Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komu kibicujecie a Kogo nienawidzicie?
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
Tomak
OT

bartosz05 pliz, zròb coś ze swoją pisownią. Twojego tekstu nawet nie da się czytać blink.gif Masz problemy z ortografią - wrzuć tekst do worda, a ten Ci piękną, czerwoną linią podkreśli błąd. Skorzystaj z rady, ktòrą kiedyś dał Ci ktoś na forum (chyba korzen)./ OT

Czemu wszyscy tak nielubicie S. Eto'o ? huh.gif

Moim zdaniem w europejskich pucharach powinno się kibicować KAŻDEJ drużynie z Polski, bo przecież reprezentuje ona naszą polską piłkę. Mimo tego, iż nie lubię zbytnio Legii, dziś im kibicuję.
Grabos
QUOTE(Tomak @ Aug 11 2005, 19:44:25)

Czemu wszyscy tak nielubicie S. Eto'o ? huh.gif

Moim zdaniem w europejskich pucharach powinno się kibicować KAŻDEJ drużynie z Polski, bo przecież reprezentuje ona naszą polską piłkę. Mimo tego, iż nie lubię zbytnio Legii, dziś im kibicuję.
[right][snapback]32193[/snapback][/right]

Eto'o nie lubie m.in. za to jak wypowiadal sie na temat Realu. A co do polskich ekip, kibicuje im tak samo jak Ty. Ale Legie lubie smile.gif

BTW sorry ze nie pisye polskich znakow ale klawiatura mi sie przestawila. Nie chce mi sie przestawiac tongue.gif
kemot
QUOTE(bartosz05 @ Aug 11 2005, 16:28:57)
Nienawidze niemcòw  mad.gif bo to chamy i kradno nam i innym piłkarzy np.Podolski,Klose,Max i wiele innych.Żadnej druzyny niemeckiej nielubie.A przedewszystkim nienawidze kahn bleeeeeee asz mnie podbija jak na niego patrze . :angry:Ruwniesz nienawidze Belgijskiej ligi. Zato bardzo lubie Ajax ,Inter ,Staro Dame,Barca ujdzie .Ajax i Inter przedewszystkim bo to fobryka młodych gwiazd .Z piłkarzy lubie Edgara Davidsa,Krzynòwka,Frankowskiego,Babangida niwiem czy kojazycie taki zajebis.. piłkaz grał kiedys w Ajaxe  ma z 28 lat teraz ale gra w jakims Qatarskim klubie jak wielu innych zajefajnych piłkarzy.Uwielbiam ròwniez Roberto Carlosa i te jego cudowne bomby z lewej nogi.Nieprzepadam za Hlebem .Nielubie Realu zbiorowika gwiazd chociasz juz pokoleji sie ich pozbywa.I nie przepadam za Chelsey choć paru piłkarzy tam lubie. :)Kocham Warmie Grajewo.
[right][snapback]32182[/snapback][/right]

Czepiacie sie pana Gucwinskiego... ("Zyrafy majo dlugie szyje") biggrin.gif

QUOTE(halladin @ Aug 11 2005, 18:03:37)
kocham LEGIE KRUL
aaaa NIENAWIDZE  KIBIC
mariusz19
Ja jestem fanem Zagłębia Sosnowiec ,Legii,BKS Stal Bielsko Biał,Olimpia Elbląg,
ale lubie także Chelsea i Manchester United.

A nie nawidzę H A N Y S
lucio
Mariuszu19 widze że bardzo chesz bana i chyba go dostaniesz, i do tego "kumaty" jesteś widze....
SOLIDUS
Tylko : F.C Barcelona no moze troche INTER MEDIOLAN (ale minimalnie)
NAJLEPSZY Piłkarz : RONALDINHO i C.RONALDO biggrin.gif biggrin.gif
siano
kolega mariusz19 uzyskal tydzien bezplatnego urlopu
stQ
JA KOCHAM TYLKO 1 klub jest nim Ruch Chorzòw ! a kogo nie lubie to wiadomo Gòrnik , Gks i Legia
Raffels
Dużo by wymieniać zaròwno in plus jak i minus ale postaram się wybrać te najważniejsze "motywy".
+.... Legia Warszawa, Pogoń Szczecin, Zagłębie Sosnowiec, Olimpia Elbląg, ADO Den Haag, Juventus, Manchester Utd, Chelsea, Liverpool(czasami), Barcelona(nie zawsze), Villareal, PSV, Celtic, Lyon, Inter, Real Betis i oczywiście Polska

