Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Drugoligowy off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
Stron: 1, 2
Bakel
Zapraszam do komentowania wyników losowania.
WKS
W sumie to nie wiem mam mieszane uczucia do Wigan ale napewno nie poddam sie w tym sezonie i zawalcze powaznie.
ufo19
Mallorca... Wszystko tylko nie hiszpańskie... Najgorsze co może być dla mnie... O czołowe miejsca nie powalczę... Są jakieś nagrody ;> ;p ?
d-note
Cieszyć się czy płakać... wylosowałem Besiktas.
Edek
PSV

chyba nie jest źle zobaczymy po sparingach i pierwszych meczach
Tsu
Cagliari-prawdopodobnie jedna z gorszych druzyn ale jeszcze nie zagladalem do niej moze milo mnie zaskoczy a jesli nie to najwyzej trzeba bedzie wspiac sie na wyzyny.
ufo19
CYTAT(Tsu @ May 15 2010, 22:13) *
Cagliari-prawdopodobnie jedna z gorszych druzyn ale jeszcze nie zagladalem do niej moze milo mnie zaskoczy a jesli nie to najwyzej trzeba bedzie wspiac sie na wyzyny.

wiele bym dał za tą ekipę... bardzo solidna!!!
miazga
Witam
Mam pytanie odnosnie losowania 2 ligi. Gdzie moge zobaczyc wyniki losowania? lub gdzie moge wylosowac bo kwestia ta jest dla mnie nie jasna.
Nie dostalem zadnego maila kiedy bedzie to losowanie i co nalezy zrobic? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
Piter23
musisz sie zalogowac na issonline.pl i ci sie pojawi mozliwosc losowania, ja wylosowalem burnley i czuje sie zawiedzony, bo wydaje mi sie, ze sa jedna ze slabszych ekip, ale nie poddam sie bez walki...
MakssPl
Mi przypadła Osasuna. Nie znam całkowicie, miałem przerwe w pesie 6 smile.gif
Zaraz po kosciele zabieram sie za przygotowania.
Pozdro!
Powodzenia!
miazga
Dzieki za odpowiedz. Juz wylosowalem: Wolverhampton.

Zycze powodzenia wszystkim. Teraz jest czas na poznanie druzyny.
ufo19
Pytanie z innej beczki... KOntakty z zawodnikami gdzie znajdę ;> ?
Orange_91
CYTAT(ufo19 @ May 16 2010, 11:02) *

Wejdź na głównej w tabele i klikaj na gracza, który Cię interesuję.
camel11
CYTAT(ufo19 @ May 16 2010, 11:02) *

issonline.pl -> Liga -> klikasz nad tabelą na Druga Liga PES6 -> Uczestnicy
prince
Palermo

W sumie nie wiem czy to dobrze ;)zapoznam się z drużyną później to napisze coś więcej

afternoon
Wylosowalem Rubin. Miejmy nadzieje, ze ekipa Rafala Murawskiego mnie nie zawiedzie smile.gif

Powodzenia dla wszystkich zawodnikow smile.gif
prince
btw. gramy na roosterze siwersa v3 tak?
Edek
Witam,
jak się dodaje wynik w panelu gracza? Nie mogę znaleźć tego albo nie działa.
camel11
CYTAT(Edek @ May 16 2010, 13:43) *
Witam,
jak się dodaje wynik w panelu gracza? Nie mogę znaleźć tego albo nie działa.

Będzie pewnie dostępne po wylosowaniu przez wszystkich swoich drużyn.
WKS
Bakel popraw jakbys mogł bo mecz ze smilem naliczylo mi dwa razy . Dzieki wink.gif
Bakel
Poprawione.
seba
Mam problem z wejsciem na pesj 6. Opisze o co chodzi
1. Zmienilem operatora netu po tych zawirowaniach powodziowych
2. Załozylem nowe konto na pesj 6 (aktywowane)
3. Loguje sie na forum pes6j
4. odpalam gre i przy probie wejscia na server dostaje taki komunikat

Dodam, że jestem teraz za routerem. Sytuacja z bledem wystepuje zarowno na łaczu kablowym jak i radiowym
to jest moj plik host (zgodny z wymogami pe6j). Piszcie jeśłi macie jakieś pomysły, bo chcę nadrobić zaległowści w graniu.

