Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komu kibicujecie a Kogo nienawidzicie?
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
og0r
LEGIA
a nienawidzę... mocne słowo, ale psów z lecha
saviolka
Kocham Barcelone:P hehe i Legie !!
nienawidze Chelsea, Realu..
Tomak
WaSu - ludzie oglądają ''swoją ulubioną drużynę w kapcioszkach i szlafoczku" przed TV, bo nie mają kasy żeby być na meczu swojej UKOCHANEJ drużyny za granicą.
Gdyby w Polsce były Barcelony, Manchestery albo swego czasu Reale to można by im pokibicować. A to już nie moja wina, że w Polsce są takie drużyny jakie są, że polska Oręż Ekstraklasa ( ha ha ) jest gorsza niż liga pakistańska.Jednak nie moja to wina ani piłkarzy, klubów itd. że żydzi upokorzyli ( i dalej to robią ), rozkradli ( dalej to robią) Polskę i niestety jakoś nie ma kasy na rozwój piłkownictwa w Polsce; nie ma talentów na skalę europejską, stadiony są śmieszne a kluby nie mają kasy aby płacić zawodnikom.Jakby była kasa, to bym jeździł do Hiszpanii na minimum 3-4 mecze Barcy w miesiącu. I chuj, że nie mogę być na stadionie na meczu i nie poczuję tej atmosfery, ale właśnie dla takich patriotów jak ja jest C+, Polsat Sport i Internet i mogę obejrzeć mecz przez neta i sam stworzyć klimat i IM KIBICOWAĆ. Byłem tylko na jednym polskim stadionie - Zagłębia Lubin - zajebista sprawa, ale meczu wtedy nie było:P Gdyby było więcej takich stadionów i drużyn jak ta, to niewykluczone, że może bym się gdzieś wybrał tongue.gif A tak jestem skazany na TV, Neta i Olimpię Elbląg, na której mecze chodzi max. 50 osób ;] PS. Chciałbym kiedyś zawitać na Camp Nou, może uda się w te wakacje, kto wie ? ;] Mam nadzieję, że marzenia się spełniają, jeśli nie, to napiszę do BRAVO.

A więc - ZAGRANICA:
1. BARCELONA - niepodważalne 1sze miejsce do końca życia i o jeden dzień dłużej. smile.gif
2. MAN UTD - Fajny klub, mają zajebisty stadion (na którym byłem tongue.gif) i fajnych kibiców, no i piłkarzy na czele z Giggsym i Rooney'em.
3. JUVENTUS - ILY Del Piero ;]

NIELUBIĘ : Chelsea, Manchesteru City, Interu, Milanu, no i głównie Realu M. ;]
PISS EVERYWHERE, POZDRO, SIJA ;]
WąSu
QUOTE(Tomak @ Jan 19 2006, 18:07:08)
(...)ale właśnie dla takich patriotów jak ja jest C+, Polsat Sport i Internet(...)
[right][snapback]49533[/snapback][/right]

Czy wiesz co oznacza termin patriota? Z tego co widze dziwnie go postrzegasz. Polak kibicujący bandzie Brazylijczyków,Argeńtyczyków,Kameruńczyków,Anglików,Francuzów etc. Sam sobie przeczysz .Kibicowanie Realowi,Barcelonie czy Man.Utd wzieło sie z kultury masowej i komercyjności sportu...tyle!

P.S Pozdrowienia z Wawy dla Olimpii Elbląg!
Tomak
Wiem wiem, powinienem wrzucić to w " " ... To miało charakter ironiczny.