-.... Wisła Krakòw, Widzew Łòdż, Lech Poznań, Lechia Gdańsk, Jagielonia Białystok, ŁKS, Polonia Warszawa, AC Milan, Arsenal, Bundesliga, Rep. Niemiec, Real Madryt, Roma
pasiak KRK
QUOTE(mariusz19 @ Aug 25 2005, 19:04:39)

A nie nawidzę  H A N Y S
WąSu
QUOTE(Raffels @ Aug 25 2005, 21:58:09)
Dużo by wymieniać zaròwno in plus jak i minus ale postaram się wybrać te najważniejsze "motywy".
+.... Legia Warszawa, Pogoń Szczecin, Zagłębie Sosnowiec, Olimpia Elbląg, ADO Den Haag, Juventus, Manchester Utd, Chelsea, Liverpool(czasami), Barcelona(nie zawsze), Villareal, PSV, Celtic, Lyon, Inter, Real Betis i oczywiście Polska

-.... Wisła Krakòw, Widzew Łòdż, Lech Poznań, Lechia Gdańsk, Jagielonia Białystok, ŁKS, Polonia Warszawa, AC Milan, Arsenal, Bundesliga, Rep. Niemiec, Real Madryt, Roma
[right][snapback]33520[/snapback][/right]

Egzakli! Nic dodać nic ująć!
BartekRym
Arka i Real. Real bo oim kibicuje a Arka, bo komuś w Tròjmieście musze kibicować a KP Sopot, Lechia, Gedania i Bałtyk nie lubie.
nadzinho
ja tam kibicuje WISLE KRAKOW i FC Barcelonie a reszta mi jest obojetna
lecz czsami wnerwiaja mnie KIBOLE Cracovii
ktorzy czasmi maja duzo do powiedzenia a nieznaja potstawowej 11-stki swojej drozyny to (jest dramat!!!!!!!!!!) biggrin.gif
jeszcze cos LECHIA GDANSK,SLASK WROCLAW,JAGIELONIA BIALYSTOK(choc zerwali z Wisla zgode to zawsze im bede kibicowal) te kluby byly sa i beda the best
Bakel
QUOTE(mariusz19 @ Aug 25 2005, 18:04:39)

A nie nawidzę  H A N Y S
nadzinho
QUOTE(Bakel @ Aug 26 2005, 07:57:49)
Idiota pozostanie idiotą, nieważne jakie barwy wojenne przybierze. A nam, sosnowieckim kibicom, pozostaje się wstydzić i jednocześnie odcinać się grubą kreską od ćwierćmògzòw tego pokroju.

do autora  tematu: nienawidzić można kogoś, kto skrzywdził Ciebie lub bliskie Ci osoby, a nie drużyny piłkarskiej, szpinaku czy fasolki po bretońsku, geeez
[right][snapback]33553[/snapback][/right]

i masz racje laugh.gif biggrin.gif smile.gif niech kazdy kibicuje komu chce ph34r.gif
..::SHADOW::..
Ja jestem kibicem Manchesteru United co zreszta widać po avatarze
Moge oglądac Barce, Liverpool, Wisłe Krakòw.
Jest jeszcze jedna drużyna ktòrej kibicuje i chodze na jej mecze. Jest to Promien Żary(klub z mojego miasta)
Pozdro dla wszystkich kibicòw ManU
Viperdiesel
biggrin.gif Ja kibicuje Realowi Madryt i chciałbym, aby to Ci piłkarze zdobyli puchar CL.
Lubię oglądać mecze, nawet ligi polskiej (co jest straszne tongue.gif ), ja poprostu kocham football. A co do tych klubòw to w CL może powalczyć jescze Chelsea, Barca i ManU
Cj90
mariusz19 hahahah jaki lol huh.gif Real nie awansowal do LM ? Barca tez ? no woooww w jakim ty swiecie zyjesz blink.gif jak najbardziej HALAA MAADRIIID !! ph34r.gif
Grzehoo
SHIT!
Legia, Juve, Milan, Pogoń

RULEZ wink.gif
Lech Poznań, Cracovia, Arka, Inter Mediolan, Liverpool
Hayalet
Barca, Milan i Lech rządzą biggrin.gif
Real, Chelsea, Juve i Legia bez komentarza... smile.gif
Kusik
Kocham: Pogoń Szczecin, chyba mam to we krwi bo jak nie pòjde na mecz to źle się czuje.

Lubię: Legia Warszawa (pzdr i dzieki za wczorajszy melanż ;p), Real Madryt (od 8 lat im kibicuje), As Roma, AC Milan, FC Barcelona

Nie lubię: Bundesligi i Premiership, Polonii Wa-wa, Juventusu oraz wszystkich drużyn ktòre nie maja kibicòw like: Groclin, Amica itp.