# Copyright © 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# To jest przykładowy plik HOSTS używany przez Microsoft TCP/IP
# w systemie Windows.
# Ten plik zawiera mapowania adresów IP na nazwy komputerów
# Każdy wpis powinien być w osobnej linii.
# W pierwszej kolumnie powinny być umieszczone adresy IP, a następnie
# odpowiadające im nazwy komputerów. Adres i nazwa powinny być oddzielone
# co najmniej jedną spacją
#
# Dodatkowo, komentarze (takie jak te) można wstawiać w poszczególnych
# liniach lub po nazwie komputera, oznaczając je symbolem '#'.
#
# Na przykład:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # serwer źródłowy
# 38.25.63.10 x.acme.com # komputer kliencki x

127.0.0.1 localhost
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net
217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net
tomaj
Seba przez moment miałem dzisiaj to samo. Ale ponowne uruchomienie gry pomogło. Sprawdź tez czy jesteś zalogowany na pes6j, ja np. gdy nie jestem zalogowany to nie mogę wbić na serwer.
seba
CYTAT(tomaj @ May 24 2010, 21:56) *
Seba przez moment miałem dzisiaj to samo. Ale ponowne uruchomienie gry pomogło. Sprawdź tez czy jesteś zalogowany na pes6j, ja np. gdy nie jestem zalogowany to nie mogę wbić na serwer.

Przy próbie wejścia na server zawsze jestem zalogowany na forum. Na pesj6 inaczej sie nie da. Mimo to problem mam nadal

Bakel
Jakiej przeglądarki używasz?
Odpal też grę w języku angielskim, zobacz jaki wówczas wywala komunikat przy połączeniu. Można będzie zapostować na forum PES6j.
seba
CYTAT(Bakel @ May 24 2010, 22:22) *
Jakiej przeglądarki używasz?
Odpal też grę w języku angielskim, zobacz jaki wówczas wywala komunikat przy połączeniu. Można będzie zapostować na forum PES6j.

Logowałem się na operze, ff i IE - zawsze pojawia się ten błąd. W angielskiej wersji komunikat wygląda tak:

Bakel
A dlaczego zakładałeś nowe konto na PES6j? I pod jakimi nickami jesteś tam zarejestrowany?
muss
na jednym ip chyba możesz mieć tylko jedno konto,ewentualnie spróbuj podpiąć na próbę bez routera,jeżeli pójdzie to na routerze firewalla wyłącz
seba
CYTAT(Bakel @ May 25 2010, 11:03) *
A dlaczego zakładałeś nowe konto na PES6j? I pod jakimi nickami jesteś tam zarejestrowany?

Dlatego. że mam nowego usługodawce internetowego, a co za tym idzie nowe IP.

CYTAT(muss @ May 25 2010, 12:07) *
na jednym ip chyba możesz mieć tylko jedno konto,ewentualnie spróbuj podpiąć na próbę bez routera,jeżeli pójdzie to na routerze firewalla wyłącz

Tez myślę, że pies jest pogrzebany w routerze i on mnie nie puszcza. Spróbuje dodać mu odrębnie port pesa [5739] i zobacze czy pójdzie na to. Jka nie to spróbuje z firewallem.
Bakel
A jaki masz model routera? Spróbuj włączyć DMZ na adres komputera, którego używasz do gry w PES6.
Na routerze z zewnątrz masz adres 80.51.12.75, wewnątrz pewnie coś w stylu 192.168.1.1
Teraz musiałbyś na kompie od PESa ustawić statyczny adres (wpisać ręcznie) np. 192.168.1.100 , maska 255.255.255.0 brama 192.168.1.1 (adres wew routera)
Zagadaj do mnie na GG i powinniśmy znaleźć rozwiązanie.
Bakel
Oto moje ustawienia (też router TP Link)
WKS
I znowu to samo ;/ co mam z przegladarka weź bakel popraw jak mozesz ;// WKSRKS-Jahu wpisany dwa razy , sorki ;/.
Bakel
CYTAT(WKSRKS @ May 29 2010, 10:13) *
I znowu to samo ;/ co mam z przegladarka weź bakel popraw jak mozesz ;// WKSRKS-Jahu wpisany dwa razy , sorki ;/.

Poprawione.
WKS
Jest błąd bo otrzymałem walkower z Princem(Palermo) nie wiedziec czemu chociaz wstawilem wynik na głównej i na forum oto dowód

Na głownej
69 WKSRKS 2 : 2 Prince 28.05.10 18:39

na forum:

31# Post w temacie Tydzien 2 21.05-29.05 kolejki 5-8
ufo19
Skoro do rozegrania jest 12 kolejek to jakim cudem w tabeli WKSRKS i TSU mają 13meczy rozegranych>???????????
WKS
Bo rozegralem mecz z Pricnem i jeszcze raz mi Bakel naliczyl ten sam mecz jako Walkower stad 13 ale u mnie wszystko gra , nie moge odpowiedziec na sytuacje TSU
Steelin
Czy jest jakaś dyrektywa dotycząca ilości dozwolonych zmian w meczu? Nie zauważyłem takiego punktu w regulaminie, ale zostałem poinformowany, że "takie są zasady". Może coś przeoczyłem.
Bakel
CYTAT(Steelin @ May 31 2010, 18:22) *
Czy jest jakaś dyrektywa dotycząca ilości dozwolonych zmian w meczu? Nie zauważyłem takiego punktu w regulaminie, ale zostałem poinformowany, że "takie są zasady". Może coś przeoczyłem.