Może gdybym urodził się w innym mieście, to byłbym takim samym fanatykiem polskiej kopanej jak Ty, ale u mnie jakoś nie odczuwam potrzeby kibicowania Olimpii, tudzież Legii, z którą coś tam słyszałem, że Olimpia ma zgodę ;]
Dla mnie polskie drużyny w chwili obecnej grają shit, no i trudno. To moje zdanie, jednak UMIEM USZANOWAĆ ZDANIE INNYCH.
Konrad-ek
kibucuje:
Real Madryt
Arka Gdynia nie lubie:
Barcelona
Legia
Wisla
Pogon mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
halladin
Kibicowanie Realowi,Barcelonie czy Man.Utd wzieło sie z kultury masowej i komercyjności sportu...tyle!

smile.gif a legia znowu krul hehe,,,,może kibicowanie wzieło się z czegoś innego? moze niektórzy mają w dupie 'zaściankowy lokalny patriotyzm':) i zamiast się katować oglądaniem tej żenady to wolą swoje futbolowe zainteresowania skupiać na PRAWDZIWEJ PIŁCE smile.gif

do przemyslenia albo też ku przestrodze rolleyes.gif
kostek
w polsce:
kibicuje: Zagłębie Lubin smile.gif

'świat' kibicuje Bayern Monachium i FC Barcelona
a nie lubiem Realu Madryt i Milanu

1. BARCELONA - niepodważalne 1sze miejsce do końca życia i o jeden dzień dłużej.
2. MAN UTD - Fajny klub, mają zajebisty stadion (na którym byłem ) i fajnych kibiców, no i piłkarzy na czele z Giggsym i Rooney'em.

heh Tomak a ja byłem na Nou Camp biggrin.gif robi wrażenie...szkoda że byłem tylko zwiedzać a nie na meczu...
ps. galeria z pucharami jest masakra
ps.ps. i figurki woskowe piłkarz w muzeum biggrin.gif
ps.ps.ps ostatnio byłem we Wiedniu na Praterze tongue.gif
lucio
QUOTE(og0r @ Jan 19 2006, 18:44:23)
LEGIA
a nienawidzę... mocne słowo, ale psów z lecha
[right][snapback]49531[/snapback][/right]

Dla Ciebie człowiek ostrzeżenie jakieś by sie przydało...

QUOTE(Tomak @ Jan 19 2006, 19:07:08)
WaSu - ludzie oglądają ''swoją ulubioną drużynę w kapcioszkach i szlafoczku" przed TV, bo nie mają kasy żeby być na meczu swojej UKOCHANEJ drużyny za granicą.
Gdyby w Polsce były Barcelony, Manchestery albo swego czasu Reale to można by im pokibicować. A to już nie moja wina, że w Polsce są takie drużyny jakie są, że polska Oręż Ekstraklasa ( ha ha ) jest gorsza niż liga pakistańska.Jednak nie moja to wina ani piłkarzy, klubów itd. że żydzi upokorzyli ( i dalej to robią ), rozkradli ( dalej to robią) Polskę i niestety jakoś nie ma kasy na rozwój piłkownictwa w Polsce; nie ma talentów na skalę europejską, stadiony są śmieszne a kluby nie mają kasy aby płacić zawodnikom.Jakby była kasa, to bym jeździł do Hiszpanii na minimum 3-4 mecze Barcy w miesiącu. I chuj, że nie mogę być na stadionie na meczu i nie poczuję tej atmosfery, ale właśnie dla takich patriotów jak ja jest C+, Polsat Sport i Internet i mogę obejrzeć mecz przez neta i sam stworzyć klimat i IM KIBICOWAĆ. Byłem tylko na jednym polskim stadionie - Zagłębia Lubin - zajebista sprawa, ale meczu wtedy nie było:P Gdyby było więcej takich stadionów i drużyn jak ta, to niewykluczone, że może bym się gdzieś wybrał tongue.gif A tak jestem skazany na TV, Neta i Olimpię Elbląg, na której mecze chodzi max. 50 osób ;] PS. Chciałbym kiedyś zawitać na Camp Nou, może uda się w te wakacje, kto wie ? ;] Mam nadzieję, że marzenia się spełniają, jeśli nie, to napiszę do BRAVO.

