Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File by E9 ver. 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3
E 9
THE KING is BACK! biggrin.gif

*Myśleliście, że odpuszczę??
*Myśleliście, że to koniec??
*Myśleliście, że nie pożegnam się z klasą??

NIC Z TYCH RZECZY cool.gif cool.gif

OPTION FILE by E9 ver. 09/10

OF będzie zawierać:
*Wszystkie transfery dokonane w 2 ostatnich oknach transferowych.
*Ogrom aktualnych reprezentacji ze strojami w EDIT MODE.
*Ogrom młodych gwiazd w PES-Shopie.
*Nowy skład Other Leagues.
*Edytowalne stroje dla większości drużyn.
*Ogrom akcesorii, cieszynek itp. dodanych na podst. zdjęć, filmów i meczów.
*Aktualne statystyki dla zawodników, przepisane z PSD.
*Aktualny wiek dla wszystkich zawodników na rok 2009.
*Do tego nowy face/hair folder!

(co do statów i wieku, nie sugerować się screenami, to zostawiam na koniec..)

Screens:

Kilka ogłoszeń parafialnych:
*Nie pytać kiedy wyjdzie... Każde bezsensowne pytanie bd karane %...
*Czy jest osoba/osoby, które chciałyby urozmaicić ostatnią wersję mego dodatku i stworzyć do tego folder boots?

i POZAMIATANE cool.gif
unikat
A już myślałem ;D No ja czekam bo oprócz EP to na twoim Ofie popykać trzeba wink.gif
Jak wygląda Others ?
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Oct 18 2009, 14:02) *
A już myślałem ;D No ja czekam bo oprócz EP to na twoim Ofie popykać trzeba wink.gif
Jak wygląda Others ?

Szczerze to jeszcze nie wiem : P Ale na pewno będzie nie mało zmian..
Kamiloxx
A OF będzie kompatybilny z Ekstraklasa Patch, czy raczej nie? tongue.gif

Można poprosić jakieś screeny z Cracovią?
E 9
CYTAT(Kamiloxx @ Oct 18 2009, 16:21) *
A OF będzie kompatybilny z Ekstraklasa Patch, czy raczej nie? tongue.gif

Można poprosić jakieś screeny z Cracovią?

Nie będzie, tak jak w poprzednich wersjach wink.gif

Potem albo jutro coś może skrobnę wink.gif
Roger
Bardzo dobra robota wink.gif szykuje się OF pierwsza klasa biggrin.gif
Jamnik
Kuźwa E9 kocham Cię biggrin.gif Czekam z niecierpliwością biggrin.gif

Edit: *Ogrom akcesorii, cieszynek itp. dodanych na podst. zdjęć, filmów i meczów.

To można jakoś zmienić w grze ohmy.gif ?
przemek_psg
CYTAT(Jamnik @ Oct 18 2009, 19:24) *
Kuźwa E9 kocham Cię biggrin.gif

Ja to samo laugh.gif

Aż korci mnie, żeby zapytać KIEDY? ale boję się procentów, toteż nie pytam wink.gif

Nie chcę, żeby mnie źle zrozumiano, że wazelinię ale takie konkretne OF-y, jak ten, nad którym E9 pracuje, zyskują u mnie w oczach najwięcej. Krótka piłka: dostaję OF-a, boot pack + hair i face na gotowe i gra gitara. Nie jakieś tak, za przeproszeniem, sranie w banię typu zmiana menu, jakaś ingerencja w pliki w grze tylko normalny, goły OF z dodatkami. Nie, żebym miał coś przeciwko innym patchom, w których w/w zmiany zachodzą ale po prostu dla OF E9 to konkretna robota. Wszystko na gotowe.
Zdaję sobie sprawę, że się powtarzam, ale nie mogę wyjść z zachwytu dla E9.
Mój PES się już niecierpliwi biggrin.gif

pozdrawiam
Kubbas
CYTAT(Jamnik @ Oct 18 2009, 19:24) *
Edit: *Ogrom akcesorii, cieszynek itp. dodanych na podst. zdjęć, filmów i meczów.

To można jakoś zmienić w grze ohmy.gif ?

Jest takie coś jak edit mode ; )
unikat
Jedną wadą w tym trybie Edit jest to że nie widać tej cieszynki wink.gif
qwerte
CYTAT(Rzepa7 @ Oct 19 2009, 13:19) *
Jedną wadą w tym trybie Edit jest to że nie widać tej cieszynki wink.gif

Wybierasz cieszynkę i klikasz square.gif i wtedy ją zobaczysz. wink.gif
deadduck
JEST ! JEST ! JEST ! biggrin.gif
Już nie mogę się doczekać tongue.gif

W Twoim ofie zawsze najbardziej lubiałem to, że Ekstrakalsa jest w Others i dzięki temu gra w ML jest bardziej realna wink.gif
osek23
juz nie moge sie doczekac kiedy to wyjdzie:)smile.gif a czy mozna prosic o jakies zdejcia podczas grania meczu????
osek23
jak ida prace na patchem???? bo ostatnio jakas cisza zaponowala???
Jamnik
E9 możesz powiedzieć jakie masz ligi w swoim OFie ? I mniej wiecej jaki pomysł na Others ? I czy jakies nowe reprezentacje będą ?
demiano7
O co chodzi z tymi cieszynkami?? Przypisałeś wielu graczom te co były czy będą jakies nowe??? ohmy.gif
Tomaszzz
CYTAT(Kubbas @ Oct 19 2009, 06:27) *
Jest takie coś jak edit mode ; )

On myślał, że zostaną dodane nowe...
kajoj20
CYTAT
osek23 jak ida prace na patchem???? bo ostatnio jakas cisza zaponowala???

