Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Drugoligowy off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
Stron: 1, 2
ufo19
Bardzo istotna sprawa kierowana zarowno do admina jak i gracza Pucek. Pisalem do Pucka kilka razy, zero odzewu, dzis zobaczylem dopiero ze numer gadu ma powyzej 17 milionow a z takich nie dochodza mi wiadomosci ani mi, ani jak ja wysylam. Termin jest do soboty i mam nadzieje ze sie wyrobimy. Pucka prosze napisac w jakich godzinach moze grac zeby sie umowic badz napisac przez kogos w lidze ii ugadac sie w ten sposob smile.gif
prince
zainstaluj sobie tlena 7, on obsługuje te cholerne numery...też miałem z nimi problem ;p
ufo19
hmmmmmm wbijam teraz na PW żeby mu wysła wiadomosc o mecz, a mam wiadomosc od niego ze dochodza mu wiadomosci ode mnie - stara wiadomosc od niego jak kiedys gadalismy takze olewa chyba sprawe bo pisalem do niego juz 5 razu i zero odzewu. termin nagli i bede wnosil o WO.
Pucek
CYTAT(ufo19 @ Jun 17 2010, 23:14) *
hmmmmmm wbijam teraz na PW żeby mu wysła wiadomosc o mecz, a mam wiadomosc od niego ze dochodza mu wiadomosci ode mnie - stara wiadomosc od niego jak kiedys gadalismy takze olewa chyba sprawe bo pisalem do niego juz 5 razu i zero odzewu. termin nagli i bede wnosil o WO.

Człowieku ogarnij się trochę. Nie olewam ligi, tylko nie dostałem od ciebie żadnej wiadomości na gg, ani PW. Nie moja wina. Mogę zagrać dziś około 21-22.
ufo19
CYTAT(Pucek @ Jun 18 2010, 14:49) *
Człowieku ogarnij się trochę. Nie olewam ligi, tylko nie dostałem od ciebie żadnej wiadomości na gg, ani PW. Nie moja wina. Mogę zagrać dziś około 21-22.

[IMG=http://img337.imageshack.us/img337/1371/67007546.th.png][/IMG]

Czemu ja mam się ogarnąć... Nic od ciebie nie dostałem więc postaw się też na moim miejscu. Jesli ci nic nie dochodzi to czekam punktualnie o 21 na globalu pasuje ci??? :> smile.gif
Pucek
Ja wtedy raz dostałem od ciebie, ze dostaje od ciebie wiadomości, bo przecież wtedy byłeś nie u siebie i dlatego wiadomości dochodziły na gg. A teraz ostatnio nie dostałem nic na GG. Dziś wątpię, żebym zagrał, bo raczej o tej porze nie będzie mnie w domu.
camel11
Dawno nie odwiedzałem drugoligowców ;p ale tu panowie jest bajzel wszędzie i ze wszystkim ;p
WKS
Ehh kolejny raz zażalenie z mojej strony ale zrozumcie mnie walcze o awans kazdy pkt jest wazny biggrin.gif. Chodzi mi o mecz z seba , , przez tego zajeb(cudownego) GS-a nie mozemy sie wogóle połączyć , Seba miał zadzwonić do operatora i z tego co mi napisał mieli być u niego za 2 dni . Miną tydzień pisze do seby i bez odezwu... . Dlatego prosze o WO na swoja strone ..
lukasz44
CYTAT(WKSRKS @ Jun 22 2010, 10:48) *
Ehh kolejny raz zażalenie z mojej strony ale zrozumcie mnie walcze o awans kazdy pkt jest wazny biggrin.gif . Chodzi mi o mecz z seba , , przez tego zajeb(cudownego) GS-a nie mozemy sie wogóle połączyć , Seba miał zadzwonić do operatora i z tego co mi napisał mieli być u niego za 2 dni . Miną tydzień pisze do seby i bez odezwu... . Dlatego prosze o WO na swoja strone ..

Jeżeli nie możecie się połączyć będzie obustronne WO 0-0.
seba
CYTAT(WKSRKS @ Jun 22 2010, 10:48) *
Ehh kolejny raz zażalenie z mojej strony ale zrozumcie mnie walcze o awans kazdy pkt jest wazny biggrin.gif. Chodzi mi o mecz z seba , , przez tego zajeb(cudownego) GS-a nie mozemy sie wogóle połączyć , Seba miał zadzwonić do operatora i z tego co mi napisał mieli być u niego za 2 dni . Miną tydzień pisze do seby i bez odezwu... . Dlatego prosze o WO na swoja strone ..

Dlaczego bez odzewu?
Dwa razy pisałes do mnie i dwa razy odpisalem, że jedynym wyjsciem dla mnie, zeby wejsc na pes6j, jest wykupienie od operatora stałego IP. Skoro ja nie moge grac na pesj (a nie jestem wyjatkiem w tym względzie jesli chodzi o zawodników ligi), a wks na GS to wnoszę o obustronne vo.

Tu sa screeny z moich rozmów z WKS, na które rzekomo nie odpisałem...

WKS
Tak pisałes ja calkowicie zapomniałem . , dzisiaj sobie wyjasnilismy wszystko ale moze zrobimy tak ze jak kiedys bede u kumpla i od kumpla zagramy bo innego wyjscia chyba nie ma ;// a Wo obustronne niezabardzo mnie zadowala biggrin.gif
seba
CYTAT(WKSRKS @ Jun 22 2010, 16:57) *
Tak pisałes ja calkowicie zapomniałem . , dzisiaj sobie wyjasnilismy wszystko ale moze zrobimy tak ze jak kiedys bede u kumpla i od kumpla zagramy bo innego wyjscia chyba nie ma ;// a Wo obustronne niezabardzo mnie zadowala biggrin.gif

Tez wole zagrac, a nawiasem mowiac to widze ze liczysz na latwe 3 pkt smile.gif. No zobaczymy, zobaczymy.... jak bedziesz sie wybierac do kumpla to daj znac.
WKS
CYTAT(seba @ Jun 22 2010, 18:21) *
Tez wole zagrac, a nawiasem mowiac to widze ze liczysz na latwe 3 pkt smile.gif . No zobaczymy, zobaczymy.... jak bedziesz sie wybierac do kumpla to daj znac.

Łatwe 3 pkt tzn ? biggrin.gif , nigdy nie lekceważe przeciwników bo dostałem nauczke nieraz , ale wole przynajmniej mieć ten remis i jeden pkt niż Wo Obustronne i 0 wink.gif

ufo19
prosiłbym o dostanie wcześniej meczy gdyż wyjeżdżam 5 lipca i wracam 16
Bakel
Terminarz całego sezonu wisi "od zawsze" tutaj: http://issonline.pl/terminarz.php?liga=2
ufo19
Jutro rano wyjeżdżam, zagrąłem wszystko co możliwe, został mi jedynie mecz z gwiazdą który
od kilku dni nie odpowiedział na ani jedną moją wiadomośc. Wracam 16 lipca, więc jeśli będzie jeszcze
termin to będę próbował z nim zagrać. Jeśli nie to prosze o przełożenie.
Ogryz
Dokładnie to samo mam z Puckiem. Mamy mecz do rozegrania nie było kiedy rozegrać. Wracam 17. Jeśli jest taka możliwość proszę o przedłużenie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.