Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Remes Puchar Polski 2010- Turniej PES6 - edycja 3 :)
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
Stron: 1, 2
czubinho
Czubinho
5885642
lukasz44
lukasz44
286124
snajper1929
snajper1929
2387633
GooFy
GooFy
908557
siwers99
siwers99
8995443
bobex77
bobex77
2885097

ps.fajna sprawa wink.gif
tomaj
Rozumiem, że drużyny będą losowane i nie będzie niestety możliwości wyboru swojej ulubionej drużyny?
lukasz44
tak, drużyny będą losowane i proszę o rozważne zapisy.
Milerinho
Milerinho
2912327
ziewiec
ziewiec
11428962
tomaj
Ech niech będzie, też się zapisuje.
Tomaj
11343679
Tylko nie każcie mi grać Legią lub Wisłą!
GooFy
CYTAT(lukasz44 @ Jan 7 2010, 20:08) *
tak, drużyny będą losowane i proszę o rozważne zapisy.

CYTAT(lukasz44 @ Jan 7 2010, 19:55) *
4. Podczas turnieju gramy wylosowaną wcześniej drużyną, jeżeli ktoś wycofa się z turnieju po losowaniu ekip będzie miał dożywotni zakaz gry w kolejnych i zastąpi go ktoś z listy rezerwowej.

; )
siwers99
postaram sie mały uptade robić specialne dla pucharu jak Krivets w Lechu czy Tataj w Koronie;)
Edi092
Edi 9372203
Bakel
Bakel
4191885
majster37pl
majster37pl
230106
Kubbas
Kubbas
6104027

Dałoby radę formę zwykłą panowie? Wiadomo jakie są kadry polskich zespołów ligowych, ciężko będzie o graczy, którzy piłkę prosto potrafią kopnąć.

Poza tym przy zwykłej mamy 100% skilla w wyniku.
Satejka
Satejka
642810
snajper1929
Mylisz się Kubbas wiadomo forma losowa to losowa ale dzięki niej jakaś szansa będzie nawet Polonią Bytom powalczyć z Wielką Trójką czy Costlym wink.gif wiadomo że może działać w 2 stronę ale warto ryzykować ;P
Kubbas
CYTAT(snajper1929 @ Jan 8 2010, 16:14) *
Mylisz się Kubbas wiadomo forma losowa to losowa ale dzięki niej jakaś szansa będzie nawet Polonią Bytom powalczyć z Wielką Trójką czy Costlym wink.gif wiadomo że może działać w 2 stronę ale warto ryzykować ;P

Wolałbym mieć swoich podstawowych graczy zamiast liczyć na wypadnięcie jakichś głównych postaci z Wisły gdy u mnie jak to się stanie boli to bardziej.
lukasz44
Ustawienia nie zostaną zmienione, nie ma takiej opcji. Pierwszy raz zagramy na formie losowej i będzie ciekawiej
seba
seba
1143785
Kubbas
CYTAT(lukasz44 @ Jan 8 2010, 16:41) *
Ustawienia nie zostaną zmienione, nie ma takiej opcji. Pierwszy raz zagramy na formie losowej i będzie ciekawiej

Ok boss

Proszę o napisanie na liście graczy na 1 stronie poprawnie mój nick.
lukasz44
Co do losowania :
Pewnie będzie relacja live, żeby potem nie było że oszukujemy.
Jeżeli szybko znajdziemy jeszcze 5 osób to w niedziele\poniedziałek pewnie ruszymy smile.gif
tomaj
CYTAT(lukasz44 @ Jan 8 2010, 20:26) *
Co do losowania :
Pewnie będzie relacja live, żeby potem nie było że oszukujemy.
Jeżeli szybko znajdziemy jeszcze 5 osób to w niedziele\poniedziałek pewnie ruszymy smile.gif

Co do losowania. Jeżeli znajdą się 2 osoby, które będą chciały się wymienić między sobą drużynami (z racji upodobań kibicowskich), to czy będzie taka możliwość?
snajper1929
Tomaj no proszę Cię... it's only the game smile.gif
tomaj
CYTAT(snajper1929 @ Jan 8 2010, 21:34) *
Tomaj no proszę Cię... it's only the game smile.gif

Ta? W gimnazjum na biologi dostałem laczka za to, że na pytanie jaką mam krew odpowiedziałem: niebiesko-białą biggrin.gif
lukasz44
Jeżeli będziesz chciał wymieniać drużynę to od razu mogę cię wykreślić z listy graczy,
twój wybór...
JustMe1987
CYTAT(tomaj @ Jan 8 2010, 21:36) *
Ta? W gimnazjum na biologi dostałem laczka za to, że na pytanie jaką mam krew odpowiedziałem: niebiesko-białą biggrin.gif

padlem laugh.gif

Zabic was to malo..