A więc - ZAGRANICA:
1. BARCELONA - niepodważalne 1sze miejsce do końca życia i o jeden dzień dłużej. smile.gif
2. MAN UTD - Fajny klub, mają zajebisty stadion (na którym byłem tongue.gif) i fajnych kibiców, no i piłkarzy na czele z Giggsym i Rooney'em.
3. JUVENTUS - ILY Del Piero ;] 

NIELUBIĘ : Chelsea, Manchesteru City, Interu, Milanu, no i głównie Realu M. ;]
PISS EVERYWHERE, POZDRO, SIJA  ;]
[right][snapback]49533[/snapback][/right]

Tak generalnie ja zakładałem temat ,więc proszę o jego zamknięce bo ludzie nie panują nad sobą (patrz ogOr), albo bredzą tak że nie da sie tego czytać-(Tomak).
Tomak
Ja to z reguły bredzę jak jest taka piździawa na dworze tongue.gif

moze niektórzy mają w dupie 'zaściankowy lokalny patriotyzm'

^
||

To dokładnie ja ;]
siano
QUOTE(WaSu @ Jan 19 2006, 18:13:43)
Czy wiesz co oznacza termin patriota? Z tego co widze dziwnie go postrzegasz. Polak kibicujący bandzie Brazylijczyków,Argeńtyczyków,Kameruńczyków,Anglików,Francuzów etc. Sam sobie przeczysz .Kibicowanie Realowi,Barcelonie czy Man.Utd wzieło sie z kultury masowej i komercyjności sportu...tyle!

P.S Pozdrowienia z Wawy dla Olimpii Elbląg!
[right][snapback]49534[/snapback][/right]

czy patriotyzm jest dla Ciebie wpieprzaniem kaszanki, bo jest swojska ?
czy patryiotym jest dla Ciebie jezdzeniem Fiatem 126p, bo jest polski ?
czy klawiatura, z ktoorej piszesz została wyprodukowana w Polsce ?

nie ?
no co z Ciebie za patriota ?
uzywasz, jesz rzeczy inne, bo sa lepsze ?
no jak smiesz....
Nelson
heh.. Siano dobre...

Ja byłem tylko na jednym poważnym meczu,na jednym poważnym stadionie...

Było to na Łazienkowskiej... Na meczu LEGIA-BARCA

Atmosfera znakomita... to było bodajże 2000-2001 puchar uefa Miałem wtedy 9 lat więc jeszcze się bardzo nieznałem ale tata Kibicuje Legii i poszliśmy na mecz... Barca wygrała 1:0 po bramce z karnego Mendiety...

Dopiero w wieku 11 lat zacząłe się interesować poważnie piłką ... Mój Pierwszy ukuchany klub to Wisła(teraz tylko lubie,bo odeszli: Żuraw i Szymek)

A z zagranicy KOCHAM BARCE & ARSENAL!!!!!!!!!

Nie lubie(nienawidze ty było moim zdaniem przesadzone..): Realu M, Liverpoollu & MAN U!

Pozdrawiam smile.gif
mściciel
nienawidze polskiej ligi, bo to partacze
siara_acm
Kocham: AC MILAN
Lubie: Arsenal, PSV
Nie lubie: Legia Warszawa
Nienawidze: FC Liverpool, Real Madryt
kusik
(Tomak)

Byłem tylko na jednym polskim stadionie - Zagłębia Lubin - zajebista sprawa, ale meczu wtedy nie było:P Gdyby było więcej takich stadionów i drużyn jak ta, to niewykluczone, że może bym się gdzieś wybrał

Loooool. Druzyna Zaglebia owszem ostatnio radzi sobie calkiem niezle. Jesli chodzi o ich stadion... Zapraszam do Poznania czy Szczecina jesli chcesz zobaczyc ładny jak na polskie warunki stadion. O "patriotyzmie" sie nie wypowiadam bo śmieszne to jest nie godne komentowania nawet. Co do tematu nie wiem czy się wypowiadałem ale napisze sobie jeszcze raz a co tam jeden post w ta czy w tą;p

+ (kolejność odwzorowuje moje uczucia tongue.gif)
-Pogoń
-Legia
-Real Madryt
-Roma

- (ostatnia - najmniej lubiana)
-Juventus
-Wisla
-Cracovia
WąSu
(siano @ Jan 20 2006, 14:01:55) [snapback]49586[/snapback]

czy patriotyzm jest dla Ciebie wpieprzaniem kaszanki, bo jest swojska ?
czy patryiotym jest dla Ciebie jezdzeniem Fiatem 126p, bo jest polski ?
czy klawiatura, z ktoorej piszesz została wyprodukowana w Polsce ?

