Dla Ciebie człowiek ostrzeżenie jakieś by sie przydało...
WaSu - ludzie oglądają ''swoją ulubioną drużynę w kapcioszkach i szlafoczku" przed TV, bo nie mają kasy żeby być na meczu swojej UKOCHANEJ drużyny za granicą.
Gdyby w Polsce były Barcelony, Manchestery albo swego czasu Reale to można by im pokibicować. A to już nie moja wina, że w Polsce są takie drużyny jakie są, że polska Oręż Ekstraklasa ( ha ha ) jest gorsza niż liga pakistańska.Jednak nie moja to wina ani piłkarzy, klubów itd. że żydzi upokorzyli ( i dalej to robią ), rozkradli ( dalej to robią) Polskę i niestety jakoś nie ma kasy na rozwój piłkownictwa w Polsce; nie ma talentów na skalę europejską, stadiony są śmieszne a kluby nie mają kasy aby płacić zawodnikom.Jakby była kasa, to bym jeździł do Hiszpanii na minimum 3-4 mecze Barcy w miesiącu. I chuj, że nie mogę być na stadionie na meczu i nie poczuję tej atmosfery, ale właśnie dla takich patriotów jak ja jest C+, Polsat Sport i Internet i mogę obejrzeć mecz przez neta i sam stworzyć klimat i IM KIBICOWAĆ. Byłem tylko na jednym polskim stadionie - Zagłębia Lubin - zajebista sprawa, ale meczu wtedy nie było:P Gdyby było więcej takich stadionów i drużyn jak ta, to niewykluczone, że może bym się gdzieś wybrał

A tak jestem skazany na TV, Neta i Olimpię Elbląg, na której mecze chodzi max. 50 osób ;] PS. Chciałbym kiedyś zawitać na Camp Nou, może uda się w te wakacje, kto wie ? ;] Mam nadzieję, że marzenia się spełniają, jeśli nie, to napiszę do BRAVO.
A więc - ZAGRANICA:
1. BARCELONA - niepodważalne 1sze miejsce do końca życia i o jeden dzień dłużej.

2. MAN UTD - Fajny klub, mają zajebisty stadion (na którym byłem

) i fajnych kibiców, no i piłkarzy na czele z Giggsym i Rooney'em.
3. JUVENTUS - ILY Del Piero ;]
NIELUBIĘ : Chelsea, Manchesteru City, Interu, Milanu, no i głównie Realu M. ;]
PISS EVERYWHERE, POZDRO, SIJA ;]
[right][snapback]49533[/snapback][/right]
Tak generalnie ja zakładałem temat ,więc proszę o jego zamknięce bo ludzie nie panują nad sobą (patrz ogOr), albo bredzą tak że nie da sie tego czytać-(Tomak).