Ktos pokminil moj prywatny komunikat i zaspamowal mi gg.. To jest silniejsze ode mnie, mojego braku czasu itd tongue.gif

JustMe1987
7746003

..ale to ostatni epizod ze wzgledu na sympatie do pl klubow wink.gif

PS

mialem spora przerwe w grze wiec prosze o wyrozumialosc bo bede musial sie troche ogarnac z roosterami itd.

cool.gif
unikat
no proszę was zagram sobie ; D
dawno nie grałem ale chłopaki namawiali to po wrócę
formy można powiedzieć nie mam dawno nie grałem, ale PL ekipami mogę popykać

Rzepa
1487901
lukasz44
No ludzie jeszcze 3 osoby i ruszamy nawet jutro.
Kubbas
Proponuje zacząć bez tych 3 bo itak przy 17 osobach ciężko będzie skończyć przed nowym sezonem ligowym, a gdy to się razem nałoży będzie ciężko w tempie rozgrywać
siwers99
mam nadzieję że znajdzie się jeszcze trzech:)
Sieron94
siero94 4283587
lukasz44
Nie, będzie 20 osób. Czekamy.

Do 21-30 otwarte będą zapisy ! Po 22 losowanie live.
dorianq
dorianq znany jako dorian:) zapisuje sie na zaproszenie lukasza44:)
1265650
Cziczinho
Cziczinho
1870039

lukasz44
Mamy jeszcze 2 miejsca na liscie rezerwowej. Mozna się zapisywać.
siwers99
dzisiaj po 19 będzie losowanie live,
rownież będzie update patcha z transferami w lidze polskiej na 9 styczeńwink.gif
JustMe1987
CYTAT(siwers99 @ Jan 9 2010, 14:38) *
dzisiaj po 19 będzie losowanie live,
rownież będzie update patcha z transferami w lidze polskiej na 9 styczeńwink.gif

Mysle ze nie jest to dobry pomysl. Grajmy jesiennymi skladami. Jedne druzyny beda oslabione bo kogos sprzedaly a jeszcze nie kupily a maja taki zamiar a inne wrecz przeciwnie. Nie ma sensu robic transferow jakis na pol gwizdka nawet nie w polowie okienka.
GooFy
Proponuję również zajżeć do tematu rostera Link . Można tu znaleźć folder uni ze wszystkimi kitsami pod roster, także polskimi.
siwers99
CYTAT(JustMe1987 @ Jan 9 2010, 15:02) *
Mysle ze nie jest to dobry pomysl. Grajmy jesiennymi skladami. Jedne druzyny beda oslabione bo kogos sprzedaly a jeszcze nie kupily a maja taki zamiar a inne wrecz przeciwnie. Nie ma sensu robic transferow jakis na pol gwizdka nawet nie w polowie okienka.

w sumie masz rację , to nie będzie aktualki;)
Milerinho
Link do losowania, max 19:10 zaczne nadawać.

http://www.justin.tv/similo14#r=x8GjmpM
lukasz44
PROSZĘ JESZCZE NIE ROZGRYWAĆ MECZY !!!

dopiero jak na forum pojawią się terminarze, grupy i regulamin dokładny !!!
Milerinho
Do dyspozycji organizatora. Wyniki losowania.

Grupa 1

Grupa 2

Grupa 3

Grupa 4

Przypominam nie mozna jeszcze grac ! dopiero jak lukasz44 da regulamin.
Bakel
Losowanie dla mnie nie było zbyt korzystne. Trafiłem na trzech graczy, którzy prezentują wysoki poziom gry. Zagadką będzie postawa ziewca. Polonia Bytom też nie jest w czołówce zespołów, którymi chciałem zagrać. Cóż, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. ;-)
Życzę wszystkim czerpania jak największej radości z gry :-)
lukasz44
DOKŁADNY REGULAMIN FAZY GRUPOWEJ
!!! REMES PUCHARU POLSKI 2010 w PeS 6 !!!