nie ?
no co z Ciebie za patriota ?
uzywasz, jesz rzeczy inne, bo sa lepsze ?
no jak smiesz....

aż tak daleko mój patriotyzm nie wybiega...Dziwi mnie oburzenie ,wyraziłem tylko swój pogląd. Poprostu boje sie że za 2,3 lata jak pójde na mecz (choćby mojej Legii) w pucharach z np. Barceloną to więcej kibiców będzie kibicować jedenastce z Camp Nou. Miałem okazje już coś takiego zobserwować . Jeżeli kibic odwróci się całkowicie od polskiej piłki to nie zostanie z niej nic. Sam oczywiście oglądam i podziwiam najlepsze drużyny świata ,tylko denerwuje mnie większe przywioząnie niektórych osób do klubów zza polskiej granicy.W swoich krajach i całym świecie mają wg mnie wystarczająca liczbę kibiców. Ale każdy ma swoje zdanie i kibicuje komu chce. Każdego zdanie szanuje ,nawet te które są sprzeczne z moimi przekonaniami. Tak samo szanuje każdego kibica bezwględu na to czy jest Legionistą , Lechitą czy Socios.
Jeżeli kogoś uraziłem to sorry.

P.S Panie Siano ładne przykłady polskości iście sarmackie. Piona!
JuveR
Kocham:JUVENTUS
Lubię:Villarreal Newcastle Wisła Kraków Ajax
Nielubię:Inter Manchester Utd.
Nienawidzę:Real Madryt A.C.Milan
wink.gif
Morte
Kocham: Wisła Kraków
Lubię: Liverpool
Nie lubię: Serie A, Primiera Division, Legia Warszawa
Nienawidzę: Cracovia Kraków, Lech Poznań, Arka Gdynia
Capitan Tsubasa
KOCHAM PONAD WSZYSTKO : MANCHESTER UNITED

Lubie : AS Roma, Legia, Barcelona

Nielubie : Jeventus, Liverpool

NIENAWIDZE : Arsenal
MksPogon
DRAWA Drawsko Pomorskie 4ever i do tego uwielbiam : Pogoń Szczecin, Bayern Munich, Juventus, Barcelone, Reprezentacje Francji, Reprezentacje Niemiec, polskiej tylko kibicuje

nienawidze: Rep. Angli, Liverpoolu i innych angielskich druzyn, gnębić real i chealsa której kiedyś kibicowalem jeszcze z Zolą
outsajder
JUVENTUS i FC St. Pauli forever biggrin.gif
makgregor
Kocham Wiselke.
Lubie: Jaga, Slask , Lechia ,Man City ,Chelsea , ... Karmazyn Warszawa.

Na nienawisc nie ma miejsca w mym sercu tongue.gif

Najlepszy klub?
Ciezko powiedziec czy obecnie lepsza jest Chelsea czy Barcelona.
PoBoReK
Kocham Juventus

Lubię Barce i Bayern

Nienawidzę Chelsea , Real , Milan , Manchester
Justyn1987
UWIELBIAM: [I][N][T][E][R]

NIE NAWIDZE RZECZ JASNA:AC MILAN I JUDE!!
stefanoSK
I LOVE GKS KATOWICE

Kibicuje też Banikowi Ostrava i Realowi Madryt tongue.gif

Nienawidze Chorzowskiego Ruchu, Widzewa, GKS Tychy, ŁKS-u(może troche mniej tongue.gif ), Legły i Polonii Warszawa.
circle.gif square.gif x2.gif triangle.gif Pozdro
whan
Ulubione: WIDZEW i REAL MADRYT.

Nienawidze Barcelony i ŁKS'u!!!!!!!!, Wisły Kraków, Cracovii, Hutnika Kraków, Arki, Jagielloni, hmmmm...chyba tyle na razie tongue.gif

10 Maja derby!
Rivaldinho
Lubie:Barce,Milan
Nie lubie:Motoru Lublin i Szczakowianki Jaworzno
grodzik
kocham widzew.

lubie:manchester utd,arsenal,barcelone,inter,o.lyon

nie lubie:juventusu,as romy,ac milanu,realu madryt,chelsea,
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.