Cisza przed burzą... cool.gif nie zapominajmy ze kazdy ma swoje zycie prywatne i obowiazki wiec nie siedzi tylko i wylacznie na OF-em biggrin.gif poza tym nie zapominajmy ze przed nami jeszcze baraze do MŚ 2010 wiec wczesniej nie ma sie co spieszyc bo kto wie moze BIH awansuje i bedziecie plakac ze ich nie ma w OF-ie biggrin.gif zreszta patrzac na screeny BIH jest uwzgledniony... a ligi zapewne: Premiership, Francuska, Wloska, E-klasa + Unibetoniarze 1 liga (w postaci kilku druzyn)... i pewnie te z 'swieze' z LM tez rolleyes.gif ... cierpliwosci panowie :-) cierpliwi zostaja nagrodzeni tongue.gif
MaTi10
Przecież pisał żeby nie pytać , ma swoje life chłopak , gra w "babie Jadze" i to też mu czas zabiera ;P

zdaje mi się że chyba tylko dwie ekipy znów z I ligi bedą u E9 ale zobaczymy jak to będzie wink.gif.
E 9
Odpowiedzi na pytania:

1. Nowe repry będą, jak narazie jest tak jak wspomnieliście Bośnia, do tego Litwa, Egipt, Mali, Senegal... jeżeli o czymś nie zapomniałem to narazie jest to, ale coś jeszcze się pojawi wink.gif

2. Nowych cieszynek oczywiście nie dodałem, bo to nie możliwe raczej... Manipuluję dostępnymi wink.gif

3. Z Unibet 1 Ligi jest Widzew i Górnik, tak jak na screenie wink.gif

4. Składu Other A jeszcze nie znam, zostawiam to sobie na koniec... Jedyne pewne jest to, że będą 3 rosyjskie: Zenit, CSKA i Rubin...

Dzięki za pomoc w wyjaśnieniach, ostatni rok szkoły, matura, prawko, dziewczyna... Na to czasu jednak potrzeba nie mało, nie płacą mi za PES'a, więc czekajcie cierpliwie... jak skończę etap, nad którym obecnie pracuję to się jakieś screeny pojawią... wink.gif

btw. jeżeli macie sugestie to proszę bardzo, walcie śmialo cool.gif
Jamnik
Okej smile.gif Może Honduras jako nowa repra za Trynidad na przykład. A i jeszcze jedno: folder UNI też będziesz wrzucał ?
E 9
CYTAT(Jamnik @ Oct 25 2009, 16:29) *
Okej smile.gif Może Honduras jako nowa repra za Trynidad na przykład. A i jeszcze jedno: folder UNI też będziesz wrzucał ?

Honduras raczej był tą drużyną, o której myślałem w poprzednim poście... więc czytasz w moich myślach : P

Co do uni... obecnie aktualizując OFa aktualizuję też kitserver. Jak wiadomo będzie nowy f/h... uni na obecnym sezon także zbieram, więc może to upnę...

PS: Ponawiam pytanie o chętnych do stworzenia folderu boots.. rolleyes.gif
E 9
Kolejny etap za mną, więc zgodnie z obietnicą pewna dawka screenów:

Screens:

czirs... rolleyes.gif
unikat
Ładnie się zapowiada wink.gif
Czekam na screeny z Polskiej i Angielskiej wink.gif
Tomaszzz
Popieram Honduras. wink.gif Powodzenia.
arm
Jak zwykle świetne wykonanie! cool.gif
E 9
Informacja z dnia dzisiejszego: Osoba do boots'ów nie potrzebna, dzięki za dobre serce Jamnik wink.gif
Jamnik
Nie ma sprawy i tak mule w chacie smile.gif chociaz ze swojej strony powiem, że jak E9 nie ma nic przeciwko to dobry współpracownik by nie był zły smile.gif
E 9
Jeżeli znajdziesz pewniaka, który nie przytnie i będzie pewnym punktem, to NO PROBLEM wink.gif
Jamnik
Także bootmaker drugi poszukiwany smile.gif

Ktoś chce pomóc to zapraszam na prv # 4812060 - się dogadamy...
E 9
Coś nowego...

rolleyes.gif rolleyes.gif
daras77721
CYTAT(E 9 @ Nov 14 2009, 20:26) *
Coś nowego...