Nienawidze: Cracovii (nie musze chyba mowic za co?)

Jakby sie ktoś zdziwił czemu Lecha czy Arki nigdzie nie umiejscowilem. Moze szczegolnie za nimi nie przepadam ale maja fajnych kibicow (pozdrawiam Depora, StraY'a (mialem okazje z nim rozmawiać na żywo [Ty pyro;p] oraz kemota).
lazy_bum
QUOTE(Kusik @ Sep 17 2005, 20:19:40)
Kocham: Pogoń Szczecin, chyba mam to we krwi bo jak nie pòjde na mecz to źle się czuje.
[right][snapback]35622[/snapback][/right]

<OT> Nie, to we krwi to alkohol kusik, alkohol. (-; </OT>
kcma
Kibicuje FC Barcelonie i Polsce. A tak wogle to lubie każdy zespòł, wogle football jest dla mnie czymś co daje mi radość z życia.
abus
kibicuje: GKS Jastrzębie smile.gif , Reprezentacji Polski, Liverpoolowi

lubie: Real Madryt, Arsenal, Arke Gdynia

nieprzepadam za: Barceloną, As Romą

nie lubie: Chelsea, Bayernu, Cracovii Krakòw tongue.gif
dziku77
A ja FC Barcelona ,Gieksie K.
Przemo
Bakel to madry chlopak smile.gif
hools Mariusz rzadzi wink.gif)
KOcham Milan
Lubie Wisle
Nianawidze Judentusu Interu Realu

Lucio jak mozesz Milanu nei lubic Ty falszywy draniu tongue.gif
barca90
ja Fc Barcelonie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VISCA EL BARCA CUITAT OLIMPICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
lucio
smile.gif Nie lubie włoskich Teamòw bo one za punkt honoru stawiają sobie nie tracić bramek ! to samo tyczy się Chelsea ! Nie odnosisz wrażenia ze odkąd murinho i ten jego śmieszny futbol przynosi skutek, to do cholery coraz wiecej zespołow sie broni i przechodzi na defensywny styl gry?? przez takich defensywnych gejòw ogladasz mecz i sie nudzisz.... a piłka nożna dla kibicòw jest nie? Sorry być kibicem Chelsea to dolina jest - strzelają bramkę na 1-0 i możesz isc spać albo gazete poczytać bo h*** bedzie sie dziać dalej !
lucio
nie no ja pierd... otwieram se własnie Wyborczą i artukuł o Premiership : Najniższa frekwencja w lidze angielskiej
Coraz mniej kibicòw przychodzi na mecze Premier League . Władze angielskiej extraklasy zastanawiają sie nad przyczynami . Wątpliwosci nie ma Arsene Wenger - futbol przestaje być rozrywką !- mòwi trener Arsenalu. Czytamy dalej: według wielu opinii Inne zepoły starają sie naśladować londyńczykòw zageszczać środek pola i wyczekiwać na błędy rywali.( czyli to o czym wspominałem). Oto ine wypowiedzi ale nie z artukułu GW Arsene Wenger obawia się, że defensywna taktyka, stosowana przez wiele najlepszych drużyn, może zniszczyć widowiskowość rozgrywek Premiership.

Wenger ostrzegł:

"Middlesbrough pierwszy raz oddali strzał na bramkę po 44 minutach, mimo, że grali u siebie. Ten zachowawczy styl gry obecny teraz w Premiership jest dość niepokojący. Jeśli każdy zrezygnuje z gry ofensywnej, to ta droga zaprowadzi nas donikąd."

"Nie chcę oskarżać innych drużyn. Czuję, że na boiskach mniej się dzieje. 90 minut jest bardzo długie, jeśli siedzisz na ławce i nie oglądasz szans bramkowych. A co mają powiedzieć kibice?"

Wenger zdaje sobie sprawę, że jego wypowiedź może być krytykowana - "Nie wygrywamy, więc może to wyglądać na moje narzekania", ale uważa, że jego uwagi są obiektywne i uzasadnione. Odnoszą się do zwycięstwa Grecji w Euro 2004, Porto w Lidze Mistrzòw i Chelsea.

Wenger powiedział:

"Nie można wychodzić na boisko myśląc, że aby wygrać, nie trzeba grać. Jeśli to utkwi zawodnikom w głowach, to piłka nożna straci swoją atrakcyjność."