Zmiany są 3 jak w każdych liczących się w prawdziwym futbolu rozgrywkach.
Steelin
Dla mnie nie jest to takie oczywiste, choćby z tego względu, że ta liga nie jest "liczącymi się w prawdziwym futbolu rozgrywkami". wink.gif Proponowałbym więc to zapisać na wszelki - jednak co słowo pisane, to słowo pisane.
gas
Witam.

Niestety musze zrezygnowac z udzialu w lidze z roznych przyczyn.

Powodzenia dla wszystkich.
lukasz44
CYTAT(gas @ Jun 4 2010, 17:57) *
Witam.

Niestety musze zrezygnowac z udzialu w lidze z roznych przyczyn.

Powodzenia dla wszystkich.

Gracza GAS zastępuje gracz piwlak (gg-9143909) proszę zgłaszać się do niego w sprawie rozgrywania meczów ligowych i pucharu ligi ...
piwlak
Witam wszystkich! Mam nadzieje, że uda mi się wyprowadzić Parmę z dołka i utrzymamy się w tym sezonie.
Piszcie o mecze- siedze nonstop na "niewidocznym" wink.gif
afternoon
Niestety muszę wycofać się z rozgrywek II ligi. Powodem jest brak możliwości grania w Pesa za granicą. Pozdrawiam
dj_adriano
posiadam konto na stronie głownej i z chęcia zastąpie któregoś z graczy gdy zwolni się miejsce..

piwlak
Edit: Nieważne- post do usunięcia
seba
CYTAT(piwlak @ Jun 10 2010, 14:45) *
Przeglądałem właśnie wyniki na stronie głównej i coś mi tu nie pasuje- skąd wziął się wynik 1-8 z graczem seba, skoro ani gas, ani ja nie graliśmy z nim? Chyba, że coś przeoczyłem. Na dodatek w tabeli mam rozegrane już 13 meczy, mimo tego że jak naliczyłem 4 z I tygodnia, 4 z II, 3 z III i 1 z IV daje razem 12 meczy smile.gif Prosiłbym o poprawienie tego wyniku, o ile oczywiście jest to możliwe wink.gif

Cześć Piwlak. Zaraz sobie przypomnisz skąd się wziął wynik 8-1. Na śmierć zapomniałem wstawić wynik i screen na forum.

piwlak
Ups- faktycznie, sorry za problem, nie zauważyłem, moja wina. Sorry seba smile.gif
ufo19
O co chodzi z graczem prowadzącym Saragosse????? Nigdzie nie doszukałem się zadnego tematu, prowadzil ja jeszcze niedawno KndzK, a teraz widze ze Dj_Adriano wstawia wynik???
lukasz44
CYTAT(ufo19 @ Jun 13 2010, 09:57) *
O co chodzi z graczem prowadzącym Saragosse????? Nigdzie nie doszukałem się zadnego tematu, prowadzil ja jeszcze niedawno KndzK, a teraz widze ze Dj_Adriano wstawia wynik???

Gracz KndzK zrezygnował z rozgrywek na ISSOnline, Dj_Adriano go zastąpił przejmując tym samym Saragossę smile.gif tongue.gif
WKS
Witam , no więc na samym początku musze przypomnieć ze nie miałem pada , później była dziwna afera z walkowerami i ciutek sie pomieszało ;D

Ehkm no wiec tak :

mecz ze steelinem , miałem Wo , bakel poprawił ale mecz wpisany dwa razy ( Raz steelin po meczu i raz bakel po usunieciu Wo)

156    Steelin    0    :    2    WKSRKS    12.06.10 17:57

167    steelin    0    :    2    WKSRKS    12.06.10 18:37

mecz z miazgą prawidłowo , jeden mecz i wynik git 

z gviazda to samo , 2 wyniki  i ta sama sytuacja ( Raz ja , raz bakel po usunieciu Wo)

165    WKSRKS    6    :    1    gviazda10    12.06.10 17:59

178    WKSRKS    6    :    1    gviazda10    14.06.10 19:03

I z sebą mam 2 razy Walkower o_O .  Mam nadzieje bakel ze jakoś mnie zrozumiales i cos bedziesz działał. Dzieki wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.