Wszystko super wygląda tylko moim zdaniem zbyt mocno sugerujesz się ostatnimi powołaniami Smudy weź pod uwagę że wielu zawodników jest tam "testowo" a nie po to by się zadomowić wink.gif
chesterlp
Superrr już się nie mogę doczekać
kolejny super of od E9,,o yeah.!
E 9
Powoli zbliżamy się do końca...

Screens:

Roger
co tu dużo mówić, kapitalnie się zapowiada wink.gif
pozdro mistrzu happy.gif
mariolazi
Czuję w gnatach że znów będzie sporo frajdy dzięki E9 cool.gif
Czekamy na OFa, pozdro!
Patryk123456789
Ten of to będzie pod czystą gre?
E 9
CYTAT(Patryk123456789 @ Nov 21 2009, 14:38) *
Ten of to będzie pod czystą gre?

Jak najbardziej wink.gif
Patryk123456789
Dzięki za odpowiedz po screenach widze że kawał dobrej roboty zrobiłeś.
Pozdrawiam

100-Post
Kamiloxx
Tak szybko praktycznie skończyłeś? Jesteś hardkorem. tongue.gif Zapowiada się super. Czekamy.
chesterlp
Congratulations cool.gif
Kolejny o'f od najbardziej utalentowanego tzw.OptionFila'cha w Polsce tongue.gif
już się nie moge doczekać rolleyes.gif
przemek_psg
No to E9 chyba nam wszystkim zafunduje prezent na Mikołaja wink.gif

PS: E9, a czy mógłbyś zdradzić co ostatecznie będzie wchodziło w skład Twojego dodatku? Bo, że Option File oraz face/hair to na pewno, ale czy jeszcze coś? Pozdrawiam
Patryk123456789
Ponawiam pytanie przemka_psg
Jamnik
To może ja odpowiem. Jak znajdę jeszcze kogoś do pomocy to w miare szybko pójdzie Boots.
Patryk123456789
A można zapytać co jeszcze zostało do zrobienia oprócz boots?Już sie nie moge doczekać.
E 9
CYTAT(Patryk123456789 @ Nov 22 2009, 09:16) *
A można zapytać co jeszcze zostało do zrobienia oprócz boots?Już sie nie moge doczekać.

W OFie Other A + Eredivisie, wiek i przepisanie statów. Skończyć f/h i tak jak napisał Jamnik zrobić boots rolleyes.gif
Patryk123456789
Dzięki za odpowiedz pewnie jeszcze z dwa tygodnie.Czekam z niecierpliwością.Pozdro
E 9
CYTAT(Patryk123456789 @ Nov 22 2009, 14:05) *
Dzięki za odpowiedz pewnie jeszcze z dwa tygodnie.Czekam z niecierpliwością.Pozdro

Pomarzyć dobra rzecz biggrin.gif
przemek_psg
Dwa tygodnie, dwa miesiące, dwa lata... Pomalutku, pomalutku do przodu, pośpiech niewskazany happy.gif
Lepiej dopiąć wszystko na ostatni guzik niż wypuścić niedopracowane cacko...
Choć szczerze mówiąc to ja również się nie mogę doczekać, PES6 to jednak PES6, łatwa i szybka edycja, a nie PES2010, w edycji którego połapać się kompletnie nie mogę dry.gif
Najbardziej cieszy mnie fakt, że bazujecie na statystykach z PES Stats Database, które sam notorycznie przepisuję w mojego obecnego PES-a. Co tu się więcej produkować, czekamy na OF-a z niecierpliwością. Pozdrawiam.
I jak to mówił Jacek Krzynówek: "Cały czas do przodu, staramy się" laugh.gif
E 9
CYTAT(przemek_psg @ Nov 23 2009, 01:03) *
Dwa tygodnie, dwa miesiące, dwa lata... Pomalutku, pomalutku do przodu, pośpiech niewskazany happy.gif
Lepiej dopiąć wszystko na ostatni guzik niż wypuścić niedopracowane cacko...
Choć szczerze mówiąc to ja również się nie mogę doczekać, PES6 to jednak PES6, łatwa i szybka edycja, a nie PES2010, w edycji którego połapać się kompletnie nie mogę dry.gif
Najbardziej cieszy mnie fakt, że bazujecie na statystykach z PES Stats Database, które sam notorycznie przepisuję w mojego obecnego PES-a. Co tu się więcej produkować, czekamy na OF-a z niecierpliwością. Pozdrawiam.
I jak to mówił Jacek Krzynówek: "Cały czas do przodu, staramy się" laugh.gif

Dzięki wink.gif

Nic więcej dodawać nie muszę, nie wiem ile mi zejdzie, mam zamiar to dopicować, bo jest to ostatnia wersja, co się wiąże z tym, że na tym co zrobie będę grać, a jak grać to na czymś najlepszym... AMEN... wink.gif

btw. prace z Other A rozpoczęte i w ciągu 2 dni uporałem się z : Sporting Lisbona, FC Porto, CSKA Moskwa, Zenit St. Petersburg i FC Copenhaga...

Sugestie co do składu tej grupy ekip mile widziane, bo potem nie mam zamiaru nic zmieniać rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.