"Takie nastawienie oznacza, że znika pojęcie inicjatywy, a drużyna przestaje się rozwijać."

"2 lata temu byliśmy niepokonani przez cały sezon. Graliśmy wtedy tak samo, ale teraz kiedy ponieśliśmy 2 porażki, wszyscy pytają, dlaczego ciągle atakujemy."

-----------------------------
Menedżer Arsenalu Arsene Wenger uważa, że angielskie kluby muszą grać na tyle atrakcyjnie by kibice nie nudzili się w trakcie spotkań.
Liczba widzòw na stadionach Premiership zmalała w ostatnim sezonie i sposòb gry wielu drużyn jest otwarcie krytykowany.

- Kiedy ktoś kupuje bilet i wydaje 50, 60 czy 70 funtòw, to nie po to by się nudzić. Chce się bawić na meczu piłkarskim. Uważam, że jesteśmy odpowiedzialni za to by tak było - powiedział Wenger.
------------------------------
Napastnik Newcastle United Michael Owen przyznał, że będzie mu ciężko strzelić dużo bramek w obecnym sezonie.
25-letni reprezentant Anglii uważa, że Premier League zmieniła się w ciągu ostatniego roku, kiedy on grał w Hiszpanii i teraz zesoły są bardziej nastawione na obronę.

- Jest ciężko, nie ma atakowania i jest ciężko strzelić bramkę. To trochę inna Premiership, do ktòrej wròciłem z Hiszpanii. Pierwsze oznaki są takie, że nie ma zbyt wielu bramek w Premiership - może to jest powòd do obaw - powiedział Owen.
Przemo
gadasz glupoty w meczach chelsea najwiecej bramek padalo w lm...

pozatym milan gra defensywnie??
fakt ze pieprznie dwie bramki i graja z kontry ale kaka nie pozwala grac defensywnie bo dla samych jego akcji przychodza na mecz .. we wloszech stale jest duzo kibicow .wlosi maja najwiekszy temperament a jakos si enie nudza na tych meczach tongue.gif
TeDi
Wenger się tłumaczy bo jego Arsenal ch.. gra, ostatnio w LM fuksem wygrali, a w Premiership mogą zapomnieć, że wyprzedzą Chealse. Ja nie jestem zwolennikiem Murinho, ale to co on zrobił z tym klubem zasługuje na uznanie.

A Owen nie strzela bramek, bo zapomniał jak sie gra przez ten gwiazdorski klub i siedzenie na ławie.
lucio
na meczach W serie A sporo kibicòw powiadasz... . A na Juve to w ogòle tłumy !! <lol> Powiadasz też ze niegra milan defensywnie? taaaaak zwłaszcza jak grali z barcą :] Prawda jest taka że oni MARZ
lucio
QUOTE(TeDi @ Sep 22 2005, 10:49:30)
Wenger się tłumaczy bo jego Arsenal ch.. gra, ostatnio w LM fuksem wygrali, a w Premiership mogą zapomnieć, że wyprzedzą Chealse. Ja nie jestem zwolennikiem Murinho, ale to co on zrobił z tym klubem zasługuje na uznanie.

A Owen nie strzela bramek, bo zapomniał jak sie gra przez ten gwiazdorski klub i siedzenie na ławie.
[right][snapback]36272[/snapback][/right]

Jak na razie Owen w 2 meczach 1 bramkę strzelił !
Własne rzecz w tym że drużyny ktòre atakuja mają coraz trudniej, bo coraz wiecej zespołòw zaczyna się bronić !!! Nie wiem co zasługuje na uznanie u Hose - głupoty ktòre gada(a zdązyłem sie ich naczytać) czy też antyfutbol ktòry prezentuje. Prawda jest taka, że wspòłczuję fanom The Gunners, Blaugrana, czy Biancos bo niestety zabijanie kulania kuli dla kasy robi sie coraz powszechniejsze ! Ciekaw jestem z jakim zainteresowaniem bedziecie ogladać np: mecz LM Chelsea- Milan - to bedzie pewnie WIELKIE "widowisko" biggrin.gif
lazy_bum
Còż, wygrana Grecji w ME miało swòj urok. Kto nie cieszył się z ogrania skazanej na sukces Francji...
Ktoś kiedyś powiedział, że antyfutbol zaczął się kiedy Włosi pokonali Brazylię (nie pamiętam niestety kto, ani kiedy to powiedział, a także kiedy to było ;-) i futbol przestał być "wygrywa ten kto strzeli jedną bramkę więcej", a stał się "wygrywa ten kto straci jedną bramkę mniej".
Przykro stwierdzać, że coraz więcej drużyn zaczyna tak grać. Mi na zawsze w sercu pozostaną mecze z Copa America ('01) i pięknej, dzikiej, nieskrępowanej piłki prezentowanej przez Honduras. Praktycznie brak taktyki, po przejęci piłki cała drużyna rzucała się do ataku, szalone strzały z 30 metròw (co ciekawe często sprawiające problemy bramkarzom -- czyżby się nie spodzewali? ;-). Taki futbol przyjemnie się oglądało, a nie 90 minut czekania na jeden błąd... Taki futbol to wròg alkoholu, bo człowiek wypije browara i przysypia. :-D

