19
nie no chłopy, na pewno nie za PSG Besiktas bo to na jedno wychodzi, Bordeaux jak najbardziej zostawić i tak samo Werder jest słabiutki - Bayer o wiele ciekawsza ekipa. Najważniejsze dla mnie by usunąć PSG już za byle co ale nic od kebabów...
snajper1929
a przeglądałeś chociaż składy?? wink.gif
Nalep
Na mnie skład Besiktasu robi wrażenie.Nihat, Quarsema czy Guti to nie są piłkarze byle jacy i myślę, że tym klubem grają by się lepiej, niż PSG. smile.gif
snajper1929
Do tego właśnie zmierzam zawodnicy PSG i Bordeaux mają słabsze staty niż piłkarze klubów tureckich w Bayerze natomiast nie ma ławki rezerwowych w przeciwieństwie do Werderu... trzeba patrzeć na potencjał całej kadry bo niby takie HSV świetne a tak naprawdę ma jedynie dwóch dobrych stoperów bez zmienników w sumie, w PSG nie ma bramkarzy na poziomie a Bordeaux bez Gourcuff i Chamakh też osłabione solidnie że o Panacie gdzie w sumie tylko Govou i Cisse trzymają poziom nie wspomnę wink.gif
Ogryz
Osasuna --> Lech
Almeria --> Twente/Dynamo
czubinho
CYTAT(Matis08 @ Sep 20 2010, 21:34) *
Znowu chcesz grać baraże?!:P

kurde dopiero teraz zobaczylem ze odwrotnie napisalem:D
oczywiscie PSG out Ajax in xd
lukasz44
Wieczorem podam listę bardziej przemyślaną z uwzglednieniem waszych propozycji, gdyż ta 1 była robiona na szybko.
Roor1910
Kiedy losowanie?
Edi092
Bordeaux -> Besiktas wink.gif
lukasz44
CYTAT(Edi092 @ Sep 22 2010, 17:39) *
Bordeaux -> Besiktas wink.gif

Według mnie czas odświeżyć 1 ligę, a drużyny typu Bordo, PSG trochę sie przejadły, urozmaicić trzeba rolleyes.gif

Dziś podam swoją propozycję, po uwzględnieniu waszych propo.

Losowanie najwcześniej jutro wieczorem, bo Bakel ma naprawdę ważniejsze sprawy na głowie smile.gif
lukasz44
LISTA na 80%

I LIGA
1. Everton
2. Fulham
3. West Ham
4. Galatasaray
5. Szahtar
6. Sporting
7. Marsylia
8. Internacional
9. Genoa
10. Zenit
11. Lazio
12. Fenerbahce
13. Wolfsburg
14. Porto
15. Schalke
16. Stuttgart
17. BVB
18. Bayer
19. Valencia
20. Besiktas

Hamburger SV, Rubin, Ajax, Werder, Sporting, Napoli itp.

2 LIGA
1. Blackburn
2. Bolton
3. Sunderland
4. Newcastle
5. Twente
6. Auxerre
7. Lille
8. Rennes
9. Corinthians
10. Boca Juniors
11. Sporting Braga
12. Dynamo Moskwa
13. Lokomotiw
14. Spartak
15. Palermo
16. Sampdoria
17. Deportivo
18. Espanyol
19. PSV
20. Olympiacos
21. Celtic
22. Lech Poznań

Rangers, Wisła, Koeln, Basel, Athletic Bilbao, Hercules, itp.