W grupie gramy dwa mecze z każdym, do fazy pucharowej awansują dwa pierwsze miejsca.
W pucharze obowiązuje absolutny zakaz strzelania lam i hiddenów, jeżeli ktoś strzeli gola w taki sposób zostanie on nie uznany gdy przeciwnik pokaże filmik albo screen !

Każdy gospodarz musi mieć włączone następujące opcje:

USTAWIENIA FAZY GRUPOWEJ:

Czas: 10 minut
Forma: losowa !!
Kontuzje: włączone
Pora: Dzień/Noc
Pogoda: Słońce
Sezon: Lato
Czas zmiany ustawień: długi
Dogrywka: wyłączona
Rzuty karne: wyłączone

Patchem obowiązującym w lidze jest patch siwersa- http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16345 radzę wgrać też loga i stroje (podziękowania dla Goofyego rolleyes.gif )

W turnieju będzie prowadzona klasyfikacja strzelców, dlatego obowiązkowe są screeny z wynikiem i strzelcami !

SCHEMAT WPISYWANIA WYNIKÓW : (Każdy ma się do niego stosować i ma to tak wyglądać)

nr. meczu z terminarza
screeny z wynikiem i strzelcami
-(obowiązkowe), jeżeli ktoś będzie miał 'black screen' proszę wpisać strzelców których zapamiętaliście, jezeli ich nie będzie nie zostaną wliczeni do klasyfikacji. Bardzo mile widziane są również screeny z trwania gry albo powtórek smile.gif
krótki opis mecz
- minimum dwa-trzy zdania o każdym pojedynku (ułatwi to potem sprawę w podsumowaniach)
jeżeli ktoś zdoła nagrać jakieś bramki niech to zrobi smile.gif

W pucharze obowiązuje zasada fair-play także proszę o unikanie brutalnych i niepotrzebnych fauli, obrażanie drugiego użytkownika lub jego drużyny też jest nie na miejscu.
Gramy na serwerze GS (ewentualnie pes6j)
plik hosts do GS :

188.165.34.1 pes6gate-ec.winning-eleven.net
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net

Termin na rozegranie fazy grupowej to 20 stycznia !!!
Ewentualnie gdy wszyscy rozegrają mecze szybciutko to faza pucharowa zacznie się wcześniej smile.gif
W sprawach nieuregulowanych niniejszym regulaminem decydujacy glos nalezy do organizatorów. Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi lub czegoś zapomniałem napisać proszę powiadomić mnie albo Siwersa99.

"...bo liczy się dobra zabawa!"
Od godziny 20-30 można zaczynać grać mecze. Proszę o przestrzeganie regulaminu !
I oczywiście życzymy z siwersem99 powodzenia wszystkim smile.gif
JustMe1987
CYTAT(Bakel @ Jan 9 2010, 20:04) *
Losowanie dla mnie nie było zbyt korzystne. Trafiłem na trzech graczy, którzy prezentują wysoki poziom gry. Zagadką będzie postawa ziewca. Polonia Bytom też nie jest w czołówce zespołów, którymi chciałem zagrać. Cóż, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. ;-)
Życzę wszystkim czerpania jak największej radości z gry :-)

Rozegralem spar z Cziczinhem (Widzew) i musze powiedziec ze radosc z gry jest przeogromna bo bardzo ciezko cos stworzyc pierwszoligowcami. Najlepsi snajperzy w mojej druzynie maja skutecznosc na poziomie 73 pes pointow czyli kazda bramka bedzie dla mnie ogromnym osiagnieciem.

Milej zabawy cool.gif
Kubbas
Nie znam się kompletnie na PL zespołach, to Zagłębie to na jakim poziomie mniej więcej jest w Polskiej lidze? Dół tabeli czy dobry zespół?

Btw będzie mega dużo kontrowersji z tymi lamami ;f
Robcio
CYTAT(Kubbas @ Jan 9 2010, 21:19) *
Nie znam się kompletnie na PL zespołach, to Zagłębie to na jakim poziomie mniej więcej jest w Polskiej lidze? Dół tabeli czy dobry zespół?

Btw będzie mega dużo kontrowersji z tymi lamami ;f

Tak to jest dolna część tabeli, ale kadre mają niezłą
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.