PS. Żeby nie było OT: Nie lubię Rot-Weiss Essen. ;-)
Przemo
o jude nie gadamy... na Milan tam przychodza tlumy:P Milan jest zespolem ktory potrafi zagrac gownianie a potrafi perfekcyjnie za to Twoj Real gra ofensywnie ale nie strzela bramek a traci 3 tongue.gif nie strzelili 1/3 tyle co milan w tym sezonie wiec jak smiesz gadac takie glupoty:P
lucio
Jak to mòwią: nieważne ze przegrałeś ważne że atakowałeś !!!! a co do kibicòw... kto ma ich obecnie najwiecej ? Socios z Kataloni jak pamietam jest ponad 125 tyś ! Perfekcyjny football? normalnie zaczynasz gadać jak mòj "ulubieniec" Murinho...
lazy_bum
QUOTE(lucio @ Sep 22 2005, 21:35:34)
a co do kibicòw... kto ma ich obecnie najwiecej ?[right][snapback]36355[/snapback][/right]

BVB 09 proszę Pana, ze swoim asem Ebim Smolarkiem. Przynajmniej mają najwyższą średnią ilość kibicòw na mecz w sezonie.
Przemo
to powiadaja strasznie glupia i bezsensownie ..Dla mnei Realzabilfutbol juz pare dwanych lat temu..
zborek
Kibicuję dla Arsenalu,a nienawidze Romy za chamską grę!.Szczególnie Tottiego!.Uwążam,że najlepsza liga to premiership smile.gif smile.gif
szyma
Uwielbiam Manchester United i Reprezentacje Polski
Lubie Barcelone
Nie lubie Juventusu, Legi
patrix6
kibicuje wisle i barcelonie
jestem wrogiem realu i legii
lukasso
kibicuje Interowi no i Jagiellonii
..................................
kibicuje wisle i barcelonie
jestem wrogiem realu i legii

wrogiem legii?
a co jak spotkasz legioniste to obijesz mu morde?
StraY
bycie wrogiem klubu nie jest rownoznaczne z biciem ludzi lubiacych ten klub tongue.gif
Morte
Kocham Wisłe Kraków i Liverpool. O tym czego nienawidze nie pisze bo to nie ma sensu...
zborek
QUOTE(StraY @ Jan 4 2006, 21:33:00)
bycie wrogiem klubu nie jest rownoznaczne z biciem ludzi lubiacych ten klub tongue.gif
[right][snapback]47671[/snapback][/right]

Dokładnie.Nieuważam,że bycie wrogiem jakiegos klubu to znak,że jak się spotka fana tego klubu to trzeba mu ryj obić dry.gif dry.gif
konsej15
kibicuje barcelonie i legii
nienawidze realu i chelsea
Bo0os
Lubie Barcelone rolleyes.gif , nienawidze ManU i Panatinajkosu mad.gif
Majcher
Nienawidze Realu Madryt i Chelsea Londyn mad.gif
Uwielbiam FC Barcelonę wub.gif i nie mam zamiaru przestać.
Visca el Barca !!!!!!!!!! dry.gif cool.gif
WąSu
Tylko Legia

Wilczy bilet u mnie mają:

Wisła
Polonia
Lech

A co do kibicowania drużyną zagranicznym to uważam to za żenade ...zero tożsamości ale jak ktoś przed TV ogląda swoją "ulubioną" drużyne w kapcioszkach i szlafoczku to nie jest kibicem tylko telewidzem który uważa się za kibica.

Niech nikt sie nie obrazi ale dziwią mnie te sigi,avantary,czy nawet robienie twarzy zawodników Barcelony,Liverpool'u i innych tasiemców z zachodu. Ale to jest ogólnopolska choroba wszyscy wolą obce nie niżeli własne. Po części dotyczy to polskiej sceny Pro Evolution Soccer, ale co tam...to takie moje przemyślenia.Ogólnie więcej polskich akcentów na forum!!!!!
Piona!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.