Piszcie swoje opinie, może coś jeszcze zmienię, patrzcie na składy bo tak to można sobie mówić tongue.gif
tomaj
CYTAT(lukasz44 @ Sep 22 2010, 17:50) *
Według mnie czas odświeżyć 1 ligę, a drużyny typu Bordo, PSG trochę sie przejadły, urozmaicić trzeba rolleyes.gif

W takim razie w ostatecznej liście widziałbym CSKA Moskwa zamiast Fulhamu lub West Ham oraz HSV za Genoe
WKS
Lech ??? Łukaszu chyba cie fantazja poniosła ;D , Przeciez oni nawet porzadnego napastnika nie maja, a w Pesie takie cuda jak w LE trafiaja sie razy na milion . Dyskutowałbym jeszcze nt Palermo , nawet zaryzykowałbym i powiedział ze mozna by za nich Udinese . Jeszcze mnie meczy Newcastle wolalbym juz pograc West Bromich Albion albo Stoke City.
tomaj
CYTAT(WKSRKS @ Sep 22 2010, 20:45) *
Lech ??? Łukaszu chyba cie fantazja poniosła ;D , Przeciez oni nawet porzadnego napastnika nie maja...

Na PSD Wichniarek i Rudnevs mają całkiem niezłe staty.
A tak szczerze, to Lecha bym widział w pierwszej lidze, oczywiście pod moją wodzą, nawet jakbym miał grać przeciwko Manchesterom, Realom i innym Interom biggrin.gif

Mimo, że jestem w pierwszej lidze, to popieram Twoje zdanie co do Newcastle, chociaż osobiście ich bardzo lubię.
dj_adriano
Bilbao ,Rangers.. za lech i palermo
JustMe1987
Zostawic Lecha. Newcastle tez. Salzburg za Rangersow i reszta moze zostac. Fajna lista tylko jak dla mnie Rangersi to tragedia do grania a Bolton ma zbyt mocny napad jak na reszte ekip. Krytykujecie Lecha a nikt sie nie pofatygowal zeby zobaczyc jak prezentuje sie reszta druzyn. Lech ma dobry sklad i wolalbym nim grac 3 razy bardziej niz Rangersami czy jakims innym "nieciekawym" klubem.

CYTAT(tomaj @ Sep 22 2010, 21:04) *
Na PSD Wichniarek ... ma całkiem niezłe staty.

Zatroszczylem sie zeby Lukasz obnizyl Wichniarka Zurawskiego i Adriano bo panowie juz dawno tak wysoko nie lataja jak sa oszacowani na PSD
WKS
CYTAT(JustMe1987 @ Sep 22 2010, 21:50) *
Krytykujecie Lecha a nikt sie nie pofatygowal zeby zobaczyc jak prezentuje sie reszta druzyn.

Akurat ja sie pofatygowałem i zobaczyłem kazda druzyne w tej lidze , Wichniarek ma wszedzie 79 i tam pare wyjatków gdzie ma dwa razy chyba 80.. Rudnevs tez najwiecej ma 70 . Więc porównaj Lecha do takiego Axuerre gdzie jelen ma w wiekszosci 80 w górę . Rozumiem że niektórzy są fanatykami tej druzyny jednak ja jestem Realista a znajac moje szczescie mógłbym trafic na taki Team biggrin.gif,dlatego wole najbardziej wyrównane Teamy

snajper1929
No Rudnevs strasznie zabiedzony wink.gif
Robcio
Genoa ----> Fiorentina
Lazio ----> HSV
dj_adriano
CYTAT(WKSRKS @ Sep 22 2010, 21:12) *
Akurat ja sie pofatygowałem i zobaczyłem kazda druzyne w tej lidze , Wichniarek ma wszedzie 79 i tam pare wyjatków gdzie ma dwa razy chyba 80.. Rudnevs tez najwiecej ma 70 . Więc porównaj Lecha do takiego Axuerre gdzie jelen ma w wiekszosci 80 w górę . Rozumiem że niektórzy są fanatykami tej druzyny jednak ja jestem Realista a znajac moje szczescie mógłbym trafic na taki Team biggrin.gif,dlatego wole najbardziej wyrównane Teamy

