CYTAT(Bo0os @ Sep 16 2009, 01:57)

nawet piękne animacje, tricki, wślizgi i co tam jeszcze nie bedzie lepsze od mojego PES'a
proste.
Dla fana FIFY PC nigdy zadna gra nie pobije jego gry czyli wersji Pctowskiej i zaden PES majacy miliony fanów nigdy nie bedzie lepszy.
Dla fana PES'a zadna FIFA majaca piekne animacja, tricki, wslizgi i co tam jeszcze nie bedzie lepsza oj Jego Pesa..
Dla fana Górnika Zabrze to właśnie Górnik gra najpiekniejsza piłke w Polsce, to Górnik jest Mistrzem tego kraju i zadna Wisła i Legia Górnika nie pokona..
Dla subiektywnego gracza, patrzącego bardzo obiektywnie na to co dzieje się w okół najlepszą grą będzie ta, która będzie własnie miala te najlepsze animacje, tricki, strzaly i gra, w która sie gra najlepiej niezaleznie od tego ze ta gra jest FIFA a 10 poprzednich lat spedzil przy Pesie..
W piłce nożnej jest tak samo, kbiic, który jest obiektywny i racjonalnie patrzy na to co sie dzieje w okół lubi oglądac mecze tych druzyn w Polskiej lidze, które grają najbardziej efektowny i widowiskowy futbol, nie przywiazuje sie do konkretnej firmy tylko lubi popatrzec na to, co najlepsze

)
Ja jestem wlasnie tym graczem, który nie sugeruje sie ani nazwą gry - PES ani nazwą gry FIFA, gram w to co najlepsze IMO.
Pozdro