Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Remes Puchar Polski 2010- Turniej PES6 - edycja 3 :)
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
Stron: 1, 2
lukasz44
CYTAT(Kubbas @ Jan 9 2010, 21:19) *
Btw będzie mega dużo kontrowersji z tymi lamami ;f

Myslę że nie. Każdy z graczy wie z czym będzie wiązać się strzelenie lamy lub hiddena.
Gol zostanie kasowany przy końcowym wyniku.
Tutaj filmik dla tych co nie wiedzą - http://www.youtube.com/watch?v=G4ZQy0bFlJo...player_embedded

Radzę stosować się do regulaminu, liczę że będzie jak najmniej takich kontrowersji i sami między sobą poczas meczów będziecie to wyjaśniać .
GooFy
To może odrazu zakazać strzelać z główki, wolnych, rożnych i dystansu. Liczą się tylko te bramki które się strzeli sam na sam, aha no i nie wolno mijać bramkarza, bo to też się nie liczy. C'mon...
Niestety zasady to zasady, trzeba będzie się dostosować.
Kubbas
CYTAT(lukasz44 @ Jan 9 2010, 21:31) *
Myslę że nie. Każdy z graczy wie z czym będzie wiązać się strzelenie lamy lub hiddena.
Gol zostanie kasowany przy końcowym wyniku.
Tutaj filmik dla tych co nie wiedzą - http://www.youtube.com/watch?v=G4ZQy0bFlJo...player_embedded

Radzę stosować się do regulaminu, liczę że będzie jak najmniej takich kontrowersji i sami między sobą poczas meczów będziecie to wyjaśniać .

Sam filmik już jest kontrowersyjny, kiedyś o tym pisałem, ja na pewno nie będę się wahał zagrać piłki na pustaka po minięciu lub rozklepaniu całej obrony.
unikat
bez przesady jak ktoś przypadkiem tak strzeli ? przecież nie będę marnował przez to sytuacji np. na pustą bramkę

ps. da się jeszcze losowanie obejrzeć ?
Milerinho
Nie będzie tematu co do stylu jaki przeciwnik prezentuje. I jęku po straconych bramkach w ten sposób.
lukasz44
Zakaz lam i hidden obowiązuje, nic nie będzie zmieniane,
jeżeli masz okazję na pustą bramkę
wystarczy nacisnąć odpowiedni przycisk i strzelić technicznie, bez zamachu i po sprawie .
W wielu ligach ten zakaz się sprawdza i gra się dużo fajniej .
majster37pl
Co do lamy to nie mam nic przeciwko bo mnie czesto deneruje jak ludzie tylko takie strzelaja :/ jak gramy z kumplami tez jest to zakazane ale tego drugiego zakazu to juz nie czaje normalne podanie i strzal

BTW

Fajny zespol mi sie trafil wink.gif
GooFy
Lepszy niż mój biggrin.gif Będzie fajny pojedynek Lidera z ostatnią w tabeli drużyną. A tak naprawdę, sprawdzając stwiedziłem że nie ma aż tak dużej rozbieżności między teamami. Odstają jak wiadomo Legia, Lech i Wisła.
lukasz44
NUMERY GG do wszystkich graczy :

Grupa 1:
lukasz44-286124
Edi092-9372203
Cziczinho-1870039
Snajper1929-2387633
Kubbas-6104027

Grupa 2:
JustMe1987-
7746003
Seba-1143785
bobex77- 2885097
dorian-1265650
siero94-4283587

Grupa 3:
siwers99-
8995443
Tomaj-11343679
Czubinho-5885642
Bakel-4191885
ziewiec-11428962

Grupa 4:
Satejka-
642810
majster37pl-230106
Rzepa7-1487901
milerinho-2912327
GooFy-908557
majster37pl
Ja bym wolal jedank grac na serwerze pes6j (chyba ze ten gs jest w czym lepszy tongue.gif) tylko nie wiem jak pozostali czlonkowie mojej grupy wink.gif
Kubbas
Ja gram only na PESJ, z Milerem najwyżej się pyknie na GS z wiadomych powodów
majster37pl
Jak zrobic zeby w pesie byly loga tych Polskich zespolow mam dwa pliczki ( unknow_00536.flg i unknow_00535.flg) ale nie wiem jak i gdzie to wrzucic tongue.gif
tomaj
lukasz44 może wstawiłbyś cały regulamin z 3 strony oraz terminarz do pierwszego postu, tak będzie łatwiej wszystki

Co do sposobów gry, zapomnieliście jeszcze chyba o starym GS gdzie jeden gracz był hostem i podawał IP drugiemu. Tak tylko o tym wspominam, bo jakoś ostatnio przez chwile oba serwery nie działały i trzeba było sobie jakoś radzić.

ajster37pl ściągnij sobie kiserver v6.6.0, jak już go będziesz miał to w folderze kitservera utwórz folder dat a w nim 0_text.afs, tam wklej te pliki. Jeżeli będziesz chciał mieć spowrotem stare loga, to wystarczy że usuniesz te pliki.
lukasz44
Na GS ostatnio gra się bardzo dobrze, na pes6j w sumie też.
Post 1 edytowany.
Loga wgrywasz tak samo jak patcha albo do o-texta albo do dat w kitserverze. Polecam program Scorboard Selector
bardzo ułatwia sprawę smile.gif
siwers99
jak by oba serwery nie działały :

http://www.megaupload.com/?d=AWUBUR87 ( psl client v1.22 i psl host v1.22)

jeszcze jest możliwość na drugim serwie gs:

213.82.79.168 pes6gate-ec.winning-eleven.net
75.101.138.128 we9stun.winning-eleven.net
JustMe1987
Mysle ze rozsadnym posunieciem byloby porobienie osobnych tematow dla kazdej z grup bo przy 20 spotkaniach na grupe bedzie tu niezly bajzel + jeszcze ewentualne komentarze i spory.. Tam mozna by na biezaco aktualizowac tabele w pierwszym poscie i podac nr gg.
WKS
Sa jeszcze miejsca na liscie rezerwoych ? jesli tak to

WKSRKS
4043344
lukasz44
Przypominam że mecze fazy grupowej gramy do 20 stycznia !!!
lukasz44
Do jutra do 20 można grać mecze. Sporo ich jeszcze zostało, także się sprężajcie !
lukasz44
!!! UWAGA !!!

Do rozegrania zostały jeszcze mecze w Grupach C i D !

seba- bobex77
bobex77- seba
siero94- bobex77

Rzepa7- Millerinho
Rzepa7- GooFy
Millerinho- Rzepa7
GooFy- Rzepa7

Termin jest do jutra do 17-00. Jeżeli ktoś nie może się skontaktować z rywalem niech wpisuje prośbę o walkower w tym temacie. Jeżeli nikt nic nie napisze, będą obustronne walkowery !
Jutro podana zostanie rozpiska ćwierćfinałów i obiecana niespodzianka . tongue.gif
Mrooz5
jesli mozna sie jeszcze zapisac
nom to
Mrozy
5422575
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.