racja.. sympatia sympatią,ale trzeba być realistą w tej kwestii i patrzeć przez pryzmat tego ,że grając takim lechem w starciu z jakąs angielską czy nawet większością drużyn w tej lidze jest się na straconej pozycji.. i nie sądze by spośród stawki tych 22 drużyn ktoś najbardziej chciał grać lechem..
JustMe1987
Skoro jestescie w wiekszosci na nie to to uszanuje ze pekacie grac leszkiem. Prosze tylko nie dawajcie tych drewnianych Rangersow tongue.gif
Ogryz
Ja bym usunął jedną drożynę z Moskwy i dał za To Hercules a ligi Hiszpanskiej w 2 lidze.
WKS
CYTAT(Ogryz @ Sep 23 2010, 14:37) *
Ja bym usunął jedną drożynę z Moskwy i dał za To Hercules a ligi Hiszpanskiej w 2 lidze.

No chyba że za Lokomotiv ale myśle ze Hercules tez nie jest taki wspaniały  closedeyes.gif
Ogryz
Ciekawa ta drużyna ten Hercules więc można byłoby nią pograć a jak nie to Koln za Lokomotiv
lukasz44
LISTA na 98%

I LIGA
1. Everton
2. Fiorentina
3. West Ham
4. Galatasaray
5. Szahtar
6. Sporting
7. Marsylia
8. Internacional
9. Genoa
10. Zenit
11. Lazio
12. Fenerbahce
13. Wolfsburg
14. Porto
15. Schalke
16. Stuttgart
17. BVB
18. Bayer
19. Valencia
20. Besiktas

2 LIGA
1. Blackburn
2. Bolton
3. Sunderland
4. Newcastle
5. Twente
6. Auxerre
7. Lille
8. Rennes
9. Corinthians
10. Boca Juniors
11. Sporting Braga
12. Dynamo Moskwa
13. Lokomotiw
14. Spartak
15. Palermo
16. Sampdoria
17. Deportivo
18. Espanyol
19. PSV
20. Olympiacos
21. Celtic
22. Hercules Alicante

Chyba już jest w porządku happy.gif
dj_adriano
jak dla mnie jest wpożadku happy.gif kiedy losowania się można spodziewać??
tomaj
Nie Werder, nie Fiorentina tylko CSKA! tongue.gif
Ogryz
Wszytko gra:) teraz tylko losowanie:)
Edek
QUOTE (tomaj @ Sep 23 2010, 20:45) *
Nie Werder, nie Fiorentina tylko CSKA! tongue.gif

5 drużyn z Bundesligi już mamy,CSKA lub Fiora ok, byle nie Werder.
Robcio
No to Viola za Fulham biggrin.gif

PS - CSKA też w sumie może być..
Nalep
Mi pasuje. Czekam z niecierpliwością na losowanie smile.gif
tomaj
Jest już Lazio i Genoa, a od Ruskich nikogo nie ma.
lukasz44
CYTAT(tomaj @ Sep 23 2010, 21:33) *
Jest już Lazio i Genoa, a od Ruskich nikogo nie ma.

Tylko że CKSA jest trochę słabe kadrowo rolleyes.gif Fiorentina wchodzi za Fulham i jest to juz chyba lista ostateczna.
JustMe1987
Tak! Dosc mieszania. Losujmy! cool.gif
tomaj
Honda, Tosic, Akinfeev, Vagner Love oraz bracie Berezutsky, do tego Dzagoev i kilku innych. Wcale nie taki słaby skład w porównania do Barubara, Montolivio i Gilardino tongue.gif
Matis08
Moje Fulham sad.gif Przynajmniej nikt nie będzie nimi grał biggrin.gif
Robcio
CYTAT(tomaj @ Sep 23 2010, 22:28) *
Honda, Tosic, Akinfeev, Vagner Love oraz bracie Berezutsky, do tego Dzagoev i kilku innych. Wcale nie taki słaby skład w porównania do Barubara, Montolivio i Gilardino tongue.gif

No właśnie Vagner Love.. ja go się chyba w rosterze w Cska nie doszukałem, a z tego co wiem to on powrócił z Brazylii i obecnie występuje w Moskwie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.